Компанията "Чернев Клима" тръгва преди 30 години от Варна и днес е лидер във вентилационните и климатични инсталации в България


Дата: 05/12, 21:07

„Чернев Клима“ е една от успешните компании, създадена преди 30 години в Морската столица, която днес може гордо да се похвали с производствена база и офиси и складови бази в страната. Години наред фирмата е лидер в сферата на вентилационните и климатични инсталации в България.

Компанията днес има успешни инвестиции в собствени модерни производствени бази за изработка на въздуховоди, въздухо-разпределителни елементи и изделия от ламарина, за да предложи още по-голяма гъвкавост в предлагането на качествени решения за нуждите на своите клиенти.

„Не само изградихме модерна производствена база, но поддържаме наличности на склад в гр.Варна и други градове в България. Едновременно с това инвестирахме и в дигиталното ни развитие, създавайки корпоративен онлайн портал за поръчки. Днес нашите клиенти от страната имат възможност да поръчат бързо и удобно всичко, което им е необходимо, свързано с климатичните и вентилационните инсталации“ разказва управителят на компанията Георги Чернев.

„Експертите ни са готови да посрещнат клиенти в нашия шоурум в Морската столица на бул. „8-ми Приморски“ №188. Непосредствено до него поддържаме складова база, в която имаме наличности от нашето производство.“ Разказва инж. Иво Тотев, мениджър от варненския офис на компанията.

„Вече 30 години търсим устойчиво разрастване, поставяйки си все по-високи цели, основната от които винаги е била да удовлетворим повече, по-качествено и по-цялостно потребностите на нашите клиенти. Компанията ни днес предлага изграждане и поддръжка на цялостни ОВиК системи от последно поколение, проектиране с висока ефективност на проекти за корпоративни и частни клиенти, осигуряваме първокласен сервиз и поддръжка, официален представител сме на някои от лидерите на пазара на климатична и вентилационна техника. Производството и поддържането на складови бази в страната беше една логична и важна част от нашето корпоративно развитие, и разрастване не само към български, но и към чуждестранните пазари“ разказа още Георги Чернев.

За по-голямо удобство продуктите могат да бъдат поръчани и през сайта на компанията www.chernevclima.bg. Производственият процес е оптимизиран, за да може да се изпълнява всяка поръчка в най-кратки срокове, а доставката на изработената продукция може да бъде осъществена от транспорт на компанията, или от логистична компания.

„Гъвкавост, устойчивост, качество, развитие“ – това са приоритетите, които амбициозният екип на „Чернев Клима“ си поставя вече десетки години в работата с клиенти и партньори.

Компанията е вносители на висококачествено климатично оборудване от марката LG. На клиентите си предлага термопомпи, VRF и климатици за бита от южнокорейския лидер. За град Варна „Чернев Клима Сервис“ е официален сервизен център на климатична техника LG. Заедно с това компанията предлага термопомпи, VRF и климатици за бита. Компанията извършва професионални консултации, продажби, гаранционна и следгаранционна поддръжка на всички видове климатични системи с макра LG.

От 2017 година „Чернев Клима“ е вносител и на вентилационна техника с марки CVS Air, Uvents, AERA, Lindab. Също така компанията внася у нас климатични камери и рекуператори на марката Eneko.

Широката гама от продукти, които компанията предлага покриват най-съвременните изисквания за енергийна ефективност, сертифицирани по LEED или BREEAM. Голяма част от продуктите, предлагани от „Chernev Clima” притежават сертификат EUROVENT и покриват изискванията на ErP 2010 и ErP 2020.

Чернев Клима Сервис има богато портфолио от успешно реализирани проекти и множество референции от клиенти, които ще откриете в техния корпоративен уебсайт. В шоурума в гр.Варна ще ви посрещнат експерти: инженери и специалисти с богат опит в ОВиК сектора.

* публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 29/03, 03:10

На 29 март имен ден празнуват всички, които носят името Марко
Дата: 29/03, 03:00

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 02:40

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 02:40

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 02:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия