Потребителски профил

някой

Регистриран: 11.03.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
11560
7242
4318

Рейтинг: 30572

Място в класацията: 21

Коментари на някой

Цвeтa Кaрaянчeвa ce зaвръщa в Нaрoднoтo cъбрaниe.

15:40:01 / 02.08.2021
9
1
Както писах по-рано, когато това политическо (и не само) недоразумение, уж щеше да остава без работа, та, тогава предвидих, че тиквата няма да си остави пекинската патица на сухо. Е, вече е факт. Това е глупостта на провалилите се мижитурки. 

Туристическата Индустрия с обвинения към служебното правителство: Не ни помогнахте

18:46:06 / 01.08.2021
4
0
Прав си "Ват", нищо не знаеш, но не само това, но и за другото си знаеш. Задавал ли си си въпросът, защо българите предпочитат да ходят на море другаде, в Гърция, в Турция, и къде ли не другаде. Натравяния с храна по хотелите - факт, обслужването - "перфектно", а какво получават насреща - посредственост. Сещаш ли се кои са обслужващите в хотелите и ресторантите, и дали говорят добре български, или въобще дали го говорят. Освен пиянските изцепки и алкохолен туризъм на гостите от "северните народи" или онези "велико"британци и т.н., кои други са замиляли за българския туризъм, за който тази говори.

КЕВР утвърди по-високата цена на природния газ

18:27:47 / 01.08.2021
5
0
"ПХК", така е, но ако си спомняш, през миналата година тиквата се биеше в гърдите, че видиш ли, газта поевтиняла с много, защото той бил направил така, договори и т.н. А ако прочетеш малко статистика, ще разбереш, ето на малко от информацията "С това поскъпване, според анализатори, цената на природния газ в България ще подобри 75-месечен рекорд. Последният месец с по-високи стойности на газа са били в края на 2014 г., когато са били 64.86 лв./мВтч. Така само в рамките на последната година цената на природния газ ще се е увеличила с над 150% - за сравнение, природният газ през септември 2020 г. струваше 22.46 лв./мВтч."  [color=#111111][size=2][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Така че, си помисли кой, кога и как е подобрил или подобрява "благосъстоянието на народа", но със сигурност не е тиквата, през цялото време в което се опитва да "управлява" страната ни, а всъщност я крадеше като пладнешки обирджия.[/font][/size][/color]

Слави към Христо Иванов: Като какъв предлагаш имена в кабинета? Някой иска ли от теб да предлагаш нещо?

18:08:02 / 01.08.2021
5
0
Славчо, как така да няма външен натиск, я си помисли добре, и такива ги говори на твоите, не на народа. Не ставай смешен от самото начало, защото при първия опит направо се изложи. И нали знаеш, че не можеш да правиш каквото си решил, много си "малък" все още, а както е тръгнало, не се знае дали и ще "пораснеш". Една част от народа ти е повярвал, не прави така, че да ги загубиш, и да си отидеш като царчето. Идеите са прекрасни, думите също, но внимавай с изпълнението им, внимавай с тези, които ги оповестяват, а най-вече с тези, които ще ги осъществяват. Не е лесно, а "независими" тук няма, знаеш го много добре, както навсякъде на такова ниво.

Плевнелиев: Изгубихме нормалността, живеем в някакво усещане за хаос

20:48:04 / 31.07.2021
1
0
Този е изгубил нормалността си отдавна, още тогава, когато тиквата го тупаше по главата и казваше, че той го е направил, направо "назначил" за президент, какъвто страната ни не е имало, но по глупост и безумие.

Йордан Цонев, ДПС: Това между ИТН, ДБ, ИБГНИ и БСП е политически буламач и задкулисие

20:43:29 / 31.07.2021
1
0
А ти мента, и твоята "родна" партия сте политически измекяри, наричани от други "балансьори". Вече не сте определящ фактор за преливане на гласове в парламента, според това каквото си поискате и да ви се даде. Добре е началника ти да понаучи и българския език.

Предложеният за премиер от ИТН Пламен Николов: "Зад мен стоят много успехи. България не е имала премиер като мен

20:35:44 / 31.07.2021
2
0
И едва ли ще го има, в лицето на този. Както е тръгнало, пак наредиха кого да предлагат, а той, горкия, вече и повярва даже, че е станал. Много "богат" опит имал в "управлението" на бизнес и хора, цели 14 човека. Дано има подкрепа на по-опитни от него, че иначе няма да изкара дълго, а и като се предполага, че е марионетка, новоизлюпена, без миг в държавнически дела и опит. Точно за това е и предложен, да го "съветват" постоянно.

ИТН удари и Кирил Петков. Обвиниха го в конфликт на интереси и го свързаха с Плевнелиев

21:26:15 / 29.07.2021
2
1
Толкова ли къса памет има народа, че не пита Тошковците за близките отношения на шефчето му с тиквата, колко хвалебствия се лееха по негов адрес, но до време. Какво се случи, изписа се и се изговори много, но както се казва, истината е някъде по средата, но не чух някой от преговарящите да пита за това слугите на учиндолския, а те да отговорят. 

Тошко Йорданов: Ако има предсрочни избори, отговорността е на ДБ и на ИБГНИ

21:15:19 / 29.07.2021
1
1
Тоше, от сега ли биете отбой за отговорността. Е не така, няма начин да направите каквото и да е било, за да има поне малка наченка за спазване на обещанията ви. Това не е "седянката" в онова тъпо шоу, където се правехте на политици и критикувахте, това е действителност, която ако не приемете, ще си отидете "като овца без история", като царчето, мадритския комарджия. Той дойде да си вземе имотите, но народа повярва на думите му, които не струваха пет пари, набута с юпитата си страната ни в по-голяма кал, но не забрави да си поиска дворците, и всичко онова, което уж било негово. Та, Тошко, ако поне малко сте се замислили за този народ, направете нещо от онова, което обещавахте и което ви доведе до тук.

Депутат от ГЕРБ към министър Петков: „Скайп” беше създаден от 4-ма естонци, но Естония не спечели нищо

21:06:10 / 29.07.2021
2
1
Сашко, не спомена нищо за купуването от тиквата на акции от ПИБ, както и не спомена нещо по въпроса за дадените кредити, а не за това дали трябва да се продаде ББР. Не прочетох да е казал нещо и за тези кредити, които от самото начало се е знаело, че ще са лоши, и няма да се върнат. Цървул, който заобикаля същността на въпроса за банката, но реди глупост след глупост в защита на далаверите на тиквата. Така е, "матросовци", които са обречени, но би трябвало да се помнят и следи развитието им като "ветропоказатели", защото няма да е далеч времето, когато ще се чуе за тях, но с друга окраска. Примери, бол, на първо четене, пъстрия Томчо, Антончо, Гошко (съдията) и т.н.

"Еврохолд" доби седем дъщерни дружества на чешката енергийна компания ЧЕЗ Груп в България

20:56:21 / 28.07.2021
3
0
"Пра ..." идиотино, третата Божия заповед гласи "НЕ ИЗГОВАРЯЙ НАПРАЗНО ИМЕТО НА ГОСПОДА, ТВОЯ БОГ".  Но ти нали "четеш", исках да кажа сричаш, че за това ти е трудно и да разбираш. А можеш да си сигурен само в едно, че си изключително глупав, което е много лесно да се "схване", както са го разбрали и много тук, с изключение на побратимите ти.

Депутат от ГЕРБ предупреди за нови мигранти в Харманли, иска отговори от министър Рашков

10:14:18 / 28.07.2021
4
0
Тоя цървул защо не искаше отговори от Младенчо и тиквата, а сега се сетил. Прост, тъп, като ръководителя си, но лошото е, че е и продажен като него, но, какъв ли да бъде. Те там нали с конкурс по глупост ги избират, или с навеждане и целуване на ръка. Глупак, поредния "матросовец" на тиквата.

Гаджев, ГЕРБ: Охраната на границата е отслабена, много мигранти влизат у нас

08:25:44 / 28.07.2021
7
0
Цървул, до сега не влизаха ли, или докато беше тиквата всичко беше перфектно. Мале, млад тъпанар, който е бил на хранилката на тулупената партийка.

Зам.-главният прокурор и директор на НСС: Нямам право да разследвам Гешев

08:02:03 / 28.07.2021
2
0
Този е следващият, да очаква включване.

"Еврохолд" доби седем дъщерни дружества на чешката енергийна компания ЧЕЗ Груп в България

21:29:55 / 27.07.2021
3
0
Ти да видиш, "Пра ..." малоумника съветва другите да четат, а сам той не чете, защото вероятно срича и не разбира написаното. Вярно е "Пра ..." идиотино, нароихте се доста като теб тук, ограничени и заблудени, но се надявам да няма повече. 

Стъки иска Слави да излезе от Къщата си в Бояна

14:22:03 / 27.07.2021
7
0
Проста женица, няма що. Да я попитат дали така правеше, когато тиквата се изживяваше на "управляващ" и ги наричаше "мисирки" и още какви ли не. Интересно защо не пита тулупа как се "управлява" страната ни от джипка, без отчитане пред парламент и народ. Нееее, тази е толкова куха лейка и продала душицата си, че трудно се намират като нея, макар такива да са само няколко повярвали си, че са "журналисти". Какво да се прави, трябва да има и такива, както тук има малоумни индивиди като "Пра ..." идиота и още няколко върли негови последователи, иначе няма да е интересно. 

Бойко Борисов се ваксинира: Всички гласували за ГЕРБ да го направят

11:08:16 / 27.07.2021
4
1
Ако този ни дават за пример, тежко и горко на народа ни.

Румен Радев, австрийският президент и съпругите им гледаха операта „Дон Жуан“

08:21:36 / 27.07.2021
3
1
"Ват", толкова ограничен си по рождение, или си придобил това си качество с времето. Не само изглеждат добре, а когато заговорят не се леят простащина и глупост, не се налита да се прегръщат домакини или гости, не се хилят като олигофрени, а имат достойно поведение и отношение, каквито са самите те. Навярно се сещаш, че те са пълната противоположност на тиквата, на селяндурския манталитет и природа, но не "селския", а селендурския, надявам се правиш разлика, но само да не си остана с надеждите. Така, както са останали само с надеждите и твоите "приятели", които са те посъветвали да постъпиш правилно и разумно.

ГЕРБ: Рашков се занимава с всичко друго, но не и с реалните си задължения - да подсигурява безопасността на българите

20:48:50 / 26.07.2021
3
0
"Ват", внимавай с пърденето, защото в твоя случай обикновено се получава друго, както с тиквата и партията му, цапате гащите, или още по-точно, направо ги пълните. Мирише от теб, не усещаш ли. Послушай "приятелите си", ще се почувстваш по-добре.

Георги Марков, ГЕРБ: Само Петър Стоянов може да победи Радев

20:43:26 / 26.07.2021
3
0
Това провалило се "конче", също като плевела до него, не само че няма никакъв шанс да съперничи на Президента Радев, а като кака ти Цецка ,ще бъде такъв позор за тиквената партия и съмишлениците им, но и на себе си ще навреди. Това ще е и причината да не се съгласи, за да не става повече за смях бракоразводното адвокатче.  "Ват", нали тиквата беше с "дан" по карате, да се яви той като "бяла" нинджа, щом стигна и до тази глупост да ги сравняваш с нинджи, макар и метафорично.

Атанасова, ГЕРБ: Това управление на България ще е без финзиономия и краткосрочно

20:35:59 / 26.07.2021
3
0
То тиквата като имаше една физиономия, ум да ти зайде, а с това просташко поведение, направо да паднеш, но като се сетя за твоята и останалите крадливи лакеи, направо сте за "запомняне". Колкото по-бързо се скриете и изчезнете от полезрението на народа (а то ще стане), толкова по-лесно ще ви забравим, а с това и най-лошата част от новата история на страната ни. Такава измет няма място не само в медиите.

Безработната Цвета Караянчева хукна по чукарите

20:29:28 / 26.07.2021
3
0
Интересно, кой ли се интересува от това недоразумение. Не зная защо и медиите ни я навират в очите, пожалете ни, тъкмо бяхме започнали да забравяме глупавите и изявления и унизително поведение след "блестящата подкрепа" от тиквата. Да не я жалим, дали е безработна или не, има много от откраднатото и натрупано от парламента, а и тиквата няма да я остави "гладна". 

Любен Дилов: Слави има скрит замисъл с избора на Тошко Йорданов

23:23:12 / 25.07.2021
4
0
За какво ниво говориш малоумни ми "Пра ...", за нивото на глупостта и простотията ти ли ? Да, за това ниво си безспорен първенец, в съревнование с още няколко завършени идиоти тук. Честито, водиш им малоумнико. 

Бойко Борисов: Извинявам се, вчера си изпуснах нервите

23:11:32 / 25.07.2021
8
0
"Пра ..." малоумнико, някъде тук да е ставала въпрос за феса ти, но, носи си го, щом го харесваш. И пак, да напишеш, да се отличиш отново и отново с простотията си. Е, отличи се, за кой ли път, с всичко което си можеш, а то е само глупостта и олигофренията ти. Сега заспивай спокоен, показа за кой ли път, че си изключително тъп.

Любен Дилов: Слави има скрит замисъл с избора на Тошко Йорданов

21:19:25 / 25.07.2021
8
1
"Пра ..." малоумнико, виждам, че и тук си успял да покажеш глупостта си. Няма нужда, ние го знаем и без да го поднасяш постоянно, доказал си се като изключително елементарен, но и особено тъп индивид. Щом все "фесове" ти се привиждат и бълнуваш, явно твоят ти е по мярка. С тези добре определящи психичното ти състояние емотикончета, направо си неотразим, имаш сигурно място в Карлуково. Що се отнася до чалгата, явно е в природата и кръвта ти, а чупиш бетонните плочи под върлите и ритми. Съжалявам те "Пра ..." малоумнико, наистина, жалък си.

Бойко Борисов: Извинявам се, вчера си изпуснах нервите

21:10:12 / 25.07.2021
10
1
"Пра ..." малоумника, пак ли се обаждаш от коневръза. Ясно е че не си в час, както и че си много, ама много прост, но поне да беше попрочел нещо, където и да е, или поне да беше замълчал, мааалко по-прост щеше да изглеждаш. Какво ли се чудя, то тиквата е изключително тъп и ограничен, та какви да са последователите му. А сега, бил си изпуснал нервите, вероятно е искал да каже, че се е изпуснал в гащите, от страх, каквато е физиономията му на снимката. А ти, "Пра ..." малоумнико, не жали, трудно ще ти е да го настигнеш по простащина и глупост, но както се вижда, полагаш доста усилия за това.

Бойко Борисов: Извинявам се, вчера си изпуснах нервите

20:26:26 / 25.07.2021
10
2
Тиквения боклук е толкова уплашен, че май няма накъде повече. То е ясно, че простащината му е над всичко, но сега ще види "Кон боб яде ли", както казваше Никола Рударов (Баръмов) във филма "Вчера". Прост, ама толкова прост, че само "Пра ..." малоумника и още няколко негови сподвижници могат да му съперничат.

Утре президентът отива в Залцбург, кани го Александер Ван дер Белен

20:10:27 / 25.07.2021
3
0
Канят го, защото го ценят, може и знае, и най-вече е на страната на народа. Не като тиквата, да говори просташки и да се хили като пациент на Карлуково, но това да не му пречи да краде без да се замисля. "Ват", явно отново не си послушал "приятелите" си, а продължаваш да пишеш глупостите си. Защо, да не би тиквата да е с прекрасно семейство, или не му е останало време от бандитизъм, затвор, после да се прави на полицай, а накрая и на "благодетел" на нацията, а всъщност един пладнешки крадец от народа. Знаеш ли "Ват", послушай "приятелите" си.

Любен Дилов: Слави има скрит замисъл с избора на Тошко Йорданов

19:58:59 / 25.07.2021
6
1
Любчо, а ти вероятно си самият скрит замисъл, за себе си.

Проф. Кунчев: Младите неимунизирани хора са следващите жертви на К19

19:58:15 / 25.07.2021
3
1
Абе плашило тиквено, скрий се, защото ще си следващия поканен да си ходи, и после да ти търсят и на теб място, за утеха. Не разбра ли, че тулупа освен да се излага, не може да направи нищо повече. Ако имаш поне малко достойнство, спри с това всяване на страх. Не разбра ли, че хората не ти вярват, а и тиквата е вече история, и то най-лошата за страната ни, няма кой да те защитава и плаща. 

Борисов: Наемаме адвокати и почваме поголовни дела

19:48:26 / 25.07.2021
7
0
Даааа тиква, ще ти трябват, за да те осъдят на по-малко години затвор. Но като се сетя колко вреди нанесе на страната и народа ни, колко нещо окраде и що народ страда заради теб, май няма да имаш шанс и с адвокатите дори. Боклук.

Борисов към министър Рашков: Пияница

23:10:29 / 24.07.2021
6
0
Проста, проста, ама много проста тиква, истина е, няма равен на себе си в простащината си. Страх го тресе, та чак вече не знае какво бръщолеви. А тук, "Пра ..." малоумника, все за някакви "доказателства" дрънка, но колкото е акъла на тулупа, толкова е и на последователите му. 

Десислава Атанасова: Как да отидем при Радев, след като той ни вдигна юмрук и ни нарече мутри

22:51:54 / 24.07.2021
7
0
"Пра ..." малоумнико, виждам, че отново си се разпенил, недей така, ще вземеш да се гътнеш от нерви. Феса е на тъпата ти кратуна, явно си бил пръв при раздаването им. Що се отнася до "информационния поток", за който се опитваш да пишеш, явно си застинал като вкаменелост, и не виждаш по-далеч от носа си, но не се знае дали и до там виждаш. Бях ти писал много пъти да почетеш, малко поне, но само при условие, че можеш да го правиш, но... явно не можеш и това. Виж тук https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2021/06/07/4217650_marshul_haris_reshenieto_po_zakona_magnitski_e_signal/ , от онези, които са "награждавали" тиквата многократно. "Пра ..." малоумнико, много си зле, а както виждам, и новоизлюпения "Ват" не ти отстъпва, макар неговите "приятели" да са го посъветвали нещо разумно, а той не ги е послушал. 

Рашков към Борисов: Щурмът на простащината започна

22:36:38 / 24.07.2021
10
2
Ако тиквата се има за таралеж, то явно е от онези, смачканите по пътищата (особено сега е такъв). Интересно е, че говори от всякъде другаде, но не и от трибуна, макар  да беше "избран" за депутат. Толкова го е страх този тулуп, че изби простотията му, която всъщност е неговата природа, и толкова години ни краде и съсипва. Жалък до немай къде, а като се сети човек, че това недоразумение е представлявало народа и страната ни, срам и позор.

Проф. Ангелов: Президентът не представлява нацията, той е пример за разделение

18:20:08 / 24.07.2021
6
0
Това политическо недоразумение, не само че не може да се сравнява в Президента, ами стана за смях и срам на гилдията си. Продажността, в името на властта, е олицетворение на липсата на достойнство и съвест, каквито едва ли могат да се намерят в такива като този, тръгнали да защитават един доказан лъжец, а скоро крадец и съсипник на страната ни. Би било добре да запазят мълчание и да съхранят малкото достойнство, ако въобще им е останало такова, поне за наследниците си. 

Захариева: Рашков да каже има ли започнати производства за купуване на гласове и срещу кои хора

18:09:22 / 24.07.2021
3
0
Защо да каже той Кате, я по-добре ти да кажеш, или тиквата, колко такива започнахте и приключихте с осъдителни присъди за цялото време, в което крадохте в несвяст. Имаше тук там, но само такива, които не купуваха за вас. Я стига с тези тъпотии, че станахте не само за смях, ами и за посмешище. 

Станишев за кабинета: Както и да го правят, накрая ще е коалиция

18:05:41 / 24.07.2021
3
0
Правилно "Ват", тиквата нали се коалира толкова пъти, с кого ли не, от което последваха тотални насирания, и не само насирания, ами направо потъване в помийната яма, където се помъчи да въвлече и народа, дори донякъде успя. За това сега ще са необходими доста години, докато се изчисти всичко след него, а за разграбването да не говорим. Трудно ще се наваксва, но като поприберат каквото е заграбил той и неговите некадърни "калинки", поне ще има възмездие. 

Даниел Митов: Кабинет не се прави при президента! Ние нямаме работа при човек, който обяви война на българските граждани

00:30:34 / 24.07.2021
9
0
Дали, мишок такъв. А как се управляваше страната ни, от джипка и с просташко поведение. Толкова жалки могат да бъдат само измекяри, които са си мислели, че тяхната глупост и крадливост няма да имат край. Добре е да стъпят малко по-здраво на земята, за връщане на достойнството си им е доста късно, но поне да не изглеждат толкова, колкото всъщност са.

Новото правителство е договорено още на „Росенец“, смята Александър Сиди

19:59:50 / 23.07.2021
2
0
Сашко, вие договаряхте и участвахте, начело с тиквата, в разграбването и кражбите на страната ни, за какво си се разпенил сега. Я погледнете вашият торба войвода на какво е заприличал, срам и погнуса от такива "родолюбци" и лъжепатриоти.

Атанасова, ГЕРБ: Народният съд се завърна. Комунистът РашкOFF ще се справя с лидера на опозицията Бойко Борисов

14:41:00 / 23.07.2021
7
0
"Ват", послушай приятелите си, които са те навряли някъде си, и просто спри да се излагаш и тук, ако освен не си на хранилката за жълти стотинки. Не се излагай повече, не само пред "приятелите" си. А сред ГЕРБ няма гнили "ябълки", защото те просто са изгнили като съдържание, изцяло, като онази приказка за вмирисването на рибата. А поговорката не е "Сляп народ, проста държава", а "Прост народ, слаба държава". За съжаление през изминалите години простата тиква се постара да направи народа прост, а от там направи постигна и слабостта на държавата, макар при неговото вещо "управление", тя направо загуби смисъла в думата "държава".

Десислава Атанасова избухна: Това не са депутати, а варвари

22:01:25 / 22.07.2021
3
1
"Пра..." малоумнико, написах ти го толкова пъти, че само ограничен индивид като теб не би го разбрал, което всъщност е истина. Интересно ми е пененето ти, наистина, а в предишния си коментар направо "изригна" с истинската си същност, с онези емотикончета. Що се отнася до управлението "с твърда ръка" от твоите "авери", явно към теб не е толкова "твърда", заслужил си го, целунал си я нечия ръка, или нещо друго. Доказателства за какво ти трябват, че си елементарен и глупав ли, това е повече от ясно, само е необходимо да попрочетеш, в което също започвам да се съмнявам че правиш. Но, както се казва, за толкова ти стига акълеца, толкова правиш. 

Десислава Атанасова избухна: Това не са депутати, а варвари

20:36:23 / 22.07.2021
3
1
"Пра...", много си тъп, за това няма как да разбереш, каквото и да е било. А тези нахилени до озъбване емотикони са израз на завършения ти идиотизъм и малоумие. А що се отнася до "Ват", в един друг коментар написа, че негови приятели са го наврели "на кучето в г....", което според мен е правилно, и там му е мястото, но не че е започнал да пише коментари тук, а просто защото с такива коментари, там му е мястото. А по темата, щом тази дуловска "звезда" и толкова "ярък пример" за министър на здравеопазването, и изключително "подготвена" в това направление, отвори уста (по-често по друго предназначение), то всички (които е обслужвала) замлъкват (от удоволствие при спомена), а тролчетата на тиквата отправят хвалебствия и коленичат коленопреклонно. 

Рашков: Като охраната на Иван Гешев няма дори и Радев

20:03:46 / 22.07.2021
4
0
Каква олигархия бе малоумни ми "Пра...", каква мафия бълнуваш. Ти явно си си пиеш редовно хапчетата, та чак да сравняваш с Италия. Ти верно си много зле, все се надявах, че имаш шансове за оправяне, но с всеки твой коментар опровергаваш и съсипваш тези мои надежди. И както призоваваш, вземи малко ти да почетеш, та после дрънкай простотиите си, в които нямаш равен.

Заев се похвали: Македония е първенец на Балканите във всичко

19:54:42 / 22.07.2021
1
0
"Пра ..." малоумнико, той казва, че сега ни е изпреварил, а ти си толкова "мъдър" и "добър" в сметките, че не можеш да прецениш, дали за два месеца са успели да го направят. На всички, освен на теб, им стана ясно, че този от снимката лъже като ........, даже повече и от тиквата, но както се казва,  добра е оценката за ученика, когато надминава учителя си, а този направо изпреварва (с 200) тиквата, отвява го. 

Младен Маринов със смайващо признание в НС: Полицията винаги е била използвана за политически цели

16:51:45 / 22.07.2021
2
0
Признание, направено от индивид, който в момент на "откровение" призна какво е правил, когато е бил министър. Цървул. А тук виждам едни изключителни "експерти политици", които се опитват да ни обясняват за "достойнството" на тиквата и неговите лакеи, като този. Точно този и неговия еднокнижен "гуру" са с толкова "голямо" достойнство, че колкото и да се опитвах да намеря нещо в действията им, с което да изпълня със съдържание тази дума, е не, не намирах. Нищо, блажени да са вярващите, щом намират нещо достойно в тях. 

Сачева, ГЕРБ, отряза Мая Манолова за вдигането на пенсиите: Пари няма

12:32:53 / 22.07.2021
7
1
Даааа, овча майко, няма, откранахте ги, нали. защо въобще се обаждаш от коневръза.

Скъпи автомати и шумозаглушител са част от иззетите оръжия след ареста на бившия шеф на ДАНС и групата му

16:39:02 / 21.07.2021
2
1
Интересно, явно са знаели, че ще срещнат среднощ "ранено" диво прасе по пътя, и за това са носили оръжието в колите. То бива наглост и глупост, но техните май надминава не само нашите, но и тяхните представи за това.

Георги Марков: Обречени сме на политически хаос

16:32:43 / 21.07.2021
3
2
С такива пребоядисани идиоти като теб, със сигурност.

Захариева: Със сигурност ДПС и ИТН ще изберат правителството

16:31:34 / 21.07.2021
2
1
Тази коза може ли да смята, или още по-простото, да събере две числа.

ГЕРБ поиска Бойко Рашков да се яви в парламента заради подслушванията

16:24:20 / 21.07.2021
4
3
Мишоците от тиквената партия искали Рашков да се яви в парламента. Тези с много къса памет, ако въобще я имат. Сещат ли се колко пъти опозицията призоваваха разни тиквени калинки (особено самата тиква), да се яви в парламента в 44-тото народно събрание. Сега те били искали, смешници.

Плевнелиев: Ще си намерим такъв кандидат за президент, че Радев да бъде победен

12:22:54 / 21.07.2021
7
1
Малеее, щом този ще го търси, от сега е ясно какъв ще е крайния резултат. като се сетя какви са били досегашните им предложения, начело с тази плюнка, за която тиквата правилно каза, че го е поставил там. Поредната глупост на тиквената партия.

Валери Симеонов: Румен Радев не е над съдебната система

21:53:01 / 20.07.2021
7
1
Не само граничарите Пешо, всички армейци, командировани по онова време са нощували в неговите мотели и хотели. И е вярно, че Президента не е над съдебната система, затова и я защитава, но онази, наистина независимата, която надявам се да определи заслуженото за този неподправен крадец и лъжепатриот.

Гешев: Сигналът на Рашков се основава само на медийни публикаци и прессъобщения

20:29:31 / 20.07.2021
2
2
Каскет, то и твоите аргументи при влизане за образуваните "знакови" дела се основават само на "една жена каза", защото след това или всичко пада, или се протака толкова, че да бъде забравено от народа, а после тихичко прекратено. Достойнството, каквото е ясно, че при теб липсва, повелява да си тръгнеш сам, защото след това идва срамът. Лошото е, че този е опериран от чувството за срам, което също се притежава от онези, които имат достойнство.

Европейският съд осъди България, защото върнахме в Турция журналист, бягащ от Ердоган

16:50:37 / 20.07.2021
3
1
"Ват", предполагам сега се досещаш какво имах предвид, когато ти писах за този съд. Явно не си искал да ме разбереш, а обясненията за причината, която е породила тези действия на тиквата (и ръководения от него "независими" съд и прокуратура), са напълно неоснователни, а и показват глупостта на един откровен продажник. Надявам се сега да си разбрал какво имах предвид, макар и другите му действия да са много повече увреждащи и ощетяващи народа и страната ни.

Борба: Атакуваха колата на депутат от ИТН. Надупчиха всяка гума с 5 дупки

20:54:30 / 19.07.2021
2
1
"Тенчо мама", сигурен съм че не ходиш на работа, то неграмотните рядко ги наемат на работа, а ти не си от тези, за които правят компромиси. И вярно е, не ходиш на работа като "цървулите", ти ходиш с тях, с цървули. 

Проф. Ангелов към министър Кацаров: Вие излъгахте всички българи, провалихте се

20:49:23 / 19.07.2021
3
1
"Ват", щом наричаш "цигани" бивш министър на отбраната, както и много други нормални и ерудирани личности в страната ни, то тогава наистина е необходимо да се поинтересуваш и почетеш малко повече. А какво "ще" се случи, може само да предполагаш, но нека оставим това на времето. Явно паметта "изневерява" услужливо, но е нормално за такива случаи. Интересно е, какво се случва с онези "велики" и "знакови" дела, с арестуване на солидни бизнесмени, но не разбирай, че ги защитавам, напротив, бих искал да си понесат заслуженото, за онова, което са сторили. Лошото е, че нещо издишат обвиненията, да не кажа, че повечето са свалени, защото некадърността, или още по-точно, зависимостта на тиквата и лакеите му "обвинители" няма къде да мръднат, сещаш ли се защо. Е, безсмислено е да посочвам имена и дела, нали. Почети малко повече, не само суха статистика, ще ти бъде интересно.

Д-р Христина Каменова от "Пирогов": Пред очите ми Стойчо Кацаров подписа всички документи за хоспитализация

20:40:19 / 19.07.2021
3
1
Тъп си "Пра ...", а това прави излишни всякакви опити да те вразумява човек, който и да е било то. И за да не избълваш поредната простотия, да ти напомня, аз не претендирам, а още по-малко искам да го правя, защото си неспасяем случай.

ДПС пред "Епицентър": Доган не се е срещал с Радев. Президентът е разединител на нацията, никога не сме подкрепяли Николай Василев

20:36:25 / 19.07.2021
3
1
"Пра ...", вярно е че другаде, освен на бетонните плочи, не би могъл да бъдеш. а това, че не си разбрал, то е ясно от много време и на всички тук, а вероятно и на много други места. Уроците, бедни ми "Пра ..." са само за теб, но лошото е, че ти никога не си ги учиш, и не си ги научавал. Да, ти не си бавен, прав си, твоето развитие е спряло отдавна, и както се вижда, не мърда и на йота. 

Шефът на прокурорите: Исканата оставка на Гешев е базирана на слухове и внушения

20:31:08 / 19.07.2021
2
1
Че какво друго да му е мнението, той да не би да е "независим", каквато всъщност е цялата прокуратура. 

Румен Христов: ГЕРБ-СДС ще предложи състав на кабинет, нямаме желание за диалог

15:42:29 / 19.07.2021
4
1
И да имате желание Руменчо, нямате възможност, а и няма да имате шанс. То бива да си толкова нагъл, но вашето минава границите на нормалността.

ДПС пред "Епицентър": Доган не се е срещал с Радев. Президентът е разединител на нацията, никога не сме подкрепяли Николай Василев

09:17:00 / 19.07.2021
2
1
"Пра ..." идиотино, ти там ли беше, когато е бил подкрепян. И да ти отговоря, точно Президента, със служебното парвителство, ще оправя онова, което тиквата е съсипал толкова години, но отново да напиша, няма как да го разбереш с толкова мащабното ти умствено ограничение. На теб "Пра ...", трябва да се направят твърде мащабни корекции, преди всичко вразвитието ти, а дали някой се е объркал, както и ти, то ви е простено, объркани сте си по принцип, и то доста глобално. Е, карай, така сте свикнали да си живеете, а и ние свикнахме с глупостта ви, така че, няма проблем, дерзай, дано имаш успех с поправянето. 

Д-р Христина Каменова от "Пирогов": Пред очите ми Стойчо Кацаров подписа всички документи за хоспитализация

09:00:04 / 19.07.2021
2
1
"Пра ..." малоумнико, ти или не можеш да четеш, или паметта ти е толкова къса, че не помниш какво си вечерял, а да не говоря за това да помниш какво ти е написал някой. Толкова си тъп, че наиситна няма нужда да ти се обяснява, все едно, няма да разбареш. Ще напиша отново и отново, скрит си ти, бедни ми "Пра ...", нали прочете като какъв, а тиквата, за него е ясно, няма равен по простащина и кражби. Толкова глупост може да изрече само един завършен идиот като теб, за месец или два, да разкриели. Абе "опитния" Усмивка, в разбиването на бетонни плочи (но само с чук), на теб е излишно (както вече няколко пъти писах) да ти се обяснява, няма с какво да го осъзнаеш, толкова ти е оскъден разсъдъка, че едва ли има накъде повече. Фактите бедни ми "Пра ...", ще ти извадят очите, но да, твоите няма как, те са покрити с дебели роговици, като броня, а съзнанието (ако го има) то е промито, като със смивка (ако знаеш какво е). Хайде сега, бегай на плочите, но рано сутрин и късно вечер, топло е, да не вземе да се затриеш, че кой ще развеселява с глупостта си форума.

ДПС пред "Епицентър": Доган не се е срещал с Радев. Президентът е разединител на нацията, никога не сме подкрепяли Николай Василев

00:21:59 / 19.07.2021
3
1
Прост си "ПХК", доказваш го за пореден път, за което не е необходимо да се чете, а да се мисли. А явно толкова ти е и четенето, щом на тройната коалиция премиер е бил Орешарски, но и това трябва да ти се прости, толкова си го можеш. А номерирането на "фактите", това си е наистина пълна глупост, а какво ли да се очаква от теб. Почети "ПХК", почети, и дано някога поне малко "прогледнеш", и да се осевериш.

Д-р Христина Каменова от "Пирогов": Пред очите ми Стойчо Кацаров подписа всички документи за хоспитализация

00:16:08 / 19.07.2021
3
1
"Пра ...", и ние от самото начало разбрахме що за идиот си, но само ти не го разбра. Толкова ти е умствения капацитет, че дори не можеш да оцениш това, което ти се пише или поднася като информация. Разбираемо е, простотията не ти дава възможност дори да осъзнаеш глупостта си. Щетите по теб са ясно видими, само ти ли не ги виждаш Усмивка. Не виждам да отчиташ щетите, нанесени от тиквата и крадливите му лакеи, но за това и дума няма. Интересно, беше се покрил като лалугер, а изведнъж "блесна" отново, с глупостта си. Жалкото ти съществуване не може да прецени елементарното, а какво остава да разбереш смисъла на написаното. Тъп, тъп, та чак объл, като тиквата си, а и какъв да си всъщност.

Д-р Христина Каменова от "Пирогов": Пред очите ми Стойчо Кацаров подписа всички документи за хоспитализация

16:42:19 / 18.07.2021
2
1
За тази си постъпка, и още повече доказана по безспорен начин (дано има след от документите), е нормално да бъде отзован, както и да му се потърси отговорност, ако не друга, то поне да понесе моралната отговорност да високопоставен служител. Надявам се служебния министър-председател да поиска проверка, но да бъде обективна и независима, основаваща се на документи и факти. Толкова много камери има там, навсякъде, че би било ненормално да не се съберат достатъчно факти, в подкрепа на едната или другата теза.

Проф. Ангелов към министър Кацаров: Вие излъгахте всички българи, провалихте се

16:29:50 / 18.07.2021
3
1
"Ват", има една поговорка, която казва "Когато фактите говорят, и боговете мълчат". Не мисля да ти поднасям очевидните факти, а що се отнася до Кацаров, подкрепят онова, което изкарват на яве. А за кое "сие" имаш предвид, няма как да зная. Що се отнася до факти, за тиквата и ...., ще напиша (за кой ли път), а ти можеш да ми отговориш (ако искаш), макар аз да не искам, защо страната ни е осъждана в Страсбург да плаща, след "брилянтните" акции на еднокнижния (като главен секретар и т.н.) и неговите лакеи (прокурори, министри и прочие). Не само това, не само този резил, а и всякакви просташки изяви и поведение, "качествени" ремонти и напълно "безпристрастно" управление на ведомства от напълно некадърни "калинки". Надявам се, че поне малко, можеш да разбереш за какво става въпрос. Иначе, нищо лично към теб.

Борба: Атакуваха колата на депутат от ИТН. Надупчиха всяка гума с 5 дупки

16:16:34 / 18.07.2021
4
0
"Тенчо мама", то е явно, че от надупчената ти кратуна няма как да излезе нещо нормално, като мисъл имам предвид. Освен простотия, няма какво друго да се "излее" от болния ти мозък.

ДПС пред "Епицентър": Доган не се е срещал с Радев. Президентът е разединител на нацията, никога не сме подкрепяли Николай Василев

16:13:26 / 18.07.2021
5
0
Предполагам е вярно, че не е имало среща на Президента с Доган. Едва ли Президента би допуснал да се среща, още повече задкулисно, с този, който участва активно в съсипването и разграбване на страната ни. А дали Президента е "разединител", в това спор няма, НЕ Е, но че ДПС са "съединител", подкрепящи и участващи във всички кражби на правителствата до сега, това е безспорно. 

Карадайъ: Малко сме българските граждани, които се борим за да се реализират заветите на Левски

14:50:21 / 18.07.2021
5
0
Този открито се подиграва с българите, но най-вече с Левски. Тази негова постъпка не може дори да се нарече дори нагла, а направо отвратителна, след всичко което правеше и прави.

Паси: Ако Слави наистина иска да прати астронавт в Космоса, Атлантическият клуб ще го подкрепи

14:35:32 / 18.07.2021
5
0
Защо не ни пожалят, а показват това невръстенично недоразумение. Колкото по-малко изяви имат такива като него, толкова по-добро ще е състоянието на народа ни.

Борисов: ДПС играе за "Има такъв народ"

14:33:24 / 18.07.2021
6
0
Като играеше толкова години за теб, защо мълча бе малоумнико. И като си бил толкова "отговорен", защо не направи всичко онова, което беше очевидно и уличаваше всичките ти политически патерици, но най-вече теб, в кражби и безброй други престъпления. Сега ли ти дойде да си мнооого загрижен. Боклук.

Проф. Ангелов към министър Кацаров: Вие излъгахте всички българи, провалихте се

14:30:10 / 18.07.2021
5
1
Цървул, по провалени от теб и всички, участващи в крадливата и лъжлива банда на тиквата, няма, запомнете го, и не повтаряйте повече елементарните си (като вас) оправдания. Достойните хора, а вие не сте такива, замълчават и се оттеглят, а когато имат ги питат, отговарят аргументирано и с достатъчно факти, не като тиквата и такива като теб. Срам за народа сте, не го ли разбрахте. 

Райчев: ГЕРБ ще спечели следващи предсрочни избори

20:19:32 / 17.07.2021
2
0
Този помни ли какво е говорил преди време, и колко често сменя ориентацията си. Когато спрат да показват такива като него по екрана и цитират в другите медии, тогава със сигурност ще има повече истина и сигурност в информацията.

Проф. Кантарджиев: Десет болни от коронавирус заразяват нови десет души

20:15:34 / 17.07.2021
3
0
А един глупак с дадена му от медиите "трибуна", може да "зарази" с глупостта си много повече от десет души, като всява постоянен страх.

Ангелов: Правителство целенасочено ни води към следваща вълна от COVID–19

20:00:34 / 17.07.2021
5
1
Коце, те не са като вас, като крадливите слуги на тиквата. И стига със заплахите, стига си се мъчил отново да плашиш народа, не ти ли стана ясно, че вече си вън, вече си лошото минало за министерството и за страната ни.

Джо Байдън: Куба потиска своите граждани

09:48:29 / 17.07.2021
0
0
Защо, да не би САЩ да са в полза на страните, които "освободиха", и след тях всичко е толкова прекрасно. Навсякъде след тях е разруха.

Караянчева: Работа ще си намеря, гладна няма да остана, защото съм добър инженер

19:07:24 / 16.07.2021
6
0
А дали има нужда и да работи, все пак за толкова време като ПКП е "заработила" с крадливата тиквена партия толкова, че да си поживее без да работи. След това, все ще и намерят нещо партийно или някъде скатана длъжност, че да "блести" с интелекта си.

Младият блогър Александър Тодоров нареди: Радев, взимай си служебните министри и бягайте в Сибир

16:27:40 / 16.07.2021
6
1
Винаги съм се питал, има ли нужда "Петел" да ни навира в очите такива малоумни същества, въпреки че са млади. От това ли да си правим изводите, какви са тези, които след време ще искат по някакъв начин да определят живота в страната ни. Измислен термин за измислено занимание, или някой ще я нарече професия. От сега е малоумно момчето, не трябва да му се сърдим много.

Василев: Идеята за астронавтите е съвсем сериозна

16:19:25 / 16.07.2021
4
0
И това, че не ставаш за нищо, също е съвсем сериозно. Ако си толкова добър, ами продължавай си с бизнеса, така няма кой да ти изкарва кирливите ризи, а и няма как да разпродаваш страната ни, нещо, което си правил в миналото.

Сийка Милева отрича, че Иван Гешев е прикривал информация за Пеевски по делото "КТБ"

12:58:11 / 16.07.2021
3
0
Някой да не би да е очаквал да каже, че е прикривал. Наистина, започнаха да правят народа на глупаци. Зависими хорица са всички тези уж "независими" идиоти.

Доц. Стойчев: Ние тука в България се отнасяме с политиците като с гащи за еднократна употреба

08:41:01 / 16.07.2021
4
0
И правилно, а дали този "велик" политолог може да определи, дали има истински политици в страната ни, и как те се държат с народа ни. Една поговорка казва, "Каквото повикало, такова се обадило". Стойчо, не е зле да престанеш да се явяваш където и да е било, да се позалрави малко глупостта ти.

Биков: Кабинетът на Василев абдикира преди да е започнал

19:48:32 / 15.07.2021
3
0
Той абдикира, макар да нямаше нищо законно в действията им, но вие тъпанарчо, начело с тиквата сте изритани и това е онзи страх, който ви тресе, че дори не знаете как да реагирате, освен разбира се с глупави изяви и просташко държание на тулупа.

Мистериозна репортерка от чужбина нападна Бойко със статива

17:28:45 / 15.07.2021
3
1
Гърнето пак е на амбразурата. Колко ли трябва да си тъп и ограничен, или още повече зависим от тиквата, та да се подложиш на това самоунижение. Продажен и жалък индивид.

Румен Петков за разпита на Борисов: Чест прави на полицията, че показва, че няма недосегаеми

11:27:37 / 15.07.2021
5
0
Би им направило чест, ако това се случваше веднага след подадените сигнали и жалби, а не след като тиквата беше свален от "клона", без да може да замазва тъпанарските си изпълнения и кражби.

Защитник на Борисов хвана Бенатова и я изблъска

10:51:56 / 15.07.2021
6
1
"петково", ти нали не си маскиран, показваш с цялата си прелест на тъпанар и малоумник, вероятно като онзи, издърпал Бенатова. Какво да се прави, трябва да има и такива като теб, подложили се (незнайно за какво) на тиквата и крадливите му лакеи, а може и ти да си за някоя жълта стотинчица наведен като защитник на тулупа.

Караянчева след тежката вест, че няма да е депутат: ГЕРБ остава най-силната партия в региона след ДПС

17:17:07 / 14.07.2021
2
0
Овца, оставала, но е след ...., това ли нарича успех тази пекинска патица. Освен че стана сама за срам и смях, продължава с това си безумно поведение. Но, какво да се прави, правилно тиквата я е определил като ПКП.

Николай Василев: Да, готов съм за премиер, но не съм готов да разговарям с медии

17:13:05 / 14.07.2021
2
0
Не трябва да се говори, не само с медиите, а да не се говорят простотии, а този май го може, и то добре. И той е като един ветропоказател, който го спрегне, и хайде, става. Накъде е тръгнало това джудже, да му сърбаме попарата отново ли, или като се провали, да се каже, ами хайде пък, опитахме. Страната ни не е опитно поле, а народа опитни мишки. 

Борисов: Нашият кандидат за президент ще бъде умен и с коса

13:39:03 / 14.07.2021
5
1
Дааа, плевела и класната, те също бяха с коса, но като се замисляза умствените им възможности, а още повече, ако тиквата ги избира по интелект, тогава е ясна кандидатурата му. Прост, прост, та дрънка. 

Плевнелиев: Слави Трифонов е зависим от Доган

10:15:27 / 14.07.2021
5
3
А ти, плевел такъв, си зависим от тиквата, но както се оказва си зависим от много имотни хора и такива с власт. Безполезен индивид, нищо друго. 

Марица: Викат Борисов в полицията заради Сесил Каратанчева

08:09:41 / 14.07.2021
3
0
"Тенчо мама", ти нещо по темата ли написа, или простащината и глупостта ти не го позволяват. Всеки път съм се чудил, колко ли тъпотия и ограничение в развитието си можеш да покажеш, но почти винаги си отговарям, че то твоето развитие е застинало на нивото на амебата.

Борисов: Имам призовка от полицията

12:55:24 / 13.07.2021
8
1
И като имаш призовка, какво, да ти съчувстват ли искаш. Ставаш за смях (отдавна), защото явно срам нямаш. Пак ли да попитам за онези "ювелирни" акции на полицията (под твое тъпо ръководство), както и тези на прокуратурата (под "вещото" ръководство на цацата и каскета), за които държавата (разбирай народа) плаща все още и ще плаща дълги години, на осъдилите страната ни за безбройните глупости, които извършихте с Цецко и цяла плеяда от идиоти.

Борисов на живо: Пак ви бих, пак спечелих! Ама 7/8 ще ни оправят

12:49:59 / 13.07.2021
7
0
Физиономията от снимката е с ясен признак на психически лабилен индивид, както и недобро здравословно състояние. Изписания страх и злоба в очите на тиквата го правят още по-нестабилен, като малко дете, аха да се разплаче, но държи на своето, колкото и да не е вярно. Какво да се прави, когато си прост и ограничен, то остава за цял живот, а този дори не се старае и да го прикрива, толкова много години вече.

Журналист: Правителството на Слави има гарантирани 29 гласа от ДПС

12:38:50 / 13.07.2021
4
1
До момента, до който не се намали драстично броя на тези, които са на държавна хранилка и са силно зависими от тиквата, няма да има промяна и в резултатите. Умишлено създадената администрация, чиято цел е единствено затлачване на процесите, както и ползване при нужда, като сигурен електорат на избори, дава увереност на тиквата да бръщолеви глупостите си. Надявам се да е много близо онова време, в което ще върнат един нормален брой държавни хрантутници (администрация), с което ще се постигне и желания ефект от промяна. Едва ли спрягания за премиер Н.Василев е точния човек, по скоро е поредната грешка, заради която дори младите, избирали промяната в лицето на Слави, ще се отметнат и от него, което ще проличи много скоро. Такъв, като Н. Василев, бивал в няколко провалили се правителства, и сътворил ред глупости с неизпълнени и неизпълними обещания, е не, няма нужда. За предложените министри да не говорим, но, както се казва, да се даде шанс, въпросът е до кога ще сме на принципа "проба-грешка", от което народа е уморен и обезверен. Явно промяната не е в този, дано греша.

Борисов: Която партия подкрепи кабинета на Слави, ще е като лека жена

20:05:10 / 12.07.2021
6
2
Интересно е, дали бяха "лека жена" всички онези "патерици", които подкрепяха тиквата, или си бяха просто продажници, наредени на масата на разграбването, което определено си е самата истина. Това недоразумение не се чува какви глупости говори, както винаги. Толкова страх и злоба има във всяка думичка, която изрича, глупост и простащина, които са начина му на съществуване. Какво ли друго може да се очаква от този самозабравил се идиот. "Ват", коментарите тук се отнасят основно за темата на статията, макар да има и изключения. Що се отнася до тази "голяма грешка" (за регистрирането става въпрос), тя може да се поправи , не се кахъри, но не зная дали за самият теб не е вече късно за поправяне. Щом ти не знаеш какво правиш тук, едва ли има друг, който би могъл да отговори на този въпрос. Не прочетох коментар по темата, с който да си изразяваш мнението. Начинът, по който тръгваш с коментарите си тук, достатъчно добре описва и теб, не мислиш ли?

Хаджигенов: Голямата новина е, че ГЕРБ приключи

10:56:51 / 12.07.2021
3
0
"ПХК", явон ен разбираш, или по-скороне искаш да разбираш, че тази 1/4 са онези калинки, които все още са били заплашвани и манипулирани под страх от уволнение или нещо подобно. Що се отнася до тези, с 5 %, само се замисли за колко време ги направиха, а колко време тези недодялани крадци от тиквената партия манипулираха хората, насаждаха страх ако не бъдат те, поставяха тъпи и некадърни индивиди на места, от където да се краде и т.н. Ако някога си отговориш на този въпрос, ще разбереш и от къде идва тази разлика, както и какъв е реалния резултата, без изключително арогантните и продажни "патриоти". Можеш ли да си направиш сметката как и по какъв начин, с кого ли не влизаха в уговорки и далавери тиквениците, за да бъдат на власт. Заслепяването ти не е отминало, но на тролщината и минава времето, поне за тези, за които си се залепил като кърлеж. Понякога е добре да имаш поне малко достойнство, а тиквата и цялата му пасмина нямат такова, при тях е само инстинкта за крадене и прехвърляне на вина. Къде са предишните "светила" на еднокнижния, начело с Лилето и други подобни малоумници, а и къде беше той снощи. Видя ли посърналите Матросовски лица на лакеите му, говорещи поредните си тъпотии, пребоядисани и продажни индивиди, "ветропоказатели" и пиявици. Срам, с друга дума едва ли може да се определят тези.

ГЕРБ: Дали сме съвсем първи или по-малко първи, резултатът за нас е постижение. Срещу нас бе целия ресурс на държавата

21:56:49 / 11.07.2021
7
2
Тъпанар, а когато бяхте на власт, дори предните избори, целият ресурс на държавата (разбирай самозабравилата се тиква) беше с вас, но отново пропаднахте. Вие сте срам за народа, поплювковци крадливи.

Борисов: Благодарен съм на Господа, че ни оставиха живи

19:22:54 / 11.07.2021
4
2
"ПХК", никой не плюе тиквата, само казва мнението си за истинското му лице, простащината, която блика като гейзер в изказа, както и лъжите, които излизат при всяко отваряне на устата му. Това, а и всяко едно негово действие (откакто се появи на обществената сцена) го определя като позор за страната и народа ни. А ти, като си едно ниско платено тролче, не се пени, нали знаеш какво означава писането с големи букви. Е, вероятно ще си загубиш жълтите стотинки, но нейсе, други ще те наемат, макар да си много слаб и елементарен.

Съдия Стела Михайлова загина след падане от терасата й

20:13:44 / 10.07.2021
5
2
Вярно е "Тенчо мама", не случайно и ти си толкова ограничен и тъп. Дори първата дума за мъртвите не е нормална, което е показателно за глупостта ти. Светла и памет на жената.

Караянчева: Тече показна наказателна акция срещу мен

20:52:04 / 09.07.2021
3
3
Тази кърджалийска елементарна женица дали знае какво е "дискредитиране". Това се случва с такива, които имат достойнство и съвсем несправедливо бъдат уличени във връзки с лица и факти, които са свързани с престъпления или действия уронващи престижа на чисти и некомпрометирани личности. Като се замисля, тази бедна и тъпа душица, нито има достойнство, нито е некомпрометирана, и то от самата себе си. Едва ли жена, дори с малко достойнство, би позволила, след откровеното и определяне като ПКП, да се усмихва и радва на този, който я е злепоставил пред цял народ, а едва ли не и пред света, предвид заеманата длъжност. Да, на този пост я постави същия този малоумник, но това едва ли има нещо общо с умствения капацитет, който притежава, или може би точно поради това, щото той отсъства. Та, тази пекинска патица е тръгнала да говори за дискредитиране. Жалка женица, жалка работа, много жалка, като всички лакея на тиквата.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X