Шеф Ангелов изгони още един участник


Дата: 17/04, 22:15

Редактор: Александър Дечев

Кадър: "Нова телевизия"

Пореден участник си тръгна тази вечер от Хелс Китчън. Шеф Ангелов привика кандидатите за 100 000 лева и се обърна към "червения" отбор с думите: "Време е да разчистим курника. Кокошки, днес не снесохте на паса", след което разбра, че номинирани са Симона и Чоткин. Той реши да прибави към списъка и Никол и така тримата застанаха до Стефани, която бе с оранжева куртка тази вечер.

"Симона, настръхнала си като пиленце. Знаеш ли какъв ти е проблемът? Държиш се като брокер - правиш отстъпки, оставяш ги да ти се качват на главата. Вече не си брокер, два месеца си тук, това се равнява на две години обучение. Заявявай се повече. Връщай се в строя", каза той на 20-годишната хоби готвачка от Смолян.

След това се обърна към училата в академия "Кордон Бльо" Никол: "Ти със заявките нямаш проблем, но с покритието им имаш. Непостоянна си. Днес готвиш като звяр, утре никаква те няма. Постоянна си в две неща - да се пъчиш колко си велика и да се гърчиш със задачи, които не можеш да изпълниш".

"Стефани, днес на твоя гръб лежеше цялата отговорност за "червената" кухня, но се провали с гръм и трясък. Провали се не като готвач, а като лидер. И въпреки че сама си си виновна, най-нагло си изми ръцете с другите пред очите ми. За какво си ми, не ми трябваш", каза той на сладкарката от София, а накрая се обърна и към Чоткин: "Не знам как го постигаш, но си голям, най-големия. Скара се със "сините", изхвърлиха те. Вкарах те в "червения" отбор, изхвърлиха те. И при "златните" да отидеш, и те ще те изхвърлят. Чоткин - черната овца.  Може би е крайно време да те изхвърля. Но няма да е днес. Връщай се в строя".

Така изборът му се сведе до Никол и Стефани. В крайна сметка шеф Ангелов изгони Стефани, след което предупреди Никол, че следващият път може тя да си тръгне.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Кметът на Кричим след катастрофата: Преди Възкресение се случват чудеса и днес за мен беше такова
Дата: 30/04, 20:50

Депутатите уважиха ветото на президента върху Закона за насърчаване на инвестициите
Дата: 30/04, 20:41

Мая Манолова: Двете с Ваня Григорова сме защитници на обикновените работещи хора
Дата: 30/04, 20:201 Коментар

Специалист от БАБХ: Българското агнешко е със сини печати, мастилото е безвредно
Дата: 30/04, 20:14

Очакваме първите Ф-16 в началото на 2025 година
Дата: 30/04, 20:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия