Хороскоп за 17 април сряда: Да си купи нови дрехи зодия


Дата: 16/04, 18:00

Пиксабей

Зодия Близнаци да се погрижи за гардероба си. 

Ето и хороскопа от Ламята

Овен

Днес на Вашия любим човек ще се прииска да си направи някакъв подарък, което е възможно да изисква от Вас някакви разходи във финансов или емоционален план. Постарайте се да не се сkъпите нито на едното, нито на другото, тъй като от проявената щедрост ще зависи щастието на Вашата половинка.

Телец

Ако действате решително и бързо, може да удържите победа над конкурентите. За съжаление успехът няма да бъде пропорционален на положените усилия. Достиженията ще бъдат скромни, а за тях ще се наложи да се потрудите с пот на чело. Доста сложни ще се окажат отношенията с началниците, по-възрастните роднини и влиятелните хора. Именно на Вас ше бъде прехвърлена отговорността за всички световни проблеми. Любимият човек е готов да Ви подкрепя, но и на него не му достига такт и деликатност, така че случайни обиди не са изключени. Постарайте се да не приемате досадните дреболии много близко до сърцето си.
 

Близнаци

Ще се наложи да заемете много твърда позиция по принципен въпрос, и да я отстоявате, независимо от протестите на близките. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има вероятност да се опитат да Ви манипулират, коварно призовавайки най-добрите Ви чувства. Ще получите много интересни предложения, като не е изключена покана за посещение на уникално мероприятие, което ще предизивика много голямо внимание. Погрижете се за подходящ гардероб, ако искате да направите незабравимо впечатление на симпатична за Вас особа.

Безупречният стил трябва да стане Вашата визитна картичка.

Задължително си купете риза.

 

Рак

Днес ще разберете, че това, което сега се случва в отношенията с Вашия любим човек, е доста различно от това, което се е случвало с Вас преди няколко дни, месеци и години. Не си заслужава явно да изказвате разочарование по този повод: възможно е тогава да е било и по- зле.
 

Лъв

От Вашия любим човек днес ще узнаете нещо много важно за себе си, което значително ще промени живота Ви, макар и само за следващата седмица. Освен това, Вашата половинка не осъзнава важността на цялата, предадена от нея информациа, и затова начинът, по който ще реагирате, ще е повече от неочакван .
 

Дева

Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лошата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.
 

Везни

Днес ще Ви бъде доста трудно и самотно, тъй като Вашият любим човек няма да се отличава с решителност и разговорчивост, което значи, че цялата инициатива трябва да проявявате самостоятелно и без ничия помощ, а това няма да помогне за подобряване на настроението.
 

Скорпион

Вашите отношения са нужни най-напред на Вас и на Вашия любим човек, а след това на многобройните роднини и приятели. Затова днес се старайтте да ги устройвате в съответствие със своите знания и представи за този процес, без да следвате съветите на когото и да било.
 

Стрелец

Трудничко ще се окаже през този ден , Вашият любим човек да обясни, какви точно чувства изпитва към Вас. На практика с една дума чувствата му и не могат да бъдат описани: това ще бъде смесица от няколко много различни, даже противоположни чувства, от които сумарно ще се получи удивително съчетание.
 

Козирог

Съвсем няма да Ви бъде лесно днес да разберете какво точно иска Вашия любим човек , и какво трябва да направите, за да удовлетворите неговото желание. Може да се окаже, че е много по-просто, отколкото си мислите, а може да бъде и обратно. Интуицията ще Ви помогне и подскаже.
 

Водолей

За да решите текущите проблеми през този ден, трябва да ограничите своите емоционални прояви, отреждайки им строго определено място. Голяма роля ще играе готовността Ви да спазвате закона, придържайки се към стандартните норми на поведение, а също и да се съобразявате с правилата, поставени от други хора. Възможни са усложнения при контактите с родителите, деловите съюзници или брачниа партньор. Много вероятно е, да се наложи в нещо да се ограничите – например, да се откажете от някои удобства в собствения си .
 

Риби

Денят е благоприятен за развитие на любовните отношения. Днес са вероятни нови запознанства, които може и да доведат до романтични връзки. Може да получите скъп и приятен подарък от познат човек. В работата може да сключите сделка с влиятелни и опитни хора. Изпробвайте нови идеи и се стремете към преобразования в сферата на работата. Общуването с обкръжаващите ще Ви носи само приятни емоции.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Страхотна къща с панорамна гледка към гр. Варна
Дата: 29/04, 22:20

Обявиха прогноза за месец май
Дата: 29/04, 22:16

Баскетболният Черно море Тича се срина в Плевен
Дата: 29/04, 21:53

Освободиха Жерар Депардийо
Дата: 29/04, 21:48

Цените на горивата тръгнаха нагоре
Дата: 29/04, 21:37

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия