Прахосмукачка робот - единственият уред подарък, за който жена Ви няма да ви се разсърди


Дата: 03/12, 13:14

Имаше един кратък виц, много популярен само преди няколко години…: „Промоция: За всеки мъж, закупил тиган за 8-ми март – подарък каска“.

Вицът е добър и наистина напомня по хумористичен начин на мъжете никога, ама никога да не купуват нещо за домакинството като подарък за жените си. Само че има и една мъдрост, много по-стара и уместна от този виц:“Никога не казвайте никога!“.

Времената са различни и може и да не повярвате, но истината е, че днес в 21 век, когато технологиите напредват със скоростта на светлината, съществуват много жени, които биха се зарадвали, ако им подарите прахосмукачка!

Само че преди да се отправите към най-близкия магазин за бяла техника, чуйте това: в женските съждения винаги има уловка. В това също има уловка. Никоя жена няма да ви се зарадва, ако й подарите за Коледа или за рождения ден обикновена прахосмукачка. Тя ще бъде щастлива, ако й купите нещо по-специално. Такива са жените, винаги искат специално отношение. И сред всички видове модели прахосмукачки ще си изберат най-специалната – прахосмукачка робот!

Прахосмукачка робот – уредът, който ще чисти и с който никоя жена няма да ви удря по главата, ако й го вземете за подарък

Не просто няма да пострадате, а напротив – ще натрупате доста точки. Прахосмукачки робот са отлична идея за подарък за жена. Няма значение дали го правите на половинката си, на дългогодишната си съпруга, на майка си или на сестра си, ефектът ще е винаги един и същ: положителен. Ето защо съвременната жена наистина ще оцени подарък прахосмукачка робот:

Днешните прахосмукачки робот са повече от домакински уред. Ето защо една жена ще оцени подобен подарък! Нещо повече – дори погледнати само през призмата на домакинските уреди, те съчетават повече от един вид уред. Прахосмукачката робот мете, позволява мокро почистване, а понякога дори полира и дезинфикцира. Тя разполага с умен режим на работа и на практика, сама преценя как и какво да почисти.

Ако смятате, че някоя ваша близка – или най-близката – жена ще оцени всичко това в една прахосмукачка робот, честито! Имате идея за коледен подарък. Честито и затова, че получавате и специална препоръка от нас откъде да пазарувате. Вземете прахосмукачка робот от сигурен и проверен лицензиран дистрибутор. Robopolis е точно такъв търговец, а освен това в момента предлага страхотни коледни намаления.

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Премиерът и американският посланик обсъдиха 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй"
Дата: 20/04, 02:00

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 20/04, 01:40

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 20/04, 01:40

Мъж наръга три жени в Швеция
Дата: 20/04, 01:26

Почти 24 хиляди деца са пропуснали доза ваксина срещу коклюш
Дата: 20/04, 01:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия