Потребителски профил

някой

Регистриран: 11.03.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
7275
3460
3815

Рейтинг: 14940

Място в класацията: 31

Коментари на някой

"Дневник": Борисов отрече да е ходил в сараите при Доган, било "пълна лъжа"

19:21:01 / 07.07.2020
6
0
Да, той не е ходил, закарали са го, дори и да без негово желание. Какво да се прави, така са зависимите индивиди, които нямат никакво достойнство. 

Ананиев: Връщаме мерките при 200 болни на ден

12:41:45 / 07.07.2020
1
0
За такива като вас трябва да се въведат ограничителни мерки, тюфлеци, които се чудят как да плашат народа, та да се присвоява по-лесно. Не сте загрижени за народа, или да, но за неговото затриване. 

Проф. Христова: Очаквам по 250 заразени на ден през зимата

09:52:53 / 07.07.2020
1
0
А честно казано, аз се надявам да не продължавате да плашите хората, до кога ще го правите, не ми ли омръзна да сте "маши" в ръцете на тиквата и бандата му.

Доц. Чолаков: Привикват Борисов в прокуратурата, за да демонстрират дейност, софрата е подредена и няма да се разтури

22:09:35 / 06.07.2020
4
0
"Тенчо мама", пак ли ти, що така бе Тенчо се се излагаш. То бива да си такава тъпа подлога, но чак толкова не бива. На всички стана ясно какво е положението и за какво става въпрос с този цирк на каскета, само на теб не. Спри се, поогледай се, поослушай се, и ако не идва влак - премини, става въпрос да преминеш на страната на разумните, а не на продажните подлоги.

Д-р Брънзалов: Бях изумен от отварянето на стадионите, резултатите са налице

21:58:09 / 06.07.2020
0
0
А аз съм изумен от поредния пример на подлагане на "управляващите" и затвърждаване на безхаберието, но и това ще им се прости, само защото явно сме свикнали да ни правят каквото си искат, да ни налагат всякакви си ограничения, когато и каквито са им угодни. Една малка сметка и елементарен анализ на съотношението между изнесените данни за броя на направените тестове и "положителните" резултати на "заразените" в началото на безумието, и такива към последната седмица, би отговорила на многото напъни на всички "коректни" специалисти, така и на този. Но, за съжаление, безумието продължава, без да отричам дали има и какъв е мащаба на пораженията от този вирус, макар пораженията от вируса, наречен "управляващи", да е много по-пагубен.

Прокурорите от ВСС: Тревожим се от негативната кампания срещу Иван Гешев

19:43:52 / 06.07.2020
2
0
А народа се тревожи от неговата простотия и лакействане пред тиквата. Но, щом и те се тревожат за "негативната" кампания, означава, че има защо да е негативна, на това да си отговорят ВСС.

8 години затвор получи Десислава Иванчева

19:37:41 / 06.07.2020
1
0
"Пра ...", ти верно си като ветропоказател. Да ти е известно нещо в последните 10 години да е станало без намесата на тиквата, този, чието мнение е като твоето в последните коментари, мени се от сутринта до вечерта, а понякога и доста по-бързо, в зависимост от диктовката на "улицата", или "набиване на канчето" от външните му управляващи. Не ставай смешен с твърдението си за коалиции, разпределение на постове и подобни заблуждаващи действия, за които се знае. Коалицията кога друг път ще влезе във властта, та и в парламента, ако сега си отидат преждевременно. Те няма да помиришат дори и местата в парламента, ако си отидат сега. Та, не се излагай повече, пиша ти го за кой ли път.

Ананиев: За да се появи втора фаза на вируса, трябва първо да свърши първата

14:27:35 / 06.07.2020
0
0
А за да се появи шанс за България, просто вие трябва да изчезнете.

8 години затвор получи Десислава Иванчева

14:19:05 / 06.07.2020
2
0
"Пра ...", а знаеш ли колко трябв ада лежат твоите "подзащитни" тикви, начело с главната тиква ? Те просто не трябва да излизат, а за лакеите им като теб да остане възможността да им носят цигари, макари това да не заслужават. Не мога да се начудя толкова ли си заслепен, или просто да се намираш на работа и да пишеш глупостите си, или ти плащат някоя и друга жълта стотинка за тъпотиите които ръсиш.

Кирил Ананиев: Вчера на обяд научихме за 7 заразени в ПФК Черно море, включително треньора, а по-късно и за още 8

13:38:13 / 06.07.2020
3
2
А ние всеки ден научаваме за безсилието и зависимостта ви от тиквата, за манипулирането на всякакъв вид резултати и набеждаване на хора, които дори не са и изследвани, а обявявани за заразени. Научаваме всеки ден и за страха, който се опитвате да поддържате и да продължвате да насаждате у хората, което ежедневно ви трупа "черни" точки, и с всеки изминал ден и пореден гаф, кара хората да губят доверието в лекарите, а за вашия измислен щаб да не горовя, то отдавна е в небитието. 

Ананиев: Удължаваме извънредната епидемична обстановка с 2 седмици

13:33:44 / 06.07.2020
5
0
Глупостта продължава, а малоумието взема надмощие.

Севда от задната седалка на джипа: Г-н премиер, един дрон ни следи. Борисов: "Радев е"

10:58:43 / 06.07.2020
2
0
"ас", параноята не го гони, а е с него, а простотията отдавна го е настигнала и превзела, а като гледам така вероятно е още от малък.

Миролюба Бенатова: Ето я и жената на Петьо Еврото от "Осемте джуджета". Тя е организаторката на викачите против посочените като мишени

09:38:40 / 06.07.2020
4
0
Какво може да каже едно просто момиченце, което също не знае къде се намира, като нейните "съмишленици", които са отишли за някой лев да викат. Боже пази България и от такива млади хора, макар да няма какво да се очаква от тях, при начина на "управление" на милата ни Родина. Простащината е завладяла и тях, но дано имат време да се осъзнаят, или да ГИ осъзнаят, защото както това момиче се мъчи да каже, борбата с "корупцията" трябва да започне и от тяхните среди.

Проф. Николай Витанов: Епидемията се разраства, но бавно, което е нашият шанс да я овладеем

09:26:16 / 06.07.2020
0
0
Шансът ни да я овладеем, е когато изчезнете с постоянното си насаждане на страх у хората. Това е единствения начин да се оправи страната ни, уж сте умни хора, а не го разбирате.

Борисов за Алепу: Чудя им се на акъла защо си вкараха автогол. Вижда се, че е хотел, а казват, че не е

08:31:27 / 06.07.2020
3
0
Ами не се чуди бе тъпанар, питай си министрите, на които си казал да разрешат първо, след като си прибрал комисионната, а сега прехвърляш вината другимо. То бива да си толкова тъп и нагъл, но май вече не бива, да прави народа на глупав. Такава простотия не се среща, неговото минава ежедневно всякакви граници.

Депутатът от ГЕРБ Ненков: Президентът се свежда до обикновен критикар. Няма нивото на Бойко Борисов

08:04:34 / 06.07.2020
1
0
"Пра ...", а ти до кога ще редиш глупост след глупост за тази малоумна тиква, която освен с просташкия си език и крадливата си същност не е известна никъде. Бях ит писал под една друга статия, където имах чувството, че си се вразумил малко, но както отбелязах под друга такава, явно съм сгрешил. Всъщност, в цялата тази работа явно ти си сгрешения, и за кой ли път да ти го напиша, не се излагай повече, повтаряш се многократно.

Депутатът от ГЕРБ Ненков: Президентът се свежда до обикновен критикар. Няма нивото на Бойко Борисов

21:56:30 / 05.07.2020
2
0
Знае ли това недоносено тъпанарче, че този когото защитава е наистина необикновен и най-големия, но глупак, крадец и простак, който България, а и от много време и света познава. Толкова му е умствения багаж и на това новоизлюпено депутатче, което вероятно си е платило доста, за да бъде на тази трибуна. 

СДС искат забрана на големи струпвания на хора и налагане на глоби

21:46:48 / 05.07.2020
1
0
Колко много казваща снимка, няма нужда от коментар дори, но все пак. Вижда се как един без всякакво достойнство елементарен индивид, в поза лазещ плужек, гледа тиквата "благоговейно" в очакване да бъде "погален" по главата, а същата тази тиква отправила толкова пренебрежителен поглед, който сякаш казва "кой беше ти, и какво искаш, та ми се мазниш така". Винаги съм се чудил, толкова ли ниско може да падне човечец, та било и такъв, който се има за водач на политически представена партия, която някога е била нещо, но продадена от такива като този, и оня със силния загар по рождение. Елементарни индивиди.

Иван Бакалов: Невярващите в коронавируса граничат с религиозен фанатизъм. Измислят си, че докторът от Спешна помощ е починал от рак

21:23:19 / 05.07.2020
0
0
Този нещо започна да сменя посоката, и се питам защо. Фанатизма Иване е нещо друго, а глупостта на "управляващите" е вездесъща. Явно си по-голям специалист и от специалистите, но не и тези, които ги ръководи тиквата, защото те май не са точно специалисти.

Севда от задната седалка на джипа: Г-н премиер, един дрон ни следи. Борисов: "Радев е"

20:16:38 / 05.07.2020
5
0
Тенчо мама, както е казано "Блажени са вярващите", та и ти така, явно сам си вярваш, е, тогава бъди "блажен" Усмивка, и си живей, в Калта.

Севда от задната седалка на джипа: Г-н премиер, един дрон ни следи. Борисов: "Радев е"

19:44:00 / 05.07.2020
2
1
Простотията на тиквата набира такава скорост, че няма стигане, дори и от Тенчо мама. То бива да си толкова глупост, ама толкова не бива, та и тази глупост да се води "управляващ" на страната ни. Тенчо мама, най-после си призна чистосърдечно, че така те командват, та чак се изприщваш, и само тук е мястото, където можеш да покажеш глупостта си, явно и там където пребиваваш (забелязваш, че не пиша "живееш";) не те търпят, но и как ли да се случва това. То на тези хорица медал трябва да им дадат, за издържливостта им да те понасят.

Кантарджиев: През май контролирахме заразата най-добре в Европа, сега я изпуснахме

20:17:25 / 04.07.2020
4
1
Някой вас трябва да вземе да контролира, защото изтървяхте края на безобразията, които бръщолевите.

Николай Витанов от БАН: Надвиши ли броят на болните 300, ще се претовари здравната система

19:36:03 / 04.07.2020
0
0
Какви болни бе тъпанар, болни сте вие, и болни има само в тъпите ви кратуни, което мислят само как да се подложат на тиквата, та да се открадне още. Болни мозъци.

Радев: Борисов е диспечер на порциите в скандални обществени поръчки

19:29:13 / 04.07.2020
3
0
"ПРа ...", изведнъж си бях помисли, че си се пооправил, но .... за твое най-голямо съжаление, отново ти е избила глупостта. Виждам, че "Чичо" ти е отговорил конкретно, както ти искаш, с години и имена, та ... за пореден път се изложи, както всеки път всъщност. Къде видя Президента да говори за това, което опита да напишеш и да припишеш на други, а не на същите крадливи тикви, само че в началото на техния период на разграбване и съсипване на страната ни. Бедни ми "Пра ...", просто не се излагай повече Усмивка

Борисов: Радев не е девица, а нещо много по-лошо

19:19:05 / 04.07.2020
1
0
"Пра ...", и къде в цялото ти писане е хубавото, което правят "управляващите", че този път нещо не срещнах яростната ти подкрепа към тях. Виждам, че може малко и да си поотворил очите, или този път нещо се е случило с теб. Ето цитат от твоите писания "Проблема е, че държавата няма този контрол от едно време, а човешката алчност няма граници и за това слагат боклуци", което вече са истина, като и този " ...всеки гледа да прави пари и не му пука, на каква цена или колко живота ще погуби ....", и това " ...защото е скъпо за бедни хора, за нас по евтино, че да може да си го позволим.  ..." Това ли е "хубавото", което е направил тиквата, това ли е "просперитета" на народа, в това ли се заключаваха всичките ти хвалби към тях, за които писа в коментарите си малко по-долу. Това ли искаше да ти напиша, както "Крис" ти е посочил, такава конкретика ли искаше, защото мисля че няма нужда от изброяване на безвъзвратно загубеното, но може да има друго, ново, което да се контролира, както ти сам написа. Но контрола е само върху онова, което е за личната изгода и най-вече, посоката в която се отклоняват всякакъв вид средства, без значение колко хора и " ... живота ще погуби." Сега надява се се съгласи и с мен. Бъди жив и здрав.

Борисов: Радев не е девица, а нещо много по-лошо

06:51:01 / 04.07.2020
1
0
"Пра ...", от толкова много написано виждам изключителната ти точност посочена "в цифри", каквато искаш от мен или от други, които ти опонират. Празните приказки, които си написал за растеж, за "заплати", пенсии, осигуровки (най-вече за осигуровки), които се смъкват от гърба на народа, за да има заплати за разни държавни търтеи и всякакви измислени бюрократи. Било се строяло, "заводи" - ти да видиш, сериозно ли говориш, че и тиквата ги строял не ставай смешен, и да не преписвам пасквилите ти, в които посочваш какво е направил този тиквеник.  Знаеш ли какво е общото между обедняването на народа с ремонтите (всички, които си се опитал да изброиш), или не се сещаш, което е нормално. Кога преди са били спирани европрограми, и колко е бил въобще размера им, преди да се намеси този крадец, а и имаш ли си на идея от кога ги има тези програми, как са се развивали, къде са отивали средствата, или по-голямата част от тях, след като тиквата започна да ги краде. Къде са твоите факти, защото (ще повторя думите ти) това са празните приказки. От какво се строят пътища, градини, ясли и т.н. всичките ти глупости, които си изписал, и той ли ги построи, а най-вече, виждал ли си какво е станало след това (след строежите им). И "Пра...", къде в коментарите ми прочете да се оплаквам, че не ми стига нещо или съм зле, или съм неоценен и получавам недостатъчно, което отново показва че не четеш, дори своето не четеш, когато го пишеш. Прав си в това, че съм писал, че няма да ти пиша повече, но то на твоята тролщина и глупост трудно може да се въздържи човек да не отговори, а що се отнася до използването на народните поговорки, първо ги научи, та тогава ги използвай. И ако не се сещаш за какво ти пиша, става въпрос за "Голям залък (а не камък) лапни (а не хвърли) ....." другото си го улучил. Що се отнася до "големия кредитен рейтинг" на "държавата", къде го видя това, в бленуваните си сънища. Да, за заемите сте страхотни, тегли тиквата безогледно, а кой ги връща, той ли. Той ли плаща за простотиите си преди и сега, когато страната ни е осъдена от "брилянтните" му акции когато се изявяваше като милиционер, той и онова друго недоразумение, което щяло да прави партия. Що не вземе да построи завод и да осигури работни места, добре платени, а ще прави партия, това как го виждаш, ако виждаш въобще. Искаш ли цифри за размера на осъжданията на страната ни заради тиквата и крадливите му лакеи, цаци, каскети и други подлоги. Какъв имидж има страната ни навън, и защо ли народа ходи да почива навън, а не тук, нали бизнеса цъфти, защо народа търси работа навън и бяга, а не не работи тук за "прекрасните" заплати. "Пра...", искаш ли още "цифри"? В едно си много прав, наистина си "бай никой", с толкова затворени очи, че няма накъде повече. И няма да ти пиша повече, ако не ръсиш глупости, но ти просто не спираш.

Борисов свика НОЩ и обяви: Трябва да сме готови за най-лошото

15:45:48 / 03.07.2020
4
0
Да, "Ванката", и това е начин, но е много благосклонно бих казал, няма да изпитат и малко от злото, което са сторили на народа ни.

Борисов: Радев не е девица, а нещо много по-лошо

15:44:00 / 03.07.2020
3
0
По-лошо от този тъпанар с дръпнатата маска едво ли може да съществува, но със сигурност по-лошо от него на милата ни Родина не се е случвало. А ти "Пра ....", с всеки коментар затвърждаваш елементаризма си, като на "подопечния" ти, явно сте си лика-прилика, само с тази разлика, че еднокнижния се е домогнал до властта, от която не иска да се отказва, а чака да бъде изритан. Доколкото виждам от написаното от теб, ти и тук си "светил", и на Президента с Бобоков, и на тиквата с всичко, което е "направил" за народа. Ти нормален ли си, за кой път повтаряш бил "направил" за народа, да, направи, направи го много по-беден и го окраде като пладнешки разбойник. Що не вземеш веднъж-завинаги да се вразумиш.

Борисов свика НОЩ и обяви: Трябва да сме готови за най-лошото

15:36:10 / 03.07.2020
5
0
Тъпанар, тряба да сте готови да си ходите, но по-правилното е, да сте готови да ви изритат, не само от властта, а от обществото, да сте облечени в раирани дрехи и с бонета.

Борисов овика медиите, че питат за президента: Не искате да гледате заводите. Ние показваме, те ме питат какво казал некой

13:38:46 / 03.07.2020
7
0
Простащината му нямакрай, но което е по-лошо, че се развива и приема огромни размери. Едва ли сме имали по тъп, елементарен, но всъщото време и изключително нагъл тип да "ръководи" страната ни, не пиша "държава", защото от много време такова понятие за Родината ни не може да се изрече. Явно простотията е мерило и критерий за развитие в България.

Плевнелиев: Радев прекрачи всички граници. Изживява се като единствения и уникален, който ще пребори корупцията и е алтернатива

10:15:36 / 01.07.2020
3
0
Тенчо мама, коментара ти потвърждава написаното в моя предишен такъв, както и на много други. Жалкото съществуване на на този индивид, белязано с позора като "държавен глава", няма да бъде отмит скоро, макар достойния ни Президент сега да прави всичко, за да скрие глупостта и зависимостта на Плевнята от тиквата. За какъв имидж на този завършен олигофрен може да се говори, пък било той и "богат", но по-богат е на глупост, и най-вече с липса на всякакво достойнство. Вдяваш ли.

Плевнелиев: Радев прекрачи всички граници. Изживява се като единствения и уникален, който ще пребори корупцията и е алтернатива

16:22:35 / 30.06.2020
6
0
Тенчо мама, а ти знаеш ли колко си ограничен, а колко много елементарен е и плюнката, която защитаваш, въпреки имотите, които имал. Ти що не вземеш да се скриеш и да не цапаш нета. Аман от такива разбирачи като теб.

Цветан Цветанов: Ще изградя партия на принципа: Не на лидерството!

14:50:22 / 30.06.2020
3
0
Цървул. Нищо повече не може да бъде от това.

Бареков обиден: Щях да стана посланик на България в Куба, но семейство Радеви спряха пътя ми

22:01:26 / 26.06.2020
1
1
Вярно е, има много, много по-зле, това си ти, най-после го призна. И само да допълня, глупостта ти отново изби, в последните използвани думи, с които оприличаваш само себе си Усмивка Не съм казал, че няма какво повече да ти кажа (напиша), а само, че не искам да го правя повече с теб Усмивка, правиш ли разликата. Виждам от коментара ти, че освен глупостта, но и слабостта ти те е обзела, по твоите думи Усмивка Разбирам я и я приемам, не само ти си такъв, има много заблудени и подведени от тиквата и крадливите му лакеи. Имам надежда, че може и да се пооправиш, но ... знае ли човек.

Борисов за президента Радев: Вече не може да говори за нищо. Заседнал е в тресавището

21:19:37 / 26.06.2020
0
0
"Пра ...", ти къде видя в моите коментари да ти задавам въпроси ? Прочети, помисли (ако можеш) и си отговори сам. Под друга стотия ти написах, че спирам да ти отговарям, не ми е интересно вече. Бъди здрав, живей така, както ти харесва, прави това, което ти харесва, и не е в нарушение на морала и законите, част от които са добри Усмивка

Бареков обиден: Щях да стана посланик на България в Куба, но семейство Радеви спряха пътя ми

21:16:01 / 26.06.2020
2
0
"Пра ...", доказваш елементаризма си с този вид писания, в които се забелязва вече и непознаване на състоянието на данъчната система в страната ни, размерите и т.н., но, и това ти е простено, защото то просто следва от коментарите ти. Голям стратег се извъди Усмивка, явно си "светил" на много места, чак и на тиквата даже Усмивка, тогава да не се учудвам от къде си "прихванал" или просто си затвърдил глупостта. И нали знаеш, не съм "сложен", но за теб явно е сложно да разбереш това което аз и другите пишем, но най-вече и това, което е написано в статиите. Оставям те, не ми е интересно вече с теб, и както се казва в уличния разговорен български език, "то да ставаше да ти се налее с фуния, ама не става", за да не пиша по-грубата версия, сещаш се за какво става въпрос, нали.

Министър Кирилов: Не вярвах, че ще стигна дотук

21:03:31 / 26.06.2020
1
0
Да, никой не вярваше, защото си толкова тъп, че почти нямаш равен в крадливия отбор на тиквата. И правилно си посочил, "че смисълът е в работата и усъвършенстването", като нито едното от двете не важи за теб. Вероятно усъвършенстване само в простащината и глупостта си, и не на последно място в лазенето и целуването на ръка на "слънцето" ти. Не вярвах, че може да има такива индивиди в "управлението" на страната ни.

Ренета Инджова: Борисов опозори поста на министър-председател. България се управлява от мафия. Обществото стигна падението си

20:53:38 / 26.06.2020
1
0
"Пра ...", и тук ще се повторя, но няма как, постоянно го търсиш. Верно ли си толкова глупав и елементарен, оставяш всеки тук без капка съмнение в това. Усмивка

Божков пусна 2 документа с подписа на Горанов и написа: Бойко, Влади и Менда мълчат уплашено с надежда вината им да бъде забравена

20:47:22 / 26.06.2020
4
0
Защото "Пешо от Виница" само те се имат за "богове", а са едни тъпи кради, но на едро, много едро, което разбира се не ги прави изкусни апаши, а пладнешки обирджии, на които позволяваме да го правят. 

Бареков обиден: Щях да стана посланик на България в Куба, но семейство Радеви спряха пътя ми

20:42:37 / 26.06.2020
3
1
"Пра ...", ти там ли беше, свети ли, когато Президента се обвързваше с Бобокови. Верно си много елементарен, дори не можеш да предположиш, а какво да кажа, че направо го твърдиш, а в същото време отричаш всички простотии е извършил и прави "слънцето" ти. Ех, толкова елементаризъм има само във всяка дума на тиквата, и разбира се в неговите лакеи и поддръжници, както и в лазещите, в които те припознават всички тук.

Борисов за президента Радев: Вече не може да говори за нищо. Заседнал е в тресавището

20:31:35 / 26.06.2020
1
0
"Пра ...", знаеш ли, първо себе си трябва да ориентираш, а после да правиш опити да даваш ненужните си съвети. Не видях да си отговорил на нещо от последния ми коментар, а изведнъж прескачаш в по-предния, да питам ли какво означава това Усмивка. Не ми отговаряй, зная, но не е хубаво, така да знаеш. Какво съм създал, направил, или  каквото там си пожелаеш, не е твоя работа, прочети как съм ти отговорил в предишния коментар. А твоето, което можеш да пипнеш и което си "създал", нали си го виждаш и пипаш сам, защото не зная някой друг от тук пишещите да го е правил, та ... сещаш се как покриваш "приказките" с "факти", които аз нарекох в един от предишните си коментари самохвалство, което си е чистата истина, вдяваш ли. Що се отнася до използвания израз "приказки", за това вероятно си прав, наистина са "приказки", може и от 1001 нощ да са Усмивка, но както е познато в разговорния български език, това са "празни приказки". Е, бъди здрав разказвачо на приказки, "покрити" с много смях, ако не с друго.

Бареков обиден: Щях да стана посланик на България в Куба, но семейство Радеви спряха пътя ми

17:21:37 / 26.06.2020
9
0
Този глупак севключва в лазенето пред тиквата. Колко ли нагъл може да бъде, защото може да се очаква и още от това индивидче. Жалък.

Борисов за президента Радев: Вече не може да говори за нищо. Заседнал е в тресавището

16:46:53 / 26.06.2020
1
0
"Пра ...", празнословието и самохвалството е силно изразено в твоите коментари, иначе си се научил модерно да ги наричаш "постове", като думата има няколко различни значения в българския език, но не и такова, което използваш в момента. И да ти отговоря на въпросчето, къде видях да си написал имена на богове, ами прочети си написаното и с какво си започнал, ако искаш. Това, че знаеш десетте божи заповеди (което няма как да зная), не означава че ги спазваш, но и това не ме интересува, така че, не го отбелязвай. Подсигурявай когото и както си искаш, това също не интересува никого, но както написах, няма как да се знае дали е така. Хубаво е че правиш добро, ако г оправиш, в което също не ме интересува, и за което също се съмнявам. Ограбен не само се чувства, но и е ограбен, целият български народ, разбира се с изключение на теб и още няколко, вероятно. А какво аз съм дал на света, страната си или на хората в нея, доста пъти съм ти отговарял на този въпрос, ще го направя отново - не си ти този, на когото ще го казвам (пиша), защото и да го направя (но да знаеш че няма), ти няма как да го разбереш.

Двама висши служители на ГДБОП са арестувани. Гешев в "Туитър": Времето на недосегаемите свърши

12:25:14 / 26.06.2020
1
0
"Пра ...", с насмешка гледат на такива като теб, а иначе, отразеното за тиквата в Европа и света е с мнение за извършени безобразия от негова страна. Но, както се казва, ти четеш написаното според твоята евтина теорийка, а истината е съвсем друга, която не е угодна нито на теб, нито на каскета. Лично аз се радвам за задържането на корумпирани полицаи и държавни служители, но не и избирателно, което на теб няма как да ти се обясни, просто защото няма как да го разбереш. Явно дотам ти стига ...., или за това ти плащат, да разбираш така и да пишеш глупости по форумите. Знаеш ли, глупостта на тиквата и каскета е пословична, от което следва и ......, да довършвам ли.

Борисов за президента Радев: Вече не може да говори за нищо. Заседнал е в тресавището

09:12:20 / 26.06.2020
1
0
"Пра ...", виждам, че си се описал прекрасно, като си използвал изводи и метафори, със сигурност не твои мисли и разсъждения. И нали знаеш (в което се съмнявам), че не трябва да се споменава напразно името Господне. А що се отнася до "папагалите", друг освен теб не виждам тук, а ако и за това не се досещаш защо го пиша, да ти поясня - виж писанията си и мооже и да ти "просветне", но едва ли.

Борисов за президента Радев: Вече не може да говори за нищо. Заседнал е в тресавището

15:47:25 / 25.06.2020
2
0
"Пра....", дори не прочетох изцяло всичките ти коментари, но няма нужда, те за пореден път демонстрират простащина и голо самохвалство, но най-вече, глупостта, която блика като минерален гейзер. На четири етажа, като започнеш от -4-ти, разбира се структурирано като подземията на къртицата. Няколко пъти те призовавах даси останеш там, от където изпълзяваш, най-ниското и заблатено място, но ти - не, та не, искам да показвам глупостта си за пореден път. Няма по-елементарен и крадлив индивид от този, когото защитаваш, доказан лъжец и крадец, колко пъти и колко повече доказателства искаш. Няма място за сравнение с Президента, защото на всеки е ясно, че е обидно да сравняваш интелекта на Радев с поведението, глупостта, крадливостта и простащината на тиквата. Има една поговорка, която казва "Кажи ми кои са ти приятелите (не че тиквата ти е приятел), за да ти кажа какъв си". Като я перефразирам в частта и за "приятел" и земеня с "поддържам", се получава резултата. Надявам се поне това да разбереш. Бъди здрав и ..... друго съм ти го писал няколко пъти.

Бойко Борисов: Мойте се цупят, когато похваля кмет на БСП. Аз не мога да си кривя душата

12:04:55 / 25.06.2020
1
0
Този просто няма душа, за какво говори тогава. От много смешен, отдавна се превърна в много жалък.

Борисов: Професорите, които казваха, че през юли Ковид-19 ще отмине, да си скъсат дипломите

12:27:26 / 24.06.2020
1
0
И точно този говори за дисциплина и демокрация, Боже пази България от такива като него, до сега не я опази, но ... идва и това време. Интересно, този какво ще скъса, вероятно архивите от делата си, в които е бил специално "обгрижван", или онези от странството, по онова "мътното" време, след което е приживял катарзис - ти да видиш.

Борисов се ядоса на народа с гневна реч: Не сте дисциплинирани

12:23:16 / 24.06.2020
5
0
Колко повече нагъл може да бъде един такъв индивид. Толкова простотия едва ли може да се събере в едно тяло, че да прелива чак. Не само глупостта и наглостта са водещи в целия му изказ и опити да свърже изречения, но и физиономията излъчва елементаризма на едно човешко създание.

Депутат от ГЕРБ: Спалнята на премиера не е толкова важна! Лошото е, че секретарят на президента изпълнява поръчки на крупен бизнесмен

16:45:20 / 23.06.2020
3
0
Поредния прошляк, прост, прост, та чак дрънка, но ... такива са, какво да се прави, като "вожда" си. А тук виждам, че  отново "Пра ..." се произнася неподготвен, и той горкия като пореден.

Прокуратурата възложи на ДНСК да провери вила на Васил Божков

11:56:25 / 23.06.2020
0
0
Нали пракуратурата е отворена към гражданите, е, най-вече към тези, които им посочи тиквата, което ясно личи от заглавиета на статията.

Цвета Караянчева тръгна със съпруга си из Родопите в Кърджали

20:17:48 / 22.06.2020
0
0
И ако някой ми каже, че този поглед на Пекинската патица е изпълнен с уважение и любов към тиквата, направо ще му повярвам. Ако можеше да се изгаря и убива с поглед, то с този Цветка би сразила тиквата от раз.

Доц. Кунчев: Не можем вече да разчитаме на съвестта на хората, време е за буквата "К"

20:13:25 / 22.06.2020
1
0
Тъпанар, а ние отдавна не можем да разчитаме на такива като теб, различни подлоги на тиквата, пропити от страх и внимаващи какво говорят, за да не я обидят случайно. Страхливци.

Найденов: Страхувам се, ако нещо се случи с мен, всички свидетели срещу Божков ще се уплашат

21:45:37 / 21.06.2020
1
0
Преди време написах, че точно това ще каже този пръкнал се от нищото "бизнесмен", че така ще протече и цялата му история, ще се опита да използва ситуацията, за да натопи Божков. Но, както и "Мистър Биин" написа, толкова му е акъла, ще бъде употребен, а после и "захвърлен", като дори и това "захвърляне" ще е вид употреба. Какво да се прави, толкова му е ....

Борисов е в Стара Загора, среща се с актива на ГЕРБ

08:11:04 / 21.06.2020
2
0
"Тенчо мама", вярно е, твоя работа си е какво правиш, но не зная като е твоя, защо постоянно ни я навираш в очите. Какво вадиш и какво не, още по-малко ме интересува, но щом лазещия начин на живот те устройва, то най-вече си е твоя работа. Що се отнася до "сопата", явно си я ял доста, но не достатъчно, щом отново се връщаш към нея. Бъди жив и здрав.

Каракачанов: Снимките на Борисов са добре организиран компромат, някои кръгове искат правителството да не изкара мандата си

21:37:35 / 20.06.2020
1
0
Народа тъпанарино, народа не ви иска, а ти много добре знаеш, че това е първия и последен път, в който се домогваш до властта, за това толкова много лазиш и се препъваш пред тиквата.

Борисов е в Стара Загора, среща се с актива на ГЕРБ

18:50:30 / 20.06.2020
1
0
"Тенчо мама", верно е, ти не лаеш, а лижеш, така се прави, нали Усмивка

„Екзакта“: 62 % от българите подкрепят Мутафчийски, на 34 % им допадат позициите на Мангъров

18:45:29 / 20.06.2020
1
0
Защо ли не съм срещал някой да подкрепя Мутафчийски, а всички говорят и вярват на думите на Мангъров. Поредното платено и толкова изкривено "проучване". Станаха за смях Мутафчийски и този щаб, това защо не го отчита никой. Или подигравките ги броят за положителен вот.

Григор Димитров загуби първия си мач от турнира в Задар

18:41:53 / 20.06.2020
0
0
"Тенчо мама", пак ли изпълзя от дупката. Я стани ти като него, или дори нещо друго, с което да те познават като българин по света. Знаеш ли, вече не се чудя, ясно е че си ......, абе ти си знаеш какъв си. 

Социолог: Само 23% от българите вярват, че COVID-19 е конспирация

18:34:58 / 20.06.2020
2
0
Нова, и вероятно "неподкупна" звезда е изгряла на социологическия небосклон. Колко ли може да си жалък, та да се изправиш пред народа и да говориш такива глупости. Жалки опити за защита на тиквата и пропадналата му власт.

Томислав Дончев: Изглежда трябваше да уча фотошоп, а не политическа теория

18:31:05 / 20.06.2020
3
0
Трябваше първо да учиш българска история, и да бъдеш българин, с достойнство и чест, а не да си от отбора на крадливата тиква.

Горанов: Организатори на лотарийни игри са плащали такси и комисионни, а не 15% от оборота

18:29:18 / 20.06.2020
0
0
"Пра ...", първо да ти отговоря на простотията, която си изръсил в самото начало на пасквила си. Къде видя да съм споменавал Божков, явно си толкова зле, че дори и четенето е на такъв етап от развитието ти, да не казвам за мисленето и анализирането. Явно толкова си обладан от стотинките, които ти подхвърлят, че си загубил и малкото останал разум. Що се отнася до адвокатстване, виждам, че с всички сили се опитваш да правиш и това, което разбира се не ти се отдава, или иначе казано, да защитаваш крадливата шайка. Верно ли нямаш и толкова малко досетливост, че да бръщолевиш връщания на този и онзи в страната ни. Спомените ти са свързани само с изгодни за теб и такива като теб, колко "много" били направили тези. Що не си спомниш за "случайно" споминалите се Танов, Бирата и т.н., за онези двама уж "братя", за толкова многото осъждания на страната ни, следствие на "брилянтните" полицейски действия на тиквата и бившия му лакей Цецко. "Пра ..." явно си доволен от това, което ти подхвърлят тиквите, което вероятно ти е достатъчно, но ..., какво да се прави, такава е цената на достойнството ти, ако ти е останало такова. Бъди жив и здрав, чакай и гледай, приливната вълна идва, но тогава явно ще си с друг "ник" тук, или ще си "НовБългарин".

Горанов: Организатори на лотарийни игри са плащали такси и комисионни, а не 15% от оборота

22:03:23 / 19.06.2020
1
0
Наглостта е начин на живот на такива жалки индивидчета, продажни и най-вече, много тъпи. Какво може да се очаква от този елементарен индивид, все пак, в тях е властта и трибуната за говорене, където си пожелаят, по които и медии да е, а право на отговор няма. Е, това как може да се нарече, вероятно "демокрация", даааа .... точно, но по нашенски, по тиквенски. 

Прокуратурата удря съветник на президента Радев

21:56:11 / 19.06.2020
1
0
Интересно, защо на снимката под заглавието на статията не е някой от прокуратурата, а "слънцето" Усмивка То е ясно, че този, на дясната снимка, се олицетворява и с "правовата държава", и не че на всички не е ясно какво става, но тази мазна физиономия чак нагарча. Щом става дума за "прокуратура", то нека те са на фотосите Усмивка

Акад. Петрунов: Маските трябва да са задължителни за закрити помещения

10:32:58 / 19.06.2020
1
0
Какво казваха за академиците, от къде идвало званието им - постоянно питали, а къде ми е това, та като съединили думите и съюзите се получило и званието. Този вероятно е от тези, силно приклекнал и по очи пред оплесканото "божество".

Гърневски от ГЕРБ по NOVA: Има консолидиран опит за преврат, Радев да вземе един „Грипен“ и да отлети до Дубай при Божков

20:26:23 / 18.06.2020
2
0
Рядко срещан прост и елементарен индивид, но най-вече, толкова продажен, че едва ли може да се познае и самия той. Какво ли вижда в огледалото, ако въобще се поглежда, да не питам за съвестта си, когато я пита, ех, забравих, такива като него просто нямат такава, имат само калкулатор. Жалък и продажен тип, какво очаква, че тези или следващите ще го пожалят. Глупак.

Плевнелиев: Трябва да влезем в еврозоната, каквото и да ни струва

08:48:30 / 18.06.2020
1
0
Цървул "Тенчо", ти къде пак се изхождаш неподготвен по въпроса. Необходимо ли е всеки път да ти се напомня, че притежаваш изумителната способност да ръсиш простотии и глупости. Ти въобще четеш ли, и знаеш ли за какво става въпрос.

Марешки по БТВ: Подкрепям разследване на прехода, но не и сигналите на Божков. Явно Нинова си е близка с него затова иска специално внимание

12:45:43 / 17.06.2020
3
0
Защо никой не повдига въпроса с неговите наказателни дела, и въобще с всичките му криминални прояви. Това е, в страната ни над водата са само подлогите и лизачите на "слънцето", но ... и тяхното време идва.

Гешев обяви, че записът се проверява - но не за казаното, а за незаконно ползване на СРС

12:43:08 / 17.06.2020
1
0
Глупостта и продажността си кога ще проверите, тя боде очите на всички, само те ли не го виждат.

Иван Гешев: Прокурорите ще проверят дали Васил Божков е дисидент и дали е започнал от "Магурата" като дисидент

12:41:36 / 17.06.2020
1
0
А тях кой и кога ще ги проверява, всичките такима малоумници. Мале, на толкова елементарни, като него ли, изглеждат всички българи. Не е истина колко много глупост блика от устите им.

Марешки: За премиера ще бъде добре, да се докаже пред хората, че записът с него е фалшив

09:40:28 / 17.06.2020
2
0
Фалшив си ти мушмурок, подлога такава. Нали се знае, че задържат делата ти, което е и причината да лазиш и да "боготвориш" тоя еднокнижник. Нали скачаше много срещу него преди време. Не е истина колко може да бъде жалък един индивид като този.

"Труд": Драстично поскъпване на храните, хората ограничиха харчовете си

09:38:01 / 17.06.2020
1
0
Къде е тиквата, която постоянно се хвали, и да отговори на този въпрос, че цените на хранителните продукти, и то на повечето от тях са нараснали с повече от 30-40%. То е лесно да се качиш на служебния джип и да обикаляш, да говориш простотии и да заплашваш хората. Време е този самозабравил се и цялата му крадлива банда да изчезват от полезрението на българина и да отиват на топло, там, където им е мястото.

Проф. Николай Витанов: Когато свърши есента, най-вероятно ще сме на петцифрено число заразени, но няма да бъде проблем

19:53:45 / 16.06.2020
0
0
Проблем сте всички вие, не го ли разбрахте, как по друг начин да ви го каже народа, с колко повече безразличие и негодувание трябва да ви го набие в тъпите кратуни.

Борисов: Рибата ни е по-хубава, евтина и прясна. Хотелите са ни по-чисти и сигурни! Защо да ходим в Гърция?

12:33:28 / 15.06.2020
3
0
Колко ли още простотия може да се "излее" от устата на този самозабравил се еднокнижник. Глупостта и фалшивата самонадеяност е крещяща, заливаща ни от всякъде, а този тръгнал да се хвали. Не е истина колко може да се преиначава, но за сметка на това, всички медии усложливо "лазейки" отразяват елементарните и просташки обяснения на "слънцето". Бог да пази България.

Слави Трифонов: Този запис е омерзителен

21:52:36 / 14.06.2020
4
0
"Чичо", то на мамин Тенчо това било от многото бой по главата, с винкела Усмивка, така че, не му забелязвай Усмивка

Варна е под вода след дъжда. Затворен е булевард "Левски". Езеро до Гарата

21:50:52 / 14.06.2020
6
0
Тенчо мама, явно са те били много в главата, спор няма, а аз се чудех от къде ти е тъпотията, пък то какво било Усмивка

Варна е под вода след дъжда. Затворен е булевард "Левски". Езеро до Гарата

21:25:42 / 14.06.2020
6
0
Тенчо мама, ако за всяка глупост ти плащаха, то наистина нямаше да имаш равен, но си скъсан отвсякъде, толкова прозрачен, но най-вече, толкова елементарен и кух, та чак дрънкаш Усмивка

Плевнелиев: Трябва да влезем в еврозоната, каквото и да ни струва

21:12:35 / 14.06.2020
9
1
Течно мама, за глупостта ли ти плащат, че и за изключителната неграмотност, за това ли ?

Варна е под вода след дъжда. Затворен е булевард "Левски". Езеро до Гарата

21:10:03 / 14.06.2020
5
0
Тенчо мама, все си мислех че си ограничен, но чак пък толкова все се надявах да не си, но, за съжаление разби всякакви надежди на макар и много малкото коментиращи тук, че има светлина и в "твоя" тунел. Но не, явно копаеш все по-надолу и ставаш все по-зле. Недей мамин Тенчо, не е хубаво.

Коли и боклук плават край Зеленчуковата борса във Варна

20:51:55 / 14.06.2020
1
0
Тенчо мама, вярно е, кой с каквото има, но ти си нямаш акъл, вероятно заради това и ядове, но къде си тръгнал да коментираш, че и съвети да раздаваш.

Цветанов по Дарик: Аудиозаписът дава тревожни сигнали, виждал съм Божков след срещи с Борисов

20:49:12 / 14.06.2020
1
0
Мале, мале, когато и такива започнат да правят анализи и най-вече, да имат наглостта да се появяват в медии и въобще в пространството, тогава няма спасение за милата ни Родина.

Плевнелиев: Трябва да влезем в еврозоната, каквото и да ни струва

20:46:30 / 14.06.2020
9
1
Тенчоооооо, бегай в пак гората, там ти е мястото, толкова глупост може да радва само такива като теб.

Варна е под вода след дъжда. Затворен е булевард "Левски". Езеро до Гарата

20:44:41 / 14.06.2020
7
0
Тенчо мама, вярно е, има съд, но не и тук и не за тези. Да ти припомня ли мамин Тенчо, че точно тези, с техните "брилянтни" полицейски акции и задържания (ако имаш някакви проблясъци за спомени), накараха България да плаща милиони левове обезщетения за осъждането на страната ни от истинския съд, който не е тук. За това се мълчи, нали мамин Тенчо, и ти не продумваш. Що не вземеш да се скриеш, както беше направил от доста време, не ставай повече за смях.

Варна е под вода след дъжда. Затворен е булевард "Левски". Езеро до Гарата

20:34:26 / 14.06.2020
8
0
Тенчо мама, явно ти в "нагазина" питаш, защото така си се на....ил, че няма къде повече. А що се отнася до питането, да винаги се пита, особено когато става за такава голяма кражба, като тази за "златния" булевард на "слънцето", което не се чува да казва сега, както преди ден-два, че щял да отговаря на въпроси за Варна и жителите му. Я сега да отговори, тъпанара му с тъпанар, пред който си коленичил в поза "партер". Беше смешен, но вече си жалък.

Проф. Николай Витанов: Вероятността вирусът да изчезне през есента е много малка

20:26:56 / 14.06.2020
2
1
Ти и подобните ти "професионалисти"  по вирусология кога ще изчезнете и ще се скриете, вие кога, на този въпрос отговори.

Плевнелиев: Трябва да влезем в еврозоната, каквото и да ни струва

20:25:14 / 14.06.2020
6
1
На този всичката простотия му се получава, защо ли ? Риторичен въпрос, отговора на който явно само той не знае.

Diario de Mallorca: Продават Къщата в Барселона за 2,950 милиона евро, свързана с разследване на пране на пари и българския министър-председател

23:22:32 / 12.06.2020
2
0
"Пра...", наистина се чудя на акъла ти, ако има на какво да се чудя де. Имаш ли си представа, какво се случваше през онези "правителства" и колко продължаваше тяхното "управление", и най-вече как приключваха. Да ти припомням ли как протече първото (но не последно преждевременно прекратено) "управление" на слънцето" ти, и хайде като си много "вещ" в тези неща, та ме "светни" какво направиха през този толкова "ярък" период на "управлението" си, през втория (също прекратен преждевременно), когато за пореден път сменя министри и куп други калинки като "носни кърпи", че не крадяха както трябва.Чудя се защо ли ти обяснявам, я по-добре да спра, че слизам на твоето ниво. Бъди здрав, и да напиша за пореден път, вземи се в ръце и не пиши глупости.

Diario de Mallorca: Продават Къщата в Барселона за 2,950 милиона евро, свързана с разследване на пране на пари и българския министър-председател

22:37:03 / 12.06.2020
1
0
Много си зле "Пра....", наистина, все се надявах поне малко да имаш представа от бюджет, инфлация, пари от Европа и още куп подобни парични потоци или икономически похвати и мерки, но ... няма да ти обяснявам, зле си, това е обяснението ми.

Тома Биков: По-добре да ни критикуват за мерките, отколкото да ни питат "защо умряха толкова много хора"

22:31:47 / 12.06.2020
2
0
Този освен да бъде критикуван, или иначе казано, да му се казва каква голяма подлога е, друго наистина няма какво друго да му се казва. Толкова е "умен", та чак прелива, повтаряйки глупостите на "слънцето" си.

Борисов: Повече няма да затваряме, но срещу глупостта нищо не можем да направим

21:42:57 / 12.06.2020
1
0
Вярно е, толкова нищо не може да се направи срещу глупостите, които сътвориха, че няма накъде повече. Жалък ей, много жалък, но много повече нагъл, да се чуди човек на безочието им.

Diario de Mallorca: Продават Къщата в Барселона за 2,950 милиона евро, свързана с разследване на пране на пари и българския министър-председател

19:45:20 / 12.06.2020
3
0
"Пра ...", виждам, че "палиш" от раз, което е признак на наистина общите приказки, които редиш, да не кажа дори самохвалство за толкова много "собственици" и "управители" на големи фирми, и то не само български. И да те "светна", защото ми се струва, че написаното се отнася до моя коментар, не чета в нета, но ти както си личи доста наблягаш на това, от където вероятно са ти и "познатите" собственици и управители. Да, промени се Варна, но на каква цена и на каква би могло или колко повече би могло да се свърши на същата тази цена. Този въпрос някога задавал ли си си го, и ще си го зададеш ли - вероятно не, защото не можеш да си отговориш, по простата причина че си с "розови" очила, или още по-точно, със "затворени" очи. Що се отнася до "суеверия", не можах да разбера къде точно е мястото на тази дума в пасквила ти. Виждам, че ти кълвеш не на "обикновена бисквита", а на значително по-евтина стръв, или по-точно, на какво то ти подхвърлят, защото, както писах в началото, "палиш" от раз, щом се спомене малоумното ти "слънце". Зная, че можеш да изброяваш какво е направил този малоумник, но ти можеш ли да отговориш, колко от тези неща са направени качествено и на каква ЦЕНА, и колко от тези неща не са се развалили и не е трябвало да бъдат ремонтирани малко след направата им. Веднъж ти написах, и сега отново пак, че не е твоя работа с какво съм се и се занимавам, не си човека на който ще обяснявам. Та, за твоят "бранш", в който си от "25 години", за кой говориш, за политическото лазене, или нещо друго, защитаващо крадливите строителни фирми, отчитащи се порядъчно на "слънцето" ти. Общи приказки ли са некадърното строителство и прескъпата им цена, грабежа на народа чрез прословутото "саниране", и къде този жалък индивид скри онова политическо недоразумение, което даде началото на кражбите от саниране. Толкова си жалък в безпощадното си "лазене", та чак и си вярваш, че разбираш "нещата", даже и които не са писани по книгите, което си личи в бръщолевениците ти. В едно сме долу-горе на еднакво мнение, за краденето преди, но в продължението, че при "слънцето" ти е същото, НЕ СИ ПОЗНАЛ, няма равен на себе си, НЯМА. Толкова кражба и съсипване не е имало, което идва да покаже зависимостта ти от нещо, сам се сети от какво, а ако искаш и от кого, или другото - желанието ти да си мислиш, че знаеш, поради което ожесточено защитаваш най-големите крадци в най-новата ни история. Не се самозалъвай, и не бъди жалък. Бъди здрав.

Diario de Mallorca: Продават Къщата в Барселона за 2,950 милиона евро, свързана с разследване на пране на пари и българския министър-председател

14:31:17 / 12.06.2020
4
0
"Пра ....", верно продължаваш с лазенето си, видно от "творенията" ти под всички статии, засягащо глупавото ти "слънце". Не е истина колко още доказателства трябва да ти "избодат" очите, та да прогледнеш. Знаеш ли, преди беше смешен, сега ставаш жалък в защитата си на този изключително крадлив индивид, провъзгласил се за "благодетел" на народа ни, а всъщност е толкова елементарен крадец, на когото на всичкото отгове, трябвало да сме "благодарни", че ни управлявал. Вземи се в ръце "ПРа...", а ако не можеш, прекрати "участието" си тук.

Борисов: Щяхме да имаме пари за всичко, но коронавирусът ни съсипа

14:12:45 / 12.06.2020
1
1
"Пра ...", явно и ти си останала на развитието си пребиваването в тези обекти, за които говориш, но колко ли повече да ти се отговаря, защо просто не спреш да лазиш пред малоумнотог "слънце", така няма ли да се почувстваш и по-добре, поне с малко, макар и съвсем мъничко достойнство. Или не, ти си казал, не искам да имам достойнство, и това е. Ами добре, нека е така, но не го показвай пред тук четящите и пишещи, ние го знаем.

Мангъров в "Студио Хъ": Удължиха извънредната обстановка заради страховете на щаба и икономическите мерки на правителството

17:19:34 / 11.06.2020
1
0
Пипи, при всички положения се занимава с нещо много по полезни неща от теб, в това можеш да бъдеш уверена, но най-вече е лекар и то достоен и професионалист.

Менда Стоянова: Трябва да ограничим хазарта до определени места. Хората да си дават парите за по-смислени неща. Сега навсякъде има игрални зали и казина

15:10:39 / 11.06.2020
1
0
А ние, просто трябва да ограничим вас, всички такива измислени елементи. Толкова сте жалки, че едва ли има някъде по света такива народоотстъпници и мерзавци, като партийката ви.

Борисов: Щяхме да имаме пари за всичко, но коронавирусът ни съсипа

15:09:23 / 11.06.2020
9
0
инственото, което ни съсипа и продължава дани съсипва си ти, и цялата ти крадлива и управляваща банда, на всички нива в изстрадалата ни страна. Жалък, но изключително нагъл.

Здравко Димитров: Аз съм тръгнал след един човек - след Борисов, оттам нататък никой не ме интересува

21:10:36 / 07.06.2020
3
0
И този ще е история, и то незапомнена, но облагодетелствал се, като предишното крадливо момче Иванчо.

Божков от плажа в Дубай към управляващите: Утре ще ви задам нов въпрос

11:40:22 / 07.06.2020
2
0
Както се казва в онази песничка, "А дано, ама надали", докато този просто не бъде ритнат от властта, няма да има начин да се разследва, а и доста време след това, докато не се изчистят неговите "калинки" на ключови позиции.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X