Потребителски профил

някой

Регистриран: 11.03.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
2668
470
2198

Рейтинг: 3645

Място в класацията: 70

Коментари на някой

Даниела Дариткова: ГЕРБ промени България

07:03:40 / 13.07.2019
9
4
Да, промени я, но в неблагоприятната за народа посока. Промени я, като я разсипа я тотално.

Ген. Събев: Очакваме първите изтребители от САЩ в края на 2021 г.

17:48:50 / 11.07.2019
5
3
Случва се това, че както винаги сме на опашката, но за сметка на това най-прецакани, особено от към цена (висока) и способности (ограничени). Но какво да каже този "генерал", на когото му е разпоредено какво да говори, или иначе казано - марионетка.

След обрат при ГЕРБ: Ще може да се пушат наргилета в затворени пространства

12:10:32 / 11.07.2019
4
2
Те както винаги се обръщат в противоположна посока на становищата и решенията си. А сегашното дори е закъсняло във времето, обикновено става само часове след първоначално взетото, а и щом се е намесило "слънцето" как няма да стане на неговата, смее ли някой да опонира и противоречи. Голям смях, не са "управляващи", а е "управляващ" страната, на когото вероятно се е обадил някой с икономически интерес, нищо ново. Боже пази България.

Ген. Събев: Очакваме първите изтребители от САЩ в края на 2021 г.

10:18:59 / 11.07.2019
5
1
А народа очаква предатели и безродници като тези, забравили какви са били преди години, да ги няма в обществения живот на страната. 

Александър Ненков: Губещите партии винаги обвиняват победителите в манипулации

21:59:35 / 10.07.2019
5
3
Явно къса памет имат "всички", за това, което направиха и правят на всички избори "управляващите", това не бе зала "Арена Армеец", то не бяха "абсолютно мнозинство" в изборни секции, то не бяха "мъртви души" в избирателните списъци и т.н. Вярно е, паметта им е къса.

Десислава Атанасова: Защо трябва да даваме 20 млн. лева за 6000 машини?

21:56:28 / 10.07.2019
6
2
Защо, да не би за ползването под наем в миналите избори "управляващите" да плащаха с "песен", или тези 9 000 000 лева са някаква измислица. Да, вярно, когато ги дават (крадат) "управляващите", всичко е наред. Близкото минало помни и как когато искаше да тегли държавен заем от 1 милиард, тогавашната опозиция (сегашни "управляващи";) проглушиха пространството, а малко след това (когато станаха "управляващи";), просто ей така изтеглиха едни 16 милиарда, и са "прави". Боже пази България от такива.

Десислава Атанасова: Защо трябва да даваме 20 млн. лева за 6000 машини?

20:18:22 / 10.07.2019
7
4
А как това недоразумение ще отговори на дадените за ползване (наем) 9 000 000 лева за провеждането на само един вот. Дали може да си отговори, че щом "управляващите" дадоха толкова пари за един път, то с малко повече от два пъти от наемната цена, машините ще станат наши и ще се ползват многократно, а както до сега е имало някой да ги дава под наем, така се предполага ще има и други, които да искат да ги ползват (под наем). Но това вероятно е твърде сложно за досещане. Какво да се прави, както е казал народа "Ум царува, ум робува, ум патки пасе". 

Александър Ненков: Губещите партии винаги обвиняват победителите в манипулации

20:06:41 / 10.07.2019
7
5
"Отговорността за изборите обаче се носи от управляващите, не от опозицията, затова смятаме, че отговорно поведение е изборният процес да се облекчава, а не да се усложнява". - това каза младежа, който и понятие си няма или не иска да разбере, че е там, благодарение на манипулирания вот, иначе казано - на купените гласове и на тези на покойниците. А къде е отговорността на управляващите, които не спазват изборния кодекс и правото на гражданите да избират как да гласуват, който казва "Чл. 206. (1) (Доп. - ДВ, бр. 21 от 2019 г., в сила от 12.03.2019 г.) В избирателната секция избирателят може по свой избор да гласува с хартиена бюлетина или с бюлетина за машинно гласуване, ако секцията е определена за машинно гласуване."  Та, къде е "отговорността" на "управляващите" при спазването на законите в страната, или за тях не важат.

Президентът на КНСБ: Целим мобилизация и събуждане на енергията на работещия българин

20:56:33 / 08.07.2019
6
2
Този знае ли на кого служи ? Според мен във всичките му приказки прозира единствено интереса на управляващите. Как като бори сивата икономика ще увеличи доходите на работниците, тяхната сигурност, добро отношение и квалификация, като постигне по-високи постъпления в хазната ли, което от своя страна ще доведе до по-високо заплащане вероятно, но на чиновниците и държавните служители, както и възможност за по-големи кражби от управляващите? И как точно до сега е защитил интересите на работниците, да посочи ако може, в което се съмнявам.

Нено Димов отмени съкращението на експерта, разкрил опасния химикал в бившия завод "Химко" във Враца

20:25:08 / 08.07.2019
11
2
"Слънцето" отново "блесна" с поредната си изява на "добрият самарянин". За кой ли път доказва непостоянство в каквито и да е решения, зависимост от "улицата" и прикриване на крадливите си "чеда". Прав е "ас", и какво от това като върна съвестния служител на работа, не разбрахме какви са последствията от цялата работа по разкриване на нарушенията, та дори и престъпления. Нормално е за некадърните и корумпирани "калинки" на управляващите и самите управляващи.

Беновска с остър политически коментар

21:19:54 / 07.07.2019
12
6
Подобие на жена, и още по-лошо подобие на журналист. Елементарни мнения с още по-елементарни заключения. Но какво ли може да се очаква от заядлива женица, повярвала, че някой отчита или взема предвид нейните бръщолевения. Жалко за тези, които и дават възможност да се изявява и да показва глупостта си.

Спас Гърневски към Нинова: Другарко, кой създаде олигархията?

19:39:58 / 05.07.2019
13
6
А някой запитал ли се е, защо въобще му дават трибуна да говори, но не сегашните му господари, а медиите. Защо такива, като този "политически хамелеон" (както го нарича Наблюдател), ги толерират медиите и публикуват словоблудствата им. Аз бих го нарекъл не "политически хамелеон", а най-обикновен и елементарен тарикат на дребно, човечец, който няма място не само на политическата сцена, не зад кулисите, а сред редовите членове на която и да е партийна формация, още по-малко, с право на глас и изява.

Шефът на затворите си отива заради сигнали за нарушения

20:23:00 / 04.07.2019
7
2
Както се казва, че за простотията и глупостта няма почивен ден, и ходи само по хората - този изпълва със съдържание сентенцията, нямам думи. С такива "мотиви" е направо "железен", смешник.

Заради "тропическия климат" премиерът обеща мащабно пръскане срещу комари по Дунав

21:10:29 / 03.07.2019
2
3
Е как няма да не се разпореди, та нали той е "слънцето", или поне за такъв се мисли. Както казва, "аз дадох", "разпоредих", "трябва да спасим хората" и т.н. Да, прав е само в едно, че трябва да се спасят хората, но от самия него и от крадливата му и продажна "свита", и да се върне достойнството на българите, което този съсипа и продаде.

Данаил Кирилов: Шефът на затворите ще бъде освободен от длъжност

20:45:10 / 03.07.2019
3
2
Изключително елементарен човечец, глупав до мозъка на костите си, а колко продажен - няма сравнение. Видяхте ли го как мълчи като пукал, и каква тъпа физиономия имаше преди да отговори на въпроса на журналиста, и най-вече какво малоумно самодоволство излъчваше при малкото произнесени думи в отговора. Голям смях, това е подигравка с българския народ, а да не говоря с правосъдната система (доколкото може да се каже че я има).

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

10:01:53 / 05.06.2019
2
7
Нексусчо, толкова си тъп, че дори не можеш да напишеш нещо ново, а само си копираш написаното от преди (което вероятно си преписал от някъде), то "трябва и акъл" за това, бях ти написал, че "не става само с ядене". И знаеш ли, помислих си, че поне малко си се вразумил, но ти - не, та не, прост съм си и такъв искам да остана, не ми трябва развитие, това ми е достатъчно, а и ми харесва, когато хората ме "нареждат", е, така да е. Та, да те просветя отново малко, в българския език се казва "мнения" или "коментари", а не като теб "постове", или искаш да кажеш "прост", да такъв си, безспорно е. Думата "постове" е в множествено число, а в единствено означава място, където се изпълняват задължение по охрана на обекти или разполагане на контролни органи, както и заемана от лице отговорна длъжност, а в религията е въздържане от блажна храна. Аз няма като теб да си измислям и най-вече да се повтарям с копиран преди време абсолютно еднакъв коментар. Ето една "китка" от коментарите на "интелигента" Нексусчо, без добавяния, без корекции, изцяло копирани с автентични думи, и най-вече "препълнени" с така любимите на малоумника "аргументи". Оцветени са, за да може това недоразумение на природата да ги прочете внимателно, и да "вникне" в изключителната си "дарба" и "аргументираност", "богатия" си речников запас, вероятно допълван от района на село Браниполе, където се подвизава и съществува скрит от света, за да не плаши и с образа си.„Още един неграмотен селски инвалид дава "акъли"..„След изборите всички дебилни общаци от бкп ке мрете пак гладни, както досега!„Поредната селска история! И какво е правила в дома му? Безплатно ручане и пиене, а?„Хич не ме занимавайте с египетски цигани.„Ти си се осрал, дебилен Микроцефале. „То да се вдигат заплатите, ама тия скудоумни плебеи, дето нищо не могат да изработят....„Какви са тия самодоволно ухилени брадясали селтаци? Толкова е отблъскващо!„Нищо му няма на подлеза, кретени такива!„Селски дебил йанн, жив ли си?„И там също са страшно диви селяни.„По-малко шкембаци ще има таман.„В Плевен всички там са толкова зле, че даже и асансьорите им са шантави.„Цъкаш ли минуси, селска мижитурке? Цъкай, цъкай. От теб по-голям минус няма!” Ако поне малко мозък имаше в празната ти кратунка, щеше да коментираш нещо от публикациите, а не, както си призна в един от снощните коментари, че дори не си прочел и не знаеш темата, с което доказа че си истинския Нексусчо Усмивка, да наплюеш и да покажеш простотията и малоумието си по начин по който само ти можеш Усмивка. След продължителната липса на отговор тук си помислих, че най-после има проблясък (може и от светкавица при дъждовете в последните дни) в кухината над очите ти, но уви, няма нищо такова. Ти си оставаш завършен кретен.

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

23:47:13 / 03.06.2019
4
9
Тъпо ми Нексусчо, не само че забравяш, но си и мозъчен инвалид, щом като казваш, че съм се заяждал. Ти да видиш, не грешал той, то голям смях УсмивкаУсмивкаУсмивка настава. Да, след поредния ти брътвеж съм отвръщал подобаващо, но както казваш и ти, нормално е не само да не помниш, а въобще и да не знаеш, все пак с тези твои "аргументи" в бликащите от "остроумия" коментари си направо за Българската академия на науките (БАН). И нали виждаш, че не съм притеснен, за разлика от теб, за сега все още леко запенен, което може да се дължи и на началната абстинентна криза. Иначе виждам, че знаеш как е и какъв му е реда на село, създали са ти навици, научили са те преди лягане в "креватчето"  да се притаяваш и да не вдигаш шум. Спинкай малкото ми, малоумно Нексусчо, събирай силици, то простотията не е простила на никого, няма да подмине и теб.

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

20:55:24 / 03.06.2019
2
12
Изключително много се радвам на това, че едно малоумно индивидче Нексусчо, е напънало празната си главица да се досети за началото на кретенското си писание спрямо мен. Както стана ясно за пореден път, отново греши, както е сгрешено и появяването ти на този свят Нексусчо, това е чиста проба загуба на време за родителите ти, а в последствие и на тези, които са се опитвали да те образоват и да ти влеят нещо в главицата, защото си едно недоразумение. И най-вече, не аз се заяждам с теб или някой друг във форума, правиш го ти, и то по най-просташкия начин, директно, без дори да коментираш самата публикация и темата, а направо показваш колко простотия може да има в едно същество като теб, което ти наричаш "аргументи", без дори да знаеш значението на самата дума. Знаеш ли, поне се надявам че около колибата ти в село Брани поле да има река или водоем, че да се поизмиваш от време навреме, че дори и само при писането ти в сайта вони на нечистоплътност, каквато всъщност е и продажната ти душица. Сега, покрий се, не си струва повече да се напъваш, помисли и ще разбереш, че съм прав.

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

17:01:58 / 03.06.2019
3
13
Няма нужда дори и да ти отговарям, просто защото виждам, че си се обрисувал изключително точно. Истината е очевадна, и не защото съм "нападнал" теб и твоя "колега", а защото същността ти е изключително прозрачна, но ти същност имаш ли? Тъпчеш на едно място, зобиш си тревицата и преживяш, за това и няма нужда от обиди, то всяко нещо написано за теб е истина, не обида. Термините и значенията на думите за които искаш пояснение са толкова далеч от теб, че няма място за сравнение. "Нападам" е дума, която има няколко значения, разбират се от контекста на използването и, но няма как да го разбереш, твърде далече си от вникване в изписаното. За това и не намирам смисъл да те просвещавам повече, това ти го написах. А обидните думи и квалификации, еднакви и толкова бедни по съдържание са според речниковия ти запас, който, да се повторя, е изключително беден. Какво аз знам и мога споделям с хора, не с неопределили се индивиди, а най-малко с теб, колко пъти да ти го напиша, но то не е като да се налее с фуния в празно пространство, то трябва и да се разбере, както е казано в онази реклама "Не става само с ядене, трябва и акъл", а ти нямаш такъв. Аз не нападам, а съм коментирал някаква публикация, а ти и "колегата" ти, типично в стила си сте отправили изключително "позитивни" и "добронамерени" описания и и квалификации за някого или група от хора, което е породило необходимостта да ви се отговори. Но едва ли такова като теб, платено и малоумно измекярче с няколко профила тук, ще разбере, ще подмине и ще се съобрази, поради вродената си глупост. И като завършек, не прави повече грешки, не ми пиши Усмивка 

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

16:17:47 / 03.06.2019
2
10
Малоумни ми Нексусчо, ти си толкова интелигенция, колкото цървулите на Хитър Петър Усмивка. Освен да се хвалиш без всякакво основание и да ръсиш обидни квалификации, които със сигурност се отнасят единствено до теб, друго не виждам да си правил. Зная, че ще отговориш, че аз отправям обиди към теб, но е задължително да си припомниш защо, ако не можеш, ще те подсетя. Ако случайно се досетиш, ще видиш, че към друг, който се е отнасял по начин, различен от твоя, няма отправяни никакви квалификации. Виждам, че твоите "аргументите" винаги са в стил "дебил", "селянин" и още някои такива, но общо взето с много малко различие, което да ти напиша за пореден път показва беден, много беден речник, което е разбираемо за теб. Ако това и още куп простотии наричаш "аргументи", то тогава ти си най-големият "аргумент", бих казал дори "определение" за "аргумент" и малоумие "интелигенте" Усмивка

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

14:41:43 / 03.06.2019
2
12
Тъпанарчето от с. Браниполе, няма как да получиш и двойка, както се казва си на минус дори Усмивка, защото образованието ти е чуждо понятие, а мисленето като пресечна точка на две успоредни прави в една равнина, и да ти поясня, няма го, защото няма и пресечна точка на тези прави. Що се отнася до поправката, знаеш как се случват нещата, поради факта, че много пъти си ходил поправителен, докато не са те изгонили поради малоумие. При мен нямаш втори шанс, нито за поправка, а още по-малко да повтаряш отделенията (ако не знаеш,това са началните класове на образованието от преди). Хайде, сега изведи козичките, попаси ги, но внимавай с дъждовете и придошлите води, да не се удавиш, че виж си изчезнал като индивида, който ни забавлява тук Усмивка

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

13:16:02 / 03.06.2019
1
12
Тъпанарче Нексусчо, не ме е срам да ти показвам простотията непрекъснато, и ще го правя всеки един момент от тук нататък, дори под всяка твоя глупост написана като коментар на публикация. Крясъците за кретенизъм и глупост са само и единствено от твоите профили  тук, което е потвърдено, ако не си се светнал вече. Не прехвърляй комплексите си за малоценност на други, а още по-малко на мен, защото по изявени и искрящи от твоите не съм срещал. Знаеш ли тъпанарино, нито ще те ограмотявам повече, нито ще правя усилия да ти посочвам правилните отговори на малоумните ти въпроси, защото си невежа, и няма как да разбереш нищо от обясненото, по простата причина, че си недоразвит и осакатен индивид. Моите аргументи за простотията и глупостта ти се съдържат във всеки мой коментар, а и не само мой, но като не го разбираш какво да се прави, това потвърждава многократните мнения на по-голямата част от четящи и пишещи тук. И най-вече, кажи на близките си (ако забелязваш кретенче, не посочвам родители, те не са виновни че си тъпанар), да ти обяснят малко за  българския език, за значението и тълкуването на думите и изразите в него. Виждам, че започваш да пишеш и малко повече думи от обикновеното, което показва напредък в развитието ти, надявам се благодарение и на мен Усмивка, но има и още какво да се желае, в начина на използване на думите. Задачките поставяй на най-близките си, по този начин ще се научаваш и да общуваш Нексусчо. Осъзнаването ти е невъзможно вече, без значение кой ще се опитва да го прави, дори и след използване на специализирана медицинска помощ. Не бих искал да задълбочавам в използване на повече обяснения на фактите доказващи забавеното ти развитие, което мнение споделят повечето четящи и пишещи тук. Хайде, ти си наред малоумнико Усмивка

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

09:02:19 / 03.06.2019
2
11
Тъпи ми Нексусчо, аз разбирам че си изключително прост, което доказваш във всеки един коментар тук, а съм ти казвал че вероятно и другаде, където се подвизаваш. Това е отговора ти на въпроса и с разбирателството, с тези около теб, нивото на малоумие вероятно е същото. И недоразвит индивид като теб не само че не може да ме засегне, а предизвиква бурен смях с изцепките си под всяка публикация, а ти малоумно същество се пениш от злоба и нерви, което е толкова показателно за съдържанието на празната ти кратуна. По отношение на отговорите ми, няма как да го разбереш, ниската степен на разбиране не ти позволява да се досетиш, че така се прави, отговаря се на всяка засегната тема, а до повтарянето на твоите тъпизми, ти написах че го правя съвсем преднамерено, да разбереш колко си глупав. А да, и да те просветя кретенче, аз минуси не слагам, това го правят другите, които явно оценяват малоумието ти, и да те "светна", че аз не съм като теб елементарен, че да се нервя на простотиите ти, а още по-малко да поставям минуси. Толкова не съм се смял, на такива прости хора като теб, все съм си мислил, че ограничеността на индивиди като теб може и да е в някакви рамки, но ти разби всички представи за притежател на комплекси за малоценност. А сега, ако ще слагаш да се похапва, прави го, то келнерите са за това, слуги на народа, но на теб не ти стига ума и за келнер.

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

23:02:42 / 02.06.2019
2
10
Тъпанарчето ми Нексусчо, добре си "похапнал", видно е от отговора ти, лишен от всякакъв смисъл разбира се, не съм и очаквал нищо друго. Нищо , освен, че всеки твой коментар, или по-точно казано, просташко писане, според теб е "нещо", за което другите нямат "нужното количество мозък. Ти, бедно ми Нексусче, ти си този, на когото липсва съдържание в главицата, което не можеш да "разбереш и осмислиш". Пиша с твоите думи, защото така мисля, че може да схванеш нещо, макар да съм сигурен че и това няма да ти помогне, прекалено глупав си. Виждам, че и с "похапване" не ти идва нищо в кратунката, но не мисля да я пълня повече, все едно да "преливаш от пусто в празно" (поговорка). Хайде, сега бегом да поспиш, немухльо. Жалък си и не си ми забавен вече, установих отдавна колко си елементарен, което донякъде доставяше удоволствие, но вече омръзва, постоянно  да ти се показва какво кретенче си. Е, успех в кретенизма, развивай го, това го можеш Усмивка

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

22:29:09 / 02.06.2019
1
10
Ще посоча още няколко от "постовете" на Нексусчо, който не мога да нарека "потребител", а употребен в сайта, от незнайно кои и колко елемента от управляващата клика. А посочените "постове", които е нормално да се наричат "коментари" под определени публикации, "крещят" от "аргументи", чието значение на думата, така наречения Нексусчо все още не знае, и не е отговорил, а само иска отговори. Това също е добре, поне ще понаучи нещо си. Относно посочените "постове" за някой си "Любезен селянин", вероятно припознал се и в това си прераждане същия онзи Нексусчо, предизвикват смях и очевидното безумие на последния, да уточня - отново Нексусчо, "умното" и много "интелигентно" гражданче, само да не си помислите че е мухльо. Не, не е, той е нещо повече от мухльо, нека сам се увери в това, което е написал в коментарите си в последните дни, за него (Нексусчо) да се чете "пост". Да ти поясня немухльо, копирани са точно, без корекции, надявам се разбираш защо ти го пиша това. И ето ги, изпълнените с "аргументи" и изключителен "професионализъм" мнения и изявления на Нексусчо: "Мамино недоносено синче, не само, че имам гражданство, ами и с моя висококвалифициран труд давам повече на държавата от теб! Да не говорим и че главата си я ползваш единствено чрез устата, да пълниш червото! Използваш си единствено устата и задника! Горе над максилата нямаш нищо!"___"Мамин женчо, аз разлика от теб имам 2 професии, с които си изкарвам хляба, а ти живееш при майка си! Затова ще мълчиш, курво, когато аз говоря!"___"Със сигурност изглеждам по-добре от теб не само физически, понеже спортувам, ами и по изражение, което при теб е дебилно заради нулевото ти ползване на мозъка!"___"Гунчо мамин, най-добре си стой у селото и не се изказвай за Плд, като не си бил нивга там. А и да си бил, недоразвитото ти мозъче нищо не е разбрало! Ако изключим Столипиново, всички останали цигани в Плд са чисти, спретнати и възпитани, за разлика от северните селски дебили като теб - брадясали, мръсни, вонящи и псуващи!"___"Ето го поредното доказателство, че си селски дебил. Псуващ дебелак с шкембе. Само като си те представя и се смея! Залитащ шкембак, който псува и мучи! А сега си лягам, че утре ме чака много умствен труд - нещо, непосилно за вас, селските дебили!" Има още много такива "постове", нали го знаеш Нексусчо, и не мисля че може да изкараш на преден план отново онова със "забавлението" и "избирателното", защото не прочетох нито един наистина сериозен и заслужаващ внимание коментар от теб. Това, което си написал, че са мои коментари, са само от отговорите на твоите малоумни писания, които наричаш твои отговори към мен. Сега се видя, нали, и не само ти надявам се, че не само не си мухльо, а нещо много повече от това.

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

21:32:24 / 02.06.2019
4
11
Цървулчо Нексусчо, не ги подбирах, а ако си направиш и една бърза ретроспекция на глупавите си "писания" под която и да е публикация, няма да намериш нищо по-различно. Малоумието те кара да напишеш, че са "подбрани", не, не са, почти едно след друго са, но и за това се изисква съвсем малко, но да е ум. Твоите "забавления" Нексусчо са същността на животеца ти, това е капацитета на най-високата част на невръстното ти телце, иначе казано главицата ти. А сега, още по-сериозно, първо, БВП, ако не знаеш какво е, се нарича брутен вътрешен продукт, и второ, всеки уважаващ себе си човек (а не като теб индивид) и знаеш правилата за писане на абревиатури, изписва първо цялото наименование на съкращението и поставя в скоби с главни букви абревиатурата, която ще използва в текста след това. Вдяваш ли тъпанарче, следиш ли мисълта ми, обяснявам бавно, дано схванеш. А що се отнася до връзката на БВП със заплатите мога да ти обяснявам достатъчно дълго, стига на теб да ти стане ясно, в което не само се съмнявам, а съм убеден че няма как да схванеш. Та, кой елемент от БВП точно те интересува, как се формира, кои разходи са основни и кои стойности са определящи за крайния резултат, или какво се отчита като разход, от кои зависят заплатите и в кой сектор, кои от тях се отчитат като разход, как всичко това влияе на заплатите и т. н. Хайде, стига толкова просвещение на болното ти и недорасло мозъче. Да, и повече не се пъни нищожество, макар да зная че отново ще отвърнеш с лишени от всякакъв смисъл словосъчетания, и задаващ поредния тъп въпрос и настояващ да те просвети човек. Запомни, че по този начин не правиш нищо друго, освен да задълбочаваш огромните си комплекси, за които се изисква наистина специализирана медицинска помощ.

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

09:56:18 / 02.06.2019
4
8
Нексусчо, самозвани гражданино и най-вече, срам за гражданите, да ти напиша, както не веднъж ти е писал и друг тук. Потърси специализирана медицинска помощ, това става вече не необходимо условие, а задължително. И не става въпрос вече за наличието на мозък в кратунката ти, а за здравословното ти и най-вече психическо състояние, става тревожно.Колко пъти да ти напиша, че нямаш и най-малка представа какво представлява думата "аргумент". Относно другите ти брътвежи за буркани, багажник, колиба и прочие твои "интелектуални" изцепки по отношение на който и да е било човек (тук или където и да е било), затвърждава мнението (на почти всички тук), че си силно ограничен екземпляр, със силно изразени комплекси за малоценност и липса на каквато и да е обществена реализация. Твоето "говорене", недоразумение Нексусчо се изразява до следните членоразделни изрази : "Пенсийо, пробвай да кажеш на някго на улицата такива неща и ще си на земята, а после - ако имаш късмет - в болницата! Ама не ти стиска, понеже си мижитурка и инвалид в главата! Можеш само по форумите да мучиш и плюеш!"___"Не е вярно! Всеки цървул с празна глава пърпори с бракма, пълни червото и ебе като невидял! Това ли му викате бедно???"___"Яж пресни говненца, после се опъни на одъра, в понеделник пак палетите тебя чекат.."   Ето това са малка част от твоите силно "интелектуални" коментари, "изпълнени" с безумно (като теб) много "аргументи". Скрий се вече, няма да казвам къде, или поне не отговаряй.

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

20:14:47 / 01.06.2019
1
9
Нексусчо, мое тъпо кретенче, сигурен съм, че си прочел всичките редове, но това не е толкова важно. Отговарям ти и ти обръщам внимание за пореден път, ако това твоето наричаш аргументи (дори и в последната глупост, която си написал), а аз наричам елементарни изрази, то наистина, на теб няма как да ти се помогне, както и не само да не ти падне мозък от небето, а дори да покълне в кратуната ти. Относно даването на заем Усмивка, мога да купя и теб дори, защото не струваш нищо, или почти нищо, може само дребни стотинки, щом си се цанил да тролстваш тук за която и да е крадлива управляваща клика. Нексусчо, икономическо, и не само такова, недоразумение си ти, но по-важното е да не се излагаш повече, няма нужда, доказал си го хиляди пъти тук, а вероятно и в реалния живот, ако имаш такъв все пак. А аз да ти предложа, ако нямаш ум (а то е ясно за всички, че нямаш), готов съм да ти давам, но не назаем, а безвъзмездно, и предполагам всеки от тук четящи и пишещи.

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

10:49:35 / 01.06.2019
1
7
Веднага ти отговарям тъпо ми Нексусчо, ако едни твои въжделения и предположения, лишени от всякакъв смисъл, дори житейски, съпроводени от просташки писания (поставени в предишния ти коментар в кавички), си мислиш за аргументи, то това за сетен път потвърждава малоумието и кретенизма ти и неразбиране значението на думите които използваш. Това е живото доказателство за недоразвития ти мозък, за неопределеността ти, а най-вече за липсата на реална представа за истинския живот и действителност в управляваната от крадливите ти гурута, на които денонощно се прекланяш (за да не кажа някоя груба дума). Да отговоря  на другите ти "аргументи" - в моите коментари насочени към теб бедни ми Нексусчо съдържат някои от посочените от теб думи, единствено и само в отговор на твоите "квалификации", лишени от смисъл и най-вече повтарящи се, което е показателно за бедния ти речник и елементарен животец. Такива са и почти всички коментари под публикациите, да не кажа всички, защото ако си направя труда да ги проследя, може да се окаже, че нямаш нито един смислен коментар, а за твоите "аргументи" въобще няма място за споменаване. Ти Нексусчо, изпитваш удоволствие, когато тук пишещите отправят обидни и нецензурни думи по твой адрес, както и когато ти пишеш по аналогичен начин. Какво тогава очакваш да ти се случва тук ??? И да те "открехна", за себе си съм писал веднъж, когато ти пожела да ти кажа какъв съм, в отговор на твоите неспирни и безпочвени самохвалства. Това, което има и зная, не бих направил твое достояние, защото личното пространство е нещо наистина лично, няма как да го разбереш, а и не намирам смисъл да ти обяснявам. Разшифроване на думите и изразите е необходимо да бъде направено на теб, използваните с "писанията ти" икономически термини са толкова елементарни, но няма как да знаеш това, прочел си нещо някъде, сторило ти се е интересно и оригинално, и "хайде да го напиша" да се направя на образован - е, не си Нексусчо. А да, и използването на думи като "пост" не те правят знаещ или оригинален, а и "цитирането" по памет на твои мнения не е толкова трудно, защото те са едни и същи, лишени от съдържание и преди всичко просташки. И накрая да ти поясня за пореден път, не ти си елемента, който може и ще определя кой и къде ще ходи да се "гмурка", по простата причина, че недоразвити същества не могат да определят за себе си какво и къде да бъдат, а какво остава да дават "съвети". Та, като един благонамерен човек, бих искал да ти "кажа" да престанеш да пишеш лишени от съдържание коментари, надявам се поне това да разбереш. И не казвай на никого какво да прави, не си в позицията да го правиш, не притежаваш качества, които изискват елементарното управление на хора и процеси. Успех !!!

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

22:30:14 / 31.05.2019
1
9
Аргументите ми са ясно видими, но за нормалните хора, а не за такива като теб Нексучко, превърти и ти твоите, не само тук, а под всяка публикация, и покажи поне един, а не малоумните ти приклякания и пълзене пред управляващите, ако това наричаш аргументи. И да, "драги ми Нексусчо, ти си прост и ограничен" е не аргумент (и това няма как да знае малкото ти мозъче), а заключение, следствие на всички твои напъни за писане, изпълнени с цинизми и най-вече, лишени от всякакви разсъждения на нормален човек. Ето това показва същността ти.

Тома Биков за оставката на Цветан Цветанов: Показахме последователност

21:47:44 / 31.05.2019
8
9
Ами последвайте го тогава, което ще е нормално за такива като този "ветропоказател" и съмишлениците му. Отново показва очакваното последователно навеждане, в правилната за него посока Усмивка

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

21:42:45 / 31.05.2019
2
10
Отговарям ти за пореден път - всяко едно мое съждение е било подкрепяно от аргументи, или ако ти харесва "довод", което е синонимна дума, както и "обосновано мнение", които не ти стига ума за да разбереш. Изреждането на еднозначни думи или изрази не те прави образован, това драги ми Нексусчо показва нивото ти. А аз да те просветя, а не да те "светна", че "любезни псувни" няма, има псувни, каквито ти използваш, както и нецензурни думи, с които са изпълнени малоумните ти писания, отговорих ли ти тъпанарино.

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

21:06:18 / 31.05.2019
2
10
Ей, простотията ти няма край, направо "блика" под пръстите или пръстчето ти Нексусчо, като от помийна яма, и да не правя повече сравнения. Прав си, че твоето ниво по малоумие и глупост нямат равни. Не 80 %, а 100 % от "казаното" от теб е не само без смисъл, а лишено от всякакъв разум. И я да видим кой повтаря чуждите думи, става въпрос за прекратяване на писането, а Нексусчо, и за подобряване на душевното ти състояние. Хайде, неопределил се имбециле, изтрий пяната от устата, пий един диазепам за успокояване на тремора в ръчичките ти и прекрати с писането.

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

20:20:51 / 31.05.2019
2
9
Да те открехна отново, недоразвити ми Нексусчо, да, аз току-що доказах идиотизма ти. Просто прочети коментарите си под всяка публикация и ако можеш прецени, къде си се "изказал" с нормален коментар или къде не си използвал обидни думи към пишещите преди теб. Да натъртя и болтвам отново ако можеш, тогава прави преценка, но се съм сигурен че не можеш, няма с какво Усмивка. И ще бъда особено "щастлив", ако някъде намериш мой коментар където съм написал псувня, което за пореден път доказва липсата на памет и слабоумие у теб. Да ти отговоря отново, ти познаваш ли ме, че използваш обидни думи по мой адрес ??? Не, нали, тогава как искаш да се обръщам към теб, или нима не помниш, че винаги съм подхождал с нужното уважение към всеки един тук, преди ти и няколко други, да използвате обидните думи ??? И това ли не помниш ??? Описанията са от твоя мижитурков животец, не от моя, ако можеш да се замислиш, ще се досетиш на какво се дължат тези изводи Усмивка И прочети внимателно "развити" мозъко Усмивка, явно ограничеността ти пречи да видиш, че отговарям на всичките ти въпроси, извън тези, за които няколко пъти ти писах и се наричат лични. Но, и това ти е простено, предвид състоянието и степента ти на развитие Усмивка, да ти припомня отново като на какво - на амеба. Усмивка Сега, послушай ме, и просто повече не пиши, ще се почувстваш по-добре Усмивка

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

19:50:22 / 31.05.2019
3
9
Дааа, зная "как се нарича дрънкането на глупости и квалификации...", нарича се Нексус, доказано многократно. Ама ти си бил и "творец" на всичкото отгоре, че защо не вземеш да ги патентоваш простотиите си, което си е за "гордост" Усмивка. Да ти напиша и отговоря за пореден път, направи си справка с твоите малоумни писания тук и прецени кой сипе обиди, без какъвто и да е повод към всеки един нормален посетител и пишещ във форума, а не ненормалник като теб. Кой нарича с обидни думи, и кой е писал причината поради която го прави тук. Отговори си на въпроса защо отношението на по-голямата част от пишещите е такова към теб. Да ти подскажа, има една българска поговорка "Каквото повикало, такова се обадило", разбираш ли, поне малко. Сега отговорих ли ти Нексусчо, "типичния пример" за кретенизъм и малоумие. И между другото, нали виждаш какво се случва с "предводителят" ти, "г-н Цветанов", кой и как го захвърля като прочетен евтин вестник. Хайде сега отново се мазни и кажи, че подкрепяш и се възхищаваш от изхвърления като мръсно коте и твой идол за политик УсмивкаУсмивкаУсмивка

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

10:22:45 / 31.05.2019
3
14
От всичко написано и казано дотук бедни ми Нексусчо, се потвърди, за кой ли път, становището на болшинството четящи и пишещи тук, че си наистина едно недоносено и елементарно в съществуването си индивидче Усмивка, което ме кара всеки път да се усмихвам на празнословието му Усмивка . Така е, когато човек е изпълнен със злоба, кретенизъм, малоумие и комплекси за малоценност, тогава пише по начина, по който ти "твориш" безумията си тук, а вероятно и в жалкия си животец Усмивка. "Някой",  означава наистина, че съм някой, а не никаквец като теб, жалко подобие на същество Усмивка, но и това няма как да асимилираш Усмивка. Благодаря ти "спецназ" за добрите думи, и да ти кажа, че много отдавна зная какво е това "нещо", нарекло себе си Нексус, но ми беше забавно да виждам как се пени и прелива от злоба и нещастие едноклетъчното УсмивкаУсмивкаУсмивка

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

09:25:56 / 31.05.2019
3
8
Не бе тъпо ми Нексусчо, не си умрял все още (нали знаеш че си циганин), и не ти го пожелавам, все пак трябва да поживееш и да се понаучиш на някои неща, дори и житейски, а не само да сипеш цинизми от празната си кратуна Усмивка. Като четох твоите самохвалства, за образование и култура, които направо "бликат" фекалии от шахта Усмивка, си направих извода за какво малоумно индивидче става въпрос, та за това реших да се позабавлявам с кретенизма и тъпотията тиУсмивка. Не бих те нарекъл и селянин, защото ще обидя тези толкова истински хора с недоразумение като теб. А ти тъпо ми Нексусче, повярвай не само на мен, а и на почти всички пишещи и четящи тук, че ти си празноглавец, продал дребната си душица за нищожни трохи, което на всичкото отгоре има кухина, където по принцип в хората има сиво вещество УсмивкаУсмивкаУсмивка Дерзай, ставаш все по нервен и запенен Усмивка, а това ми харесва, защото доказваш колко си елементарен Усмивка

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

22:04:09 / 30.05.2019
3
6
Както казах, имам много повече мозък и ум от теб Нексусчо, поради което разбирам твоите "неволни" закачки, каквито искаш да изкараш писанията си тук, казах ти го много отдавна, ако помниш. Знаеш ли, прекалено много започна да използваш моите мисли и заключения написани тук, което от една страна е добре и означава, че има шанс да се подобриш Усмивка  Относно "сбъркан селски генофонд", да ти поясня, по-объркан индивид като теб не съм срещал, имаш проблеми с определянето си, ами решавай ги другаде, за което има и съответната специализирана медицинска помощ, ползвай я активно и ще постигнеш желания резултат. А сега и аз да ти кажа - можеш отново да използваш тривиалните си "думички" или "закачки", с които да показваш наличието (ако има такова) и нивото на развитието си, от едноклетъчно към многоклетъчно Усмивка

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

21:12:59 / 30.05.2019
3
8
Писането с големи букви е признак на много злоба и нервност, това като начало Нуксусчо. Да ти отговоря за "4-5 интелигентни" човека тук, за няколко е изключено да са такива (ти си в това число), които според теб не си хулите мненията. Че кой бе малоумно индивидче видя да хули мнението ти, освен ти да го правиш за всяко различно от твоето олигофренско мислене, става ли ти ясно, или и това ти е трудно да вдянеш, та да ти обяснявам пак по-обстойно УсмивкаУсмивкаУсмивка. Аргументите ти са едни и същи, лишени от всякакъв смисъл думи, и най-вече, престани да се наричаш "интелигент", звучи като грозна дума, когато я използваш за себе си Усмивка. Та, да се повторя (отново за теб), мисленето е твърде сложен процес, който в никакъв случай не е характерен за малоумно същество като теб, разбираш ли Усмивка, приеми го и си живуркай жалкия животец, в който вярваш, че си постигнал или постигаш нещо, "градско" дебилче, това е !!! Усмивка

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

20:45:51 / 30.05.2019
2
7
Хуленето тъпо ми Нексусче се съдържа само в твоите лишени от всякакъв смисъл "творения" тук, без значение към кого или какво са насочени. Всяко твое словоблудство тук предизвиква единствено смях, а злобата ти отново проличава с пълна сила в грешно изписаните думички Усмивка. Елементарен си, не, повече от елементарен си, дори и при използването на цинизми Усмивка. Виждам че си активен под всяка публикация тук, разбираемо е, търси се внимание, е, имаш го, като гледам колко те споменават "с добро" отношение Усмивка Усмивка Усмивка. Всеки, който е изразил различно от твоето мнение (а такива са толкова много тук) "кичиш" с определението характерно най-вече за теб, да ти го припомням ли, или не, защото ти за други нямаш акъл да използваш Усмивка. А аз ти обещавам, че ще се погрижа да те се постарая да влея малко образованост, култура и разум в празната ти главица, да избия комплексите ти за малоценност (градски, селски, албански или както искаш ги наречи) което разбира се ще бъде адски трудно, да не кажа невъзможно, но ще опитам Усмивка УсмивкаУсмивка.

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

20:09:26 / 30.05.2019
3
7
Малоумното ми Нексусче, толкова години като период на продължителност на живота може да посочи само едно кретенче и нидоносче, каквото си ти. Няма нужда да те настигам нито по образование, още по-малко по култура, защото на мен, а и на всички тук четящи и пишещи е повече от ясно, че си завършен глупак. Думички като "генофонд" и други ползвани честичко от теб показват беден речник, а злобата ти прозира дори и от една или две написани думи. Реалността е видна за всички, глупостта и простотията ти се шири навсякъде. Пиша дълго, защото на олигофрени като теб се обяснява с повече думи и изчерпателно, но, и това не ти помага, оставаш на едно и също ниво на развитието си, като при амебите.

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

19:19:07 / 30.05.2019
3
8
Нексусчо, стана ясно, че освен кръгъл глупак, си и неграмотник, който вече се съмнявам дали може и да чете, освен че ти липсва и паметта, а не че имаш проблем с нея. Неопределеността ти се задълбочава с всеки изминал миг, с всяко малоумно писание тук. Категориите хора са за хора, а не за едноклетъчни като теб, хората могат, определят се и ги определят, а ти не можеш, липсват ти много години. Бесотията е характерна за теб, избива пяната по устата ти, несвързаност на използваните думи, повторения и куп още доказателства за това. Така че, не прави повече опити да подобряваш състоянието си, вече няма смисъл, както няма смисъл и от теб самия. А на нашето място не можеш да бъдеш, няма кой да допусне невръстеник като теб дори да гледа и да се учи. Имбецил като теб, термин който използваш ти (определи от кой тип си, или съвместяваш всички в своята същност), трудно може да прецени реалността около себе си, но да продаваш дребната си душица е може би част от решението ти.

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

16:42:57 / 30.05.2019
2
7
Отговарям ти, Нексусчо, ограничено ми тъпаначе Усмивка, не помниш, колко пъти да ти го напиша, нямаш с какво - липсата на памет в теб е очевадна. Нахвърлянето върху някой пишещ тук е само от твоя страна, и няколко други като теб, както правилно поясни, което доказва силната комплексираност на индивида, а не принадлежността му към определена социална група. Ти и споменатия от теб не принадлежите към такава група, по простата причина, че такава среда няма, защото платеното писане и възхваляване на определени крадливи управляващи не може да се нарече социална група, а просто продали дребните си душици индивидчета, избиващи комплексите си за малоценност тук. А аз такива комплекси за малоценност нямам, не приписвай собствените си придобити и развили се във времето такива на другите, ползвай си ги сам, те са си само твои Усмивка

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

15:56:18 / 30.05.2019
2
7
Ех, Нексусчо, написах ти го много пъти, но ти не, та не, прост съм си и такъв искам да си остана - това е мотото ти в живота. На теб "мама" ли ти втълпява, че си "умничък", ех тази твоя "мама", явно комплексите не те оставят на мира и те преследват ежесекундно Усмивка, а злобата те кара да се пениш и нервничиш Усмивка Недей така, ще се повредиш още повече едноклетъчно индивидче.  Преценката за мен от другите е направена отдавна недоносени ми Нексусчо, а липсата на памет от твоя страна ме кара да ти напомням, че регистрация си имам отдавна, а най-вече не е заради теб. Не се "провъзгласявай" за "нещо", защото си само едно комплексирано и злобно индивидче Усмивка, с толкова елементарни разсъждения и липса на каквато и да е последователност, в която и област да е. Старай се (да напиша отново), може и да се ограмотиш и промениш към по-добро, знае ли човек Усмивка

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

15:28:43 / 30.05.2019
2
5
Усмивка Нексусчо, не преиначавай моите думи, не можеш да го правиш, поради факта, че си много, ама много простичък и умствено ограничен. И да знаеш, че не се правят така тези неща, което няма как да разбереш Усмивка. Мозъкът ми е много по-развит от твоя, поради простата причина, че го има, а твоят е толкова оскъден, че трудно се забелязва Усмивка Що се отнася до пъхането на "гагата" в чужди разговори, няма по-комплексиран индивид от теб в това отношение, неспасяем си Усмивка Усмивка Усмивка Колко пъти и колко тук пишещи, а вероятно и други, да ти казват, че се повтаряш във всичките си словоблудства, което означава едно - елементарен и силно зависим индивид и празноглавец. Едно от обясненията е силната зависимост от употреба на успокоителни или наркотични вещества. А сега, отново те съветвам чистосърдечно, скрий се и ако имаш и поне частица достойнство, не се изявявай тук по досегашния начин. 

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

14:52:12 / 30.05.2019
4
7
"Единствения селски дебил" Нексусчо, е самопровъзгласилият се за "нещо си" елементарен индивид (имам предвид теб), на когото трябва да се набива в тъпата кратуна, а не да се обяснява. Да ти го напиша отново, не си ти човека, с когото ще споделям лична информация. Гордея се с това къде съм се родил, как съм възпитан, какво съм постигнал и постигам сега, което могат да оценят и потвърдят тези, които ме познават, а не ти недоносче. И да допълня, това, че ти си казал къде си роден, къде живееш, с какво се занимаваш и други подобни твои въжделения и желания, не означава че са истина. Истина е само твоят кретенизъм и елементарна култура, забавляваща повечето пишещи тук. Няколко пъти ти предлагах да не пишеш глупости, но щом ти плащат за това те разбирам, все пак трябва и да преживяваш някак си, то и едноклетъчните се хранят. Хайде, сега върни се там от където си изпълзял Усмивка Усмивка Усмивка

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

13:59:11 / 30.05.2019
6
7
Късата ти памет едноклетъчни ми Нексусчо, ако въобще имаш такава, ме кара да ти напомня отново, което не веднъж съм ти казвал, че освен теб и няколко твои последователи тук, други дебили няма, което не си отрекъл по никакъв начин, но за разлика от теб не се радвам, защото означава, че нямаш никакво развитие. Сега стана ли ти ясно, запиши си го, дано го запомниш, което е под въпрос. 

Тома Биков: БСП взеха правилното решение да се върнат в парламента

13:51:41 / 30.05.2019
2
8
Да, прав си, няма спор, неопределил си се Нексусчо, с теб няма как да има спор, няма смисъл, защото с кръгъл глупак и едноклетъчно като теб, не се спори Усмивка

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

13:40:41 / 30.05.2019
4
8
Мисленето е твърде сложен процес и не е характерен за едноклетъчни индивиди като теб Нексусчо, за това трябва да ти се повтаря, натъртва, оцветява и повдига в по-тъмни и ярки цветове. Разбирането ти се заключава в повтаряне на няколко заучени думи и фрази, което всъщност е нормално за малоумието ти. Увеличил си процента, който постоянно пишеш тук, от което най-вече стана съвсем ясно, че си се причислил към тях Усмивка

Тома Биков: БСП взеха правилното решение да се върнат в парламента

13:33:14 / 30.05.2019
3
8
Ясно е Нексусчо, вече доказано и потвърждавано хиляди пъти, правилно си се определил като невменяем и изключително малоумен индивид . От продължаване на спора за елементаризма и състоянието ти няма нужда (справка коментарите на повечето пишещи). А относно драскането, не съм чел по-глупави възхвали и мнения от твоите, можеш да бъдеш сигурен в това. И тук спорът е излишен. Дерзай !!!

Тома Биков: БСП взеха правилното решение да се върнат в парламента

12:04:21 / 30.05.2019
3
7
Тъпички ми Нексусчо, на всички е ясно, че с "цветущите" прилагателни които използваш, определяш единствено себе си, но защо само ти не го разбра. Не е толкова трудно, но предвид ограничените ти способности и недоразвитост е разбираемо, и го приемам за нормално. Постарай се (или както казваш ти "напъни се";), понякога може и да ти се получи, въпреки съмненията ми.

Тома Биков: БСП взеха правилното решение да се върнат в парламента

11:35:19 / 30.05.2019
3
7
Ти Нексусчо, нали си на село (което не е излизало от теб), а и какво друго ти остава, освен да си прост, какъвто всъщност си по рождение. А "сумата" се дава само на теб и подобни, от крадливите и елементарни индивиди, които защитаваш. Ако си искал да напишеш "думата", то така кажи едноклетъчното ми то. Ти, и такива като теб олигофрени, е добре да съществувате, за да има мерило за глупост и продажност, като предводителите ти. Вдяваш ли, или да ти се обяснява отново и отново. И не пиши, когато не става въпрос за теб, но щом си се припознал в някой от посочените индивиди, няма да ти преча.

Тома Биков: БСП взеха правилното решение да се върнат в парламента

11:21:00 / 30.05.2019
3
8
А правилното за теб решение ще бъде да се скриеш в дупчицата си, и да не се показваш (както и всички, като теб, подлизурковци и неопределили се индивиди), защото едва ли има някой, който се нуждае от простотиите които ръсиш навсякъде.

От последните минути! Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

11:17:02 / 30.05.2019
13
8
Нямащ равен по простотия и крадливост самозабравил се индивид (освен доскорошния си покровител, който го обича Усмивка). Добра новина, стига да е изритан от всякъде, а не само прах в очите, каквито обикновено са действията на "слънцето"

Халил Летифов, ДПС: Пеевски би бил по-полезен в България

20:23:34 / 29.05.2019
8
7
Кой каза, че това подобие на политик и най-вече на депутат (справка за присъствието му в парламента), е бил някога или ще бъде полезен за България, като остане тук. Единствено полезен за себе си и за крадливата управляваща клика.

Скандал във Фейсбук: Иво Христов обвини Десислава Атанасова в разпространяване на фалшификат

12:27:10 / 28.05.2019
29
9
Пародия на жена, която си търси загубената "популярност". Жалко подобие на политик.

Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна

23:16:29 / 21.05.2019
47
16
Некадърни проектанти, още по-некадърни строители, и най-вече перфектни крадливи управляващи. Освен задръстванията преди и след тези измислени кръгови, дойде ред и на "качественото" изпълнение гарнирано със значителната кражба, гарантирано от "слънцето".

Румен Христов: Ако не гласуваме на 26 май, на следващия ден може да се събудим в друга България

21:42:11 / 20.05.2019
16
17
Приискало се и на този да се облажи на "народната трапеза", иначе казано и той да отмъкне каквото може, отдавна не го е правил. Не е истина колко трябва да си нагъл за да искаш се връщаш в управлението, когато сте едни от съсипниците на страната и народа.

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

09:39:50 / 20.05.2019
3
11
Ти да видиш, едноклетъчното отново се обади. Знаеш ли Нексусчо, снощи гледах че са те търсили във форума, но не за да те хвалят тъпанарче. А аз съм се родил за да правя такива недоносчета като за посмешище, какъвто всъщност сам се правиш, но щом ти харесва - твоя воля. А грубостта е в твоят изказ и природа, то не може да се скрие Усмивка И по-полека със злобата, от време навреме изтривай пяната по устата си Усмивка 

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

21:45:26 / 19.05.2019
5
7
Я, Нексусчо, онова, същото недоразвито индивидче, се изказа отново, разбира се в негов стил, елементарен и тъп като налъм Усмивка Та кой чете твоите кретенизми едноклетъчното ми то. Или да, четат ги, защото постоянно те нареждат, което явно ти харесва. Хайде, сега бегай да благоговееш пред "управляващата" крадлива шайка. Усмивка

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

21:45:34 / 18.05.2019
3
14
"Драго ми" олигофренче Нексусчо, за теб "скъпи", за теб ги пиша тези няколко реда, за това че си ми тъпичко и не можеш да схващаш и разбираш и елементарните думи. Повторенията на едни и същи думички в кратките ти и малоумни писания показват беден речник, за което има обяснение - липса на гънки. Да те повторя - кое не ти стана ясно, това че си едноклетъчно и едва ли ще се развиеш в бъдеще, или че ти обясних съвсем простичко, като за теб, или че ще се побъркаш от злоба, която ще те изяде отвътре. Просто престани да ми пишеш, макар да ме забавляваш с простотията си, а под някои статии направо си неотразимо елементарен. Айде, още един абзац Усмивка

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

10:39:33 / 18.05.2019
2
7
Нексусчо, аз не злобея, аз ти се смея (и не само аз тук, но други вероятно другаде), защо поне това не разбра. Да, няма как да го разбереш, защото малоумието не е лесна работа. За това пиша по-обстойно, за да може поне малко да схванеш, но уви , не става и това. А злобата "драги ми" не се изразява в това да пишеш с две думи или еди ред, тя блика от всяка твоя дума, от начина на поднасяне на всичко написано от теб, тя просто е в теб, в начина на жалкото ти съществуване. Бедни ми Нексусчо, ти не си "образован гражданин", а си едно дребно и злобно индивидче, което наистина не си знае мястото. Написах ти, че не ти си човека, с когото ще обсъждам личните си неща, защото с едноклетъчни няма какво да обсъждам. Поне веднъж го разбери това, вече не си дори смешен, ставаш жалък. Дерзай "гражданче"  

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

15:20:23 / 17.05.2019
2
8
Аз те питам ти защо злобееш - ти си селтак, а злобееш срещу образованите гражданите? Защо не си знаеш гьола? Нексусчо, аз не злобея,

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

10:16:38 / 17.05.2019
4
7
На простия индивид като теб Нексусчо, колкото и да му обясняваш няма как да разбере, дори и елементарните неща. Така че, мижитуркай си тук и другаде, вярвай си че си нещо повече от едноклетъчно, да ти плащат за "величаене" на крадливата шайка управляваща страната ни, и съществувай по този начин. Но, не злобей за другите (но ако искаш прави го), които са на светлинни години пред теб, а иначе, мечтай си, това не вреди на никого. Усмивка

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

08:48:08 / 17.05.2019
2
7
Нексусчо, Нексусчо, не аз преплитам език от нерви и злоба, осевери се малко, преглътни и продължи, така ще се чувстваш много по-добре Усмивка А що се отнася до родното ми място, не четеш едноклетъчно, не четеш, но да ти го напиша отново - не ти си човека с когото ще говоря за лични неща, недорасъл си, и най-вече, малоумен си. Вдяваш ли. Усмивка

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

22:52:38 / 16.05.2019
2
14
Eeeee, тъпо "гражданче" си Нексусчо, няма що, и празноглаво, с което продължавай да се гордееш, защото вероятно само ти си вярваш. Харесва ми, че се нервиш, а очите ти ще излязат от орбитите си, от злоба. Елементарна частица си, макар да е много да те наричам и "частица" дори. Я изкомандвай отново, че ми ставаш още по-смешен, кретенче Усмивка

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

22:30:13 / 16.05.2019
5
12
Ех този Нексусчо, що така бе малоумно индивидче, не се излагай повече, написах ти, много се повтаряш,  което показва липсата на каквото и да е съдържание в малката ти главица, дори и да се цаниш за "гражданче". Хайде, напиши още някоя възхвала за крадливите ти покровители Усмивка

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

21:56:44 / 16.05.2019
4
13
В други неща  Нексусчо, в много други неща, не в това, но не ти си този, на когото ще казвам и показвам в какво, и най-вече не тук. А ти "драги ми" се повтаряш, много пъти и във всичко написано, и още, написах ти нещо, прочети го, или да ти го напиша за пореден път, защото явно не схващаш - не пиши повече, не се упражнявай тук, поне не с мен. Дано този път ти стане ясно.

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

12:53:25 / 16.05.2019
3
12
Според мен, но и според редица други пишещи тук,  "драги ми" Нексусчо, неусещането е от твоя и само твоя страна, но ... какво да се прави, липса на много други неща, освен добър ГЕН и възприятия (или "сензори", както ги наричаш). И да ти напиша отново, дерзай, а не се упражнявай в писане тук, или поне не с мен. Успех !!!  

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

11:18:18 / 16.05.2019
4
11
Нексусчо, забавно е човек да чете глупостите ти, толкова си елементарен и злобен, че чак ставаш смешен. Но, какво да се прави, това е ГЕН, нали така му казваш, наследствени изкривявания и недоразвитие, няма поправяне Усмивка

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

10:54:11 / 16.05.2019
5
11
Дааа, Нексусчо, радвам се че си се припознал в идиотчетата и недоносчетата, използващи ограничен брой от думи, така е, бедна душица - празна главица. Живей си в твоя виртуален свят, където си "нещо", защото в реалния си НИКОЙ  и НИЩО !!! Дерзай !

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

10:26:54 / 16.05.2019
3
13
Не Нексусчо, искам да кажа, че трябва всички да НЕ СА толкова тъпи като ТЕБ, и наистина Слава Богу, че са МАЛКО такива като ТЕБ и ВАС, и сте на изчезване.

Ексклузивно! Радев призова: Отворете офшорните сметки на политиците. Разровете фирмите им с подставени лица, както се рови в кофи за боклук

10:22:31 / 16.05.2019
1
12
Виж какво, Миланчо, явно не четеш, но ти е простено, не го разбираш явно от първи път, та да го повторя " .... но публикации със споменаване на имена със сигурност ще намеря, но не бих си губил времето с това.  Що се отнася до открито свързване с извършено престъпление, не мисля, че който и да е той няма да го направи, има друг начин за сезиране на съответните правораздавателни органи ..."  Сега се надявам да го прочетеш, болтвано и с друг цвят, и най-вече да го разбереш НЕДЕБИЛ, но и да ти кажа, че не мога да те чуя, но внимателно чета какво си написалЯвно ти е трудно да разбереш едно мнение, което наричаш "объркващ анализ", но това е твое право и възможности на възприятия. Не мисля, че някъде в отговорите на твоите коментари съм отправял към теб или който да е споменаван в тях някакви обидни думи, като теб например, но тава е начина ти на изразяване и възможностите, простено ти е. Доказателства няма да ти представям, защото не намирам за нужно, особено на теб, без да обяснявам защо (вече ти го написах), но не защото няма. Пак се повтарям, щом не ти е станало ясно „… кои са тези лица?”, които трябва да си ходят, толкова по-жалко за теб, явно мухльовщината е твоето амплоа, но това си е твоя работа. Ако си чел коментарите ми внимателно (отново го пиша това), щеше да си разбрал, че за мен всички, които са крали, съсипвали,  крадат и съсипват и сега страната и народа ни, трябва да си получат заслуженото, а то е разследване, присъда и там, където им е мястото – зад решетките, но не и преди да върнат откраднатото. А аз не съжалявам, че съм ти писал и си ми писал, все пак е добре да се чете мнението на другите, интересно е. Не съжалявай и ти за нищо, дори и че не си ме нарекъл някак си в началото, така по-дълго запази донякъде доброто ми мнение за теб Усмивка

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

09:48:51 / 16.05.2019
5
9
Ех, малоумни ми "градчо", Нексусчо, ако така си се развивал и "оибразовах" през десетилетията, то тежко и горко на тези които имат работа с развитието и образоването ти. Тук наистина показваш резултата от тези две неща, а да, и комплексите си, но най-вече високата култура на изразяване и общуване. За едно си прав, това е ГЕН, а твоят е непоправимо тъп и закърнял, със столетия вероятно, но две неща развиваш много успешно, злобата и некадърността, със сигурност. Не пиши повече, губиш почва под краката си, трепериш от злоба и почервеняваш, ако ме разбираш какво искам да кажа. Спри се и не си го причинявай повече. Успех !

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

23:10:08 / 15.05.2019
5
18
Ех, Нексусчо, надявам се да си чувал това "Блажени са вярващите", отнася се с пълна сила за теб, в определението ти за "гражданин" и всичките други блянове за "образован", придружено с "гордост" и т.н. Успех Нексусчо, в превръщането ти от едноклетъчно, в нормален индивид.

Ексклузивно! Радев призова: Отворете офшорните сметки на политиците. Разровете фирмите им с подставени лица, както се рови в кофи за боклук

22:53:54 / 15.05.2019
0
13
[url=https://petel.bg/profile/e9c77f28bee3e042d6efcc72989f9238.html]milan_gl[/url], виждам че си положил усилия, но напразно, това е мнението ми. Не мисля, че има някой, особено Президента, който да използва думата "управляващите" за минало време, тя самата дума не е в минало време (както си я написал и ти), та да важи за изброените от теб предишни управляващи страната ни. Несериозно е да даваш пример с "управляващите" прахосмукачки, "тези в къщи", "тези на работа" и т.н., разбираш ли го, да не кажа че е глупаво дори, защото едва ли тези и ти ще наречеш с определението, което сам си използвал "шайка престъпници". Жалко е че не разбираш, или разбираш, но ти харесва да използваш само определени изрази или думи, без да посочваш мястото на използването им, тяхното предназначение и към кого са насочени. Кой и как иска да променя, и дали променя, се вижда и усеща ясно от всички, но е жалко, че вероятно ти не искаш да го осъзнаеш, написах ти няколко от нещата в предишния коментар, и не е нищо, колкото и странно да ти се струва. И накрая, отново, не полагам усилия, нито да те чета и разбирам, а още по-малко да ти отговарям, но ... наистина е безсмислено да се спори, още повече, че няма как ти или аз да променим нещата, макари  това да не е сигурно. 

Ексклузивно! Радев призова: Отворете офшорните сметки на политиците. Разровете фирмите им с подставени лица, както се рови в кофи за боклук

20:39:36 / 15.05.2019
1
17
В отговор на "прокурора" или "обществения обвинител" на Президента "milan_gl" , прав си за спора, няма смисъл, за това и не го правя, но това не означава че си прав, предполагам ме разбираш. Не бих си позволил да използвам каквито и да е цинизми и вулгарни изрази по чийто и адрес да е, колкото и усилено да го проси пишещия или говорещия срещу мен. Не съм адвокат, а не си и помислям да ставам такъв на Президента, действителен или виртуален, но публикации със споменаване на имена със сигурност ще намеря, но не бих си губил времето с това. Що се отнася до открито свързване с извършено престъпление, не мисля, че който и да е той няма да го направи, има друг начин за сезиране на съответните правораздавателни органи, без да определям коректността и обективността на съдебната ни система. И другото, не ме интересува кой пише речите на Президента, защото честно казано, не виждам да ги чете, а и доколкото познавам неговата подготовка, заемани длъжности и начин на поведение, не съм съвсем сигурен че някой ги пише, което не изключва приемане на съвети за това. Относно Иво Христов, не ме интересува кой е, къде е учил, завършил и другите му изяви, ако го искам не е трудно да намеря, но все пак благодаря за изложената информация за него. И накрая, нищо и до сега не е оставяло питанки в мен относно коментираните въпроси, но както казах, благодаря за отделеното време, и повярвай, не е загубено.

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

17:03:34 / 15.05.2019
4
21
Yann, благодаря за разбирането и подкрепата. Не съм се опитвал да споря с тях, а да им покажа, че има и добро, освен злобата, която ги е превзела, но щом това им харесва, нека така си живеят. Не мисля да правя повече опити.

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

15:23:38 / 15.05.2019
1
20
Очевидно се казва на това, което виждат всички, а не само ти Нексусчо, предполагам че можеш да четеш, което наистина е очевидно, но също така е очевиден и факта, че си малоумен, четейки всичко което пишеш, което е мнението на мнозинството тук. Това е наглост, вдяваш ли, което е типично за самозваните "гражданчета" като теб, натрапващи се с олигфренията си, за това няма какво да се чудиш. Благодаря за подкрепата на "Голям праз" и другите с такова мнение, и за разбирането, но няма опасност да се окалям с това индивидче, много е елементарен, а и прекратявам да отговарям, колко повече да се доказва малоумието на Нексусчо.

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

11:54:42 / 15.05.2019
2
10
Явно на Нуксусчо му се иска да е така, както казва, но уви, по-бистро от това не е било никога, в мнението ми за теб, което потвърждаваш с всяко малоумно изказване тук. А да ти напомня, за кой ли път, че ако ти не беше започнал вчера отново, нямаше как да продължи това. Да те "светна" сега, малоумието и слабоумието са същността на животеца ти, не го приписвай на другите. А що се отнася до "господин Рекордчо", вземай пример от него, щом ти харесва, да виждаш нещо да пиша за него ??? 

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

11:42:52 / 15.05.2019
4
9
Не тъпо ми Нексусчо, не аз карам наред с клиширани вулгарни изрази и малоумни повторения, явно и паметта ти изневерява, както всичко (макар и малко) намиращо се в главицата ти. Когато не го правиш, не го правят и с теб, как да ти го обясня, зная че няма да ме разбереш, но пак ще се опитам да ти го кажа, пък знае ли човек, може и да разбереш, въпреки недоразвитието ти.

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

11:35:03 / 15.05.2019
4
9
Виж какво Нексусчо, разбрах, отдавна, че освен да обиждаш и използваш тъпите си вулгарни изрази, друго няма в празната ти кратуна. И другото което разбрах е, че явно си абсолютен мазохист, който се наслаждава и му доставя огромно удоволствие да бъде обиждан и руган. Добре, съгласен съм с това ти желание, но аз не искам да го правя, все пак си някакво подобие на човек, така че, престани, радвай се на жалкия си животец и собственото си мнение за интелигентност, което е пълна противоположност с действителността. Вдяваш ли ???

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

11:16:11 / 15.05.2019
4
8
Я, изказало се е идиотчето, ти да видиш. Престани Нексусчо, беше постъпил правилно когато спря, не си го причинявай повече. Не доказвай ежеминутно недоразвитието и глупостта си, на всички вече е ясно.

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

10:49:17 / 15.05.2019
4
8
Вярно е Нексусчо, за толкова написано, а и да напишеш приблизително такъв текст все пак се иска и ум, а не като твоят на амеба. Радвам се че си прозрял най-сетне малоумието си, и силно се надявам да не изразяваш неразвитите си умения в сферата на мисленето, карай си с простотиите и вулгарните изцепки, все пак това е същността ти.

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

08:59:06 / 15.05.2019
6
11
Не идиотче Нексусчо, казах за пореден път, но ти не вдяваш, не че съм очаквал, макар да си помислих (погрешно разбира се), че може да ти е дошъл поне малко ум в главата, но тя празна, каквато винаги е била. Толкова елементарен, дори повече от амебата, с повтарящите се "научни" изказвания, жалка картинка. Ще спра да ти отговарям, защото е под достойнството на всеки уважаващ себе си човек да води някакъв "разговор" с недоносени индивиди като теб, защото в мненията ти освен простотия, вулгарни изрази и неспирна идиотщина, няма. Хайде, оставям те да си ..... "мучиш", или там както го наричаш твоето нечленоразделно издаване на звуци.

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

08:44:43 / 15.05.2019
7
11
Нексусчо, бях ти написал, че когато не ме закачаш няма да го правя и аз. Та, по-голям неудачник и малоумник от теб не съм срещал тук, дори някои от твоите "съратници" в лазенето пред "управляващата" крадлива шайка не се изразяват толкова глупаво и вулгарно. Прави разлика бедно ми тъпанарче, не го прави повече, бях достатъчно коректен и не съм коментирал твоите простотии и изцепки, колкото и всички те да са били лишени от смисъл, да не казвам от липса на разум. Така че, още веднъж ти пиша, не го прави. Бъди здрав и глупав колкото си искаш, но не намесвай в глупостта си и околните.

Ева Майдел: ГЕРБ създаваме условия за младите да останат в България. Има прираст на населението, бизнесът открива производства, безработица няма

20:07:08 / 14.05.2019
6
13
Рекордьорче, да ти обясня, но не като "по-малоумен", направи си сам извода като какъв, и да те попитам, ако знаеш въобще, от къде ти дойде на ума, че всички напуснали България са родени тук мюсюлмани (според теб "турци";), и са заминали за Турция, а не за други европейски страни или на други континенти. Разполагаш със справки и списъци на всички напуснали през годините, или правиш свободни съчинения на тема статистика на изнеслите се от страната граждани на България. Не се опитвай да пропагандираш, няма да ти се получи, а що се отнася до подкопаването, на сегашното няма какво повече да му се копае, от много години само го прави, с всичките си назначения, безразборни кражби и съсипване на страната ни, по всякакъв начин.

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

17:16:26 / 14.05.2019
42
13
Жалка картинка, този се появи след известна пауза, предполагам осигурена му от "слънцето", но няма как да се е променил и поумнял. Може и да е замел някоя и друга кражба през това време, за да организира следващата, което е в приоритетите му. Толкова наглост може да се събере и изрече само от него, другия над него и приближените им лакеи. 

Ева Майдел: ГЕРБ създаваме условия за младите да останат в България. Има прираст на населението, бизнесът открива производства, безработица няма

16:48:24 / 14.05.2019
16
12
Това е другата активирана "калинка" да слави и превъзнася "успехите" на "управляващите". Не така, не се прави така, тези "добри" слова за повишаване на раждаемостта и завръщането на българи от чужбина за да работят и създават семейства тук, не е заради вас, а ВЪПРЕКИ вас, не се заблуждавайте и не заблуждавайте. Примери ли искате да ви се дават, че прогонвате инвеститори и млади с безкрайно корумпираното си управление, крадящо и съсипващо страната и народа ни. Тя е пример за бързо  и без опит израстване в редиците на "управляващите", както се казва попаднала на правилните хора и на правилното място, макар и без опит, но какво пък, и така става, и то преди всичко при тези "сегашните".

Пълен запис на дебата между Йончева и Габриел по Нова тв (обзор и видео)

11:31:55 / 14.05.2019
10
10
Заучени фрази от страна на недоразумението Марийка, извадени от контекста на цитираните документи, клишета и нищо конкретно. Говори за свобода на словото, мале, горката, защо не прочете изводите и не цитира класирането на Репортери без граница. Вярно, не са и го написали на листчето, жалка картинка. А относно електората им, доста "образован" е, като се загледам местата където посещават и на какви раздават членски карти, да им стане жал. Но, така е, всичко се купува, особено такива които ги избират и представляват. Не съм привърженик на никого, но съм против всички които крадоха и крадат от народа и съсипват страната ни, а тези, последните - нямат равни. 

Украйна предлага: САЩ вземат Севастопол?

11:13:35 / 14.05.2019
37
9
Тези вярват ли си въобще, и колко повече народа да показва на сегашния си жалък ръководител, че не го иска и че е история, и то недобра, за страната си. А като се сетя и как това ще стане, голям смях ще падне Усмивка

Извънредно! Министър Румен Порожанов подаде оставка

10:24:32 / 14.05.2019
12
9
Този като шеф на фонда толкова нещо открадна, е, не само за себе си, а и за назначилия го (сещате се  кой), че го разкараха тогава (привидно разбира се). А сега, "слънцето" взе че отново го назначи, само че този път като министър, да си оправя бакиите, но не можа горкия, не му стигна времето, или вероятно за да е "по-сладко" и шумно махането му. Интересни рокади на безумни хорица "управляващи" Родината, скрити зад такива мишоци разграбващи и съсипващи страната ни. 

Ексклузивно! Радев призова: Отворете офшорните сметки на политиците. Разровете фирмите им с подставени лица, както се рови в кофи за боклук

16:32:35 / 13.05.2019
3
10
Всъщност, не горя от нетърпение за отговор, но щом си го направил - благодаря. За Иво ....., не зная кого точно имаш предвид, защото така наричаха един ветропоказател, нарекъл себе си "журналист", леко кривнал на "другия бряг", което разбира се не ме интересува,  както и той самият. Мисля, че много добре разбирам какво е пропаганда и другите способи за манипулиране на общественото мнение. Въпросът е в това, че Президента когато става въпрос за конкретни неща ги назовава не с имената им, а по длъжности, както и ти си забелязал. Само не разбирам каква точно борба видя с контрабандата, защото аз, а и не само аз не я видяхме, примери бол за изминалите години, или да изброявам. Освен едни дребни и то ПР акции, а да не забравяме кога се правят, разбира се, преди предстоящи избори, каквито и да са те. Прав си за лобизма и морала, който го няма в политиката, но все пак, той е задължаващ предвид представянето на тези, които все пак са те "изпратили" (избрали) за да защитаваш народния интерес и най-вече самия народ. За престъпление не намирам дори смисъл да говоря, добре зная какво имаш предвид, макар и това да се доказва и да е наказуемо от закона, не лесно, но се доказва, стига на някой да му стиска, за което в нашата мила Родина не виждам да го направи някой.

Плевнелиев: Как да дойдат инвеститори у нас, след като Радев денонощно говори колко корумпирана е България?

09:47:38 / 13.05.2019
31
11
Интересно, този недоразвит индивид, на когото пожизнено трябва да бъде забранено да се дава думата, отново говори небивалици. Доколкото имал спомен, ами да си припомни първо и тогава да говори, но какво му пречи, той така или иначе си е смешен (какъвто е бил винаги). И "управляващите" били решавали проблемите си с апартаментите, имало оставки и т.н., та това решаване на проблема ли е, то си е направо замитане и замазване на очите. Жалко човекоподобно, и правилно посочва "Наблюдател", за пари какво ли не прави това същество, а и бих казал за привличане на вниманието върху себе си, което не му върши добра услуга поне за момента, с този вид изцепки.

Беновска: Президент Радев, защо ни натрапвате, че светът е толкова малък, колкото е ограничено полезрението Ви?

09:14:44 / 13.05.2019
18
36
Чудя се, колко още трябва да направят "управляващите" против националните интереси, защото е ясно, че не ги защитават, и защо тяхното разбиране за национален интерес се различава толкова много от това, на една по-голяма част от народа. Да, те ("управляващите";) имат интереси, безспорно, но само лични и взаимоизгодни с други такива участващи в големите кражби. Не казвам, че тези преди тях са били хрисими, света вода ненапита и не са крали, но сегашните надминаха всички (дори и оня голям приватизатор), съсипват всичко до което се докоснат.

Беновска: Президент Радев, защо ни натрапвате, че светът е толкова малък, колкото е ограничено полезрението Ви?

23:28:35 / 12.05.2019
37
49
Не виждам никой друг, освен това подобие на жена да се гърчи (и не обиждайте червеите, като ги сравнявате с нея), в елементарните си напъни да се изяви като "журналист" и да привлече вниманието върху себе си. Може и да действа прочистващо, но на нея със сигурност не и е оказало това въздействие, а най-вероятно и на поддръжниците и.

Ексклузивно! Радев призова: Отворете офшорните сметки на политиците. Разровете фирмите им с подставени лица, както се рови в кофи за боклук

22:00:16 / 12.05.2019
5
12
Милане, ти къде видя Президента да изброява поименно политиците, и най-вече, къде прочете да говори за сегашните "управляващи", конкретни партии или народни представители. И той не казва да те  си показват показват сметките, а да бъдат проверявани, има начини, ако не знаеш .

Плевнелиев смята, че Радев може да навреди на идването на "Фолкваген"

21:45:53 / 12.05.2019
48
53
Защо бе господа, защо го показвате и давате на това недоразумение да се изказва. Не стана ли ясно, че това нещо не може да мисли, не ни ли стигна толкова години да ни излага по света и у нас. Не ни го причинявайте повече, моля Ви, скрийте го някъде, от където няма да може да говори глупости.

Русенски медии: Помен с чужда пита! Бойко се държеше като собственик на завода и говореше, сякаш е Богоизбран, а инвеститорите му са задължени

21:40:50 / 12.05.2019
12
18
Нормално за този самозабравил се "управляващ", всичко е "негово", той дава от "своите" пари на всеки който поиска, като че ли наистина са негови. Е да, така се купува "управление", с чужди пари, или иначе казано, купува си бъдещи гласове, но май този път не е познал.

Беновска: Президент Радев, защо ни натрапвате, че светът е толкова малък, колкото е ограничено полезрението Ви?

21:10:15 / 12.05.2019
45
49
Чудно ми е кой се впечатлява и въобще обръща внимание на този недоразвита душица, толкова дребна и невзрачна, лишена от всякакъв морал и собствено мнение, че едва едва ли тя може да се познае. Може ли да направи макар и малка ретроспекция на позицията си във времето, то бива толкова да си със зинали уста към "управляващите", но нейното минава дори и моралната граница на нормалното залитане. И накрая, но не на последно място, кой и е казал на тази, че е журналист, защо не погледне в коя телевизия се "изявява", и кой ли и обръща внимание, жалка картинка.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X