Потребителски профил

някой

Регистриран: 11.03.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
4243
1212
3031

Рейтинг: 6462

Място в класацията: 51

Коментари на някой

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

12:44:24 / 18.09.2019
3
4
Повторенията ти (като развалена грамофонна плоча) няма да те направят "образован" и "интелигентен" бедни ми Нексусчо, а за пореден път ще затвърдят комплексите ти за малоценност Усмивка, просташкия ти "генофонд" и малоумието. За документите, доказващи това твое "твърдение" , ами .... знаеш какво да правиш с тях в местата за усамотение Усмивка, където освобождаваш Браниполския си "задник" . Това са ти постиженията и "отличните" доходи. Жалък си, колко пъти да ти го напиша, както и това, да не продължаваш да пишеш "драги ми смехурко" Усмивка.

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

12:36:09 / 18.09.2019
3
3
Бедни Нексусчо, не използвай моите думи с обратен знак, това, за което обвиняваш всички други тук, и мен, недоносени ми иднивидче - това виждам в теб Усмивка.  Провери си писанията и ще разбереш, за падането на мозък, за комплексите ти за малоценност и за хилядите тъпи повторения, които показват не "селенията" ти , а въпиющата ти простотия, характерна за елементарници като теб. Сега, за пореден път да ти напиша, дори и като грамофонна плоча да ти звучи Усмивка, спри да пишеш и да се излагаш повече, няма пред кого тук повече да доказваш малоумието си, за другаде може и ида има, но не и тук, повярвай Усмивка.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

08:56:30 / 16.09.2019
4
5
Виждам, че недоразумението, нарекло себе си Нексучко, продължава с излиянията си и показване на глупостта и простотията си, която явно няма да се промени, вече съм убеден в това, невъзвратимо е. Броят на твоите повторения, че си "интелигентен" и "образован" няма да те направят такъв, а за пореден път ще потвърдят малоумието ти, комплексите ти за малоценност и елементарното ти съществуване. Ако можеш да наречеш селският ти начин на общуване и живот "интелигенция" , тогава си на прав път Усмивка. Дерзай, може и да успееш, "образования" с "прекрасния" генофонд Усмивка.

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

08:43:18 / 16.09.2019
4
5
Виждам такъв (плебей), всеки път, когато прочитам нещо от теб, и то без да ти гледам предната или задна страна на личната ти карта, малоумни ми Нексусчо. Виждам, че ти се  тровиш, не аз Усмивка, самозвани "интелигенте" Усмивка, но добре, ще продължавам да го правя, щом това ти доставя удоволствие, на твое разположение съм "драги ми смехурко" . То простотията ти явно е необятна, като вселената Усмивка. Хайде, ходи и паси Усмивка, и се прави на "образован" .

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

22:14:29 / 15.09.2019
3
3
Плебеи, като теб бедни ми Нексусчо,  да се представят за успели хора, това е повече от глупост и наглост, но те при теб са ежедневие, или още повече, това е природата ти, което не е за завиждане, а за съжаление. Писах ти го няколко пъти, съжалявам те, но ти сам не правиш усилия да се подобриш, което е за още по-голямо съжаление. Да, боли ме душата, за теб и такива като теб, и както ти написах по-горе, съжалявам те. С най-добри чувства ти пиша отново, спри се, не пиши повече, става още по-гадно за теб, дори и да ти капе мед (но не е мед) на сърцето, то е злобичката ти, не я бъркай с меда Усмивка.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

22:00:22 / 15.09.2019
4
4
Не само се чувам, бедни ми Нексусчо,  а го правя, но в едно си сгрешил, че си "човек от интелигенцията" Усмивка, и то е много голяма грешка. Голям смях падна  с това ти самоопределение Усмивка. Жалък си, колко пъти да ти го напиша, с тези напъни да се представяш за нещо, постното "гражданче" от село Браниполе Усмивка.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

21:06:27 / 14.09.2019
2
3
Ти, бедни ми "Нексусчо" , та ти си застинал на тези "4 години" , и не си мръднал и на йота от това си развитие Усмивка, което в крайна сметка оправдава малоумните ти коментари тук, желанието ти да се изкараш и разумен, на всичкото отгоре Усмивка.  Сега вече разбрах, че съм бил на правилния път, да те образовам и уча на българския език, и не само на това. А ти си повтаряй едно и също (за обратния знак), това не преми на никого, освен на теб разбира се Усмивка, което наистина е трагично, но за теб (без да използвам "обратен знак Усмивка). Написах ти в коментара си под другата статия. Жалък си, и спри да се излагаш повече, което разбира се е твоя работа, но ..... послушай ме.

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

20:59:05 / 14.09.2019
2
4
Този път бедни ми Нексусчо, направо се изложи Усмивка, защото не аз повтарям. Да, прав си за това, че "просто не може" от жалък индивид като теб, да стане нещо различно от едноклетъчно, например. И пак да ти напиша, не аз плюя, прочети си малоумните коментари, колко пъти да ти го напиша "интелигентно гражданче" от Браниполе Усмивка. И за още едно си прав, освен мен и други ти се присмиват и се подиграват, но и това ли не вдяна "интелигентнико" Усмивка. Жалък си, както винаги. Спри се, така ще си спестиш доста истина за теб, и не само от мен, просто ме послушай този път.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

20:57:01 / 13.09.2019
2
3
Бедни ми Нексусчо, радвам се на постижението ти, та ти разпознаваш и цифрите ли вече Усмивка, това е наистина много хубаво, а дори и да отмерваш времето, нищо че не го разбираш, а и най-вече, че грешиш, но на теб ти е простено Усмивка. На теб всичко ти е простено, защото ограничеността ти и комплексите за малоценност са разбираеми Усмивка. Няма нужда да те просвещавам в написаното от теб, става въпрос за онова с колите и пиенето, ясно е, че си в стихията си, когато ги правиш тези неща Усмивка. Описаното до края на тъпанарския ти коментар са със сигурност нещата, които сам правиш (а не да си над тях  Усмивка), иначе не биха ти дошли на ум, просто защото нямаш такъв Усмивка, което се потвърждава безапелационно и от възклицанията в началото му, това са твоите изключително "интелектуални" творения Усмивка.

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

20:28:11 / 13.09.2019
1
3
Комичното, бедни ми Нексусчо, си ти, колко пъти да ти го напиша и докажа, колко, кажи ми, да го напиша и да се свърши. Да, ще го напиша за пореден път, да, съжалявам те, но в крайна сметка си си го заслужил, не съжалението, а да си такъв, елементарник и ограничен индивид, потвърждаваш го във всеки твой коментар. Завистта е характерна за комплексираните жалки същества като теб, и не за друго, а поради вродено чувство за вина и преживяни силно стресови ситуации в минал период, преди всичко в детството. Съжалявам, че и детството ти е било белязано от дребнавост и неразбиране, от отрицателни емоции и вероятно необосновано насилие. Съжалявам те, но дали не си го заслужил? Винаги съм ти желал доброто, и не само на теб, "драги ми смехурко" , а на всички хора, на всички, дори и на такива като теб. Да, ти нямаш "навика да пишеш неверни неща" , при теб, жалки ми Нексусчо, това е същността ти, това е природа. Ако четеш внимателно, би прозрял очевидната истина, но вече и в това се съмнявам. Няма да ти отговарям за интелекта, писал съм го много пъти, не мисля и в това да се повтарям, за липсата на такъв или нещо подобно в теб, така, че, "озъби" се още веднъж, или колкото пъти искаш, това е твое право, а и май това можеш само Усмивка.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

21:32:18 / 12.09.2019
4
4
А на теб, бедни ми Нексусчо, понеже ти липсва като цяло паметта, да те светна отново. Не четеш, какво ти пишат хората тук, освен това, не четеш и своето, то не че е и за четене, но от "кумова срама" вземи че си прочети глупавите творения Усмивка. Що се отнася до мечтите ти, не ме интересуват, но зная, че и те като теб са толкова елементарни, че няма как да не си ги постигнал, не бих искал да ги описвам. А "плюенето", "драги ми смехурко" отново не го разбираш, но както винаги съм казвал, то не е във възможностите ти да го разбереш, защото не аз "плюя", но както се казва, тя истината боли Усмивка, дори и елементарници като теб. Не чакам никого, а най-малко тези, които си преписал Усмивка, а още по-малко малоумни същества, като теб, да разберат какво съм искал да кажа, нямаш толкова съдържание в най-високата част на тялото си Усмивка. Да, пиша ти, за да може да се просветиш малко, но толкова силно "крещиш" с писанията си, че си толкова ограничен, което прави усилията ми непосилни, но въпреки това, ще се продължа с опитите, колкото и продължително да бъде Усмивка. Виждам те, всяка сутрин си разведрен Усмивка, то като няма какво да спре вятъра преминаващ през ушите ти Усмивка, какво друго може да се очаква Усмивка.

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

21:15:32 / 12.09.2019
5
4
Виждам недоносени ми Нексусчо, че от злоба дори не можеш да довършиш и смисъла на изреченията. Не че можеш да ги изградиш, но това е друг въпрос, защото ограничеността ти е пословична. Каква друга реалност за теб, освен глупостта и ограничеността ти, дължащи се на комплексите ти за малоценност, което "е самата реалност" Усмивка. Не, не подскачам, а те съжалявам, истински вече, толкова ми е жал за теб, че се чудя дали съм срещал по-посредствен и елементарен индивид, а като се замисля, стигам до извода, че не съм. Виждам, че във всяко творение тук избиват още по-силно комплексите ти, за "превъзходство" Усмивка Усмивка Усмивка. Хайде, отново напиши колко си "образован" , "начетен" , с "много дипломи" и т.н., но в крайна сметка изключително ограничен и комплексиран Усмивка

САЩ за шпионската афера: Подкрепяме България да защити суверенитета си от злонамерено влияние

14:49:51 / 11.09.2019
6
2
А как ще се защити суверенитета на страната ни от вас, скъпи натрапници. Надявам се няма нужда да се изброяват всичките ви "добрини" и "ненамеса" във вътрешните работи на страната ни. Аршина трябва да е един за всички, които го правят, без значение кои са.

Борисов с брутална първа позиция за шпионския скандал: Помня Майкъл Чорни и Денис Ершов...

12:11:50 / 11.09.2019
26
3
Защо не вземе да каже, как работиха "службите" по същите въпроси с турските агенти и шпиони, за които може и да не е "чул" , в един хотел, и с един председател на партия с име като "приятел" , но изписана на чужд език и като абревиатура. Разработил се този, да ги разправя на неговите протежета "калинки" и целуващите ръка. По принцип така трябва с всички, които работят срещу страната ни, но по тази логика, той и кликите му, и много негови хора (бизнесмени), трябва да са клиенти на прокуратурата. Но се говори, когато и както му е угодно, все пак е "слънцето" .

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

09:11:45 / 11.09.2019
4
5
Да, забавлявам се, колко пъти да ти го напиша Усмивка , но е жалко, че няма как да го разбереш, просто защото не го осъзнаваш Усмивка. Да реагирам "бурно" ли, това ли можа да измислиш сега? Що се отнася кой какъв е в живота, то си личи по коментарите ти, бедни ми Нексусчо, елементарни, като теб самия и като жалкото ти съществуване, крепящо се на самозваните ти "постижения" и "образованост" Усмивка. За моят живот, писах ти няколко пъти, не бери грижа, не си ти и никога няма да бъдеш този, с когото бих споделил и част от него и това, което съм постигнал и постигам, защото глупостта ти няма нужда да се поощрява Усмивка, тя си е глупост, и е само твоя Усмивка. Да, примирил съм се, с твоята елементарност и простотия, а както виждам, и ти си се примирил с нея, което е все пак някакво постижение за теб Усмивка. И да ти обясня отново нещо, за българския език става въпрос. Да "ръсиш" (прочети си коментара), означава да пускаш нещо от горе надолу (според теб "плюнки" или друго), от което бедни ми Нексусчо следва, че това се прави от такива, които са над тези, върху които пада, сега вдяна ли кой къде е, и по-точно ти къде си, елементарно е, но явно ти си по-елементарен и от това Усмивка. Сега разбрах защо са ти такива коментарите, за да те "забележат" , ясно, зная го, както и другите тук, а и ти сам си го беше написал няколко пъти Усмивка, разбира се под друга форма. Щом си решил да е така (да те "забелязват" ), тогава не мълчи, но поне не го прави толкова очевидно. Хайде, сега бегай, и се радвай на "постиженията" си Усмивка.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

08:32:36 / 11.09.2019
4
5
Бедни ми Нексусчо, я да видим сега, кой използва написаното от мен с обратен знак Усмивка. Елементарен си, а и често казано, нямам нужда да ти гледам "дипломите" от основното и средно образование, а за месторабота, да не говоря, под ясно небе и на чист въздух Усмивка. А злобата, тя си е само твоя, пази си я, тези подаръци, пълни със жлъч и глупост, са си само твои и остават само за теб. Дерзай, вярвай си и "лети" на крилете на мечтите, не на метла, поне ти давам възможност да летиш на криле, макар и да са на глупостта и простотията ти. Сега, отново се опитай да напишеш колко си "велик" , но по-добре, не пиши повече "драги ми смехурко" Усмивка

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

10:51:00 / 10.09.2019
3
2
Бедни ми Нексусчо, ставаш още по-интересен, защото простотията ти и злобата започва да избива все по-често Усмивка, а това ме радва, показва същността на индивида Нексусчо Усмивка. Писах ти веднъж, че елементарници и злобни същества, като теб, пишат с главни букви, тогава, когато изразяват простотията си и "крещят" в пристъп на нервна криза, ярост и невъзможност да се владеят Усмивка. "Гражданче" Нексусчо, това е в мечтите ти, бленуван сън, да си такъв, за какъвто се описваш. А за мен, няколко пъти ти написах, не бери грижа, кой, как и кога ми обръща внимание, достатъчно много са, но и това не те интересува "интелигентнико" Усмивка, продължаваш да ме разсмиваш, което ми доставя удоволствие Усмивка. Жалките ти опити да се представиш като "образован" и "интелигентен" са пълен крах. Писах ти, спри да се излагаш, няма нужда повече, направи го по изключително успешен начин Усмивка, чак ти се чудя, но, това си е твоя работа, а иначе казано - това е природата ти, същността ти, изтъкана от злоба, завист и най-вече простотия Усмивка. Виждам, че и други пишещи тук мислят по същия начин, не се ли усещаш бедни ми Нексусчо. А кого ще "храниш" , по начина, по който имаш предвид, не виждам, освен себе си разбира се, или по-скоро глупостта си и "интелигентността" си Усмивка, за други не виждам Усмивка. И да ти отговоря, да, обяснявам ти, с надеждата да влезе нещо в празната ти главица Усмивка, но лошото е че си упорит и не искаш да подобриш състоянието си, поне малко Усмивка.

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

10:36:16 / 10.09.2019
3
2
А ти, бедни ми Нексусчо, като надрънка и като дрънкаш всичките си простотии за мен, или за който и да е било друг тук, във форума, или дори и за неподозиращите нищо хора - да не би да се промени нещо, или стана по-умен, или повече "образован" , самозвани ми Нексусчо Усмивка. Нямам нужда от твоя елементарен "образователен ценз" , и "място в обществото" , защото те са един твой блян, една химера, в пишещия отсреща болен мозък. Да, разбрал съм причината за това твое поведение, писал съм ти го много пъти, в предишния си коментар също, малко по-обстойно. И да напиша за пореден път, забавлявам се с теб, а сега повече, виждам, че злобата те е превзела изцяло в този момент. Но, не се нерви, бедни ми Нексусчо, а се опитай да се владееш, поне малко. Бъди жив и здрав, и не ми пиши повече, "прослойни" ми индивидче, който не може да проумее дори и елементарната истина за себе си.

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

12:58:27 / 09.09.2019
5
4
Вярно е, че простотията ти няма край, но е лошо, че се повтаря, а то е следствие на ограничения умствен багаж, който носиш. Това ти го написах и в коментара си под другата статия, дано ти се изясни, поне малко Усмивка. Да ти напиша за пореден път и другото, не си ти човека, с който ще споделям произхода си или с какво се занимавам, много си ниско бедни ми Нексусчо, много. "Затягането на коланите" е характерно за индивиди, които парадират с обратното, а доколкото чета, ти си един от тях, тези (отново като теб) , които избиват комплексите си тук или в други форуми. Липсата на уважение към теб, поражда твоето неуважение към другите, а най-вече ти липсва самоуважение, в противен случай нямаше да си толкова злобен и с толкова много комплекси за малоценност. Аз нямам проблеми с нищо, но твоите, повярвай, са толкова много, че специалисти в тази област биха се затруднили сериозно, дори биха се отказали да ти помагат, защото ще е загубена кауза, колкото и да искат да се справят с екземпляр като теб Усмивка. а сега, не си "затегувай колано" , а си запиши час при специалист за душевни проблеми и сподели с него проблемите си и отпусни душицата бедна. Дано имаш полза от него. Усмивка

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

12:44:31 / 09.09.2019
6
4
Виж какво, бедни ми Нексусчо, не аз бълвам злоба тук, колко пъти да ти го напиша,вземи си прочети коментарите, ако не си го правил, защото и това вече започвам да си мисля. Паметта ти изневерява, вярно е че от женски род, но все пак, тренирай я, колкото и малко да е капацитета и. Написах ти преди няколко коментара за плебеите, вземи та прочети малко, просвети се, имаш нужда Усмивка. И отново да ти напиша, забавлявам се с теб, еднообразните ти простотии нямат край, които (за пореден път да напиша) са следствие на изключително бедната ти фантазия. Не ти се обяснявам, а ТИ обяснявам, и правилно, като на тъпо селяндурче (каквото си), което не може дазавърши начално, а не основно образование. И сега пак напиши, че пиша твоите думички, с обратно местоимение, което няма да ме учуди, защото толкова ти стига умствения багаж. И отново, и за пореден път да напиша, спри се с простотиите си, забавлява ме твоята простотия, но ми губиш времето да те посвещавам, защото ти не възприемаш. Да ти го напиша ли отново Усмивка

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

01:16:59 / 08.09.2019
4
6
Вече се замислям как може да има толкова ограничен и елементарен индивид, но вече не мога  и да се учудя, та аз съм те срещнал тук преди 6 месеца (по твои сметки Усмивка). Ще хапваш и пийваш, нали това ти е удоволствието бедни ми Нексусчо, нали прочете, това е забавлението на плебеите, на елементарните индивиди, първосигналните, ядене и пиене Усмивка. Разбрах, че и с времето имаш проблеми - "утре" , се отнася за следващия ден (справка с часовника Усмивка) жалки ми Нексусчо, но в тази връзка се забавлявам с въображението ти, което разбира също е толкова елементарно и глупаво, но ме развеселява Усмивка

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

01:05:29 / 08.09.2019
4
6
Аз разбрах, но ти НЕ. Не мога да ти прехвърлям нищо, елементаризма ти е втора природа. Няма и да замълча, просто защото си толкова жалък, че вече ми става тъжно за теб. С постоянните ти бръщолевения за "селски" и другите прилагателни, които използваш в писаниците си тук. "атмосферата около" мен ми допада, защото за пореден път не използваш правилната дума, но не очаквам и да го правиш, толкова си можеш. Обкръжението ми харесва, чувствам се прекрасно между разумни и уважителни хора, но за теб не мога да кажа същото. Много добре виждам и разбирам "ненормално" - то и "байганьовщината", които са обзели "управляващите" , най-вече "слънцето" ти и неговите лакеи, но ти така и не го разбра, или ти харесва да си част от всичко това, явно да. За "почивните дни" , отговорих ти бедни ми Нексусчо, но ти не четеш, не четеш Усмивка . Върни се и прочети, а после, хапни и попийвай "безалкохолно" , "драги ми смехурко" Усмивка

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

00:36:20 / 08.09.2019
3
6
"Виж" какво, бедни ми Нексусчо, "обстановката" не я намирам за нормална, в това си прав, но НЕ я харесвам, и не съм очаквал да се досетиш или да го разбереш, няма как, или по-точно, няма с какво. Поради тази причина и коментарите ми са в тази посока, но, и това няма как да схванеш, нали ? Да ти отговоря - не се "губя" , но теб те нямаше, явно беше със стадото Усмивка. А аз ли какво правя ? Почивам си, доставям си различни по вид удоволствия, защото яденето и пиенето, дори и на безалкохолно не са в "сферата" на това, което ме забавлява, но теб това явно те прави щастлив. А тези действия (ядене и пиене), бедни ми Нексусчо, е удоволствието на плебеите, а не за "работещ в сферата на умствения труд" (повторих те) Усмивка. Е, продължавай с похапването и пийването Усмивка "интелигенте" . Да, да, ти си ясен като кристал. Обстановката сред ганьовците не я намираш за ненормално, защото се вписваш прекрасно в нея и ти харесва. Признай си, нали? Апропо, къде се губиш тези дни? Май в складовете и по строежите нямате почивни думи? Кофти! Аз си почивам тук, пийвам си безлкохолно, хапвам си пържолка, като работещ в сферата на умствения труд ми се полагат повече отпуска и почивни дни [img]https://static.petel.bg/img/emoticons/wink.png[/img]

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

00:17:54 / 08.09.2019
4
4
Явно мислим по един и същи начин, и най-вече за това, че ако отсреща стоеше що-годе образован човек, можеше да се стигне до разумен компромис, и да те повторя "да се разберем с един поглед и половин изречение" . Другото няма да го коментирам, за да не ме обвиниш, че съм използвал "репликата" ти Усмивка. Общуването е акт между две донякъде съвместими личности, имащи общи интереси и имащи обща полза от обмяна на информация. Ти не си носител на никаква информация, и сравнението с приматите потвърждава убеждението ми за наивността и глупостта ти, която вече бих простил. Отново можеш да поговориш за "обратното местоимение" . Ставаш все по-жалък, спри се Усмивка.

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

23:54:01 / 07.09.2019
4
4
Смятам го за глупост, защото си е чиста проба "глупост" . Но явно и това не може да достигне до възприятията ти, "казва" се, пише се, на "човек" , който може да разбере, а не на Нексусчо Усмивка с  "телевизор"-а без повреда Усмивка, но с повреда другаде Усмивка

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

23:46:28 / 07.09.2019
4
4
Не, не смятам тъпи ми Нексусчо, но ми става още по-хубаво, като усещам силното ти раздразнение, представям си "запенената" ти уста, смея се на глупостта ти, истински се забавлявам с теб, или по-точно с малоумието ти Усмивка Не, ти преминаваш всички граници, но не се усещаш "драги ми смехурко" , защото възприятията ти са силно ограничени и недоразвити. Що се отнася до "осъзнаването" - погледни се в огледалото (ако имаш такова) , и сам си отговори, и за "сензорите" и за "преценката" , и за "пиянството", за "мързела" и т.н. Много добре, и повярвай, много по-добре от теб виждам какво става по улиците, но на няколко пъти ти писах, че и представа си нямаш какво става, както и че не си ти този, който ще дава оценка на хората, още повече, когато не ги познаваш, не знаеш нищо за тях, нито как живият, нито как работят и куп други неща. Спри се (повтарям те) , огледай се, не те карам да се осъзнаваш (защото не можеш) , а за мен не бери грижа, твоята "градация" е с отрицателен знак, и най-вече силно прогресираща, в което не съм сигурен, а не че съм си мислил. Примерите са в твоите писания, искаш да те цитирам ли ? И да завърша с твоето начало, за селяните, ти дори не и и като тях, а си елементарен и нагъл селяндур.

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

23:22:57 / 07.09.2019
4
4
Погледнал съм всички твои "постинги" бедни ми Нексусчо, и виждам едно и също, бликащата ти глупост и пародия на разбиране темата на статиите. Едно и също, навсякъде, а това не е зацикляне, това е малоумие Усмивка, характерно за индивид като теб.

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

23:02:33 / 07.09.2019
4
4
Къде видя или прочете, бедни ми Нексусчо, че съм написал, че няма връзка образоваността с четенето, къде "драги ми смехурко" , не разбра ли че глупостта ти е в основата на брътвежите ти. Толкова ли си "късоглед" , че не "видя" и не разбра за какво ти пиша от толкова време. Явно не си, но, да напиша за пореден път, ти не си виновен, толкова ти "стига" .... Не ти пиша кратко, защото разбирането ти е забавено, точността те обърква, а яснотата за теб е като гъста мъгла в тъмна нощ. Сега разбра ли ме ? 

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

22:49:31 / 07.09.2019
4
4
"Айде" (повтарям те), отново те изтърваха бедни ми Нексусчо Усмивка. Да те питам, ти други думи освен "селски" и "толбухински" знаеш ли ? Видно от всичките ти писаници - не знаеш. Та, така и не прочете и не научи значението на думата "аргумент" бедни ми Нексусчо, прочети, научи и тогава коментирай, или "поствай" , както искаш така наричай брътвежите си. Повторенията ти, че някой няма "капацитет" показва само едно, че липсва единствено при теб, колко пъти да ти го казват и сам да го доказваш, колко ? И знаеш ли, още повече ми харесваш, "виждам" те как се пениш от злоба и нерви, не така бедни ми Нексусчо, недей така, ще се повредиш още повече Усмивка. А да те попитам, къде са твоите "аргументи" за 90-те процента, и ще те повторя отново - " или щом си го казал, значи твоето е вярно" , така ли ? Що за малоумник трябва да си, за да продължаваш с тези глупави писаници, а бедни ми Нексусчо ? Толкова ли не разбра, и колко пъти трябва да ти пишат тук, да спреш с глупостите си? Зная какво ще ми отговориш, че не съм разбрал целта ти и други подобни глупости. Прозрачен си, това разбери, а това с "палчетата" нагоре и надолу, това е още по-глупаво. Ще ти напиша отново - жалък си. Спри се и не пиши повече, защото още повече олекваш Усмивка

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

21:50:14 / 06.09.2019
3
4
Къде видях простотии ли ? В почти всеки твой коментар, дори се замислям дали да не кажа и "без изключение" , но за сега ще се въздържа, може да съм пропуснал някой твой пасквил. Да, лъжеш, и за 90-те процента, както и абсолютно глупавото ти твърдение, че " ... не става и за чеп за зеле." Да не продължавам с жалките ти "аргументи" , че "не чете" ,  и другите констатации, които вероятно се отнасят за теб и твоето обкръжение. Ти ли недоносено индивидче ще определяш какви са добродетелите на хората, моралните им ценности ? Ако е това, което виждаш или си видял там, където съществуваш (а не живееш) и си обграден и общуваш с такива, така съм съгласен. И за пореден път да ти напиша бедни ми Нексусчо, не мечтая да имам нищо "от теб" и нищо свързано с теб, а само се моля никой, или ако не е възможно да е никой, колкото се може по-малко хора да стават или да приличат на теб. Да се повторя и от коментара под другата статия - жалък си. 

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

21:31:02 / 06.09.2019
3
4
Ти верно ли толкова много си вярваш, бедни ми Нексусчо, прочете ли си коментарите, поне веднъж, та даваш и примери с тях ? И къде са ти "логическите аргументи" в коментарите, дори в изброените в този. Празните ти приказки, като например " "вие пролетарии сте глупави, защото ..." , или това "не четете, нищо, бездействате, лежите в кръчмите  ..." и куп други простотии са тези твои "аргументи" ли, малоумно ми индивидче. Не е истина колко ограничен може да бъдеш, за да наричаш това "аргументи" , а писането с големи букви означава само едно, досещаш ли се бедно ми злобни Нексусчо, не можеш, нали, или искаш "аргументи" . Всъщност, прочете и се научи значението на тази дума, има речници, ако не, попитай някой, може и да ти кажат. Знаеш ли, ще приключа с две думи - жалък си. Усмивка

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

08:34:54 / 05.09.2019
1
3
Не бих нарекъл реалността неверни неща, но по същия начин бих те попитал, когато ти пишеш простотиите си за всички, да не би да са или стават действителност ? Отговори си сам на въпроса, а не на мен, аз зная отговора, за разлика от теб. Относно "описанието" , за теб става въпрос бедни ми Нексусчо, не за друг, не за мен, а само за теб, и няма нужда да се повтаря, то си личи от пръв поглед (първо прочитане на коментарите ти), което си е твоята реалност (без да ползвам прилагателно - ти си я знаеш) , но не е и лицеприятна за теб, "драги ми смехурко" Усмивка

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

08:25:06 / 05.09.2019
3
3
А аз се чудя, как един цял живот, до сега, не ти омръзна да си толкова ограничен, и да не вземеш да се ограмотиш поне малко. И дори малко да не се досетиш, че отговарянето на обсъждана тема, не е обръщане на обратно нечии думи, но наистина, не се учудвам, предвид притежавания от теб капацитет, видно от коментарите ти. Смесеното ползване на диалектни думи не те прави "оригинален"  или "интелигентен" бедни ми Нексусчо, и не се чудя, че това затвърждава липсата на разум, "гражданчето" ми то Усмивка 

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

09:10:26 / 04.09.2019
4
4
Аз бедни ми Нексусчо, "гражданино" от село Браниполе, вече не се опитвам да те направя "човек", защото разбрах, че това е "каса пердута" , да бъде подобряван облика ти на индивид се оказа трудна задача, но не невъзможна, все пак имам надежда за теб, имаш проблясъци тук-там Усмивка. Ти си се хилиш дебилно, само погледни един от последните си коментари (мисля че беше под другата статия) и ще се увериш, което се потвърждава и от "нагъването" на зелето, "въртенето" на гумите (вероятно имаш предвид галошите) с които си обут Усмивка и т.н. 

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

08:35:17 / 04.09.2019
5
4
Колко пъти да ти обяснявам Нексусчо, че няма как твоите "постове" да ме дразнят, ще ти го напиша отново, аз се забавлявам с теб, с бликащата простотия и злоба във всеки твой коментар, във фалшивото самочувствие на "уредения" ти животец.  Това "драги ми смехурко" отново потвърждава елементарността ти, никой не може да ти завижда на "паницата" , вероятно пълна с бобец, а завиването "со селската черга" е черта, характерна за такива като теб, които се опитваш да осмееш, "демократе" Усмивка.  

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

22:10:00 / 03.09.2019
4
3
Да, всички сте такива, а престореното ти хилене ме кара да се смея още повече на злобата разпенила устата ти Усмивка. Бедни ми Нексусчо, не зная колко са, но щом казваш, нека са 6 (шест) месеца, в които се опитвам да те очовеча, но ти си толкова закостенял елементарен "гражданин" , повярвал, че има повече от две гънки в мозъчето си. Честно ти казвам, не съм "виждал" по тъпо "гражданче" като теб, от село Браниполе, не само тук, а навсякъде, където можеш да се сетиш (ако можеш да се досещаш де Усмивка). За пореден път да ти напиша, жалък си, и не се излагай повече тук. Пиша го за кой ли път (за да не "изгориш"  Усмивка), но не за да ми отговориш, че пиша едно и също, а защото няма как по друг начин да обясня на такива "интелигентни граждани" като теб. Не "изгаряй" , ще липсваш с глупостта и простотията си във форума Усмивка

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

21:58:35 / 03.09.2019
4
3
Като си разбрал, че всеки трябва да си знае "чергата" , защо ти просто не вземеш да се завиеш с твоята и да спреш да пишеш простотиите си, и най-вече изключително големите си самохвалства, бедни ми Нексусчо. Какво ще се сбъдва и какво не, не си ти индивида, който ще го определи (не и за мен, защото аз го определям), но помисли как ще подредиш злобния си и елементарен животец, това е важно за теб. И да ти кажа нещо за надскачането, което няма как да знаеш, но се опитваш да направиш. Та, има една приказка, която казва, че не трябва да се опитваш да "надскочиш" сянката си, защото "няма как да стане" (твои израз), това важи в пълна сила за теб (без да използвам "обратното" ти местоимение Усмивка ). Да те попитам отново, разбираш ли какво ти пиша ? Усмивка

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

21:27:11 / 03.09.2019
2
3
Съжалявам теб, теб, бедни ми Нексусчо, и това ли ти е трудно да разбереш (няма нужда да "осмисляш" - твой израз), макар да не трябва, а е нужно само да прочетеш, защото се отнася за теб, как беше - не използвай обратното местоимение Усмивка . И за това си прав, родил си се с ограничено количество мозъчно вещество, и когато не го развиваш, оставаш силно ограничен, като теб например Усмивка. И, дойдохме си на думата, от много време ти пиша това, което най-накрая стигна до двете гънки на мозъчето ти, да не гледаш в паниците на хората, което толкова много обичаш да правиш. Спри се, не се самоизяждай със злобата, която е превзела целия ти организъм на индивид. Да ти отговоря, но не като използвам "обратното" ти " местоимение" , завиждането е характерно за злобните индивиди като теб, които дори нямат "души" , а не са "дребни" . Не го прави повече, и няма да постъпват и с теб така, не го ли разбра ? А сега, просто погледни в своята си "паница" , хапни от това, което са ти сложили в нея, и не карай хората постоянно да ти я "пълнят" , храни се спокойно, и не карай хората "да те хранят" - както ти се изразяваш.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

21:16:37 / 03.09.2019
4
2
Повтаряш се, повтаряш се бедни ми Нексусчо, но това е така, поради бедния ти речников запас, както и силно изразената ти злоба, която се опитваш да пръскаш и тук. Но, както е казал един мъдрец, тези подаръци (злобните думички) ги оставям за теб, те си остават в приносителя, т.е. в теб. Сега вдяваш ли, или за пореден път да ти го повтарям, защото имаш трудности с разбирането. Чакай който искаш, "месия" или някой да ти "меси", да ти "оправя живота" , или да те "оправи" в живота, правиш ли разлика самозвано "гражданче" Усмивка. Виждам, че не отговаряш на това, което те питам, или коментирам, и е разбираемо, поради написаното в началото на коментара ми. Знаеш ли, личи ти, че сам си се образовал, за това толкова ти е и образованието, колкото и "условията" ти, а за това, че си "специалист" , няма съмнение, вижда се отдалече Усмивка. Оправен си отвсякъде Усмивка Не чакам да ме "оправят" и мен , като теб, нямам нужда, но ти и това не разбра бедни ми Нексусчо, защото си силно ограничен, в какъвто и смисъл да използваш значението на тази дума. Така че, просто се скрий, или може и да си смениш ника, или не, вземи си повиши малко зелените "палчета" , за сметка на "оранжевите" Усмивка Така може и да повишиш самочувствието си, или да "прикриеш" комплексите си, които, за пореден път ще кажа, се стараеш да избиваш тук.

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

20:06:52 / 03.09.2019
3
3
Ето пак, кога ще научиш поне малко българският език, до кога да те уча, малки, бедни ми Нексусчо, до кога ? Значението на прилагателното "безбройна" , е в пълна противоположност с това, което вероятно си искал да употребиш, но ти казах, че приключих с "училищното" ти обучение. Аз не те обиждам, и не съм го правил, освен, ако ти самият не поднесеш повтарящия се "букет" от жлъчни епитети, които за теб разбира се не са обидни. Жал ми е за теб, написах ти го няколко пъти, но те разбирам, няма друго място, където да "отпуснеш" комплексите си, разбираемо е за всички тук, нали Усмивка

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

19:52:13 / 03.09.2019
3
3
Ехааа, пак си се запенил от злоба бедни ми Нексусчо, недей така, ставаш опасен вече, за себе си разбира се, не за другите Усмивка. И по полека като се изтърсваш, когато излизаш от калта, има опасност да изцапаш околните. И да ти отговоря, само малко от "мен" да беше, никога, ама никога нямаше да пишеш такива глупости, и най-вече, нямаше да имаш комплексите си за малоценност, дори ако просто ме познаваше и общуваше с мен. Да не говоря за изразните ти средства - копирам те "И аз да бях ти ..." .  На какво прилича това бедни ми Несусчо, нямам думи да го изразя Усмивка.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

09:49:14 / 03.09.2019
3
3
В едно няма съмнение бедни ми Нексусчо, написах ти го предния коментар, а то е, че си силно ограничен индивид, но за сметка на това, със силно изразени комплекси за малоценност. Равнопоставеност има, но ти не си включен в нея, защото от там, където се намираш (в калта) няма изплуване, а ако случайно си подадеш физиономията над нея, тя моментално е смачквана, безапелационно, благодарение на глупостта ти. Сега разбра ли в кое няма съмнение Ухилен .

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

09:45:34 / 03.09.2019
3
3
Не случайно бедни ми Нексусчо, случайните работи са при теб, например, че си се пръкнал на този свят Усмивка. А сега отиди и изкарай овцете, тя също е "чиста" работа, и е на чист въздух, природен климатик Усмивка Усмивка Усмивка. Нямам думи, с които да изразя глупостта, простотията ти и жалкото ти съществуване Ухилен

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

12:10:55 / 02.09.2019
2
4
Я да видим, кой използва написаното с обратно "местоимение" Усмивка, дааа Нексусчо е, и толкова е злобен вече, че чак е променил и цвета на буквите си. Това е добре, започваш по малко да се оправяш, но все пак си жалка работа, но, знае ли човек, и елементарници като теб може да се пооправят, има надежда все още Усмивка. Нямам нужда да мечтая да съм на чуждо място, моето си ми харесва, а ти няма как и да го достигнеш, липсват ти толкова много неща, най-вече развитие, ти си избери къде, няма значение, навсякъде имаш нужда Усмивка. Остава ми само, да се наслаждавам на живота и на простотията ти, на това как се пениш и злобееш, това, което допълнително ми доставя удоволствие,  да гледам жалките ти напъни за живот и съществуване под стъпалата, а не "стълбицата" , на елементарната ти действителност Усмивка. Преди малко ти написах какво да направиш, за твое добро е Усмивка 

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

12:02:33 / 02.09.2019
7
4
Не се нерви толкова бедни ми Нексусчо, то простотията не боли, а при теб е в изобилие Усмивка. Ако ти си "интелигенцията" , то тогава, Боже пази България от такива като теб. Тръните се вадят, това знаеш ли го "интелигенте" Усмивка, така че се скоро ще те извадят Усмивка "гражданино" от село Браниполе Усмивка А за да се спре това, просто престани да пишеш "драги ми смехурко" , написах ти много пъти, ставаш жалък и смешен.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

08:42:43 / 02.09.2019
3
3
Да, за българския език ми отговаряш с всеки твой коментар бедни ми Нексусчо, и потвърждаваш липсата на познания и ум Усмивка. Написах ти и в другия ми отговор, че не забравям, но ти елементарно индивидче, ти не помниш, там е проблема ти. Ще ги разтягам, докато ти "светне" в празната кратуна, че не ти е работа да пишеш пасквилите си, или поне да не пишеш глупости под всяка статия, ако искаш да ти ги покажа, щом малоумието ти те е кара да ги забравяш. Да, промени се, отговарям ти веднага, злобичката ти нарасна неимоверно много, пяната избива по устата ти, и се доказа пълната липса на "сиво вещество" (копирах те, да знаеш Усмивка) , което няма как да ти се увеличи бълвайки глупостите си тук. В личната ми карта пише това, което за теб няма как да се напише, много неща ти линсват от там, но най-вече липсата е в най-високата част на празната ти главица. Хайде, сега спокоен ли си вече, "тровещи" ми Нексусчо, или по-правилно да го напиша, отровени ми Нексусчо Усмивка . Хайде, сега бегай да дишаш чист въздух и да презаредиш "батерийката" си, или я сменинаправо, прегряваш от злобичка Усмивка

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

08:33:27 / 02.09.2019
9
4
Станало в ранни зори "интелигента" , за да отговаря Усмивка. Е, това наистина е изпълнение Усмивка на елементарен човечец. Не ме тровиш елементарнико, най-малко мен, ако беше прочел поне веднъж, защото няколко пъти ти написах - с теб се забавлявам, да виждам как се пениш и "трептиш" от злобичка малоумно индивидче. Помня много, и зная, но ти няма как, няма с какво бедни ми Нексусчо Усмивка. А "постовете" си ги ползвай, със здраве и където искаш, но за българския се разбрахме, нали, като го понаучиш, можеш да се опитваш отново да пишеш Усмивка. А аз не мисля да те тровя повече, защото какво повече да си отровен от това "драги ми смехурко" , простотията, малоумието и злобата са те превзели отвсякъде, така че, няма какво повече да се направи за теб, нито добро, а другото - написах ти го току що Усмивка .

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

23:28:25 / 01.09.2019
10
5
Да, разпознах те, както винаги съм го правил бедни ми Нексусчо, в онова злобно индивидче, което навсякъде му се привиждат "комунисти" и е постоянно коленичило (в калта), да не кажа лазещо, пред крадливи и абсолютно некадърни "управляващи" и псевдобизнесмени. Да, отново да ти повторя, разпознавам те, навсякъде (да не напишеш пак за местоименията с обратен знак Усмивка ) "гражданино" на село Браниполе Усмивка

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

23:21:50 / 01.09.2019
4
3
Не, бедни ми Нексусчо, не ми "писна" да доказвам колко си елементарен, злобен и комплексиран. И да отбележа, не повтарям "казаното" от теб, не само защото не съм го "чул" , а просто защото не е вярно. Да те попитам, ще научиш ли някога българският език, и да отговоря - няма, нямаш умствен капацитет за това. А местоименията, не са ти силна страна, повярвай, не се опитвай да използваш тази част от езика ни. Да ти поясня, а не да "се изясним" , факторът на работещият, а не "рабтещият с наука" , е наистина важен, но ти не си от тях, злобни и комплексирани ми Нексусчо, толкова силно искащ да си "фактор" някъде, където и да е, няма как да ти се получи. Вероятно и общите работници, за които толкова много пишеш, че се замислям не си ли един от тях, имат повече умствен капацитет от индивид като теб. Надявам се, че този път, в по-голям от посочения от теб процент, си вдянал нещо от написаното. И да ти отговоря, не ме моли, не ми е трудно да те разбера, за елементарните индивиди като теб не се влагат големи усилия да бъдат разбрани Усмивка

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

23:10:14 / 01.09.2019
11
4
Не подскачам, бедни ми Нексусчо, просто се забавлявам с малоумието ти. А това, че си се припознал, е повече от сигурно, което наистина ми доставя удоволствие Усмивка , "постващи" ми Браниполски индивиде Усмивка . А ти, за пореден път ще го напиша, научи българският език, ако искаш да го използваш, не става въпрос само за тук написаното, но ти си знаеш, то за глупостта няма граници. Няма да обърна "написаното" от теб (което всеки път се опитваш да ми припишеш), но от него става ясно, че си от там, за където пишеш (в калта), и наистина се чувствам доволен от това, че съм активизирал комплексите ти. 

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

23:02:28 / 01.09.2019
4
2
Даааа, Нексусчо, изяснихме се, ти си злобното момченце от село Браниполе, помислило и повярвало, че е някакъв фактор някъде си. Характерните думички, бедни ми Нексусчо, в които не става въпрос за форумите, а за българския език, за който от толкова време се мъча да налея в празната ти главица, но ти и това не можа да проумееш. Ти си от "интелигенцията" , бедни ми Нексусчо, колкото интелигентни са и едноклетъчните, сещаш се кои, нали, вероятно доказано и от "дипломите" ти, да не говорим и за мястото ти в "обществото" , работното място и статуса ти. Ще ти го напиша за пореден път, и само да знаеш, че е специално за теб, има един израз, в който  се казва "Блажени са вярващите" , за теб е бедни ми Нексусчо, само за теб. А за мен, за моят статус, положение в обществото и постигнатото от мен, не бери грижа, има кой да дава оценка за свършеното, но не са злобни и комплексирани индивидчета като теб. Много ми хареса как се зачервяваш от злоба, как треперят ръчичките ти докато отговаряш, което е показателно за едно, нали се сещаш, ползвателю на медицински термини, психиката ти е твърде слабичка Усмивка .Сега, да те повторя - "изяснихме ли се" , не се пъни повече бедни ми Нексусчо Усмивка , жалък си, и ако искаш да се доказваш, не го прави тук.

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

22:38:30 / 01.09.2019
11
4
Виждам че едно индивидче от село Браниполе се е припознало в написаното от мен Усмивка, и правилно, това означава, че си притежател на всичко написано в кавички, но с кавичките, да не се възгордееш сега Усмивка. Не си дразнител Нексусчо, а доказан ............., активизирал всяка своя брънка от съществуването си, впрегнал неистови усилия да събере няколко думи в изречение. Е, трудно ти се получава, дори и под всяка статия с изключително "интелигентните" ти коментари. Що се отнася до Толбухинци, доколкото зная са работливи и светни хора, както съм чувал и за всички от Добруджа, така поне пише в доста книги, за които индивиди като теб няма от къде да знаят Усмивка . Ти, "драги ми смехурко" , не може да бъдеш дразнител, просто защото няма с какво, а за кой "плюе" , то само си прочети тъпите коментари, бедни ми Нексусчо, гледащ "отгоре" , но по посока краката си, които са в калта и локвите на селската улица, където си застанал. Използването на медицински термини, за да поднесеш поредна порция "любов" към ближните, не те прави знаещ Нексусчо, а напротив, затвърждава силната ти злоба и комплексираност. Знаеш ли, тъжно ми е за теб, все си мислех, че може и да се пооправиш, но започвам да губя надежда Усмивка

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

22:07:59 / 01.09.2019
10
5
Виждам, че тук отново е направил своят "пост" едно "градско" недоразумение от село Браниполе. Написаното от него прелива от "любов" към ближните, и "липсва" всякаква нотка на злоба, дори "не използва" никакви епитети за определени фигури в политическия живот на страната. За да потвърди "интелигентността" си дори е оцветил написаното в тъмните нюанси на червеното (кафеникаво червено), вероятно подчертаващо някаква принадлежност. А самият коментар е написан в стил на коленичил, или дори проснат по очи в краката на "слънцето" индивид (обичайната му поза), очакващ "благословия" от "месията" си. Жалко е, но е истина, защото той е жалък.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

21:21:47 / 01.09.2019
4
4
Не е лесно да си прост, но ти успяваш, и го правиш по най-добрия начин Нексусчо Усмивка Първо, написах ти, научи българския език, а после опитвай да твориш глупостите си тук, като например, в българския език се пише "коментар" или "мнение" , а не "пост" , виж какво е значението на тази дума, или нейните синоними. Злобата, бедни ми Нексусчо, не е в моите коментари, а прелива в текста и от контекста на изписаните твои глупости, но и това няма как да разбереш, просто не го осъзнаваш, защото това е същността ти на индивид. Чертите, които казваш, че ти приписвам, си описал сам на себе си, във всяко твои зле скалъпено изречение. А ти "драги ми смехурко" , познаваш ли ме, но съм повече от убеден, че не само не си от интелигенцията, а си едно бедно и твърде елементарно същество, взело се на сериозно, щом е успяло да напише няколко зле построени изречения, а още повече, да бръщолеви глупости под всяка статия. Пиша, защото мога, а бедният ти речник е показателен за селското ти малоумие. Сега разбра ли, защото няма и нужда да променям нищо, но се опитвам на теб да ти влея малко ум и разум, но уви, "мисията невъзможна" Усмивка

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

21:33:55 / 31.08.2019
3
4
Колко пъти да ти пиша малоумни ми Нексусчо, че когато научиш българският език, тогава може и да ползваш правилно думите му. Няколко пъти ти написах, да научиш значението на думата "местоимение" , но ти, не, та не, искам да си остана прост. Добре, с това се съгласих, с какво още искаш да се съглася, че си елементарен индивид ли, да , и с това се съгласих, щом толкова пъти ти го написах, но ти и това не разбра. Е как да го направя, че да "вденеш" поне веднъж, не става. Ти освен да повтаряш неуморно тъпите си твърдения за "село" , друго можеш ли. Знаеш ли, ще си доставя още едно удоволствие с теб, освен да показваш във всеки свой коментар ограничеността и малоумието си, но тогава злобата ти ще блесне в още по-силна, ослепителна светлина, а за комплексите ти, ще замълча, само ще гледам Усмивка. Що се отнася до "твоят език" , няма как да искам да уча съставен от други и най-вече взаимстван език. Толкова е елементарно е Нексусчо, като теб.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

20:07:15 / 31.08.2019
3
3
На теб точно бедни ми Нексусчо няма нужда да доказвам, толкова елементарни индивиди няма как да ме интересуват, пробит си, отвсякъде. Твоята елементарна цел, като теб (повтарям се за кой ли път),  не вълнува никой, само и единствено глупостта ти и комплексите ти за малоценност, изградили индивид като теб, щом търси популярност тук. Но да, поне си си признал за тях,  комплексите ти имам предвид, имаш напредък. А сега, хайде, отново, напиши за "умствения капацитет" , който всъщност не притежаваш, но и прави удоволствие да пишеш за него Усмивка. И, да го напиша отново, българският език, езика "драги ми смехурко" , понаучи го Усмивка.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

19:53:24 / 31.08.2019
3
3
Ех, бедни ми Нексусчо, бедни ми жалко индивидче, и настоящия и предишните ми коментари (а не "пост" ), в които съм ти писал, е да научиш първо българския език, та чак тогава да се опитваш да "твориш" глупостите си тук. "Управляващите" , "драги ми смехурко" са ограбили народа, от който ти не си, и продължават да го грабят, но от теб няма какво да вземат, защото както се казва си "гол като пушка" . Както и да се опитва да ти налее човек ум, няма как да успее, или отново да използвам народни мъдрости, все едно е "да преливаш от пусто в празно" . Интелекта бедни ми Нексусчо е нещо, което не можеш да обясниш, а какво да кажа, да го притежаваш, нещо, което е на светлинни години от жалката ти същност, което няма и да дочакаш, и за да не те повтарям (както се "изхождаш" често) и да посочвам определен брой години, просто да напиша - никога. Твоята цел тук е толкова прозрачна и елементарна, като самия теб всъщност, а ако малко върнеш спомена назад, съм ти я писал каква е. И другото, не мисли че "блестиш" с нещо, като си успял да манипулираш "одобрението" и "неодобрението" в този пробит сайт. Нали не искаш да ти доказвам, бедни ми Нексусчо ? Но, ти продължавай, дерзай, и не ми пиши, елементарен си.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

23:48:36 / 30.08.2019
2
2
Ти няма ли да спреш да пишеш простотии и глупости, бедни ми Нексусчо. Първо, да ти копирам ли твоите тъпи коментари, изпълнени с всевъзможни несвързани и коленопреклонни изрази, с толкова много "мисъл" и "смисъл" , които си вложил. А ако започнеш да четеш, може и да ти "светне" , но и това няма как да се получи. Какви положителни коментари искаш за грабливите "управляващи" , пред които си коленичил като пред заколение, което те прави "независим" ли, "драги ми смехурко" ? Жалък си, във всеки един от твоите пасквили. Покажи ми един мой коментар, където ругая, "образовани" ми елементарнико. Дъното, драги ми Нексусчо е това, където се намираш, или да не кажеш че ползвам твоите "думички" , а да повторя, това , което ти написах в предишен коментар - ти си в калта, с малко водичка, където се развиваш, колкото амебата го прави. 

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

22:26:13 / 30.08.2019
2
2
Виж какво, недоразумение, нарекло себе си Нексусчо, по самозабравил се и елементарен индивид не съм срещал (като се наредиш до "слънцето" си), приемай го както искаш. Ти къде видя някъде да съм споменавал, че чакам някой да ми търси работа, че го пишеш. Дааа, ти си създаваш условията, на изключително елементарен индивид, с много примитивен начин на оцеляване, и правилно, защото САМО ТОВА МОЖЕШ. Мен не ме мисли, "драги ми смехурко" , на мен лично условия не ми тряват, имам си прекрасни, но както гледам, ти трудно излизаш от обора по залез слънце, докато вкараш обкръжението си от блеещи четирикраки, та си мечтаеш и за "офис" Усмивка , не е истина Усмивка. Да го напиша за пореден път, и дано го проумееш по някое време - ЖАЛЪК СИ, дори и без "налъми" .

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

21:24:06 / 30.08.2019
2
4
Какво да се прави, толкова ти e ума "драги ми смехурко", като чета пасквилите ти, намирам дори, че ползваш и мои , а както и преди ти бях писал, това е напредък, поне започваш да се учиш, но ... не би, няма да успееш. Спрем ли тренировките, и отиваш отново в калта Усмивка Но всъщност, там ти е мястото, в калта, може и с малко водица, където ти е развитието, на амеба. Направо ме разсмиваш с това твое "отгоре" , или както се казва "Блажени са вярващите" , та и с теб така, непросветени ми Нексусчо. Виждам, че злобата ти отново взема връх над и без това елементарното ти съществуване, че започваш и да ползваш цинизми, но така е, малоумието избива, няма как да избягаш от него. Размяна с теб, това е само в бляновете ти индивидче, там ти е мястото, в калта. И отново да ти напиша, понаучи българския език, труден е, но е богат и велик език.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

08:48:17 / 30.08.2019
5
5
Да, прав си Нексусчо, няма по-голямо наказание за теб да съществуваш по този начин, да виждаш как около теб хората са щастливи и успяват. Наказание е и за всички, които те познават, истински. Колкото и да се напъваш, няма да промениш мизерното си съществуване, на което все "комунягите" му са виновни, а "кефа" ти е един и същ винаги и навсякъде, да пръскаш злоба и жлъч, но ако си чел някога, това са "подаръци" , които остават само в теб. Хайде, спирай се вече, жалък си.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

22:49:47 / 29.08.2019
5
6
Нищо ново в малоумните и повтарящи се твърдения "драги" ми Нексусчо. Отново, за пореден път, не знаеш значението на "местоименията" , но пък използваш думата. Колко пъти да ти напиша, осевери се, поне малко, имаш нужда от много, но поне малко Усмивка го направи. Знаеш ли, "драги ми смехурко" , в първия си коментар под тази статия написах няколко определения в кавички, няма да ти ги повтарям, можеш и да ги прочетеш, трудно, но надявам се да се справиш, макар и за по-продължително време. Та, вече е сигурно, че си се припознал във всички от тях, което отговаря на всичките ми незададени въпроси относно капацитета ти, "мистър гражданин" на Браниполе.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

21:50:28 / 29.08.2019
5
4
Ех, бедни ми "Нексусчо" , толкова ограничение не може да има, или поне не съм срещал колкото твоето, да поясня, ако не си разбрал. Но, разбираемо е, заслепен си, което е нормално за такива като теб. Та ти, "драги ми смехурко" , от къде си запознат, както и от къде може дори да се досетиш, къде съм бил и какво съм правил, та да даваш оценка. Това е смешно и типично селско, вдяваш ли. А за подкрепянето, да, прав си, виждам по изявите ти тук, как подкрепяш всичко пошло и уродливо, дори и този зад волана, когото искаш да изкараш "невинен" , с глупавите си въпроси. Не мисля повече да ти "наливам" ум и разум в главицата, разбира се имаш нужда, но не бих си губил времето с теб, безнадежден случай си, дори и без инфаркт.

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

21:25:53 / 29.08.2019
5
4
Я, кое същество "изтъкано" от злоба дава определение за значение на думата. Но твоята злобичка, "драги ми смехурко" , те държи "жив" и силно "стегнат" Усмивка, ако въобще може да се нарече "живот" , твоето жалко съществуване. Що се отнася до завистта, то при теб друго не се забелязва, но и това е някакво "чувство" , като злобата, която, както казах те държи с отворени очи, но само толкова Усмивка, и разбира се без никаква мозъчна дейност. Все пак, наистина си силно "дисциплиниран" и "верен" на крадливата клика на "управляващите" . И как иначе, та те все пак ти плащат, за това ти е и "спокойна" обстановката. Няколко пъти ти "казвах" , да не се опитваш да пишеш, а още повече да влагаш и нечовешките усилия да "разсъждаваш" , не е за теб, не се мъчи. 

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

20:18:27 / 29.08.2019
6
3
Пловдив не е ли център на силно развития "Юг", според някои тук пишещи фурнаджийски лопати и търсещи в подобни на този случай - "под вола теле" . Там все "образовани" , "работливи" , "интелигентни" и "чисти" , като "света вода ненапита" , но най-вече са истински крадливи, смъркащи и боцкащи се. Какво да се прави, такива са и тези наследници на тези "управляващи" .

Националната статистика отчете влошаване на бизнес климата у нас

20:07:08 / 29.08.2019
2
3
Е как така, я питайте "слънцето" , крадливите му лакеи и платените клакьори, да чуете какво ще кажат. Веднага ще има друго проучване със значително подобряване на "климата" за бизнеса. Да, влошава се бизнес климата, явно намаляват обектите от които може да крадат  "управляващите" .

Борисов заговори за бруталните убийства от Негован на пресконференция с шефката на ЕК

16:26:28 / 29.08.2019
14
1
Какво друго да говори, освен глупости, този самозабравил се човечец. Не е истина какво си имаме за "управляващ" , колко жалък може да бъде, и колко си мисли че може да залъгва или манипулира. та нали всички вече знаят колко му е багажа и най-вече, това, което говори.

Ето какво означава думата "killed" според Десислава Танева

09:49:30 / 29.08.2019
11
2
Това недоразумение, както и всички други от това вредно за страната "управление" , е по-добре да се скрие и да не се показва повече, никъде. Освен неграмотността и некадърността си, поне да беше си подготвила със съдържанието на документите, и най-вече, да спре да бръщолеви, и да се оправдава с европейската комисия, която и представа си няма вероятно какви ги вършат тези малоумници. Така ли само за България са тези "указания" по отношение на избиване на животните, каквито другите страни членки не прилагат, а лекуват и се борят срещу болестта. Нямам думи, толкова продажност и пошлост, колкото в крадливата свита на "слънцето" , не се е срещала другаде. Боже опази България от тези. 

Голямо признание за Борисов от Германия

20:14:14 / 27.08.2019
16
5
Дори не може да се усети как става за смях. Но вероятно ще го използва отново за да "провъзгласи" колко е търсен, колко е ценен, но без да определя ролята, която му е отредена - на клоун.

Нанков към Свиленски: Георги, бре, чети. Георги не чете и говори неистини!

20:09:41 / 27.08.2019
10
1
Този наистина си е повярвал, че знае и може, което няма нищо общо с истината. "Незаменим" е, но зависи за какво, като подлога, наистина е несравним, а на "слънцето" такива му трябват, некадърни, но верни. До кога такива нереализирали се послушници ще си мислят, че могат да определят как ще живеем, а всъщност само повтарят дадените им указания за кражба и замазване на последствията от нея. Хора без лично достойнство, това може би е правилния отговор за такива като този.

Фандъкова все още не е решила дали ще се кандидатира за кмет

16:03:46 / 27.08.2019
2
2
Ако е разумна и  има поне малко достойнство, няма да го направи. Добре е да се оттеглиш, когато хората не те искат и всичко е срещу теб, или тези

Бойко Борисов след разширение на завода на Кока-Кола в Костинброд: Асфалтът не се яде, но...

12:12:15 / 26.08.2019
8
4
Елементарен човечец, какво друго може да се каже. И да се отбележи, не той ("аз";) ще "отпуска" или "дава" средствата (парите), а правителството. Посъветвали са го да се поспре с личните изяви. Но за сметка на това, една голяма част от отпуснатите ще "хваната пътя" другаде, което е без съмнение. Боже пази България.

Катастрофа между БМВ и Мерцедес до стадион "Тича"

19:24:58 / 25.08.2019
26
7
Едно от не малкото кръстовищата във Варна, на което липсва секция за ляв завой, част от причините за възникване на ПТП на такива места. Изключително безотговорно отношение на общинските власти в това отношение. А що се отнася до марката на автомобилите и местожителството на водачите им, то е ясно какво ще се напише, нали Усмивка.

Борисов: Имам един ангажимент към Албена и Варна – АМ "Хемус", и го изпълнявам

19:59:34 / 23.08.2019
53
13
Както се казва - "Господи, като си прибрал грешните, защо не си прибрал и смешните" . За този става въпрос, за неговите изцепки, за "ангажиментите" му. Единственият му такъв (ангажимент) за сега остава, да си отиде той и грабливата му "свита" от "сцената" на страната, та да си отдъхне народа с облекчение, и да се подобри живота му. 

Анна Заркова: Не разбирам защо г-жа М. Николова не предложи направо 100 г. затвор за хакерство

13:46:44 / 21.08.2019
18
3
Защото некадърниците така правят, защото трябва да са в унисон с поставилите ги на това място, да са в краката им и да ги гледат угоднически. Това е всичко, че как до сега не се е сетила тази "председателка" и то на съвета по киберсигурност, че ми става интересно.  то има една народна мъдрост, която казва, че "Като се обърне колата, пътища много", което изпълва със съдържание реакцията на г-жа М. Николова.

Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

09:17:09 / 21.08.2019
7
3
Ти "драги ми смехурко" не можеш да откраднеш нищо, защото няма как, то и за това се иска малко ум. А кой какво плаща и как го прави, само можеш да си мечтаеш да разбереш, толкова елементарност може да има в написаното от такъв човек, вдяваш ли ? Виждам, че ползваш и доста трудни за разбиране от теб думи, като "абзац" , отново използвана не където трябва. Това са комплексите бедни ми "Нексусчо" , помъчи се да го проумееш, колкото и да ти е трудно, но опитай. И като съвет, просто не пиши повече, за пореден път ще ти го кажа, продължаваш да се излагаш, не го прави, всички разбраха колко ти е "багажа" .

Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

01:04:50 / 17.08.2019
2
4
Даааа бедни ми "Нексусчо" , виждам и чета изцепките ти под всяка статия, които нямат нищо общо с написаното, а глупостта блика от тях. И виждам, че отново се връщаш на елементаризма си, и най-вече, повтарящите ти се думички за "плюене" , "селски" , "виновни" и т.н. Забелязвам за пореден път да повтаряш използвана от мен дума, което отчасти ме радва, почваш да "вдяваш" , макар да е много бавно, но е успех за теб, както и да повтаряш и друга такава (ще се сетиш ли коя, или да ти подсказвам, че с този плитък ...). А сега да ти отговоря, освен теб, друг сгърчен тук не виждам, освен от време на време твоите "съратници" по глупост. Моят живот си е наред, за разлика от твоя, скапан от послушничество и подчиненост. Пиша срещу тези правителства и институции, които работят срещу интересите на народа и крадат от него, унижават го и не зачитат интересите му, такива неща, за които съм ти писал, специално на теб (ето на, почувствай се специален Усмивка ). А реалността се променя, само че се чудя къде ще се денеш тогава, или да, досещам се, ще станеш с друг ник и "визия" , под която ще блещука същата глупост и простотия, а най-вече същата подизурковщина и подчиненост. Стана ли ти ясно сега, или иначе казано "вдяна" ли, отново използвана (преписана) от теб думичка Усмивка.

Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

00:42:01 / 17.08.2019
3
4
Простотията ти, бедни ми "Нексусчо" става пословична, поне с това ще се запомниш тук. Но да ти кажа, да, не ми е приятно че си ограничен и елементарен, но пък ми е приятно да гледам как се гърчиш в собствените си глупости и самохвалства. Това, "драги ми смехурко" се прави само и единствено от силно зависими и  ограничени индивиди. Не се срамувам да кажа кой съм и от къде съм, но на теб, няма как да ти се получи да узнаеш. Да, каквото кажеш е факт, неоспорим, най-вече простотията ти, че си с преклонена главица, на колене пред "управляващите" , наведен в правилната за тях посока и силно зависим. Това е вярното, това са верните неща, които толкова искаш да споделя, да, това са. Пролетариите са в болната ти кратуна, само там, а да, и вероятно в другите мнения писани тук и другаде, от подобни на теб индивиди. И да допълня, с други думи, да ти отговоря отново, беше смешен, до известно време, но от отдавна вече си жалък, дори не си и жалко подобие на опонент.

Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

23:26:04 / 16.08.2019
3
4
Не ти приписвам нищо бедни ми "Нексусчо" , сам го правиш,  само твои са, така че, заслугата да доказваш глупостта си е само твоя, което потвърждаваш всеки път, с всяко изписано мнение, под всяка една статия. И да ти поясня, аз не споря с теб, и не съм го правил никога, само отговарям и се старая да ти помогна малко, но ти си упорит, искаш да си останеш на това положение, елементарното. Да ти припомня ли за написаното преди време от теб, кой се хвалел, та, май това виждам за пореден път в написаното от теб - " аз съм от интелигентен род ... " и т.н. Ех, бедни ми "Нексусчо" това е несериозно, не го ли разбираш Усмивка , за да не кажа глупаво. Той "рода" може и да е интелигентен, но това със сигурност не важи за всеки един негов член, като имам предвид теб, разбира се. И като си тръгнал да говориш за град, че си "гражданин" от " ... град от Първото Българско царство   ", не ме разсмивай, а и другите които го четат. Интелигентни родове е имало не само в градовете "драги ми смехурко" , но ти от къде да го знаеш това, а като се сетя за градовете в Първото Българско царство и живеещите там в последните години, отново ми става жал за теб. А аз от къде съм, и какъв съм, за това ти писах няколко пъти, не мисля да споделям лични неща с теб, просто не си ми приятен, не мислиш ли.

Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

21:47:52 / 16.08.2019
3
5
Това е добре, виждам, че си ядосан от истината, което показва много, много слаба психика, бедни ми "Нексусчо" , което е типично за индивид като теб. За твоето село не питам, нали го разбрахме, как беше, Брани поле, Пловдивско, нали така. Що се отнася до заповедите, виждам, че се справяш добре, според дадените ти дистанционно указания от "управляващите" , които всъщност са израз на изключителна глупост, за това ги и изпълняваш без напъни (пак си повторил използвана от мен дума, позна ли коя Усмивка ). Не се "пъна" за да съм равен с "другите" , а ако имаш предвид себе си под "другите" , няма нужда, защото си толкова ниско, че дори не искам и да използвам за теб думата "сравнение" , като държа да отбележа, че все още не си на "чергата" , "драги ми смехурко" , ако се досещах какво искам да ти кажа. 

Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

19:57:02 / 16.08.2019
3
5
"Драги ми смехурко" , или иначе казано бедни ми "Нексусчо" , ти решение за себе си не можеш да вземеш, та се напъна да напишеш, че ще решаваш и вместо други. Я не говори глупости, че много ти стана Усмивка , излагаш се още повече, не го осъзнаваш, за това е необходимо постоянно да ти се напомня Усмивка . И отново да отбележа, за пореден път виждам, че използваш думи, които съм написал в предишен коментар. Това, да повторя, ме радва, има проблясъци в празната ти главица, но бързо угасват. Що се отнася до вулгарни изрази и псувни, да ти копирам ли твои коментари, или ти си ги знаеш наизуст, защото са все едни и същи, глупави и изпълнени с нескопосани изрази. Хайде, сега бегай някъде далеч, и просто не пиши, не се излагай повече, помагах ти, помагах ти, но ти не вдяваш.

Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

08:37:02 / 16.08.2019
3
8
"Драги ми смехурко" , иначе казано, бедни ми "Нексусчо" , на теб колкото и да ти повтарят няма да разбереш, а обяснението е само едно - толкова ти стига ума. Но, да го напиша за пореден път, твоите крадливи "благодетели" или така наречени "управляващи" няма нужда да ми дават милостиня, явно я дават на теб, за да ги "боготвориш" и лазиш пред тях, това вече е ясно на всички. А ти живееш като измислен герой, в твой си измислен свят, условията в който се диктуват от "слънцето" ти, и зависи от това как пълзиш и как свеждаш празната си главица. Колкото и да се опитваш да направиш нещо от себе си, няма да се получи нищо, тя глупостта ти винаги взема връх. Така че, стой си в колибката и не изпълзявай повече.

Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

23:05:41 / 15.08.2019
5
4
А един селяндур, като теб разбира се, само приема казаното му (защото за толкова му стига, което също не е сигурно), поклонява се и целува ръка (а на "управниците" нещо друго) за дадените уроци. Това се надявам поне да разбереш, "веке" бедни ми "Нексусчо". Ако ли отново не си, попитай, ще ти кажа. Усмивка

Закопчаха двама в Карловско, докато поливат нива с канабис. Единият е близък на магистрат!

22:35:40 / 15.08.2019
6
4
Не само селянин, а пълен селяндур е този, който нарича другите по този начин, с надеждата да прикрие същността си - то пък една същност Усмивка на "Нексусчо", да паднеш от смях, без да е видно, защото на всички е ясно.

Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

22:31:33 / 15.08.2019
7
3
Дал съм вече дефиниция, определяща теб, не ти ли стана ясно, да повторя ли - селяндурче. Явно прекрасното за теб си го написал току що. Ще питаш ли още, тук не е училище, а ти си твърде слаб ученик, поради което е загуба на време да ти се отделя време. Дефинирах ли напълно индивида, нарекъл себе си "Нексусчо" , или да повторя отново тук - селяндурче Усмивка 

Чума и в Благоевград: Държавата иска умъртвяване на всички домашни прасета

20:44:46 / 15.08.2019
11
3
Ако онова, самозабравило се "слънце" е "държавата" , за какъвто се изживява, то жална майка на народа ни. И в Благоевград вече е чумата, те прелита, носи я вятъра, но защо този вятър не донесе поне малко ум в тези крадливи "управляващи" . Много ми се иска да не е вярно това, което се говори между хората, за дадената дума от "слънцето" на европейските си началници, за внос на месо от ЕС, и по-специално от страната на треперещата баба. Колко още трябва да се търпи подигравката с българските производители и българския народ, че да имат и наглостта да обявява, че сме имали 28 милиарда износ. Наглост, няма друго определение за това.

Закопчаха двама в Карловско, докато поливат нива с канабис. Единият е близък на магистрат!

20:42:45 / 15.08.2019
6
2
Не, не отричам, а вече съм сигурен, че СИ ограничен селянин, дори отново да не обиждам селяните, СИ ограничен селяндур. И отново виждам, че ползваш моите изразни средства, което до някъде ме радва, да повторя - защото това може да те очовечи Усмивка, за което отново изпитвам силни съмнения Усмивка

Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

20:30:52 / 15.08.2019
6
3
Не само се чувствам прекрасно, а живея прекрасно, но не заради твоите "управляващи" , а въпреки тях "драги ми смехурко" . Много пъти ти писах, отвори си очите, стани си от ушите ,виж и чуй, какво ти говорят и пишат болшинството от хората, а не твоите крадливи "благодетели" . Радвам се, не защото ми дават пари, а защото аз давам, но твоят случай е безнадежден, селяндурския ти начин на живот вероятно те прави "щастлив" . С това се надявам да ти отговоря и тук на въпроса, който си задал в другия ти коментар, бедни ми "Нексусчо" . Знаеш ли, вече ми е жал за теб, искаше ми се да не си толкова ограничен. "Ответих" ли ти на тъпия, като задалия го, въпрос. Хайде сега, бегом в кошарата и да напълниш плетената си кошничка.

Закопчаха двама в Карловско, докато поливат нива с канабис. Единият е близък на магистрат!

20:20:48 / 15.08.2019
6
4
Така се говори, когато ти е беден и речника и фантазията, драги ми "Нексусчо". Да, ще ти отговоря - селянин си, и то какъв само, но дори не и селянин, а селяндур. Виждам, че правилно си се определил, а аз само направих уточнението, че да не обиждам селяните. И друго, започваш да ползваш моите думи, което е добре, поне възприемаш нещо, напредваш с образоването си, но аз съм до тук, няма да ти наливам ум в главицата, защото все едно да пълня бездънна яма. Да ти напомня отново, научи българския.

Закопчаха двама в Карловско, докато поливат нива с канабис. Единият е близък на магистрат!

09:14:54 / 15.08.2019
2
1
И тук да ти напиша "драги ми смехурко" , което няма да се различава много от предишните места и мнения, които съм ти написал, специално за теб Усмивка. Оплел си "кошницата" си, правилно, то за теб друго освен кошница няма, на село е така  вероятно, с кошници сте още, плетени и то. Вярвам ти, че не само си я оплел, ами си я и напълнил, с глупостта си, с простотията си, с ненавистта си към хората, с елементарното си съществуване въобще. И си набий в празната кратуна, а най-вече ЧЕТИ, когато ти пишат, а после се опитай и да проумееш (което е изключително трудно за теб), че аз "условия" не искам да ми създават, създал съм си ги, достатъчно добри. Колко ли трябва да си ограничен, че да не разбереш за какво ти говоря, но с теб явно е така, и няма спасение, явно така и ще бъде.

Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

09:04:06 / 15.08.2019
4
2
Бедни ми "нексусчо", няколко пъти ти го написах, вземи го прочети поне веднъж. Това за българския език, за местоимения, за използване на други мисли, и най-вече за плагиатстването, вземи поне малко се осевери и престани да бръщолевиш глупости. Завист към никакви "управляващи" нямам, имам само отвращение от постъпките и кражбите им, и да ти напиша ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, за мен няма значение кой "управлява" , има значение какво прави и да не краде, поне не толкова много и да е толкова очевидно, като твоите "благодетели". За моята прослойка и за това какво съм постигнал не бери грижа, огледай себе си и елементарните ти мнения по всичко, разбираш или не, давай да изръсиш поредната простотия. Чувствам се прекрасно, имам си достатъчно от всичко, а честно казано, такива елементарници като теб не ме и интересуват, само това, че мърсите въздуха и ефира. И, вярвай си, че си с положение и успял, така вероятно се чувстваш по-добре, или си привърженик на онази мисъл, че "една лъжа повторена сто пъти, става истина". Не, "драги ми смехурко" , не става, живия пример си ти.

Закопчаха двама в Карловско, докато поливат нива с канабис. Единият е близък на магистрат!

23:33:30 / 14.08.2019
4
1
Вярно е било, неспасяем случай си, колкото и да не исках да го повярвам. Простотията ти е изпълнила пространството около теб, и най-вече, самия теб. Ненавистта ти няма граници, което те лишава и от най-малката представа за заобикалящата те среда, познанието за хората и случващото се. Жалкото ти съществуване те кара да пишеш по начин, по който изразните средства и смисъла в изложеното (макар почти навсякъде да липсва такъв) показват в пълна степен душевното ти състояние. 

Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

23:19:24 / 14.08.2019
4
1
"Драги ми смехурко" , не използвай моите думи и мисъл. Но въпреки това ще ти отговоря, нямам какво да чакам и кого да очовечвам, освен подобни на теб, някои от които са влезли в правия път. И напъните ти да използваш българския език, диалект от различни краища на страната, не могат и няма да те направят по-различен или поне малко по-добър и да прикрият бликащата от същността ти злоба, вервай ми. 

Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

21:10:04 / 14.08.2019
3
3
Ех, "драги ми смехурко" , или иначе казано "нексусчо", това отново показва ограничените ти възможности, но не ми се иска да пиша повече за тях. Отдавна разбрах, че опитите да те очовечи някой е предварително са обречени на провал, та за това и аз се отказвам. Не съжалявам за направеното усилие, от време на време имаше проблясъци, които даваха надежда, но уви, всичко е било напразно. Но, ти продължавай по същия начин, величай "управляващите" , подлагай им се, щом ти плащат да говориш глупости, и най-вече, щом това те прави щастлив, нека е така. Явно е, че мазохизма е в природата ти.

Закопчаха двама в Карловско, докато поливат нива с канабис. Единият е близък на магистрат!

20:55:08 / 14.08.2019
2
3
Я, "драги ми смехурко", отново се пръкна от нищото. Не, не ме е поставил живота, а аз съм се поставил на правилното място в него, за да те гледам как се напъваш и пръскаш от злоба. Гледал съм, гледам и ще гледам отгоре на такива като теб. А паницата ми, тя винаги е била и е пълна, а в чуждата само такива като теб "зяпат" и се облизват. Гняв, характерен за неуспели индивиди като теб, злоба, с която се опитваш да прикриеш собственото си жалко съществуване, комплекси, които няма как да прикриеш. Аз не ругая, "драги ми смехурко" , не е в стила ми, а теб те дразни истината и въпросите за настоящето,  свързани с тези, пред които си коленичил и преклонил "главица" , с което си мислиш че си спечелил благоволението, а всъщност си продал дребната си душица. Сега разбра ли?

Бившият шеф на КПКОНПИ е назначен за консул във Валенсия

14:33:39 / 14.08.2019
29
2
Поредния оправен в живота послушник, отправен в страни от "обществения живот" , докато се забрави стореното от него и "закрилниците" му. Срам за страната ни, какво друго може да се каже. Първо беше че няма нищо нередно в присвояването и изграждане на терасата, после нищо не се установи от проверката на НАП за доходите, след това незабавното приемане на оставката му, извънреден порядък за възстановяване в Специализирана прокуратура, а сега и консул. На това какво му се казва ? Трябва ли още да се случват нещата по този начин, смешно е, и то отдавна, но в същото време и жалко, за нас самите преди всичко.

Флагман.бг: Въоръжена банда с пияни и дрогирани деца троши и бие наред по улиците на Бургас

13:24:16 / 14.08.2019
7
2
До "Пешо от Виница" : Да, зная с какво са заети и какво правят "органите" , но начина, по който го написах е повече от ясен Усмивка. Прав си за всичко това, и го разбирам много добре, повярвай. А що се отнася до "плебса" , да, зная какво означават думите  "плебеи" и "патриции" , както и кои слоеве на обществото в древния Рим са наричани по този начин. Усмивка Въпреки всичко, благодаря. Въпросът е до кога ще става по този начин, и как би следвало да се променят нещата, за да станат по-добри. Отговорът и на този въпрос зная, и бих искал да го променя с помощта на всички недоволни от това, или поне да участваме в промяната. 

Флагман.бг: Въоръжена банда с пияни и дрогирани деца троши и бие наред по улиците на Бургас

12:37:14 / 14.08.2019
14
1
При това положение всеки нормален гражданин би си задал въпроса, не трябва ли да вземе "превъзпитаването" и "правосъдието" в свои ръце, та поне да няма пострадали мирни граждани и имущество. Докато се чака "поправянето" им от органите, които имат това задължение, ще има още пострадали и вредни последици от действията на "малолетните" и "добре възпитани"  членове на обществото, грижата за които е оставена на произвола и на улицата, разбира се не без "помощта" на определени държавни структури и правилата за въздействие спрямо тях.

Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

10:54:00 / 14.08.2019
2
3
До членоподобния Усмивка : Видно и за никакъв "член" не ставаш, дори и за такъв като на аватара си, по което може да се съди и за умствения капацитет. Та, няма да ти давам обяснение колко съм малък или голям, но достатъчно, за да зная за кое време говориш (соц. времето), и за кои специалисти, но ти не разбра какво аз ти написах и за кое време, което е жалко. На живо съм виждал много неща, за които дори не би и предполагал, но не си този, на когото ще споделям моменти от живота си. Изразните ти средства показват умственото ограничаване и социалната среда. Жалко е за теб самия, но така си избрал да съществуваш, така го правиш, по възможно най-елементарния начин. И кой ти е казал, че всички различно мислещи от теб, видно от нескопосаните ти коментари, непременно трябва да са "комунисти" . Пишеш за соц. времето, но не правиш разлика, това е разбираемо все пак, нали, толкова си можеш. А що се отнася до отстрела, първо трябва да разрешат за такива, които съсипаха и съсипват направеното, без значение от кого и кога, но нещото, което е работило и е създавало продукт. Прочети малко, може и да ти стане ясно. Не става дума за "комунисти" и антикомунисти, какъвто дори не можеш и да бъдеш.

Volkswagen оглежда четири града в България за големия завод

09:43:04 / 14.08.2019
7
1
Не вярвам някой да жали или да е жалил за времето на Иван Костов и масовата съсипия на икономиката в страната ни, наречена нежно "приватизация" . Ако това имаш предвид, явно си се пообъркал малко. За сметка на това, я виж какви "горди" жилищни блокове са се изправили на мястото на завода, защо не попиташ кой го продаде, кой го разруши и най-вече защо, та тогава да пишеш.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X