Етиен Леви: Някои участници започнаха колебливо, но с времето добиха умения


Дата: 13/05, 10:00

Редактор: Александър Дечев

Кадър: "Нова телевизия"

Вокалният педагог на "Като две капки" говори преди големия финал тази вечер.

"Самата работа с моите приятели и колеги - изключително талантливи хора, ми носи голямо удоволствие. Просто съм възхитен от техните способности и вокални умения. Някои в началото започнаха колебливо. С всеки изминал път все повече умения добиват. И мен това нещо ме прави щастлив, защото съм в помощ на тези талантливи хора. Каквото и да правим вокалните педагози, ако човек няма талант, вокалният педагог не може да надгради. Затова на първо място се прекланям пред таланта, а после и на трудолюбието. Защото без чувство за отговорност, без индивидуална дисиплина, няма как да стане. За толкова кратко време да се постигнат такива резултати, почти е невъзможно. Като вземем предвид факта, че ние на сцената правим неща, които хората правят на видеоклипове. А тук трябва да се изисква и прекрасно пеене, и прекрасна актьорска задача, и прекрасна танцова задача. Всичко като една симбиоза", каза той в интервю за "На кафе".

"Всеки един човек има какво да направи до края на живота си. Далеч съм от мисълта,че мога да си помисля дори да кажа, че аз знам или мога всичко. Това при Етиен Леви никога не може да се случи. Аз също научавам много неща за характера на моите колеги, научавам много за техните диапазони, за тембъра им, какво да се изисква от тях. Аз предварително се подготвям, за да мога чисто тембрално моите препоръки. Това не е лесна работа, защото са много изпълнители. Но от друга страна ме прави щастлив, че мога да се опитам това нещо да го направя и да изисквам от тях", посочи Леви.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Мексико убиха кмет
Дата: 07/06, 02:10

IT Helpdesk от А1 предлага експертно IT обслужване на бизнеса в отговор на технологичните предизвикателства
Дата: 07/06, 01:20

САЩ ще изпратят нов пакет военна помощ на стойност 225 млн. долара на Украйна
Дата: 07/06, 01:02

Влак прегази двама работници край Горни Дъбник
Дата: 07/06, 00:44

Украйна обяви, че е унищожила руски кораб край Крим
Дата: 07/06, 00:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия