Нинова: ГЕРБ си остава нашият основен политически опонент


Дата: 07/05, 14:56

Снимка Булфото, архив

"Регистрирахме прекрасна листа в Първи МИР – Благоевград. Много се гордея с хората в нея. Има млади хора, има и опитни – едно прекрасно съчетание от опит, младост, мъдрост, професионализъм, така че тръгваме на тези избори с един силен екип“. Това каза пред журналисти Корнелия Нинова, водач на листата на Коалиция "БСП за България“ в Благоевградска област, предаде репортер на "Фокус“.

Тя заяви, че очакват сериозно да повишат резултатите си, защото в годините са показали, че са партия, че са екип, че членовете и симпатизантите им и всички, които вървят заедно, не предават хората, които са ги избирали.

"През всичките тези години ние останахме единствените, които не влязоха в сглобки и договорки със задкулисието. Останахме единствените, които защитаваме социалната справедливост. Докато бяхме в управлението го доказахме с конкретни решения и резултати. Тогава 20 млрд. лв. в най-критичните години на войната и след Ковид кризата, стигнаха от малките деца с безплатните детски градини до най-възрастните хора – увеличението на пенсиите с близо 30 %. Минахме през работниците, на които увеличихме ваучери за храна в размер на 200 лв., увеличи се майчинството, а децата получиха безплатни учебници“, коментира Нинова.

Лидерът на БСП допълни, че те са доказаната лява партия, която защитава социалната справедливост, онеправданите и бедните хора.

"Но може би е по-важно – ние сме партията, която категорично няма да влезе в договорки с мафия и задкулисие. Продължаваме да се борим този порок на политиката да бъде докрай приключен. За нас основния политически опонент си остава ГЕРБ и модела "ГЕРБ“ и модела "Борисов“, както и през всичките години, защото това е злото за България според нас. Г-н Борисов е човекът, който "прегръща“ всяка следваща партия, унищожава я, оцелява и продължава да налага модела, който през последните 15 години управлява България“, подчерта Нинова.

В Благоевград лидерът на БСП Корнелия Нинова взе участие и в отбелязването на 100-годишнината от смъртта на Димитър Благоев. Пред паметника на Дядото, тя положи цветя в знак на признателност към личността и делото му. В събитието се включиха и кандидати за народни представители от листата на Коалиция "БСП за България“, както и кметът на Община Гоце Делчев Владимир Москов.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Пешеходец е загинал, пометен от 27-годишен с БМВ на дом "Младост" във Варна
Дата: 19/05, 18:592 Коментара

Леден душ за абитуриентските балове около 24 май обяви НИМХ
Дата: 19/05, 18:54

Свидетели на ужаса на дом "Младост" във Варна: Пешеходец е под БМВ-то в изкопа
Дата: 19/05, 18:441 Коментар

Тежка катастрофа с БМВ в изкопа на дом "Младост" във Варна, пълно е с линейки и полиция
Дата: 19/05, 18:311 Коментар

Хороскоп за 20 май понеделник: Да не пие кафе зодия
Дата: 19/05, 18:24

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия