Ще липсва на зрителите на "Капките", Халваджиян е взел решение за Фънки


Дата: 20/04, 19:00

Кадър Нова тв

Димитър Ковачев - Фънки отдавна е трън в очите на зрителите на "Като две капки вода", но сега влезе в полезрението и на продуцента Магърдич Халваджиян, който е бесен на последната изцепка на закръгления член на журито. 

Най-добрият приятел на певеца Константин си позволи в ефир да направи шокиращи коментари, които уронват престижа на предаването и с това доста е ядосал продуцента, а и част от екипа и участниците, предаде Блиц. 

След като нанесе щети по имиджа на шоуто, сега Фънки го грози уволнение. Това няма да се случи докрая на сезона, защото остава твърде малко, но със сигурност това е последното му участие като член на журито и в следващи сезони ще му търсят заместник, твърди изданието. 

Първоначално Фънки избухна с коментар за последния лайф на "Капките", където голяма част от мъжете трябваше да влезнат в обувките на известни жени. "Аман от това травеститско шоу", изригна той. После подложи на съмнение професионализма на гримьорите, а накрая хвърли всички в ступор с изказване за Етиен Леви. "Не му позволявайте да има толкова голямо влияние върху вас и пеенето, заложете повече на имитацията", каза той и остави без думи цялата зала, а вокалният педагог едва успяваше да скрие сълзите, които искаха да потекат като реки. 

Независимо от това, че Фънки е известен музикант, показаното във въпросното шоу е повод за размишления какво е неговото бъдеще в предаването. С безумните си коментари той явно не се вписва в концепцията и стандартите на шоуто, което подлага на риск запазването на позицията си в журито на предаването.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Откриха батерия в козунак, БАБХ проверява случая
Дата: 03/05, 23:03

България е страната в ЕС с най-ниска очаквана продължителност на живота в ЕС през 2023 г.
Дата: 03/05, 22:47

Облачно и в събота
Дата: 03/05, 22:31

Боряна Калейн завърши втора, Стилияна Николова е трета в квалификациите на Европейската купа
Дата: 03/05, 22:15

Обявиха въздушна тревога за цяла Украйна
Дата: 03/05, 22:001 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия