Крясъци, блъскане и обиди в "Хелс китчън"


Дата: 17/04, 22:06

Редактор: Александър Дечев

Кадри: "Нова телевизия"

Скандали се разразиха между участниците в Хелс китчън тази вечер. След като не се справиха с резервацията си, членовете на "червения" отбор бяха пратени от шеф Ангелов в общежитието със заръката да се върнат с двама номинирани.

Между тях започнаха караници. Първи си закрещяха Никол и Чоткин. След това Симона ядоса Никол, тъй като я номинира, предпочитайки да остави Чоткин. Готвачката от академията "Кордон Бльо" побесня и излезе от стаята, започна да блъска и крещи. Останалите се опитаха да я успокоят, а след ритник в стената тя се закани, че ще направи всичко, за да изгони Чоткин.

След това Стефани започна да се кара със Симона, след като по-рано в кухнята последната се обиди, че ръководещата кухнята й изсипа салата върху главата. Стефани се оплака, че Симона й се разкрещяла след като я помолила нещо, въпреки че ръководи кухнята.

Тук се намеси Димитър, който има връзка с 20-годишната смолянчанка. Той нападна Стефани за държанието й, а тя му отвърна: "Разбирам, че ти е половинка, но не бъркай добрите дипломатични отношения с приятелството. И аз имам общи наблюдения за теб, че си лицемер, но не го коментирам. Аз приятели тук нямам".

"Единият ден си готова да се сбиеш с някой, на другия ден си му първа дружка. Поведението ти е грозно, не сме длъжни да те слушаме как крещиш", каза на свой ред Димитър.

"Ама и аз слушам жена ти от сутрин до вечер как ми пее. Митко, работата в кухнята и приятелството нямат нищо общо", защити се Стефани, след което чу обидни думи към себе си от Митко: "Онзи ден изглеждаше като селянка, не е красиво".

След това Стефани се обърна към Симона с думите: "Разликата между мен и теб е 10 години. Когато преживееш всичко, което аз, ще те видим. Ти сега искаш някой да те хване за ръката и да те води".

Малко след това Стефани написа на бележка "Още няма да си ходя от Хелс Китчън. Без черна куртка не си тръгвам", като сложи листа хартия сложи под възглавницата си.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Станишев няма да се кандидатира за евродепутат
Дата: 30/04, 12:33

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution
Дата: 30/04, 12:30

Ефирът ври и кипи: Праща ли обществото ни фашисти в парламента и нормален ли е разговорът за лагера Белене
Дата: 30/04, 12:27

На мястото на Радиозавода във Варна ще построим Сити "град в града", обяви Ивелин Михайлов
Дата: 30/04, 12:221 Коментар

Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 30/04, 12:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия