Плевнелиев за Слави: Да си татуираш съзнателно, че си войн на апокалипсиса и всички ще бъдат завлечени в ада, е шокиращо


Дата: 22/04, 16:30

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Кадър: "Нова телевизия"

Президентът в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев обяви, че е притеснен от някои от татуировките на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

"Моето притеснение е в това, което мен много ме притеснява и дори го обсъждам с децата си вкъщи за Слави Трифонов. Човек да се татуира, това е съзнателен акт, да си набодеш цялото тяло... и когато вие си татуирате по най-съзнателния начин отзад нещо, което мен ме шокира - че сте войн на апокалипсиса, че няма да има милост, че всички ще бъдат завлечени в ада.... И това е съзнателен акт на човека Слави Трифонов. Аз се притеснявам. Какво стои от тук нататък, какво ще се случи оттук нататък? "Има такъв народ" не може да бягат от отговорност. Трябва да направят правителство и да си носят отговорността. Това, което са обещали, да си го изпълнят", каза той в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия".

"Това, което се случи, бе предизвестено. Очакваше се никой да не подкрепи ГЕРБ-СДС. Досегашните управляващи се държаха като победители, коректно, нормално. Предложиха едно правителство, което за мен бе симпатично. Но нямаше как да стане, тъй като всички бяха против тях. Агенти на ДС навсякъде изпълзяха в последните седмици. Абсолютно задкулисие е да излъжеш 2 милиона българи, пред които си водил кампанията на базата на мажоритарния вот. Докога ще мълчат? Това не е демократично. Имате мнозинство, направете си правителство", коментира още той.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Двоен скандал: Божана от „Сървайвър” и Валерия от „Ергенът” се събраха
Дата: 23/04, 14:38

Съседка на България готви задължителна военна служба за младите хора
Дата: 23/04, 14:35

Строителна фирма зазида Елин Пелин в Пловдив
Дата: 23/04, 14:26

Поставят избирателни секции в 60 държави
Дата: 23/04, 14:25

Завръщат се Митко Каратиста и "Делта гард": Върнаха му лиценза от най-високо ниво
Дата: 23/04, 14:22

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия