Корнелия Нинова: Решението срещу купения вот е масовото гласуване


Дата: 21/01, 17:53

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Кадър: БТВ

Председателят на БСП Корнелия Нинова говори в предаването "Лице в лице" по БТВ за актуалните политически теми. Тя разкри какво се случва с така наречения "Анти ГЕРБ фронт", който партията й се опитва да направи на среща с други политически организации.

"Въпросът не е е партиен, а държавнически. Има недоверие в мнозинството български граждани към политиците и институциите. С тези срещи, които правим, искаме да върнем доверието в институциите и в изборния процес. Има примери за нарушение в изборния процес. За манипулации, за корпоративен, за купен вот. Това отблъсква хората, и те не гласуват. Сега има съмнения, защото представители на ГЕРБ ще правят изборите. Решението срещу купения вот е масово гласуване. Затова се обръщам към българските граждани - гласувайте, не е опасно. Вотът не е предрешен, всичко е в нашите ръце и всеки глас е много важен. Така стана и при президента Радев, когато много хора се активизираха и гласуваха. Сигурно и тогава е имало опити за фалшификация", каза тя.

"Подаваме ръка към всички, които искат да се обединят за честни избори. Това е надпартийна цел, затова широко отворихме вратата към всички. Ние имаме структури в цялата страна. Днес проведохме среща с първите 10 организации, утре с другите 10, другата седмица следващите. Не сме канили ДПС. Изпратихме покани на тези партии, с които в годините сме си сътрудничили. Поканата ни е отворена. Тогава вие журналистите питахте кои са тези и аз казах: Слави Трифонов, Мая Манолова, Христо Иванов. С Мая Манолова още не сме говорили с нея. Искаме да изчерпаме първо този дневен ред с първите 30. Христо Иванов също ще го поканим. Видео наблюдението е едно от предложенията, които внесохме днес за промяна в изборния кодекс. Другото е да се изчистят мъртвите души в списъците", заяви още Нинова. 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Брутални обвинения и закани в “Ергенът”
Дата: 28/03, 22:05

Шоколадът поскъпна преди Великден
Дата: 28/03, 22:01

Морето у нас поскъпва с 5-10%, посрещат ни пикола от Непал
Дата: 28/03, 21:50

Петна по дивана? Какво почистване ще свърши работа?
Дата: 28/03, 21:47

Ударно скачат заплатите на софийските общинари
Дата: 28/03, 21:411 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия