Хороскоп за сряда 22 май: Да си купи череши зодия


Дата: 21/05, 19:30

Пиксабей

Зодия Лъв да хапне череши. 

Ето и хороскопа на Ламята: 

Овен

Засилват се маниакалните депресии, обърнете внимание на близките с проблеми. Ден на призив, отворени са каналите към други светове. Лесно се осъществяват запознанства, ще има пик и в ражданията. Каквото се започне, ще върви успешно, може да очаквате бляскава кариера, успех при публични и лични изяви, покани и гостувания. Натоварете се физически, не стойте дълго пред компютъра, щадете очите. Ако обедините усилията си с тези на по-амбициозните приятели и близки, ще постигнете бърз резултат и успех.

Телец

Днес звездите няма да покровителстват дейности, свързани с финансови въпроси и затова, ако Ви се наложи нещо много спешно, рискувате да допуснете грешка. Ако сутринта не сте били особено въодушевени от перспективата за ставане, старайте се през деня да не се напрягате. Звездите Ви съветват колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви дразни. След края на работния ден не си стойте у дома, а излезте сред хората - ще имате великолепния шанс да се запознаете с интересни хора, а защо не и със своето щастие. Не си взимайте работа за у дома - все- пак имате нужда и от почивка...
 

Близнаци

Съвместните финансови и разни други парични въпроси , свързани с Вашия любим човек, може да се окажат сложна тема за обсъждане. Това означава, че трябва да заемете твърда позиция, ако се отнася за някой роднина или приятел, които имат навик да взимат пари на заем и да не го връщат навреме. Може и да изпитвате чувство за вина, тъй като не сте им помогнали, но така ще съумеете да избегнете множество проблеми, които биха възникнали, ако се бихте съгласили.
 

Рак

Трябва да направите решителната крачка: денят дава отлични възможности за личностно и кариерно развитие, а от това трябва да се възползвате Ако сте представител на творческа професия, може да разчитате на успех, тъй като ще Ви провърви в много смели начинания.Вероятно е удачно съвпадение, което да Ви даде възможност да се предвижите по пътя към поставената цел. В семейството са възможни разногласия и спорове и с възстановяването на мира ще се наложи да се заемете именно Вие. Очаквайте неочаквана подкрепа от човек, който отдавна предизвиква у Вас неподправен интерес.
 

Лъв

Каквото и да става , запазете спокойствие. То ще Ви бъде изключително необходимо. Далеч не всичко днес ще върви по направеният от Вас предварителен план, но ако започнете да се дразните по този повод, от това няма да се получи нищо добро. Но както е казвал Карлсон: „Спокойствие, само спокойствие...”

Днес е добре да хапнете свежи черешки.
 

Дева

Девите са готови за решителни действия и кардинални промени във всяка сфера. Доколкото деловата активност по понятни причини днес не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху личния си живот. Бедата е в това, че близките Ви хора не разбират Вашите стремежи и намерения, а Вие нямате желание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за конфликти за съжаление е твърде висока. Това е не лош ден за пътуване и екскурзии, а също и за всякакви други занимания, способстващи за разширяване на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до влошаване на самочувствието.
 

Везни

Днес много малко ще Ви интересува мнението на Вашия любим човек за това, какво правите, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може само да му съчувствате: от негова гледна точка Вие въобще и нямате намерение да съобразявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?...
 

Скорпион

Ограничете деловата си активност. Склонни сте да поемате отговорност за всичко, което става около Вас, но от това няма никаква нужда. Нищо от онова, което сте видели през последно време, не трябва да Ви разстройва. По пътя, по който сега вървите, има няколко обрата, за които трябва да бъдете готови. Ситуацията е много по-добра, отколкото Ви се струва, та затова - от къде са тези мрачни мисли? Избавете се от тях с голяма доза здравословен хумор и ще можете отново да се окажете на верния път с много по-позитивно настроение. Много по-близо сте до целта, отколкото си мислите. Дерзайте!
 

Стрелец

Днес много интересен човек няма да сваля поглед от Вас. Възможно е да е решил да Ви избере за дълги отношения – любовни, делови или Бог знае какви. Помислете си дали наистина това е човекът, с който бихте искали да сключите съюз?... Не позволявайте самоувереното му и дръзко поведение да Ви заслепи до толкова, за да не можете да разберете истинската му същност. Но в същото време не бива и да мислите, че крие кой-знае какви недостатъци. Постарайте се да опознаете този човек повече, и вземете решение, когато имате повече информация.
 

Козирог

Днес не трябва да се доверявате на първото впечатление, което ще Ви направи човекът, опитващ се да се добере до Вашето разположение. Поизчакайте, докато симпатията или антипатията окончателно се офорнят, и тогава вземете решение какво ще бъде по нататъшното Ви поведение.
 

Водолей

Крайно време трябва да се вгледате в някои стари и ненужни привички, които все още имате. И какво възнамерявате да правите? И защо правите всичко това? Защо не се опитате да направите ? Не се осъждайте, защото не можете да се преродите за една нощ. Привичките се променят с времето , а и много често ни даряват с усещане за измамен комфорт. Но това не е основание, да не се опитвате да се промените...
 

Риби

Ако днес започнете да се опитвате да постигнете нещо със своя любим човек, не трябва да апелирате към неговата съвест. Дори и съвсем да няма, тя обезателно ще се събуди, а за да скрие този скръбен факт, той ще започне да изкарва яда си на Вас. Наистина ли искате ефекта да бъде такъв?



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ненчо Балабанов показа дъщеричката си
Дата: 03/06, 17:27

Папа Франсиск: Да се натъкнеш на мигрант е като да се натъкнеш на Христос
Дата: 03/06, 17:201 Коментар

Как да не се тръшнем болни?
Дата: 03/06, 17:00

Партньорът на Натали Трифонова от "Денсинг старс" без нея се отдаде на ласки към исполини в Хърватия
Дата: 03/06, 16:58

Хванаха камион с близо 4 тона рапани край Варна
Дата: 03/06, 16:561 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия