Павлин Николов: Бюджетът на "Спартак" за новия сезон е 1,5 милиона лева


Дата: 17/07, 17:46

Снимка "Петел"

"Спартак" - Варна обяви бомбастичен бюджет за новия сезон във Втора лига. Отборът ще разполага с 1,5 милиона лева, съобщи новият съсобственик на клуба Павлин Николов на съвместна пресконференция с Асен Миланов на стадион "Спартак". 

"Другото, което мога да кажа, е че до ноември ще бъде завършен в цялостен вид стадион "Спартак", както и направени двете игрища на стадион "Локомотив". Мястото на Спартак е в елита, ние ще работим упорито за тази цел, но търпеливо и стъпка по стъпка. Сега е важно да тръгнем добре във Втора лига и да се развиваме в правилната посока. Гарантирам, че бюджетът е обезпечен и няма да закъсняват плащания", каза още Павлин Николов.  

"Още от 7-8 години се оглеждах в Спартак, но тогава в клуба беше каша. От 3-4 години пък Асен Миланов ме загражда и най-после се съгласих да дойда при него в Спартак. Ние не сме специалисти, но ще оставим с футбола в Спартак да се занимават специалисти, а каквото се иска от нас, да го осигуряваме. Имаме високи цели, дано сме живи и здрави, и всичко да е наред с бизнеса ни, за да ги постигнем. Ако се налага, ще купуваме и футболисти, ако работим правилно, може и да продаваме играчи. Ще бъда на всеки мач, оттук нататък ще съм и най-големия фен на тима. Средният ми син е много ентусиазиран, че вече съм в Спартак. С него сме обикаляли света, за да гледаме големи мачове. Сега няма търпение да се върне от Холандия, където учи, и да гледа Спартак", допълни Николов.

"Ще продължа да помагам и на спортната гимнастика във Варна, тъй като там са почтени хора. За баскетбола не мога да кажа, че ще продължа, тъй като там някои неща ме разочароваха", завърши Павлин Николов.  
 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.На един от ранените в катастрофата на "Тракия" ще му бъде ампутиран крайник
Дата: 14/08, 21:41

Васил Петров: Спартак го чака светло бъдеще
Дата: 14/08, 21:34

Кралят на израелската поп музика почина
Дата: 14/08, 21:20

Лек автомобил се вряза в кашпа на бул. "Витоша" в София
Дата: 14/08, 21:11

Тежка катастрофа с автобус с деца на магистрала "Тракия"
Дата: 14/08, 20:501 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2022 | Пълна версия