Ицо Хазарта: Като рапър печеля повече от един евродепутат


Дата: 26/04, 10:28

кадри YouTube/Дневен ред

редактор Веселин Златков 

Все още правя повече пари от музика, отколкото е заплатата на един евродепутат, това заяви депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, известен повече като Ицо Хазарта. Той напръви признанието в интервю с Миролюба Бенатова и Генка Шикерова в предаването им „Дневен ред”, което се излъчва в YouTube.

Разговорът продължи почти 3 часа, в които рапърът говори нашироко за политическата ситуация, довела до разпада на „сглобката”. Той обясни и личната си мотивация да продължи в политиката, този път като кандидат за Европарламента.

Христо Петров обясни, че е много дразнещо, че към българските евродепутати има отношение, че те са „там” и не вършат друго, освен да вземат големи заплати. „Европа не е там, Европа е тук. Най-хубавата част на света е Европа, най-хубавата част от Европа е България”, заяви той.

Хазарта обясни, че музикалният му бизнес е пострадал много в последните две години, но от самото начало той има уговорка с Кирил Петров и Асен Василев, че е невъзможно да зареже музиката, за да е само политик. На въпрос защо обаче остава в политиката, след като може да се върне към кариерата си и да живее сладкия живот на звезда, депутатът отговори: „Защото не мога да ги предам.”

Христо Петров заяви също, че не обвинява избирателите на ПП-ДБ за това, че са се разочаровали от тях. „Както не мога да се сърдя на хората, които си купуват билети, и аз живея добре от това, така не мога да се сърдя и на избирателите”, обясни рапърът.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Разработиха нов вид витамини
Дата: 07/05, 00:00

Стреляха по автомобил в „Люлин“
Дата: 06/05, 23:45

94-годишна американка и внукът ѝ планират да обиколят заедно всички континенти
Дата: 06/05, 23:25

Продават на търг имението на сър Том Мур
Дата: 06/05, 23:00

Хамас прие предложението на Египет и Катар за примирие в Газа
Дата: 06/05, 22:311 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия