Потребителски профил

някой

Регистриран: 11.03.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
5761
2171
3590

Рейтинг: 9196

Място в класацията: 43

Коментари на някой

Грета Тунберг в сблъсък с Доналд Тръмп в Давос

16:55:37 / 22.01.2020
5
0
Време е това болно дете да бъде прибрано, а грижите за него да са специални. Нима няма достатъчно големи и разумни хора, които да кажат и покажат на обществото, че определени кръгове и марионетки са яхнали това заблудено дете за да реализират или нереализират определени техни проекти. Няма ли достатъчно зрели и разумни хора, които да защитават и показват заинтересованост към поставяните проблеми, та са оставило това в "ръцете" на невинно дете, което на някои от снимките е с толково зъл и изпълнен със злоба поглед. Това ли е бъдещето на човечеството, това ли трябв ада изразява детското лице, на тези години. 

Борисов получи специална монета от Държавния департамент на САЩ

20:59:13 / 21.01.2020
3
1
Цървул (Колекторо-Нексусчо), нали знаеш, че след броени минути ще си история и с този ник. Или както се казва, ще си отидеш като овца без история, но ти си предводител на стадо такива, което не изключва заличаването ти отново без историяУсмивка Що се отнася до монетата, това са монети на определена длъжност или организация, изписано е на самата монета, които се подаряват при срещи за спомен от длъжностните лица, без определено значение. В случая със "слънцето" е просто една елементарна манипулация, на която той се радва като малко дете, а всъщност е незначително действие от другата страна, показващо за пореден път подигравателния тон на дарителя Усмивка

Гърневски обвини комунистите за водния режим в Перник: ГЕРБ лекува 10 години рани от 70-80 години

17:41:07 / 21.01.2020
8
1
При теб "Лошия", или по-точно - тъпия, няма какво да се проверява, ясен си на всички тук четящи и пишещи. Но наистина е по-добре да си замълчиш в случая, и въобще в случаи като този, изглеждаш нелепо и елементарно, освен ако по принцип си такъв или изглеждаш така. Помисли и ще стигнеш до правилния избор, а той е, да си мълчиш.

Гърневски обвини комунистите за водния режим в Перник: ГЕРБ лекува 10 години рани от 70-80 години

16:43:45 / 21.01.2020
13
1
Защо хора, защо давате "трибуна" и възможност на такива "ветропоказатели" да изказват излишните си мнения, и което е още по-лошото, толкова противоречиви и неистински, пропити с измислени и коленопреклонни твърдения. На този колко пъти е необходимо да му се каже, покаже и докаже, че е един от многото мазници, присламчващи се към "управляващите", и крадящи с тях. Боже, пази България и от такива като този.

Табели във варненски автобус развеселяват и поучават

20:29:06 / 20.01.2020
6
2
Цървул, тези табели, за които си написал, са постоянно пришити към изпокъсаните, мръсни и вмирисани дрехи, с които си облечен. Простащината ти е колосална, а както написах и под друга статия преди малко, тук ще имаш още съвсем малко съществуване, като това в живота ти, елементарно и малоумно.

Кеворк Кеворкян: Наслушахме се на доста спекулации

20:24:50 / 20.01.2020
3
2
Тъпанарите бедни ми Цървулчо (Колекторо-Нексусчо), сте от "управляващата" партия, тъпанарите, а да не забравям и елементарните индивиди като теб. Съвсем скоро няма да има помен от твоите писания, както и от поредния ти малоумен ник, нали знаеш, модераторите се намесват, и от теб не остава и следа Усмивка

Явор Нотев: Няма да подкрепя вота на недоверие на БСП

20:17:16 / 20.01.2020
5
2
Цървул (Колекторо-Нексусчо, с пореден намер), явно набързо си натряскал простащината си под доста статии, преди да те усетят модераторите. Но нали знаеш, че само след не дълго ще си история, дори и с този продължително малоумен ник. Относно този Явор, няма да подкрепи вота не за друго, защото ако го направи, това ще е последния път, в който е народен представител, или иначе казано "предател", като теб, едноклетъчно недоразумение цървулчо.

Борисов среща Тръмп в Давос

17:35:55 / 20.01.2020
5
0
Да вземат да му обяснят какво означава първо темата на срещата, а после да го пазят да не налети на Тръмп, че пак станахме за резил, не че не сме толкова пъти вече.

Кеворк Кеворкян: Наслушахме се на доста спекулации

00:05:37 / 20.01.2020
5
1
Цървул (Колекторо-Нексусчо), а аз все още се чудя защо модераторите не са те скрили, малоумно индивидче. Сигурен съм, че този и другите ти просташки и тъпи коментари ще са изтрити още тази нощ, а ти, заличен, като всеки предишен път. Толкова си тъп, та чак объл, и по простотия трудно нямаш равен тук.

Италианският боклук стои във Варна от 3 месеца

22:27:56 / 17.01.2020
7
2
Цървул, (Колекторо-Нексусчо), та ти не можеш да бъдеш дори и проблем малоумнико, но незнайно защо все още модераторите не са те заличили от форума, надявам се това да стане до няколко минути. 

Мая Манолова: Създаденият от Борисов холдинг е мегасхема за източване на държавни пари

17:48:43 / 17.01.2020
3
0
"Лошия", или по-правилно - тъпия, както ти бяха написали тук и други, вземи та научи първо българския език, а после се упражнявай в съставяне на изречения (особено сложни) и словосъчетания, които да публикуваш тук. Тролове като теб и Колекторо-Нексусчо, с вичките му производни тук, създавате излишно напрежение и цапате ефира с простотията си. А що се отнася до злобата и нахалството, то равни нямате, те ви изхвърлят през вратата, а вие отново влизате през прозореца, през всяка дупка, от където намерите, само и само да ръсите глупостите си тук [img]https://static.petel.bg/img/emoticons/smile.png[/img]. Сега разбра ли ме.

Политолог: Борисов прави винаги отстъпки, за да е добре с всички

17:48:04 / 17.01.2020
6
0
"Лошия", или по-правилно - тъпия, както ти бяха написали тук и други, вземи та научи първо българския език, а после се упражнявай в съставяне на изречения (особено сложни) и словосъчетания, които да публикуваш тук. Тролове като теб и Колекторо-Нексусчо, с вичките му производни тук, създавате излишно напрежение и цапате ефира с простотията си. А що се отнася до злобата и нахалството, то равни нямате, те ви изхвърлят през вратата, а вие отново влизате през прозореца, през всяка дупка, от където намерите, само и само да ръсите глупостите си тук Усмивка. Сега разбра ли ме.

Мая Манолова: Създаденият от Борисов холдинг е мегасхема за източване на държавни пари

13:56:34 / 17.01.2020
2
1
Не е истина, глупостта и простоията превзема форума тук, особено под тази статия, където са си уредили среща няколко измислени герои и елементарни индивиди, взели себе си за "фактори". Предполагам, че няма нужда да уточнявам за кого пиша,то е ясно, с "изтрити и "заличени" профили, нароили се всякакви, но еднакви екземпляри, със силно развито чувство на зависимост. Но те, като птицата Феникс се възраждат от пепелта, с още по-голяма глупост и простотия, с малоумие и недоразвитост. Надявам се ме разбра Колекторо-Нексусчо, и всиките ти производни тук, както и твоите "приятели" и "колеги". Бяхте забавни, но вече сте жалки, и най-вече, повтарящо се елементарни.

Мая Манолова: Създаденият от Борисов холдинг е мегасхема за източване на държавни пари

09:43:36 / 17.01.2020
2
6
Не зная лош ли си "Лошия", но със сигурност си тъп, с което отговарям и на въпроса на аватара ти. Верно, тъп си, щом пишеш тук, а и не само под тази статия, простотиите си. Вземи се спри, отвори си очите, а не седалищния орган, и ако можеш ( в което се съмнявам) разбери какво пишат и какво питат "Изправи се. БГ". Има една сентенция, която казва "Когато фактите говорят, и боговете мълчат." А ти явно си едно недоразумение, продукт на крадливите настоящи "управляващи", от която и да е политическа формация в момента, което дори няма и собствено мнение.

Румен Радев: Няма да влизам в договорки за промени в Конституцията

23:31:35 / 16.01.2020
3
2
Явно за кратко се е появил и Цървула (Колекторо-Нексусчо), но модераторите са реагирали бързо, изтрили са простотиите му, а и самия него. Това е похвално Петли, адмирации.

Държавната телевизия на Русия осмя Бойко: Борисов се натиска на Путин, иска да му се хареса

12:36:14 / 16.01.2020
7
3
Да, "Мистър Бийн", аз не го и викам дори, но виждам че модераторите се грижат за постоянното му триене и заличаване на регистрацията, което им прави чест. А иначе си прав, истинска отмора е, когато това недоразумение не е в ефира Усмивка

Учредяват държавен холдинг, за да имаме по-чиста вода

11:52:11 / 16.01.2020
5
4
Голям смешник е тоози, бисерите му нямат край, но какво да се прави, като е "слънце", трябв ада грее навсякъде, а тези под него, милите "управляващи", отново трябв ада го гледат с благодарност и смирение, като овчици на заколение (каквито всъщност са). А народа, ех, народа български, тежко и горко му с такива "забележителни" ръководители. 

Държавната телевизия на Русия осмя Бойко: Борисов се натиска на Путин, иска да му се хареса

11:36:46 / 16.01.2020
7
4
Цървул )Колекторо-Нексусчо), пуснаха те да си почиваш ли, защото времето не е хубаво и не можеш да изкераш стадото на паша и е в обора, където си и ти. Я отиди да ги нахраниш, а не цапай ефира, както злепоставя народа и страната ни твоето "слънце" и главен герой в статията.

Държавната телевизия на Русия осмя Бойко: Борисов се натиска на Путин, иска да му се хареса

11:24:40 / 16.01.2020
9
5
За кой ли път става за смях "слънцето", но какво да се прави, материала е такъв. И това е "управлението" на държавата. Срам за българите, Боже пази България.

Екатерина Захариева: Решени сме да довършим мандата си

20:31:17 / 14.01.2020
5
1
Цървул (Колекторо-Нексусчо), нали ти се каза да си ходиш в обора, там можеш да извоюваш (вярно, с много труд) достойното отношение на мълчаливите и безобидни животинки, които са принудени да те търпят, горките те. Надявам се да си вдянал, не иглата, а да си разбрал написаното.

Президентът Радев: Очаквам не само показност, а ефективно и всеобхватно разследване

20:27:44 / 14.01.2020
5
2
Цървул (Колекторо-Нексусчо), верно си изключително ограничен и клиничен случай на психично болен. Не го доказвай всеки път, необходимо е само да изчезнеш от тук, както преди няколко дни, и да не се появяваш. Беше забавен понякога с простотията и простащината си,но вече не си, защото само толкова може един индивид обслужващ и водещ безмълвното стадо от невинни животинки. Чудя се как и те понасят глупостта ти, която съм сигурен че показваш и пред тях. Я бегом в обора, че общуването с тях може да ти спечели и благоволението им.

Екатерина Захариева: Решени сме да довършим мандата си

20:15:17 / 14.01.2020
4
2
Цървул (Колекторо-Нексусчо), ти обора "болница" ли наричаш. Я бегом при мълчаливите си събратя, да им почистиш и нахраниш. А що се отнася до тази, на снимката, и нейните бръщолевения за "интересите на българските граждани ", е повече от ясно, че толкова години на преден план са стояли и стоят техните, лични интереси, на така наречените "управляващи" и слугите им (продали дребните си душици), поставени на различни позиции. А ти, Цървул, не се вписваш в никоя от тези картинки, но все пак, има нужда и от такива като теб, да чистят оборите, да говорят на животинките и да осигуряват част от храната на тези над теб, или иначе казано - всички.

Опожариха седем коли в Троян

12:51:43 / 14.01.2020
3
2
Това вероятно е от "показването", че има "държава", след изявлението от вчера на някои отговорни "другари", избрани на много високи постове, след като един от тях е бил единствена предложена кандидатура. Или да го нарека, доказателство (опровержение) на показа, че има "държава".  Под всяка такава, или подобна новина може да се напише същия еднозначен коментар. Дано само се събудят тези, от които наистина зависи присъствието и показването на държавността.

Главният прокурор в Галиче: Тук смe, за да покажем, че има държава

11:40:07 / 13.01.2020
6
4
Ако това е начина, и тези са тези, които да показват че има "държава", то жална и майка на тази държава, каквото всъщност вече се случва в нея. И ако това е случаят, с който за пореден път ще се демонстрира "загрижеността" на "държавата" за народа и,  за пореден път ще кажа и аз, че нямам думи, за това което се прави. Прах в очите на хората, или изключително лош ПР. Щом цялата "професионална" машина по защитата на населението и правораздаването в страната ни се е съсредоточила в гова небезизвестно село, можем да си представим как би изглеждала една наистина мащабна операция. Ето начина да се отклони за пореден път вниманието на хората от истински важните теми за страната. Боже пази България от такива.

Евростат: Българите ходят по-често на ресторанти от германците

21:08:36 / 08.01.2020
3
2
Цървул Нексусчо-Колекторчо), така ли си кръстил безмълвните ти събратя в обора, определил си и професиите им, които си изброил Усмивка. А що се отнася до вечерите ти е ясно, ако ти сложат и малко по-добра зоб, това за теб си е направо като "най-скъпите ресторанти. Забавляваш с глупостта си, но не си забавен, а елементарен Усмивка.

Министър Сачева: Хората в социалния дом са починали от болестта си, не от небрежност

20:45:37 / 08.01.2020
4
2
Щом на това недоразумение на снимката са дали думата и има наглостта да се произнася, какво остава за другите тъпи калинки на "слънцето", което днес изглеждаше също толкова просташки, както си изглежда винаги, и всъщност, какъвто си е. А виждам, че Цървула, Нуксусчо-Калекторчо и т.н., отново мърси ефира. Лошо Цървул, много лошо, простащината и продажността е в природата ти, същността и целта на елементарния ти животец. Прибирай се при стадото си, безмълвните ти събратя не могат да ти отговорят, за това и там можеш да излагаш "тезите" си, да хвалиш и превъзнасяш когото си искаш от крадливите "управляващи". Хайде, сега бегай Усмивка

Тръмп: Няма загинали американци при атаката на Иран

20:22:08 / 08.01.2020
5
2
Цървул, или иначе казано Нексусчо, Колекторчо и другите тъпанарски производни тук, постоянното ти появяване тук означава само едно - наличие на изключително голямата глупост, простащина и най-вече силно ограничен ум (ако въобще има такъв) в празната ти главица. Глупавото твърдение, че "тровиш" някого тук, е лишено от всякакъв смисъл, но при всички случаи показва клиничното ти психично състояние на силно зависим индивид, ограничен в развитието и застинал на ниво първя група в детската градина, да не кажа в детска ясла. А сега послушай разума, макар да ти липсва, но колкото и малко да се е развил при теб, спри да се изявяваш тук, за твое добро е Усмивка.

Борисов: Всички кметове са ми еднакви

23:37:35 / 31.12.2019
6
1
"Наблюдател", прекрасни стихове, изпълнени с разбиране и нежност, които този към когото в момента са насочени, няма как да разбере. Елементарното му съществуване се изразява и в елементарното му изразяване, в което глупостта и простотията му е взела превес, но от друга страна това е разбираемо, предвид емоционалното, психичното и здравословното му състояние. "Скъпите" ястия и питиета на Цървула (Колекторо-Нуксусчо) са бленуван сън, или са просто събраните от кофи и казани хранителни отпадъци, а питиетата -  вероятно оставени вкиснало вино или бира. "Наблюдател", нека малко преди настъпването на Новата 2020 година да пожелая на теб и другите разумно пишещи във форума добро здраве, невероятен дух и добро настроение, а на Цървула, дано се смилят над него "феите" и му дадат поне малко разум. Наздраве !!!

Борисов: Всички кметове са ми еднакви

22:18:28 / 31.12.2019
5
2
Цървул (Колекторо-Нексусчо), простотията ти няма спиране дори в празничен ден и нощ. Толкова си успял, че са те пуснали дори в обора, на топло при мълчаливите ти събратя. А що се отнася до "скъпите" ти ястия и питиета, не ги бъркай със събраното от кофите и казаните, на което се наслаждаваш в новогодишната нощ, явно са ти оставили и някое вкиснало вино или бира Усмивка. Та, я бързо бегом обратно в обора, че започна да мирише в ефира от глупостта ти.

Министър Горанов: Безработицата намалява, минималната заплата ще нарасне

22:25:20 / 27.12.2019
5
3
Цървул (Колекторо-Нексусчо), ставаш все по-зле, пишеш си сам, а за говоренето на себе си, което съм сигурен че правиш ежеминутно, затвърждаваш клиничното си състояние. Та, отново да ти напиша - бегом в обора, та вече те търсят безмълвните ти събратя, на топло, е, намирисва, но ти така си и миришеш, свикнал си. Но не вмирисвай ефира и не го пълни с простотията си Усмивка.

По нареждане на Борисов: Главният секретар на МВР е командирован в Перник

18:06:36 / 26.12.2019
2
2
Ами да, то няма министър на вътрешните работи Усмивка, смешници, всички, начело със "слънцето" и министрите му, а да не казвам за тази марионетка, която не знае къде се намира. Жалка работа, думи нямам, защо ли все вървят зад събитията. Но какво да се прави, сега им идва времето на бушоните, като не плащат се получава така Усмивка. А ти, Цървул (Колекторо-Нексусчо), наистина, ти си правилното нещо, което са направили всички тези твои "благодетели", за това и резултатът е такъв, пръкнал си се елементарен и най-вече клиничен медицински случай, идеален образец за изследване на психически изостанал индивид Усмивка.

Борисов: Българският казан в ада не се пази, даже теглят българите сами към дявола

17:45:16 / 26.12.2019
2
1
Цървул (Колекторо-Нексусчо), не мисля, че някой тук иска точно ти да му обръщаш внимание малоумнико. Твоето право, и най-вече задължение е да обръщаш подобаващо внимание на животинките в обора, на тях можеш да разказваш за "величието" си, за "образоваността" ти и за всичките ти "постижения" в човешкия свят. Те може и да те разберат, но и в това се съмнявам вече, защото ти си неспасяем случай, горките животинки, на какво са подложени от присъствието ти. УсмивкаУсмивкаУсмивка

Борисов: Българският казан в ада не се пази, даже теглят българите сами към дявола

15:57:37 / 26.12.2019
4
1
Цървул (Колекторо-Нексусчо), гадно е само на теб, защото си рядко срещан клиничен медицински случай, и защото силно ограничените ти възприятия не ти позволяват да се определиш, за това го правят тук пишещите, както вероятно и тези около теб. За пореден път ти пишат, в случая TAURUS, и то изключително изчерпателно за твоите бленувания и поведение в ефира, които всъщност само го мърсят. А за пореден път ще ти напиша и аз, скрий се, наври се в обора при себеподобните си, където са ти отредили място господарите, стой на топло, не се отвивай за да не настинеш и се радвай на съществуването си. Що се отнася до тези, които "боготвориш", и на тях им идва времето, и то съвсем скоро, народа няма да ги търпи повече.

Караянчева: Дано коледният дух да ни направи по-добри, по-силни и по-човечни

10:05:29 / 25.12.2019
7
2
Цървул (Колекторо-Нексусчо), щях да ти честитя Рождество Христово, но ти отново се "изходи" по въпроса, а и това не е твой празник. Та, простотията ти и на този светъл празник е вездесъща, за това, както е казал народа "каквото повикало, такова се обадило", или специално за теб - бегом в обора, където ти е мястото. Усмивка

Мъжът, ремонтирал сам Боянската църква: Не мога да стоя безучастен и да гледам как се руши

17:52:35 / 24.12.2019
4
2
Цървул (Колекторчо-Нексусчо), пак са те изтървали от обора, вероятно да занесеш фураж за животинките и себе си. Я марш отново там, че вмириса ефира на оборска тор глупако.

Борисов се похвали: Изпращаме успешна година! От папата до Белия дом най-важните хора в света дадоха оценка за България

15:58:02 / 23.12.2019
9
2
Народа, народа тикво не ти дава добра оценка, но какво да се прави, като толкова ти е ума. Или тяхната (на всички пред които си коленичил) оценка е важна, защото ако не ти стояха зад задника, отдавна да си история, и то лошата история на България, каквато надявам се да бъдеш съвсем скоро. Срам и позор за народа е всяка твоя дума. А ти, Цървул безподобен (нали си знаеш Колекторчо-Нексусчо, че за теб става дума), се наведи още повече, та да ти е още по-приятно оправянето. И най-добре, както си така наведен, лазешком при стадото, че виж си се отклонил много от него и си го загубил. УсмивкаУсмивкаУсмивка

Андрей Райчев: Бойко Борисов се справи лесно с раздялата с Цветанов и това му донесе по-голяма радост от спечелените избори

09:56:56 / 23.12.2019
6
2
Този ветропоказател отново ли му дадоха думата, та да прояви хамелионщината си. Да внимават околните да не ги напръска, и е добре да не се слуша много какво говори, че утре ще извърти опашката и наклона си в друга посока. А ти Цървул, пак ли се появи. Вероятно е завалял дъжд на пасището и са те оставили в обора при животинките. Бегом да ги наглеждаш и нахраниш, та вземи хапни и ти с тях.

Голяма акция на МВР в Пловдив, отнеха книжките на 6 шофьори

20:16:27 / 22.12.2019
6
2
Цървул, теб няма какво да те вълнуват тези неща, на пасищата няма контролни органи по транспорта, но и това ти е простено, глупостта ти е вездесъща, така че не се притеснявай. Но, както написах в коментар под друга статия, вмириса ефира на оборска тор, така че се скривай, за да не те скриват отново модераторите. УсмивкаУсмивкаУсмивка

Тома Биков: Парламентът е най-прозрачната институция в България

19:58:42 / 22.12.2019
7
2
Цървул (знае се за кого става въпрос, нали Усмивка), нали ти се каза да се скриваш в обора, че отново вмириса ефира с малоумието и простотията си.

Борисов изригна срещу президента и Нинова заради водната криза в Перник: Държат се като току-що родени бебета

17:34:42 / 22.12.2019
3
2
Цървул (Колекторчо, Нексусчо и другите си идиотски производни Усмивка), ти пак ли се пръкна от купищата тор на твоите безмълвни събратя, събирана с години от обора на господарите ти. Та ти си като Фениск на глупостта и простотията. Я бегом в обора, където ти е мястото. УсмивкаУсмивкаНамусен)

Тома Биков: Парламентът е най-прозрачната институция в България

17:31:09 / 22.12.2019
6
2
Толкова прозрачен и предвидим е, като теб, с всичките ти простотии които ръсиш. Не разбра ли, че си срам за народа ни, начело със "слънцето" ти, и цялата ви крадлива свита от продажни индивиди. Това, че влизат медии и журналисти, които са на хранилка и продали собственото си достойнство, също като теб, това ли наричаш прозрачност малоумнико. Жалки продажници, защо не споменеш какви ги говореше преди време по адрес на сегашния ти "благодетел", или вече си осъзнат идиот, и за това си на това мнение.

Цветанов: Първите опити за моето дискедитиране бяха още през 2010 -та

19:57:24 / 21.12.2019
6
3
Цървул, тук имаш право, става дума за "пацул", правилно си се самоопределил този път Усмивка, но това не е компромат, това е истинската ти същност Усмивка.

Гугъл: Левски се е самоубил. После се поправи

19:55:13 / 21.12.2019
4
2
Цървул (знае се за кого става въпрос, нали Усмивка), във всичко написано тук единствената грешка си ТИ. Клиничен психиатричен случай си, не само грешка Усмивка.

Борисов изригна срещу президента и Нинова заради водната криза в Перник: Държат се като току-що родени бебета

18:22:20 / 21.12.2019
7
3
Цървул, в тебе са инвестирали вече, поверили са ти стадо безмълвни животинки, които разбира се, са и с доста повече интелект от теб. Така че, свирай се в обора и не си подавай носа навън, нали ти се каза, клиничен случай си, и което е по-лошото, невъзвратимо глупав.

Борисов изригна срещу президента и Нинова заради водната криза в Перник: Държат се като току-що родени бебета

18:10:47 / 21.12.2019
7
3
По прост от този едва ли може и да има. На кого ги говори тези измислици, бленувани в сънищата му, заводи, инвеститори, просперитет и благоденствие на народа. Защо бе тиква, защо бръщолевиш такива глупости, ако сам се слушаш няма и да си повярваш, а искаш хората да ти повярват. Жалка картинка, жалки и най-корумпирани "управляващи", съсипващи страната и народа си. 

Финансовият министър очаква в началото на 2023 година България да замени лева с евро

18:03:08 / 21.12.2019
6
3
Тогава не само няма да има замяна на лева с еврото, но до тогава и вас глупаци няма да ви има в пространството, а силно се надявам да сте там, от където да виждате небето на квадратчета. Мястото, където постоянните ви дрехи да са раирани, което да продължи достатъчно дълго, че да станете като Цървула (да се разбира Колекторитионер-чето Нексусчо, и другите му тъпи и просташки производни тук), който тогава ще е с друга визия, залегнал на новите в поза партер, но все още със същия капацитет на индивида, който ще пасе себеподобните си УсмивкаУсмивкаУсмивка

Красимир Вълчев за задължителното предучилищно образование за 4-годишните: Трябва да пресечем неграмотността

21:55:59 / 19.12.2019
4
1
Цървул (Колекторчо и другите ти тъпи производни тук), ти още ли не си легнал ? Я да отиваш в обора при стадото си и да се завиваш, че сутринта ще ставаш рано, времето е топло и става за паша, трябва да изведеш себеподобните си.

Откриха мъртъв 24-годишния Николай, когото издирваха в цяла София

20:25:15 / 19.12.2019
5
2
"Голям праз", какво мислене намираш в Цървула (за теб тюбитейка), това е твърде сложен процес, нехарактерен за индивиди като него, но си прав за ограничението, което толкова силно е сковало развитието му, че не може да се отлепи от развитието на едноклетъчните (ех, сложна дума за него, но ... поне да я научи Усмивка).

"Дойче веле": Как София изяжда България

20:08:34 / 19.12.2019
3
2
Цървул (Колекторчо и другите ти тъпи производни), пак се открехваш, а що се отнася до питието ти, да, прясно издоено мляко е, от стадото което пасеш, ти се е видяло като вино. Разбираемо е, малоумието ти те кара да халюцинираш, за това ти казах че си клиничен случай, вероятно интересен за изследване. Дерзай по същия начин, може и да те забележат съответните органи УсмивкаУсмивкаУсмивка

"Дойче веле": Как София изяжда България

14:37:50 / 19.12.2019
4
1
Цървулчо, повтаряш мои думи, но и това ти прощавам, няма как да знаеш повече, но все пак е похвално, че си се научил да четеш поне Усмивка

"Дойче веле": Как София изяжда България

13:50:16 / 19.12.2019
4
2
Цървулчо, ти си просто изключително клиничен случай, но ... ти си го знаеш, за това и ти се прощава простотията, от всички и навсякъде, както и аз съм ти я простил, такава ти е природзата, ограничена до две възприятия Усмивка

"Дойче веле": Как София изяжда България

12:59:41 / 19.12.2019
4
3
Такива търтеи като теб го правят, Цървул безподобен. Такива, които имат две гънки, предполагам са ти казвали за какво се ползват от едноклетъчникато теб. Върви си паси събратята и не цапай ефира.

Източиха десетки банкови карти след покупки в интернет у нас

12:38:54 / 19.12.2019
2
2
Цървул, много добре зная какво са виртуална карта, 3д пароли и куп други неща, които едно едноклетъчно като теб няма от къде да знае. И най-вече, хайде на паша, чака те стадото, времето е слънчево, на чист въздух, да ти се проветри и без това празната главица. Усмивка

Източиха десетки банкови карти след покупки в интернет у нас

10:59:19 / 19.12.2019
1
2
Цървул, само тъпанари като теб могат да напишат подобна простотия, но и това ти е простено, то е от липсата на координация и непознаване на хората, а най-вече, от натрупаната злоба към хората, което е нормално за един индивид, сравняван с едноклетъчно. Усмивка

Експерт по bTV: Гешев влиза в мандата си в Сатурнова дупка, дано не му попречи

20:49:24 / 18.12.2019
2
2
Та той самият е една голяма дупка, бездънна и безформена, а Цървула (знаеш си, нали Колекторчо), дори и за дупка не става УсмивкаУсмивкаУсмивка.

Борисов: ЕК може да предложи нови правила за международните пътни превози

20:46:07 / 18.12.2019
4
3
Но не ти еднокнижнико си този, който направи нещо в тази посока. Страхът, продажността и малоумието надделяха над това, да се защитят националните интереси. Само не си приписвай заслуги за това. А ти, Цървул (нали няма нужда да уточнявам за кого става дума), скоро ще смениш "песента", и посоката на лазене Усмивка

Минималната заплата става 610 лв. от 1 януари

20:42:45 / 18.12.2019
4
2
Цървул (нали си знаеш другите производни Усмивка, да не ги повтарям), сеира ти гледат всички тук, а вероятно и тези около теб, но най-вече бедните безмълвни животинки, да ги съжали човек. Но, какво да се прави, клиничен случай си, вероятно интересен за медицинските специалисти УсмивкаУсмивкаУсмивка

Румен Радев: Идните поколения винаги ще намират в Капитан Петко войвода пример за родолюбие

14:50:01 / 18.12.2019
6
2
Цървул (Колекторчо, Нексусчо и другите ти тъпи производни тук), той много добре говори Президента, но ти си неспасяем случай, и нали ти се каза, потърси специализирана медицинска помощ, може и да ти обърнат внимание, рядко глупав си.

Въздухът в 12 града на страната днес е „отрова”

14:27:37 / 18.12.2019
4
2
Ти Цървул (Колекторчо, Нексусчо и другите ти производни тук), си в постоянна командировка (на паша с животинките), е малко понамирисваш, но ти си свикнал с миризмата на безмълвните си събратя. Но тя, простотията не те оставя на мира, което е нормално за теб, защото тя е същността ти, природата ти, какво да се прави.

Десислава Радева: Хубавото на президентството на Румен Радев е, че е временно

20:39:25 / 16.12.2019
5
2
Не "Чичо", социалната кухня затваря, не закусвалнята, а на Тенчо му оставят храна, която не са раздали на другите социално слаби, дори разреждат супичката, та да има и за него. Усмивка

1500 фалшиви сигнала на телефон 112 от началото на годината

21:25:27 / 15.12.2019
6
2
Цървул (Колекторчо, Нексусчо и другите ти тъпи производни тук), то и няма как да те интересува, защото там където се намираш, капацитета ти, липсата на всякаква комуникация със света и липсата на нормално развито сиво вещество, оправдава поредната ти избълвана глупост. И лягай да спиш, че сутринта рано ще извеждаш мълчаливите си събратя на паша, където не е лошо да попасеш и ти.

Борисов: Не може да сложим милиционери на всяка дупка

16:58:17 / 14.12.2019
9
1
Но можем да махнем теб, тогава няма да има нужда да "слагаш" друго, освен раираните дрехи.

На хранилка: Провалени кметове на ГЕРБ влизат в бордове на общински дружества

16:49:40 / 13.12.2019
8
1
То е ясно, така се пази електората и техните роднини. Продажни галфони, няма що, елементарни хорица без частица достойнство. Всъщност, като "слънцето" си, какво друго да се очаква от нискообразовани и продажни душици. 

Чуколов: Борисов да каже все още ли Джамбазки му е любимият политик

11:25:00 / 13.12.2019
5
2
А този не трябва ли да обясни първо, как се вика на репортер или на нормални хора (не като него и "вожда" му) да се извинят, та тогава да раздава "правосъдие" и да иска обяснение. Но  пък за сметка на това "слънцето" трябва да обяснява за много други негови постъпки, къде-къде по тежки от към нанасяне на щети на страната и народа. И още, употребата на алкохол, и доказаното по безспорен начин съдържание на алкохол в кръвта, равняващо се на 1,08 промила, не означава нетрезво състояние. Това е само употреба на алкохол, явно е трудно за разбиране. А ти, Цървул (Колекторчо, Нексусчо и другите ти производни тук), много пъти ти се каза да не мърсиш ефира, а да отидеш и изведеш на паша и чист въздух безмълвните си себеподобни. 

Бивш шеф на "Авиотряд 28": Фалконът има още 100 години живот. Манипулират хората, за да оправдаят 60 милиона долара за нов самолет

10:09:55 / 13.12.2019
6
1
Цървул, каза ти се нещо, времето е добро за паша, изведи ги, а с тях и ти, имаш нужда от свеж въздух, задънил си се от простотията си.

Жена и съпругът й: Охраната на Слави ни отправи заплахи. Екипът на Трифонов: Няма такъв инцидент

10:07:56 / 13.12.2019
4
2
Цървул, нахрани ли себеподобните си и безмълвни последователи, та се появи да пишеш простотиите си под всяка статия. Времето е хубаво, изведи ги на поляната да попасат, и ти с тях.

Владислав Горанов: Радев е вреден

09:25:40 / 13.12.2019
6
4
Вредни сте вие крадливи тъпанари, не Президента. Намери се кой да ви го казва в очите и подскочихте като опарени. Съсипвахте и съсипвате страната и народа толкова години, не се спряхте, но и вашия ред идва. Безочието и кражбите ви станаха безогледно нагли, толкова, че не се съобразявате с нищо вече, дори и не се оправдавате. Лошото е, че продажните медии продължават да дават трибуна на такива елементарници, което всъщност мотивира народа повече да ви изрита.

Данаил Кирилов за юбилея на СГС: С трепет влизам в тази сграда

21:15:47 / 12.12.2019
4
1
Рядко може да се види такава олигофренска физиономия, не е истина какво нещо ръководи едно от най-отговорните министерства в страната ни. Но какво да е това нщо, когато подобно нему нещо го е поставило. Срам за българите, срам за народа ни са такива.

Тома Биков: Румен Радев ме изненада само веднъж – когато стана президент

17:18:46 / 12.12.2019
9
1
А ти не спираш да изненадваш с простотията си, ежедневно и ежеминутно, пребоядисано мекере. Колко жалък може да си, че да имаш наглостта да говориш толкова много глупости. Но какво ли не прави индивид като този, за да се хареса на "слънцето", как ли не пада по очи, и вероятно целуващ ръка (а и не само ръка) ежедневно. И винаги се чудя, как може да са толкова продажни и медиите, за да отразяват такова малоумие, ако е за да покажат, че не трябва да са такива хората, съгласен съм. Но натрапването на физиономията и глупостта на такива идва в повече.

Деница Сачева: Заплатите в страната достигнаха 1267 лева

14:17:48 / 12.12.2019
7
2
Цървул (CollectoRitioner, Нексусчо и другите ти тъпанарски производни тук), правиш пачки, вярно е, от кашоните, които събираш от кофите за боклук или пред магазините, и возиш в изхвърлена детска количка, а после предаваш на пунктовете за хартия. Тази ти дейност е зимна, когато не можеш да изведеш безмълвните си събратя и сестри на полето и чист въздух. Лекувай се, в коментар под една от статиите ти писах, ти си рядко глупав и елементарен индивид, интересен си за медицински изследвания, опитай там, може и да имаш късмет.

Вицепремиерът Марияна Николова: Работодателите не одобряват вдигането на минималната заплата на 610 лева

14:10:30 / 12.12.2019
6
1
Вярно е Цървул (CollectoRitioner, Нексусчо и другите ти тъпанарски производни тук), ако си умен и кадърен печелиш, но ти не само че не си умен и кадърен, а си толкова елементарен, че не осъзнаваш размера на глупостта си. Прави са "Чичо" и "Стамат", както и много други са ти писали тук, имаш нужда от специализирана медицинска помощ, и то от изключителни професионалисти, защото ти си неспасяем случай, който вероятно трябва да се изучава в медицинските среди. 

Борисов към Столтенберг: България е отговорен съюзник на НАТО

13:16:28 / 12.12.2019
5
1
Явно Цървула (Колекторчето, Нексусчо и другите му производни тук), приема глупостта и малоумието за "интелект", което е нормално за изказа и начина на говорене, неговия (на Цървула) и всички от "управляващата" клика, начело с "галения" от папи.

Дълбока пропаст зейна в София и погълна стълб, коли висят на ръба

10:19:52 / 12.12.2019
5
1
Цървул, ти даже и проблем не можеш да бъдеш Усмивка, но все пак си пропаднал, като това свлачище Усмивка, и като тези нарекли себе си "управляващи", на които се кланяш (за да не използвам по-груби изрази). Та, скрий се, и не цапай ефира, както много пъти съм ти писал.

Бойко Борисов ще участва в заседанието на Европейския съвет в Брюксел и ще се срещне с Йенс Столтенберг

09:04:11 / 12.12.2019
3
1
Цървул (Колекторче и Нексусчо), ти пак ли се появяваш на "хоризонта" с изключителната си глупост. А относно тъпото ти "гуру", да не забрави да се засили да прегръща всички там, и да подложи тиквата си да я погалят, с което ще издигне във висините "рейтинга" си, а на българския народ да потъпче за пореден път. Срам за народа ни е този, с продажната си и крадлива душица.

Борисов: Радев не се държи като държавен глава

22:19:52 / 11.12.2019
12
4
Точно като държавен глава се държи, и е такъв, защитавал е народа, клел се е за това, това е правил по време на предишната си работа, защото е служил и работил за народа. А този на снимката какво е правил, защо ли спомените за него не са свързани с добруването на народа и страната ни, а с едни групировки от едни тъмни времена. Пародия на водач е този еднокнижник, когото народа нарича с обидно прозвище, излагащ народа и страната ни където е стъпил неговия крак.

Борисов: Дори Левски не си е позволявал да говори от името на народа

21:11:41 / 11.12.2019
8
1
Цървул (Колекторчо, или Нексусчо, както предпочиташ), няма как да стане това, защото тази абревиатура ще изчезне, а с нея и ти малоумнико. Но вероятно ще се появиш "прероден" в следващ "добронамерен" към "управляващите" г**облизец.

Борисов за Радев: Един ден хората ще разберат колко двуличен човек са избрали за президент (видео)

20:41:26 / 11.12.2019
12
3
Ако ти малоумнико не си го разбрал, че народа е избрал един достоен българин за Президент, жалко е само за теб и всички твои "членове" на крадливото ти формирование. Народа достатъчно ясно ти е показал, че си един нежелан и жалък съсипник на страната ни. Време е да се огледаш, ослушаш и поемеш пътя към мястото си, от където небето се вижда на квадратчета.

Борисов: Дори Левски не си е позволявал да говори от името на народа

20:36:32 / 11.12.2019
8
1
Пешо, направих същото, а и винаги го правя, когато този и обкръжението му от малоумни лакеи се появят и започнат да говорят глупости. Жалък човечец, с още по-жалки и елементарни последователи.

Плащаме по-висок данък "Сгради" от 2021 г.

17:02:59 / 11.12.2019
5
1
Вярно е, сбърканите не ги бърка, нали така цървул (да се разбира Нексусчо и производните му), защото простотията ти е безгранична.

Отказаха българско гражданство на майка на пет българчета, която работи и си плаща данъците в България

11:45:15 / 11.12.2019
6
1
Цървул, първо се научи на български език, а после се опитвай да пишеш, тук и под всяка статия. Тя простотията не боли, но мъчи, и то най-вече околните на теб, защото ти няма как да го разбереш. Я бързо бегом от ефира и право при стадото си.

Отказаха българско гражданство на майка на пет българчета, която работи и си плаща данъците в България

11:15:32 / 11.12.2019
3
1
Цървул (Нексусчо, и другите ти производни тук), ти верно си много ограничен, чак нямаш равен. Колко пъти да ти се казва да се скриеш, че да не те крият отново администраторите. Търси си вниманието сред безмълвните събратя и сестри.

Бойците на Джеки Чан се разходиха в центъра на Варна и показаха кунг фу майсторство

11:22:20 / 10.12.2019
4
1
Цървул (както винаги, да е разбира Нексусчо и другите му производни тук), ти пак ли изостави безмълвните си братя и сестри, та се изказваш отново неподготвен. Слънчево е, топличко е, изведи ги на чист въздух да пасат, а и ти също.

Борисов стъпи на борда на US самолетоносача „Хари С. Труман”

21:18:31 / 09.12.2019
5
1
Пословична глупост, на пословично глупави хора (единия с ръцете в джобовете на панталона, а другия в джобовете на якето), но за най-голямо за съжаление, "управляващи" страната ни. И също така изключително глупави, елементарни и лазещи подлизурковци, пишещи "хвалебствия" за съсипника на страната ни, разпознахте се, нали Тенчо мама и Колекторчо (Нексусчо и другите ти производни тук). Толкова простотия може да се изрече само от такива като вас двамината и "гуруто" ви, с кафявото яке.

Даниела Дариткова обсъжда в Брюксел окончателното отпадане на мониторинга

20:58:51 / 09.12.2019
8
2
Това е поредното недоразумение предложено и подкрепяно от "слънцето". Като и видиш физиономията и може да си направиш веднага сметката колко "благоразположение" има в дребната и душица. Повярвала си е, че е нещо, а още по-лошото е, че зад нея са застанали крадливите "управляващи", част от която е и тя. Жалка картинка, нямам думи. 

Сачева: В България делът на лицата с недекларирана заетост е 15,9 %

14:34:04 / 09.12.2019
4
1
Цървул, на теб нали ти се каза какво да правиш, я бегом в обора при сродниците си.

Сачева: В България делът на лицата с недекларирана заетост е 15,9 %

12:19:28 / 09.12.2019
3
2
Тая мърла знае ли от къде излезе и на колко "папи" и "слънца" се е кланяла. Срам за страната ни са такива недодялани и некадърни жалки хорица. Каквото и да си говорим, срамът носи едно име, припознало се като "слънце", казващо само "аз" , от когото идват и назначения на такива като тази, както и оня, когото назначиха да съблюдава правовия ред, чрез правосъдието, и кой ли не от тези измислени "управляващи". Срамна и крадлива пасмина, нищо друго не може да се каже за тях.

Шефът на БНБ: Икономическият растеж в България е един от най-високите в ЕС

20:59:35 / 08.12.2019
6
1
Цървул, ти обора който чистиш, кабинет ли наричаш. Но си прав, топъл е от топлината на телата и издишването на братята и сестрите ти Усмивка.

Шефът на БНБ: Икономическият растеж в България е един от най-високите в ЕС

20:54:44 / 08.12.2019
6
1
Цървул, виждам че си се припознал правилно, както и че отново ръсиш глупостта си под почти всяка статия. Погрижи се за онези, за които ти писах в предишния коментар. А сега, бегом в сламеника, че утре трябва да ги водиш навън, времето ще ти позволи да подишаш чист въздух сред природата.

Шефът на БНБ: Икономическият растеж в България е един от най-високите в ЕС

20:18:25 / 08.12.2019
5
1
Поредния лицач и страхливец. Цървул (разбирай CollectoRitioner, Нексусчо и другите му стари и новоизлюпени производни тук), колкото и да се подлагаш на "управляващите", които продължават да съсипват народа ни, няма как да заемеш позиция като на този. Така че, не цапай ефира с простотията си, вземи си безмълвните братя и сестри и се погрижи да са нахранени, напоени и на сухо.

Наредиха на Антъни Джошуа задължителна защита на титлата, но не срещу Кубрат Пулев

17:55:11 / 08.12.2019
1
1
Този мач беше пародия на боксова среща, а Джошуа по никакъв начин не трябва да се нарича шампион. Та той бягаше по целия ринг като опарен, голям страх го гонеше, толкова смях предизвикваше, че няма на къде повече. Ако и на това му се каже честен двубой, какво може да се очаква от следващите съперници на този смешник. При него единствено нокаута ще бъде доказателство за това, че е загубил, както беше и предния път. Дано Кубрат има поне шанса да играе с него, защото след този мач, има напълно реални шансове за победа.

Паси: По-добре "Турски поток" да ни заобиколи

10:25:11 / 06.12.2019
13
1
Невероятно глупав невръстеник. То бива да си толкова елементарен и да си такава подлога, но неговото надминава всички нормални представи за това. Винаги съм се чудил на медиите, какво ги кара да канят такива идиоти за коментар, явно добре си плащат, за потъналата на дъното на океана псевдо популярност. Срам за българския народ е този, за продажността му няма да пиша, тя е очевадна. А ти, цървул недодялан (разбирай CollectoRitioner-чо, Нексусчо и другите му производни тук), явно не разбираш от дума, да се скриеш и да не цапаш ефира. Виж, погрижи се за безмълвните ти събратя и сестри, вярно е че сега е студено и не можеш да ги извеждаш, но те имат нужда и от друго обгрижване, не като теб.

Цветанов: ГЕРБ допуска грешки заради липсата на алтернатива

10:57:56 / 02.12.2019
5
1
Ей, цървул ( Колекторче, Нексусчо и другите му производни), ти не само че не си безгрешен, ами си грешка, както преди, така и сега. Недоумявам колко може да си ограничен, че продължаваш да цапаш ефира, с онова застинало развитие на "образован" 4 годишен индивид. 

Борисов: Министрите не искат да работят с Бисер Петков, Деница Сачева ще е новият социален министър

08:30:17 / 02.12.2019
5
1
Цървул (Колекторче, Нексусчо и други те му производни), верно си "почнал", защото не си наясно и сега с българския език, при който за начало на нещо се казва и пише "започнал". На теб ти е простено, останал си на развитието си от 4 годишен, но като се замисля, за това, което вършиш и това ти е много, което наистина не е мой проблем. 

Борисов: Министрите не искат да работят с Бисер Петков, Деница Сачева ще е новият социален министър

23:05:04 / 01.12.2019
6
1
Цървул (или както там се зовеш, Колекторче, Нексусчо и другите производни), ти не само си неудачник и не отговаряш, ами не внимаваш какво пишеш и фантазираш. Нямаш 40 години, а са инвестирали 30 в "образоването" ти, че не можеш и да смяташ. Но всъщност си прав, от 10 годишен инвестират в теб, правилно да водиш безмълвните си спътници, и да ги връщаш всички, е, случва се да се заблееш някъде и да загубиш някоя, но ти прощават, все пак толкова ти е "багажа" с "научните титли". И отново, за пореден път, скрий се и не цапай ефира, а най-вече, не чакай администратора да те "затрива" и с новото ти "название".

Ясен Тодоров: Иван Гешев ще накара хората да почувстват повече справедливост

22:30:02 / 01.12.2019
3
1
Явно подлизурковците започнаха от рано да се подлагат. Елементарни хорица, ей, то бива да се слагаш, ама чак пък толкова не бива. А ти, цървул (или Колекторче, Нексусчо и другите му производни), ти ли си образован ? Вярно е, че са инвестирали повече от 30 години в теб, но за да те научат поне да водиш онези безмълвни същества, и да връщаш всички, които са ти поверили, а това е така, защото умствения ви багаж е еднакъв. Тези дни е дъждовно и са те изтървали тук да цапаш ефира. Каза ти се много пъти, не вдяваш ли, то че не разбираш е ясно, но поне да вденеш.

Вицепремиерът Марияна Николова: Младите се завръщат от чужбина заради по-високите заплати у нас

19:42:38 / 28.11.2019
5
1
Цървул, няма за какво да благодариш за сравнението. Глупостта и простотията нееднозначно показват, че един и същ  елементарен индивид стои зад този и други никове, производни на Нексусчо. А що се отнася до статията, толкова глупости и лъжи не могат да се изрекат от устата на нормални хора, освен от такива като "управляващите" и техните лакей, в какъвто се разпознаваш, нали. Ще купуваш всичко онова, което си написал, но преди това си извади пръстите от контакта, няма да се стоплиш така и няма да ти мине хремата, получена от деня в който те намокри дъжда, когато прибираше безмълвните си приятели в обора.

Мария Габриел официално отговаря за културата и образованието на Европа

16:41:18 / 27.11.2019
3
1
Ами да вземе да образова и проведе културни мероприятия със "слънцето", който така настоятелно я тикаше напред. "Оправи" цифровизацията, сега ще "оправи" образованието и културата, като започне от "управляващите" и членовете на крадливата им партия, което със сигурност ще е трудно, дори бих казал непосилна задача, особено за нея, като се има предвид капацитета им.

Фандъкова: По-висок данък за по-чист въздух

15:25:34 / 27.11.2019
6
1
Не е истина колко може да са нагли с това тяхно постоянно повишаване на данъците. Не е ли по-добре да си съберете парите от големите замърсители. Жалки хорица от жалка партийка, събрала в редиците си некадърни и грабливи индивиди.

Кошлуков 5 месеца взимал без да се усети с 40% отгоре

13:10:45 / 27.11.2019
6
1
Абе цървул, а къде е спал толкова време, или като го усетиха, и хайде да си признае. Също като теб, но поне твоята глупост е ясна на всички и то отдавна, а продажността ти и подлизурщината (платена подобаващо) са пословични тук и вероятно в обкръжаващата те среда от безмълвни същества.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X