Адв. Хаджигенов: Изпратихме на ОЛАФ доказателства за кражби на европейски средства


Дата: 05/12, 17:59

Кадър: TV+ и TV 1

Адв. Николай Хаджигенов коментира в ефира снимките от спалнята с Бойко Борисов, протестите у нас и какви любопитни материали са изпратили на ОЛАФ.

В рентгена се вижда ясно, няма как да внесеш кюлчета злато и пачки и да не се видят на рентгена на НСО. Освен това снимките на Бойко Борисов са правени в периода на 2-3 години, всички знаят коя е ”Мата Хари” при цялата му потентност и сигурно тази дама е по-чест посетител от другите. И в НСО знаят, и Борисов знае коя е жената. А тези пачки и кюлчета стоят в леглото по една единствена причина - потентността на премиера е пунта мара, затова е нужен стимулант.

Той ги държи там веднъж, защото му е пълна касата и не се събират там, втори път - трябват му. Това коментира адв. Николай Хаджигенов от "Отровното трио" в ефира на "ЕвроДикоФ" по повод интервюто на премиера Бойко Борисов за изданието "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг".

"Борим се за хляба и черния хайвер, междувременно правим революционни комитети, готвим се войната да продължава с други средства, утре ще пътуваме с Арман Бабикян в Русе, Велико Търново, Ловеч. Революцията изисква жертви", коментира той за протестите.

"Екипът ни ще е съставен от всевъзможни цветове. В момента европейският парламент се е захванал изключително масово и задълбочено да работи по темата "България". Протестът успя да покаже, че проблемите на дребна България са огромен проблем на Европейския съюз. Ние взехме участие в още закрити срещи, които ненапразно не са обявени - корупция, върховенство на закона, свобода на медиите. Преди седмица с нас се свърза ОЛАФ и те ни помолиха да изпратим каквито доказателства имаме конкретно за кражби на европейски средства. Съвместно с "Биволъ" изпратихме всичко, което имаме, а ще изпратим и още", допълни адв. Хаджигенов, пише frognews.bg.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Олимпийският огън за Игрите в Париж беше запален
Дата: 16/04, 13:28

Съдят шофьор на такси, убил пешеходец през август 2022 г.
Дата: 16/04, 13:08

Рафаел Надал: Това е краят
Дата: 16/04, 12:58

Нарушителите на пътя ще получават писма от семейства на загинали заедно с фишовете
Дата: 16/04, 12:54

Всички с Уейз в колата получават нова услуга от Гугъл
Дата: 16/04, 12:43

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия