Делян Добрев: Осъдих Елена Йончева за уронване на доброто ми име


Дата: 22/01, 08:23

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър бТВ

Осъдих Елена Йончева за жестоко дискредитиране пред обществото и семейството и уронване на доброто ми име. Това е записано в съдебното решение. Делото е от 13 иска, осъждат я по 7, по другите не я осъждат, тъй като твърди, че изказването й е от името на политическата група. Осъдих я, защото през 2017 година Елена Йончева обикаляше студиата и ме обвиняваше в какви ли не извършени престъпления.

Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ бившият министър на икономиката Делян Добрев.

Софийски районен съд обяви, че той печели делото срещу Елена Йончева на първа истанция. Ако Добрев спечели и на другите две инстанции, Йончева ще трябва да му плати 7000 лева и разноските по делото. Делян Добрев заведе съдебен иск, тъй като Йончева го обвини, че е кадрувал в Община Хасково.

Ако спечеля и на другите две инстанции, с тези 7000 лева ще заведа семейството си на екскурзия. Йончева се опита да припише престъпления на мен и на всички мои роднини по този казус. Делото не е за това, кой е бил и кой не е бил на работа в Община Хасково, аз не съм орган, който назначава в Община Хасково. Тъй като моя първа братовчедка работеше във финанасовия отдел на общината, Елена Йончева твърдеше, че има схема, чрез която се източват средства. На бившия зам.-кмет  Евгени съм бил кум, но сме били в такава възраст, когато той ме помоли да му стана кум и аз му станах кум. Те напуснаха общината десетина дни преди думите на Елена Йончева. Тя след това извади този скандал, те напуснаха, защото не бяха съгласни с политиката на бившия кмет, допълни Делян Добрев, който в момента е областен координатор на ГЕРБ в Хасково.

Делян Добрев призна още, че всеки месец плаща 1200 лева на майка си под формата на наем за апартамента, в който живее. 200 лева от сумата е ДДС, и влизала в държавата. Запитан дали ще се върне в политиката и Народното събрание, Добрев каза: „Не съм решил. Най-лесно е да кажа „не“, а по-трудно е „да“, защото тогава в Народното събрание ще се занимавам с такива хора като Елена Йончева.“



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Макрон обеща да направи всичко, за да предотврати разрастване на насилието между Ливан и Израел
Дата: 19/04, 23:51

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 23:30

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 23:30

Автобус с българска регистрация катастрофира в Турция
Дата: 19/04, 23:28

Антоанета Стефанова спечели първата си партия на Eвропейското първенство по шахмат
Дата: 19/04, 23:08

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия