Потребителски профил

някой

Регистриран: 11.03.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
12535
7456
5079

Рейтинг: 33376

Място в класацията: 20

Коментари на някой

Луна: 77 години червен сертификат ни трови. Ще реша проблемите за 8 часа

21:30:21 / 25.10.2021
3
1
И толкова са ти много дори, не 8 часа, а около 8 минути трябват за да ни оправиш, само с едни действие, да не те допускат до това, с което се занимаваш в момента. Продължавай, не пречи да си пееш чалгата и да пръскаш простотията си, но не и да говориш глупостите си по медиите, свързани с политиката в страната ни.

Д-р Митев: Не искам да пращам дъщеря си при учители антиваксъри и деца на такива

14:38:13 / 25.10.2021
4
0
Докторе, ами не я изпращай, а ако искаш, и ти не ходи, това е личен избор. А както и са отговорили вече тук, никой не е против "ваксините" по принцип, или си ниско платен агитатор на тези, за които се говори толкова много. Интересно е той къде е завършил, щом пита колегите си, които със сигурност са с повече опит от него, или по-голямата част от тях, които изразяват различно от неговото мнение. 

Проф. Герджиков: Готов съм на дебат с Радев. Не мога да разбера защо аз го каня, а той не отговаря.

10:23:03 / 25.10.2021
4
1
Защото, отговорите та това, което ще го питаш, няма да ти харесат, а още по-малко пък имате някакви допирни точки от развитието си. Той стана Президент, а ти си поставен от тиквата кандидат, който е като лейка, и дори не можа да запази от показ зависимостта си от това. И още, защото ти си като оня Росенчо, който се хилеше като олигофрен, докато го потупваха по врата и челото. 

Беновска вижда Борисов и Доган като "ескадрила Батмани", които да ни спасят от "ботуша на Радев"

10:17:07 / 25.10.2021
2
1
Тази отново започна да лази, но какво да се прави, влечугите са обречени на такъв начинът на живот, да лазят и да съскат. Това журналистическо недоразумение се превръща и в човешко такова, с това слугинстване. Жалка картинка е. 

Цонев, ДПС: Румен Радев не разбра каква е ролята на президента, той не бе медиатор между партиите

21:22:59 / 24.10.2021
6
0
Да не би Данчо да си е помислил, че е някакъв фактор, освен че е един дребен човечец, продал душицата си на тези, защото други едва ли биха му я купили, предвид капацитета му.  

Борисов: Като какъв президентът Румен Радев свиква правителството?

21:06:21 / 24.10.2021
3
0
Този открито се подиграва с народа, бил "отговорен човек" . Все бях чувал този доказан и осъждан лъжец да говори простотии, но и този път, като всеки друг всъщност, това премина границите на нормалността и поносимостта. Явно простащината отново започва да взима връх, както показа днес и онова недоразумение в "дебатите" на кандидат-президентите, не че останалите имаше защо да са там, но то е друг въпрос. Мястото на този, за когото няма как да се кажат добри думи, е единствено при онези, с ограничените права за придвижване.

Петър Москов: Единствената действаща власт в момента е изцяло в ръцете на Румен Радев

20:25:51 / 24.10.2021
3
0
Този не си е пил хапчетата, или са с изтекъл срок на годност. За него е нормално, преди няколко години внесе такива ваксини, че какво става за някакви хапчета, макар да са неговите, а може и да не е забелязал, в унеса да дрънка глупости.

Проф. Герджиков: Кризата с коронавируса е поредният провал на служебното правителство

20:18:21 / 24.10.2021
5
2
Колко мазна физиономия, като на тиквата. Все пак, какъвто предлагащия, такъв и предлагания. Жалка работа, няма що.

Проф. Балтов: Радев, Янев, Кацаров, имате ли план за този тъмнолилав сценарий?!

23:05:47 / 22.10.2021
3
0
"Пра ..." идиотино, колко ли пъти трябва да ти се пише, за да вденеш нещо и да ти влезе в кухата кратуна, че не ти си този, на когото ще казвам какво съм направил, или какво правя. Да, загрижен съм за теб, по принцип съм загрижен за малоумниците, защото могат да се самонаранят или да си навредят, а не искам това. Стабилна "държава" ли е била при тиквата, явно отново си на транквиланти. Тогава нямаше "държава" бе малоумнико, тогава се било "строяло", да, всъщност, строеше се, за да се ремонтира непосредствено след това, за да може отново да се краде. Виждам, че си сменил олигофренското емотиконче, но с това не ставаш по умен, повярвай. А за спането, на теб явно е нужен повече сън, защото бетонните плочи те чакат и искат доста усилия, а не акъл, какъвто със сигурност ти липсва. Мен не ме мисли, почивам си достатъчно.

Проф. Балтов: Радев, Янев, Кацаров, имате ли план за този тъмнолилав сценарий?!

21:00:07 / 22.10.2021
3
0
Ти, "Пра ..." идиотино, ти си се справял по-добре, и все по-добре се справяш, но с глупостта и малоумието ти, потвърждаваш и надграждаш. Точно защото нямаше ваксини, за това е било и по-добре, а и защото тиквата крадеше като за последно, но то си беше и за последно. Но тогава, и преди, такива като теб му се възхищаваха, и възхищават все още, такива, които са продали душиците си за жълти стотинки, или са просто тъпи по рождение. На което и от двете да се оприличиш, няма да сгрешиш, та дори и на двете, отново ще си прав.

Журналист: Румен Радев е фашист

20:46:48 / 22.10.2021
4
0
    "СИК2" , или иначе казано "Тенчо мама", те не само си подготвен, ти си завършен идиот и абсолютен малоумник, за което няма нужда да се подготвяш, то ти е по рождение. За това че, не се притеснявай, няма да те викат никъде, в това можеш да бъдеш сигурен.      А що се отнася до коментара на "Пра ..." идиотина, за пореден път да му напиша, не се излагай повече малоумнико, всички знаят колко ти е акълеца. Ясно е, че не можеш да прецениш, дори да пресметнеш, че за няколко месеца няма как да сътвориш толкова простотия и да извършиш толкова кражби и злоупотреби, колкото направи тиквата за повече от десет години. Но, "Пра ..." идиотино, за тези няколко месеца, за които говориш, можеш да изкараш една малка част от кражбите, далаверите и най-вече простащината на тулупа, гарнирана с наглостта му на осъждан и доказан лъжец, подкрепян от назначени и облажили се "калинки" и лакеи. Така че, беди и малоумни ми "Пра ..." идиотино, вземи та спри с глупостта си, така няма да я затвърждаваш с всеки коментар.

Проф. Аргирова: Антителата след преболедуване от ковид не винаги предпазват

20:05:21 / 22.10.2021
1
0
Бабе, а от ваксината, винаги ли предпазват. Я стига с тези глупости, че наистина вече омръзнахте с простотиите си. Добре е да не бъдат допускани до медии повече такива плашила, без да имат разумни обяснения, а те със сигурност нямат, просто защото няма такива.

Журналист: Румен Радев е фашист

19:57:31 / 22.10.2021
5
0
А този е завършен идиот, не журналист, пълен малоумник.

И Карадайъ го ваксинира същата сестра като Пеевски и Борисов

19:56:22 / 22.10.2021
5
2
Само да попитам, кой го интересува дали тези тримата идиоти са, или не са ваксинирани. Повече от ясно е, че това е пълен цирк и симулация, за баламурници и поклонници на тиквата.

Проф. Николаева-Гломб: Няма смисъл да си тестваш антителата

09:48:11 / 22.10.2021
5
1
До сега тази не се беше изправяла да "защитава" по толкова глупав начин ваксината. Защо ли никъде не спомена, какво създава ваксината, какви антитела и как те ще предпазват от така наречение "вирус". Проредната проста женица, която си мисли, че говори на домашните си любимци, и защо ли има доста различия в мненията на други нейни колеги, къде-къде по-признати професионалисти. 

Витанов: Математически беше по-добре да има локдаун, политически – сертификат

09:41:52 / 22.10.2021
3
2
      Този не беше ли заминал за чужбина, и ако е бил, защо се е върнал. Там можеше  да говори по този начин, но едва ли някоя медия би го поканила, все е дно да плюе на имиджа си. А ако беше ръсил същите простотии, вероятно част от заплахите, за които казваше че са му отправяни, щяха да са факт. Безполезно и платено плашило.       А ти, "Пра ..." идиотино, вероятно си  в "кораба майка" , на завършените идиоти.

Костадин Ангелов за сертификатите: Това е един отчаян опит да се залъжат хората

21:44:02 / 21.10.2021
3
3
А вие, не правихте опити, направо ни лъгахте. Толкова мерзост и идиотизъм има в тези жалки хорица, дори не се усещат колко са нагли, с всичките си изказвания. Добре е такива индивиди да се скриват от медиите и народа, а не да ни се навират постоянно в лицата. 

Пламен Бобоков: Къде са ми 200-ата хиляди от гаранцията, защо не ми ги връщат?

20:33:37 / 21.10.2021
1
1
В чекмеджето на тиквата, там ги потърси, а защо не и онзи каскет да отговори. Такава идиотщина едва ли съществува другаде. Не казвам, че този е чист, като света вода ненапита, но когато тръгваш да правиш нещо подобно, или имаш стабилни доказателства, или си натискаш парцалите, а не след това народа да плаща осъжданията в Страсбург. Още такива резили на тиквата и каскета ще излизат, на гърба на народа, разбира се.

Слави Василев: Ще се види, че политиката на Стойчо Кацаров е правилна. Зеленият сертификат помага за свободата ни

20:27:22 / 21.10.2021
4
0
Славчо, това не е свобода, а страх заради свободата. Не бъркай думите, и не си мисли, че така се постига свобода, защото така се налага контрол, за свободата се воюва, и тя се защитава. Тази твоя "свобода", Славчо, спокойно може да наречеш - зависимост.

Министерството на здравеопазването обяви рекорд: 23 206 дози ваксини са поставени днес

20:12:43 / 21.10.2021
5
1
Както се казва, "За простотията няма почивен ден, и ходи по хората" , та така и в случая, но, така са решили хората, така постъпва За тях това е правилната постъпка и правилното действие, право на избор, но в случая това не е точно техният избор, а наложен такъв.

Валери Симеонов: Заради ниското ниво на ваксинация държавата може да загуби милиарди

20:09:45 / 21.10.2021
2
1
"Sikario" , в това си много прав, но е странно, че такъв "ветропоказател" и невероятен грубиян като Валерко, има наглостта да коментира точно това. Явно не му бяха достатъчни парите, които завлече за онова, което нарече "ограда", а то взе че падна, отми я водата и т.н. Жалък, но нагъл.

Борисов към Кацаров: Абе лъжец! Измамник!

15:04:38 / 21.10.2021
11
0
"Пра ..." идиотино, от такива като теб и тиквата трябва да се чистим, но не в буквалния смисъл, не мисля на никого лошото, само да са скрити от "сцената" , да няма повече простащина и кражби. Дано разбираш какво имам предвид, макар да се съмнявам, но все пак се надявам.

Социолог: Странно е точно бившите управляващи да критикуват по ковид темите

12:59:39 / 21.10.2021
3
0
Странно е Първане, че някой допуска да го правят, защото мястото им е на една скамейка, наречена подсъдима, за всичко сторено от тях.

Борисов към Кацаров: Абе лъжец! Измамник!

12:50:30 / 21.10.2021
9
3
Този тулуп направо се самозабрави, или иначе казано"Крадеца вика, дръжте крадеца" . Защо ли този доказано (от съда) и осъден лъжец говори за измами и лъжи ? Когато си прост и тъп, то е за цял живот, какъвто и да си бил, доказателството е тази нагла и безскрупулна тиква.

Митов, ГЕРБ: Каквото докоснаха Радев и служебните му кабинети, се провалиха

19:56:31 / 19.10.2021
6
0
Няма как да съсипваш или да провалиш нещо, когато преди теб са го съсипвали и проваляли години наред. С това по блестящ начин се справяха доста години крадливата тиква и всички негови лакеи и "калинки" , като този очилатко.

Бившият здравен министър пусна видео как си поставя трета доза ваксина

16:28:52 / 19.10.2021
1
1
И кой го интересува дали този си слага ваксини, или каквото и да е там друго, където и да е, без значение. Защо медиите си мислят, че народа се интересува от този некадърник и подлога на тиквата ?

Борисов: За 6 месеца се видя какво могат, 4 пъти повече платихте за ток, никакви мерки

16:06:56 / 19.10.2021
9
4
Наглостта и простащината нямат граници, особено за този изключително елементарен индивид. Какво да се прави, толкова си може крадеца, с една прочетена книжка, толкова бели направи, а я си представете, ако беше прочел две, три или дори пет, тогава страната ни нямаше оправене.

Журналист: Борисов се изказва като изтърван от психиатрията

20:41:38 / 18.10.2021
8
0
"Пра ..." идиотино, защо не говореше така за журналистите, които ласкаеха тиквата, а когато не му харесваше какво го питат, винаги отклоняваше въпроса с простащината си и ги наричаше "мисирки" . Явно си от "платените" , но не "журналя" , а от елементарните и тъпи тролчета, за жълти стотинки.

ГЕРБ с нападки срещу Радев: Иска да затвори "Мариците" до 2026 година

16:35:40 / 18.10.2021
2
0
Глупостта не прощава, а наглостта на тези малоумници започна да става с огромни размери.

Борисов: Тази демокрация ни идва в повече

16:28:27 / 18.10.2021
3
0
"ПХК", задника ти ли е червен, че все в червено виждаш, защото явно с него се оглеждаш в огледалото. Въпросът е какда сеправим с тиквата и бликащата от него простащина и наглост. Този не само, че не трябва да му се дава право да говори, а да се вземат ограничителни мерки, предвид всичките кражби, които е извършил заедно с цялата си крадлива банда. Що се отнася до просташкия език "ПХК" , можеш да го използваш свободно, по подобие на тулупа, нали ти е кумир.

Д-р Колчаков, Софиямед: Неваксинираните стават съучастници в убийство

20:58:09 / 17.10.2021
4
2
Докторе, а ти явно си резервоар на глупостта. Някак си не е етично да се говори така по отношение на хората, тези, които са ваши пациенти понякога, на които би трябвало да вдъхвате надежда и вяра в живота и в себе си, а ги наричате "резервоар" . Все пак, решението за ваксиниране е лично, още повече, когато това не води до сигурността, която хората очакват. Превърнали сте се в едни търговци, да, болниците са търговски дружество, но вие сте лекари, и трябва да лекувате, защото ако не това е призванието ви, то напразно сте избрали тази професия. Не карайте хората излишно да ви намразват и хулят, лекарската професия е дарба, лекарите лекуват дори с думи, с добра и блага дума, а не като теб. 

Петър Москов: Хората трябва да получават достойни заплати, а не някакви помощи

22:43:14 / 16.10.2021
4
0
"Тенчо мама" , абе тъпо парче, какви кинти бълнуваш бе малоумни ми "СИК2". Я бегом под моста на кашоните, че ще ти ги заемат, и хапни онова, което ти подхвърлят, че да не останеш гладен. Няма ли да се скриеш, че само цапаш форума.

Русия вдигна драстично цената на газа за Сърбия

22:02:38 / 16.10.2021
3
0
Ами кой да е виновен бе "Пра ..." идиотино, кой друг, освен тиквата. Кой се хвалеше, кой биеше тъпана, че е голяма работа, а всъщност е толкова голям продажник и тъпанар, дори повече от теб, с което можеш да се гордееш. А сега, бедни ми "Пра ..." , всички ние плащаме и ще плащаме глупостта на най-големия лъжец и крадец на страната ни. А ти продължавай с тези себеподобни озъбени емотикони, и отново да напиша, доказващи простотията и глупостта ти.

Борисов в черно в храма: 500 души умряха за 5 дни заради Радев и Кацаров

18:45:18 / 16.10.2021
5
0
Дааа, вярно е, "Пра ..." идиотино, никой, освен тиквата, никой друг не е крал повече от него, никой, освен него, не е злепоставял повече страната ни, никой, освен него, не е показвал толкова простащина и глупост. Прав си, няма кого да сравниш с него, нито в старата, нито в новата история на страната ни. И запомни, "Пра ..." идиотино, "безплатен обяд няма" , нещо, което трябва да си набиеш в кухата кратуна, и нещото, което надявам се скоро да разберат тиквата и всички негови крадливи лакеи и "калинки" .

Борисов: И след тези избори няма да има правителство, партиите са в "уплах"

18:23:50 / 16.10.2021
3
0
"Пра ..." идиотино, а ти не разбра ли малоумието си, или и за това не стига акъла. Какви пет лева, какво "управление" от тази тиква, доказан и осъждан лъжец, несравним крадец в цялата история на страната ни, бе тъпо тролче.

Тодор Кантарджиев става част от журито в "България търси талант"

15:19:56 / 16.10.2021
2
0
Е не е истина, глупостта няма край. До къде може да стигне падението на един продал дребната си душица човечец.

Борисов в черно в храма: 500 души умряха за 5 дни заради Радев и Кацаров

15:17:31 / 16.10.2021
6
0
Да, "Пра ..." идиотино, имаме, но няма по-голям тъпанар от теб. Не сме имали и индивид, показващ по-голяма простащина навсякъде, както и по-голям съсипник и крадец от тиквата. Това наистина сме го нямали, нямаме го сега, а народа се надява  да го нямаме и в бъдеще. 

Борисов: И след тези избори няма да има правителство, партиите са в "уплах"

15:12:26 / 16.10.2021
4
2
Жалкото е, че на тази тиква все още и дават "трибуна" да говори. А той, освен простащина, друго не може да каже. Да, все пак, това е начина, по който показва изключителния си страх от възмездието, което наближава с всеки изминал ден, колкото и да не му се иска на този палячо и крадец. Нормалността ще дойде, когато той и неговите крадливи и тъпи лакеи бъдат изритани от политическата сцена, и най-вече от "управлението" на страната ни, а некадърните му "калинки" от всички държавни и местни структури.

Проф. Витанов: Здравната система наближава границата на своето натоварване

15:06:08 / 16.10.2021
5
2
Този "медик" защо не се скрие, да ходи в чужбина и да не се показва повече. Толкова е неприятен, че едва ли той самият може да се изтърпява вече, а предполагам и неговите близки също.

Ива Христова: Случаите нарастват и може да се помисли отново за носене на маски на открито

09:49:12 / 16.10.2021
4
2
И като я носиш на открито, какво, ще спреш разпространението ли, или ще направите така, че хората да се разболяват още повече, от приемане на онова, което остава в маските. Що за глупости. Нали преди време говорехте, че вируса полепвал по дрехи и повърхности, оставал там и "живеел" доста време. Как ще спрете разпространението му, със заплахите към хората, които постоянно дрънкате ли, като дори не помните какво сте говорили преди година, а дори и по-скоро. Не разбрахте ли, че по този начин още повече разболявате народа.

Николай Витанов: Бързите тестове пред заведенията изобщо не решават проблема

09:42:40 / 16.10.2021
6
2
Този нали щеше да заминава в чужбина. Колкото по-скоро, толкова по-добре, да се омита и да не "трови" ефира с простотиите си. Част от проблема ще се реши, като той, ш такива като него, спрат да говорят глупости и да плашат народа.

Цонев: Румен Радев е същия като Борисов - авторитарен, жаден за власт

21:46:12 / 15.10.2021
7
1
"Пра ..." идиотино, ти пак ли се "изходи" на метеното бе тъпанар. Ако имаше поне малко акълец в кухата си кратуна, не би правил и ти такива сравнения. Но, поради абсолютната ти глупост, за вида и размера на сравненията, е напълно излишно да ти се "отварят" очите, защото е трудно да се извади кратуната ти от задните части на еднокнижния тулуп и всякакви там негови крадливи лакеи. С тези озъбени емотикони, наредени като тикви, доказват думите ми, че глупостта не ти е простила, а напротив, превзела те е изцяло. По принцип природата не прощава на такива като теб, макар вероятно някога да им е дала шанс да се развият, поне малко, време, което ти със сигурност си пропуснал, незнайно защо, но пропускът е факт, прост си.

Йордан Цонев: Правителство няма заради Радев, а сценаристът се нарича Иво Прокопиев

20:34:20 / 15.10.2021
6
1
Този тъпанар не може да вдене, че не Президента е виновен, а такива поплювковци като него, които подкрепяха тиквата в кражбите и съсипването на страната, в постоянното ламтене за власт и кражба. "Петел" , наистина би било добре да не представяте по този начин простотиите на такива пишман политици, продали душиците си.

Цонев: Румен Радев е същия като Борисов - авторитарен, жаден за власт

20:20:59 / 15.10.2021
8
1
Ментата нещо се е объркал, явно пак са му дали насока на изказването. Признак на глупост е да се сравняват по този начин тиквата и Президента. Не може да сравняваш простащината и крадливостта на тулупа, с интелекта, достойнството и честта на Президента. Противоконституционната етническа партия няма право не само да изказва такова мнение, защото нямат място в политическия живот на страната ни. Да не говорим, че такива като този, продали дребните си душици, нямат място, а още по-малко да вземат решения свързани със съдбата на народа ни. 

Ива Митева за Кирил Петков: Той не е бил министър и трябва да върне всички пари, които е получил

22:17:53 / 14.10.2021
3
4
Да, "Пра ..." идиотино, прав си, не може да се сравнява с тиквата, твоят "гуру" , едва ли ще има друг, който да го надмине по кражби и простащина.

Герджиков за шкафчето с кюлчетата: Не съм сигурен, че тези снимки са автентични

22:12:53 / 14.10.2021
10
5
Ама разбира се, че не са автентични, какво друго може да каже този "независим" човечец. То и ти не беше поставен там от тиквата, нали. Боже, пази България от такива идиоти.

Иван Костов: Няма ценова и икономическа криза, а само политическа

21:28:37 / 14.10.2021
3
2
Този не трябва да е в телевизиите, а в затвора. 

Александър Иванов, ГЕРБ: Молим се да не завали сняг, че ще стане страшно

21:19:52 / 14.10.2021
2
2
Защо бе Саше, да не би вашият тулуп и водач, иначе казано - тиквата, когато казваше че лови снежинките във въздуха, имаше снегорини и нямаше затворени пътища. Защо не вземете малко да се поокротите и да не защитавате най-голямото политическо недоразумение за цялата история на страната ни, най-големия крадец, доказан и осъждан лъжец.    Що се отнася до "Тенчо мама" , или със сегашния си "ник" - "СИК" , малоумието ти е доказано многократно, не "цапай" повече ефира, гащите си може, но не и ефира. 

Плевнелиев: Борисов да каже пред цяла България, че не иска да е премиер

14:37:07 / 14.10.2021
6
2
Ако той ще "изгражда" , и ако тези "нови" ще са като теб, няма нужда. Всъщност от него, най-вече, и такива като теб, плужеци, е няма нужда.

Закрит преди 20 години отбор от Варна, гласувал за Боби Михайлов

08:35:02 / 14.10.2021
2
1
"Тенчо мама" , или искаш да те наричаме "СИК2" , не се знае какво знаеш за този президент на "Тича" , но всички тук, а вероятно и не само тук, че си толкова тъп, та чак объл. Да те попитам, ти мазохист ли си, или само си изключително прост. На теб щом могат да ти казват какво да правиш и да се съгласяваш, не означава, че и другите са с толкова капацитет. Имали някой, на когото не му стана ясно, че наистина много добрия вратар стана за смях и посмешище, та цапа и имиджа да баща си по този начин.

Балтов: Служебното правителство на Радев се прoваля с COVID. Четвъртата вълна ще е най-смъртоносна

22:08:43 / 13.10.2021
2
2
"Пра ..." малоумнико, много пъти съм ти писал, че не само си глупав, но не можеш и да четеш. Къде в коментара ми прочете, че съм написал "предал" ? А защо си срам за народа ли, щом и това не можеш да "стоплиш" , излишен е всякакъв опит да ти се обяснява, всъщност, правил съм го доста пъти. "Работодателя" и "наливателя" на пари в държавата, "милия" ми той Усмивка.

Балтов: Служебното правителство на Радев се прoваля с COVID. Четвъртата вълна ще е най-смъртоносна

20:08:31 / 13.10.2021
5
2
Явно "Пра ..." идиотина се има за "умен", че дори и повече от Президента. Абе мушмурок недодялан, грешка на природата, на теб колко път трябва да ти се пише, че няма нужда да доказваш ежедневно, и по няколко пъти на ден, че си завършен глупак и евтин трол. Що се отнася до този на снимката, една поредна подлога на тиквата, която си получи заслуженото. За такива плашила като него, и такива тъпанари като теб има само едно определение, подлоги, продали дребните си душици , които са срам за народа ни.

Lex.bg: Баневи осъдиха държавата в Страсбург за почти 20 000 евро

14:53:44 / 12.10.2021
2
4
Я да видим какво ще каже сега тиквата, и цялата му крадлива, лъжлива и гнусна лакейска прослойка. Дали има за какво да са осъдили страната ни. Никой не мисли, че са "света вода ненапита" тези, но не и по начина, по който го направиха тиквените тъпи марионетки, както го правеше и Цецко, тулупа по времето на главното си секретарство и след това, като ръководител на "наказателните отряди" от държавните ведомства, начело с цацата и каскета. Дали ще каже нещо и големия каскет, или ще се скрие в миша дупка, за кой ли път. 

Анита Мейзер е в болница

14:23:22 / 12.10.2021
2
2
А кой по принцип се интересува от тази, че медиите отразяват случващото се с нея. Петел, не ни натоварвайте допълнително с такива, напълно излишни новини. Който се интересува от нея, то има как да научава това. 

Борисов на живо: Не мога да повярвам колко са малоумни от кабинета, не ги обиждам

13:12:18 / 12.10.2021
5
2
Колко е жалък само, толкова го е страх, че две смислени думи не може да свържи  в изречение. Не че някога е можел, но тогава му ги пишеха, а сега простащината излиза наяве с още по-голяма сила. Страхът от последствията го е направил простащината му още по-колоритна и неповторима. Ако имаше поне малко разум, би спрял с изявите си. Не го обиждам, защото това не е обида, а действителност.

Проф. Витанов: Хващаме всички и ги затваряме за три седмици вкъщи под ключ и край

22:15:00 / 11.10.2021
5
4
И как ще изчезне, къде ще отиде, малоумнико, ще се изпари ли, няма да има с какво да се храни ли. Ненормално е такива математикодоктори да изказват мнения по такива въпрос, не само ненормално, а и нереално е. Я да се сети какви ги говореше преди време, какви прогнози даваше това недоразумение.

Журналист: Такива тъпаци като нас няма! Кое е по-важно - детето да учи, или родителите да се накъркат някъде

17:32:56 / 11.10.2021
1
2
Какъвто журналиста, такъв му и коментара. Едва ли това е проблема, училищата или кръчмите, но винаги се слага слабата страна в противоречието, а не разумната. Не съм за заведенията, но едва ли те са проблема.

Илиян Василев: Ако не ви е ясно, Борисов ще прави преврат

17:28:49 / 11.10.2021
6
2
А ако стане нещо такова, то "улицата" ще го изрине по най-бързия начин. Едва ли не знае това, но защо не, колко ли опити не си направи с народа и по какъв ли начин не го грабеше, та и това да не направи. Простащината няма край, но едва ли ще го допуснат да го направи, знае се кой.

Журналист: Мястото на Радев на балотаж изобщо не е сигурно

17:23:40 / 11.10.2021
3
2
Поредния платен клакьор и подлога, няма да пиша на кого, но се досещат всички, надявам се.

Костадин Ангелов: Повече от месец бяхме първи по смъртност. Румъния ни задмина и правителството им падна

14:40:56 / 11.10.2021
2
2
А докато ти тъпанарино беше на власт, и когато бяхме много зле (според теб отново), защо не си тръгнахте. Идиоти, за всяването на страх и манипулиране на народа трабва да сте затворени, а не медиите да ви дават трибуна.

Журналистът Дачков за протестиращите строители: Ако има топки, Янев трябва да им прати пръскачки и полиция

22:33:55 / 10.10.2021
3
2
"Тенчо мама", защо бе малоумнико, защо, дори и да пишеш не можеш. 

Срути се стена на тунел в Горна баня

22:08:25 / 10.10.2021
3
2
"Тенчо мама", или както сега си се писал "СИК2", че си тъп и малоумен е безспорно, но да те попитам безхабернико, да не би Президента да е бил този, който е трябвало да поддържа тунели, пътища и т.н. Тиквата, с неговите крадливи лакеи са тези, които са отговорни за всичките несгоди към момента, за рушащите се пътища и състояние на народа ни. За теб е ясно, няма с какво да ни учудиш, форума е свикнал с глупостта ти, но щом ти харесва да си такъв, продължавай, но не и тук.

Митов, ГЕРБ: Проф. Герджиков ще отиде на балотаж

21:55:29 / 10.10.2021
2
2
Има и такава вероятност, но мноооого малка, освен ако не отиде, което е почти сигурно.

Мика Зайкова: Запазете 120-те лева добавка към пенсиите догодина

18:54:18 / 10.10.2021
5
1
Абе "Пра ..." идиотино, колко пъти трябва да ти се набива в тъпата кратуна, че това състояние на страната ни не е от няколко месеца, а е следствие от кражбите на тиквата и лакеите му, от неподправената му и неподражаема продажност и простащина, която доведе народа и страната ни до това. Много пъти ти писах да престанеш да доказваш глупостта си, дори и да е за жълтите стотинки, които получаваш. Само индивиди без достойнство, като тиквата и последователите му (вероятно и ти между тях) , постъпват по този начин.

Доц. Кунчев: Здравният сертификат ще осигури на ваксинираните пълната свобода на живота им преди пандемията

18:18:25 / 10.10.2021
2
2
А другите какво, затворници ли ще бъдат, или с ограничени права за придвижване. Този нещо пак се е пообъркал. А ваксинираните и разболелите се отново, тях в коя графа ще ги сложиш, плашило такова, или как и какво ще обясниш на заразените от ваксинираните, да не говорим на близките на починали ваксинирани. Жалки сте, а не "доценти" и "професори" .

Лозан Панов: Очаквам да има балотаж за президент

17:46:32 / 10.10.2021
3
2
А ние очакваме такъв нелицеприятен индивид и плазмодий да не стига до никъде, което ще бъде факт, но няма да има достойнство, което да признае позора си след това.

Министърът на транспорта: Турският собственик иска Вера Су да потъне, за да вземе застраховката

17:38:39 / 10.10.2021
1
2
А на мангала дали му е ясно, че ако наистина страната ни го погне и започне да го съди, застраховката ще му е най-малкия проблем. Дано този път правителство и цялата ни администрация имат смелостта и упоритостта да го стори, ако наистина се случи най-неприятното.

Кирил Петков: Всички лидери като Румен Петков и Волен Сидеров искат да ме вкарат в затвора

17:26:16 / 10.10.2021
2
2
Ако наистина сте чисти, и не сте сторили онова, което е написано в статията, тогава наистина би могло да ви се има вяра, че искате и имате намерение да изкарате наяве всичките кражби на тиквата, за което ще имате адмирации. Но, дано тези ви действия да не са, за да прикриват вашите от онези години, защото ако е така, то не сте по-различни от тиквата и крадливите му лакеи.

ДПС издига за президент Мустафа Карадайъ

17:21:31 / 10.10.2021
6
4
Е такава наглост не се беше случвала, но какво да се прави, глупостта надделява. Ясно е, че целта е само една, да се отнемат гласове за Радев, защото ще се плаща много здраво. Дано МВР този път си свършат работата както трябва. Тази глупост на тиквата и "патерицата" му, така наречения "сокол" , надмина всякакви граници. Какво ли не прави простотията и най-вече страхът.

Д-р Христов пусна снимка на умираща жена от "грипчето на Мангъров"

23:47:17 / 09.10.2021
4
5
Малоумието продължава с пълна сила. Като не стана на тяхната до сега с плашещите и вече омръзнали лица на "доктори" - математици, на разни други "професори" и т.н., сега включиха и поредните доктори, да плашат и да всяват страх и паника. Ако това не е целенасочена психоза към населението, здраве му кажи. 

БТВ: „Вера Су“ се пълни с вода и потъва

20:39:27 / 09.10.2021
7
2
"петково", че си тъп е ясно на всички, но няма нужда да изказваш и такива тъпи мнения, лишени дори от всякаква логика. Както на тиквата и всичките му лакеи и последователи, така и на теб все Президента ви е крив. Но така е, като си прост, то си е за цял живот, доказва го тулупа еднокнижник, а както се вижда и няколко тук негови последователи. Явно всички имате еднакво къса памет, но в същото време и роговици на очите си, но най-важното ви липсва, минимален разсъдък и разум за очевидното и елементарното. Но, не трябва да ви се обръща толкова внимание, глупостта не прощава, доказвате го с всеки коментар.

Спрягат Карадайъ за кандидат-президент на ДПС

20:01:18 / 09.10.2021
3
1
Това ще бъде тоталната глупост, но на какво ли не сме се нагледали през изминалите повече от 30 години псевдо демокрация. Едва ли има нещо в изключителната политическа обстановка, което да предизвика по-голям смях, от това предположение на предложение.

"Продължаваме промяната": Трябва да спечелим изборите със 121 депутата

19:56:59 / 09.10.2021
2
3
Интересно четиво се появи за продължаващите промяната. Ако така ще я променят, то по-добре е да не я започват, а да бъдат спрени навреме. https://vchas.pro/807925/?fbclid=IwAR1tiK4UMHwXtixLi4LLuZQoAw-Q1o4U6xYl8GydWUt9tCzKXaCyhFhmmt4  . Надявам се да отговорят на зададените въпроси, което да стане обществено достояние, а най-вече, последвалите им оправдания да са подплатени с необходимите документи. Иначе, добро впечатление и високопарни думи не липсват, дано имат покритието си, а не само инициатива за покриване на минали прегрешения, или по-точно казано - престъпления.

Луна: Аз съм изборът на народа - единствената независима, надпартийна и свободна кандидатура

17:52:30 / 09.10.2021
1
1
Вярно е че е свободна, освободена е от съдържание в най-високата част на тялото си, което е безспорно. Боже пази България, най-вече от ментално обременената тиква и последователите му, но не подминавай и такива индивиди, като тази.

Борисов заплаши: Януари оставате без пенсии, защото подкрепяте диктатора Радев

17:44:19 / 09.10.2021
10
4
Този със сигурност трябва да бъде вече в затвора, дори само за това му изказване. Това е насаждане на омраза и всяване на раздор. Този простак, който създаде такъв безпорядък, система от кражби, съсипване на страната и народа, какъвто не е имало никога през съществуването и. На това недоразумение трябва да бъде забранено да се показва, а още по-малко медиите да отразяват появата му. Няма по голяма наглост от това, да се появяваш пред народа и да говориш по този начин, след като на всички е ясно, че никой освен теб, не е виновен за това положение. Няма такава наглост, този дори надмина и царчето. 

Къци Вапцаров на път за дома: 3 катастрофи за 10 минути в България, а в Гърция нито една

20:29:44 / 08.10.2021
1
3
"Пра ..." малоумнико, и какво беше преди тиквата, че отново заставаш със седалищните си органи към него. Имаше и пътища, които няколко месеца след ремонта не ги ремонтираха, а имаше и пътища, които изкарваха повече години, отколкото вероятно можеш и да си помислиш, но като се сетя, че не можеш да мислиш, това е проблем. Стига с тази тиква, и не зная дали има някой (освен теб), на когото не му става ясно колко много е откраднал и колко много е злепоставил народа и страната ни. Скрий се.

Гешев: Няма как правосъдният министър да ме освободи предсрочно

20:15:27 / 08.10.2021
3
4
Този не само че не мачка, а се е свил като къртица в дупката си. Страхът какво ли не прави от подлите и елементарни същества, а каскета и тиквата са точно такива, без капка достойнство и никаква мисъл за народа и страната ни, от мястото където бяха и са били. Позор са, нищо друго.

ВАС постанови изваждането на Найденови от списъка "Магнитски"

13:19:30 / 08.10.2021
4
4
Недоразуменията продължават, с такава прокуратура и зависим съд, няма как. Иначе казано, съобщили, а по народному "Крадеца вика дръжте крадеца", типично по нашенски.

Политолог: Служебният кабинет е провален. Изкарва хората на улицата, вместо да ги прибира

10:38:35 / 08.10.2021
3
5
Поредната скрита атака на тиквата срещу онези, които изкараха наяве кражбите и далаверите му, некадърните му назначения и всякакви интриги. Когато се включват такива "политолози", крили се до сега и мълчали за стореното от досегашните "управляващи". Ако не беше жалко, би било смешно.

Бенатова за Пеевски: Искам да му задам много въпроси. И нито един от тях не е за диетата

22:07:43 / 07.10.2021
4
4
"Кака Слонка", явно тиквата е голям капацитет в твоите очи, щом толкова много харесваш простащината му. Интересно е дали му е правила "четки", щом е наричана така, а още повече, че не е при другите, които със сигурност са го правили и дори продължават да го правят. За другите "заслуги" и "блестящи" изяви и изпълнения на тулупа, относно демонстрирания "изключителен" умствен капацитет, е излишно да се споменава, предполагам.

Експерт: Нищо добро не ни чака тази зима, парите ще изтичат като вода

20:32:04 / 07.10.2021
6
3
"ПХК", ти верно ли си толкова малоумен, че освен "комунисти", нищо друго не може да "роди" кухата ти тиква. Същия си като тиквата-тулуп, все някой друг му е крив и виновен. Защо не си отговориш на въпроса, кой доведе до това състояние народа и страната ни, и чии протежета са всички набутани в различни списъци със забрани и разследвания. Не си го причинявай повече, освен ако не си мазохист.

Илхан Кючук: Зад санкциите "Магнитски" срещу Пеевски стои кръгът "Капитал"

20:18:06 / 07.10.2021
2
4
А ние Илханчо, продължаваме да твърдим, че такива като теб, "сокола" ви и всички "членове", сте една етническа партия, и нямате място в страната ни, още повече, да се мислите за определящ фактор. Наглостта и поддържането на всички крадливи правителства, не ви прави "цвете за мирисане" или "богопомазани", а съучастници, и носите същата отговорност като тях. Както е известно, когато си замълчите, има шанс да не ви сметнат за глупаци и идиоти, но в момента, в който заговорите, не оставяте никакви съмнение за това в околните. 

Крум Савов: Видяхте ли сега защо Бойко Борисов се оказа най-хитрият човек в държавата?

20:09:31 / 07.10.2021
6
8
"ПХК", повече от ясно е, че ти си вещия, но в подлагането на седалищните си органи, на тиквата и всякаква паплач свързана с него. Простащината и кражбите, на този когото по матросовски защитаваш, доведе до това състояние народа и страната ни, а глупостта ти продължава да се рее в в пространството, с всеки подобен коментар. Що се отнася до кадърността, едва ли има други по-некадърни журналисти, или във всякакви други професии и постове, от тези, поставени от нарцистичния тулуп. Сега "берем плодовете" на неговата крадливост, продажност и простащина, вдяваш ли.

Проф. Витанов: Аз отивам в чужбина. Не се надявайте на колективен имунитет

16:52:58 / 07.10.2021
3
6
Отивай "докторе", поне няма да ти слушаме и гледаме глупостите, а там може да те застигне и истината, кой знае, може да "прогледнеш".

Венци Стефанов: Бербатов, не ми отваряй устата, за да не кажа какво знам за миналото ти

15:47:53 / 07.10.2021
0
4
А за него какво се знае, дали се сеща този дебил. 

Катя Илиева: Пеевски вчера каза, че тепърва ще започне да говори, защото има какво

15:46:20 / 07.10.2021
3
5
Че какво чакадо сега, да се откаже от него и някой друг ли. Малоумна работа, лъснаха лъжите и далаверите на тиквената партия.

Борисов: Информирах моя приятел Туск, че България е в състояние на хаос и свободно падане

20:15:09 / 05.10.2021
2
5
В състояние на по-свободно падане от тиквата, едва ли има друг, а още по-малко страната ни. Хаосът е създаден от тази тиква, повярвала си, че безкрайно може да краде и да съсипва страната ни, като използва просташкото си поведение, на което със сигурност ни се смее цял свят.

Борисов пред евролидерите: Само обединени и заедно можем да се справим с последствията от ковид пандемията и да подготвим икономиките

20:00:11 / 05.10.2021
4
5
Тиквата се поспря за малко с простотията си към Президента и оплакванията, че все някой друг му е изцапал гащите, и започна да се хвали. Толкова глупост едва ли може да изрече друг, освен тулупа и разбира се неговите лакеи.

Проф. Радостина Александрова: Безопасна ваксина на 100 процента няма, но ваксината ни осигурява защита от вируса

19:50:18 / 05.10.2021
3
4
Много се навъдиха тези, които предлагат акъл, което не означава, че всички, на които се предлага, искат ракия, а още по-малко искат акъл. Атаката за ваксиниране стана отвратително отегчителна и досадна, а все пак това е лично решение.

Фандъкова намери работа на висок пост за уволнения Ивайло Иванов

21:25:09 / 04.10.2021
2
7
А дали някоя "мисирка"  ще намери кураж или е намерила такъв, да попита тиквата за това поредно назначение на това "послушно" момченце. Това идва да покаже, че тулупа и неговите малоумни лакеи продължават да правят каквото си поискат. Как, освен срам за народа ни, да ги наречеш такива продажни душици.

Мариана Попова готова да напусне България: При първа възможност се махаме от това място, тук живее болно общество

22:05:55 / 03.10.2021
7
4
Знае ли Мариана колко много хора са "бесни" на една шепа хора, които в последните години доведоха страната ни до това плачевно състояние. И знае ли Мариана, че много хора не се интересуват какво мисли точно тя, и колко тя е "бясна" на когото и да е било. Едва ли има нужда да ни "поднасят" такива ненужни новини и да ни правят съпричастни към някакви "вълнения" на певицата. Би било мненията на такива да стават достояние на обществото, особено, когато не касаят областта, в която се изявяват професионално. Така че, Мариана, едва ли има някой, който да те спират да напуснеш страната ни, а и едва ли нямаш "възможност" да го направиш, а още по-малко "първа" такава. А дали обществото е "болно", може би не си ти точния човек, който да дава тази оценка, особено за обществото, освен ако не имаш предвид само "твоето общество", това, около теб самата.

Борисов от Родопите: Моделът "Радев" означава безхаберие

18:26:46 / 02.10.2021
4
5
А моделът Борисов, означава простащина, кражби, съсипване на хора и бизнес, излагане на страната ни по света и още куп простотии, които само тази тиква и крадливите му лакеи могат да сътворят.

Борисов отговори на Радев: Той е все под пола с баджанаци

18:19:06 / 02.10.2021
2
5
Но той е Президент, и ще бъде Президент, а тикваща ще си остане само с простащината, кражбите и глупостта. Като е толкова голям тулупа, защо не излезе срещу Президента, но всъщност е голям, но дрисльо, и като такъв ще бъде запомнен. Осъждан лъжец и затворник. Срам и позор за нацията, нищо друго не може да се каже за него.

Радев: Трета седмица България е с най-ниска цена на електроенергия, вследствие на мерките на служебното правителство

16:51:04 / 30.09.2021
2
5
"Пра ..." идиотино, когато тиквата говореше и се хвалеше с небивалици изразени по най- просташкия начен, тогава всичко беше наред и правино, така ли. Президента отговори на такива малоумници като теб, които постоянно крещаха за ел. енергията. А що се отнася да 13-та заплата, не ставай смешен, освен че си глупав, дано се досещаш за какво става въпрос. Скрий се, така няма да си личи простотията ти.

Венци Стефанов за Бербатов, Стилиян и Мартин: Не бих дал да ми разходят кучето, защото ще го изгубят

16:44:57 / 30.09.2021
4
4
Явно му липсва онова време, на стрелба между групировки и самозабравили се бандитчета, на противопоставяне по простащина и времето на "интелигенцията" с анцунзи. Колкото по-малко говори този, толкова по-малко тъп ще изглежда.

Институт за пътна безопасност: Магистрала "Тракия" трябва да бъде затворена

10:31:59 / 30.09.2021
3
5
Абе "Пра ..." идиотино, ти четеш ли, не питай другите. Да не би за последните 4-ри месеца да са построили или само през това време да не са поддържали магистралата. Толкова тъпотия само ти можеш да"родиш", но разбира се, след тази на тиквата и цялата им крадлива банда, която поддържаш. То бива да си прост, но твоето наистина преминава всички граници. Я се върни и виж как тиквата се хвалеше с Тракия, та и не само с нея, и как ти, и такива малоумници като теб му се възхищавахте, и продължавате. Скрий се, много пъти ти писах, не продължавай да показваш глупостта си.

Откриха мъртъв изчезналия Светозар

10:08:07 / 30.09.2021
8
6
На тъпанарите, като тиквата, а в случая "СИК2" , все Радев им е крив и виновен. Ставаме свидетели на безграничната простотия и простащина на българина, в лицето на такива като тулупа и неговите верни поддръжници, дори и този писал тук.

Иво Сиромахов: Бях решил за кой ще гласувам за президент, но днес вече съм разколебан

09:49:34 / 29.09.2021
2
5
"Пра ..." идиотино, вярно е, всички сте за "кофата с боклук", особено кандидатите ви, водени от неподражаемата простащина на тиквата.

Проф. Радка Аргирова: От 40 с оплаквания в болницата само един беше ваксиниран

09:43:18 / 29.09.2021
1
6
А такива като теб бабе, не сте ваксинирани, на срещу глупостта, защото няма такава ваксина, за съжаление, а имате нужда.

Локдаун ще има от 15 октомври до края на месеца, прогнозира математик

09:40:47 / 29.09.2021
1
6
Поредният математик, който вече е и "медик". На хората им омръзна всичкото това говорене, или да понася повече глупостта. Вируси е имало, има и ще има, но на вас явно няма да ви дойде разума, за начина на говорене без да плашите.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X