Потребителски профил

Partizanin

Регистриран: 07.10.2019
Добрый совет всем: Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
3825
2491
1334

Рейтинг: 11116

Място в класацията: 41

Коментари на Partizanin

Велосипедист наби шофьор, спрял на велоалея във Варна

20:16:07 / 06.07.2020
0
0
:getlost:  Не се прави така. А така: Записваш му номера, или го изчакваш и тръгваш след него за да утановиш къде живеее и паркира. И по тъмна доба му заливаш курника От-До с натриева основа (едно шише от 1 л. стига). И задължително му оставяш (предватително написана бележка) оттук насетне да спазва правилата и ЗДвП. Това е. Да си има вече едно на ум селяндурина след цялостно пребоядисване.

Социологическо проучване на Сова Харис: ГЕРБ бие два пъти БСП на избори

20:03:12 / 06.07.2020
1
0
Ухилен   ПраДебил си регистрира още един профил като Hot Chocolate за да подкрепя дебилските си изказвания. Ебаси малоумника..... типичен ГЕРБерски симпатизант.

Миролюба Бенатова: Ето я и жената на Петьо Еврото от "Осемте джуджета". Тя е организаторката на викачите против посочените като мишени

17:30:41 / 06.07.2020
1
1
Ухилен На такива протести и контра-протести когато започнат и се съберат "протестиращите", трябва да излезе ре-контра протестиращият БЪЛГАРИН със сопа в ръка, и да НАТРОШИ главите на тези "протестиращи". И всичко ще си дойде на мястото - повече няма да протестират.

NOVA спира излъчването на предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините“

17:16:11 / 06.07.2020
2
0
Тези двамата (НЕ)зависими брадати плазмодии са АГИТАТОРИ на ГЕРБ. Неведнъж са засичани и снимани на пленумите на ГЕРБ.

Прокурорите от ВСС: Тревожим се от негативната кампания срещу Иван Гешев

17:13:44 / 06.07.2020
4
0
Тази т.нар. проКУРатура е паразитираща върху Народа ни престъпна групировка. А Иван Гешев е свит в тълпата недоучко случайник. Хората не са слепи и са напълно наясно какво се случва. Тези разтревожени проКУРорчета от ВСС да го духат. У нас няма по-голямо ОПГ от проКУРатурата в този й вид. Ако проКУРорите по ЗАКОН носеха персонална отговорност за действията си - поне 40% от тях ще влязат в затвора. 

Социологическо проучване на Сова Харис: ГЕРБ бие два пъти БСП на избори

17:03:26 / 06.07.2020
1
0
Ухилен  Те това е Лъжа №1 на седмицата !

Москва предупреждава Турция да внимава със "Света София"

16:38:09 / 06.07.2020
4
0
Добре, че е Русия да се обади на МЕЖДУНАРОДНО ниво. Щото онези джендъри-християни от Запада мълчат и се ослушват като пръднал заек в люцерна - нито топки имат, нито сърце. Крайно време е варварина Ердоган да бъде натикан някъде в някоя пещера - там откъдето е излязал. Такива примитивни полу-човеци нямат място сред нормалните и цивилизовани хора.  

Критик на чеченския лидер Рамзан Кадиров е убит в Австрия

16:16:45 / 06.07.2020
1
0
Ами така ги наричат, Крис. Как да ги наричат ? Нал' Владимир Путин трябва да е злодей. Преди около месец (няма и толко) по повод не знам колко години станаха от тер. акт в Беслан, няколко западни (НЕ)зависими медии и "свободната" Свободна Европа изкараха Шамил Басаев и Хатаб герои и борци за свобода. Западната пропаганда спирка няма, това е положението. 

Прокурорът, крещял "Ти си абсолютен престъпник", омаловажи "Осемте джуджета": Силно преувеличени неща

19:46:15 / 04.07.2020
4
0
Този БОКЛУК Роман Василев защо не е в затвора ? А за затвора има поне 4 вагона с БОКЛУЦИ да се натоварят ! А моето мнение е, че тези БОКЛУЦИ не трябва да лежат в затвора, а трябва да бъдат екзекутирани ! Щото не съществува такава присъда, която да отговаря правопропорционално на злодеянията им !

САЩ подкрепиха официално АКФ за разследването "Осемте Джуджета", на който Гешев се подигра по-рано

19:59:14 / 01.07.2020
0
2
Факт е, че тез' "джуджета" са схема, неоспорим. Да де, ама в интерес на истина и Гешев е прав. Създал си Бареков някакъв си "Антикорупционен фонд" заедно с няколко (НЕ)зависими мисирки !? Да се смея ли, да плача ли ? И то точно пък Николай Бареков ? Този ли алкохолизиран, наркоманизиран, (НЕ)зависим и (НЕ)корумпиран индивид ще бори корупцията ?

Варненски съд пусна обвинен в опасен за мнозина опит за убийство на свобода под гаранция

20:34:21 / 30.06.2020
0
0
Да се бяха замеряли с патладжани. По-безопасно е.

Прокуратурата обяви: ДАНС погна "Уникредит Булбанк". Не са уведомили за тегленията в брой от сметките на Васил Божков

13:25:24 / 22.06.2020
6
0
Усмивка  А защо „УниКредит Булбанк“ трябва да уведомява САД „Финансово разузнаване“ при извършване на плащания на суми над 30 хил. лв. ? Банковата система е автоматична и е свързана с финансовото разузнаване. Каза го Банкер №1 преди точно няма и една седмица по повод такива тегления. Тези тотално си противоречат и незнаят какво говорят. 

Нидерландското издание De Volkskrant: България е в смут заради премиер мафиот с пистолет на нощното шкафче

23:07:47 / 21.06.2020
5
0
Усмивка  ПраГлупако, Бойко няма да подаде оставка доброволно, защото дебелокож и безочлив. Но този път и никой няма да му иска оставката - ще му бъде отнета. Нека ти припомня как я подаде последния път - треперещ като мишка, в паника, страх и с пресъхнала уста, след като видя какво се случва навън. Дори изрече думата "моля ви се", има го на запис твоя "велик мъжкар" Бойко. Този път ще е още по-страшно, мнооого страшно. Нито милиция, жандарми, нито каквато и да е сила ще може да спре лавината. Натрупаното търпение на Народа така ще се излее, че ти е бедна фантазията. Ще е страшно, наистина страшно. Явно не знаеш на какво е способен Негово Величество Балканецът когато му падне пердето и му кипне. Нищо, ще разбереш, скоро..... след няколко месеца.

Скъпият булевард в България "Левски" във Варна пак се наводни

21:56:51 / 21.06.2020
4
0
Да си го слушал е едно, но ако искаш ела да ти го покажа, ако не си го виждал. Дори не е нужно да си строителен инженер или технически ръководител за да се досетиш, че тези "работят" против физиката. Виждал съм как когато преди години започнаха ремонтите, да вадят старите ШИРОКИ бетонови тръби за отводняване, и на тяхно място да поставят ТЕСНИ платмасови. Освен това немалка част от шахтите са вече асфалтирани. Защо няма как и при малък дебит да поеме водата ли ? Ами няма как да стане - физика. Не смешно, а СТРАШНО е, че при едва до 40 л. на кв.м. не може да поеме дебита отводнителната шахта. И това вече е НЕПОПРАВИМО, защото всичко е положено и отгоре асфалтирано. Така ще е при всеки дъжд за мнооого години напред. 

"Биволъ" съобщи резултатите от експертизата: Снимките "компромат" за Борисов са правени без "Фотошоп" или "монтаж"

20:47:14 / 21.06.2020
5
0
Разбира се. Бойко освен всичко друго е и корумпиран до мозъка на костите си.

Скъпият булевард в България "Левски" във Варна пак се наводни

20:16:47 / 21.06.2020
5
0
Eтᴏ тᴏʙᴀ, ᴄᴋъпи ᴄъгᴘᴀждᴀʜи и ᴄъʜᴀᴘᴏдʜици, ᴇ ᴏлицᴇтʙᴏᴘᴇʜиᴇтᴏ ʜᴀ ГEPБ упᴘᴀʙлᴇʜиᴇтᴏ и пᴘᴏᴄпᴇᴘитᴇтᴀ. Eтᴏ тᴏʙᴀ ᴇ, ᴘᴀзᴘуxᴀ и пᴏтᴏп, ʜᴇ ᴄᴀмᴏ ʙъʙ Bᴀᴘʜᴀ, ᴀ ʙ цялᴀтᴀ ᴄтᴘᴀʜᴀ. От - До, кᴘᴀжби и ʜᴇᴋᴀдъᴘʜᴏᴄт. 3ᴀщᴏ ᴇ тᴀᴋᴀ ли ? Aᴋᴏ питᴀтᴇ ᴋᴀᴋ ᴄᴇ ᴋупуʙᴀт Бᴇʜтлитᴀ и Pᴏлᴄ Pᴏйᴄи - ᴇтᴏ тᴀᴋᴀ ᴄᴇ ᴋупуʙᴀт. C иᴋᴏʜᴏмиᴄʙᴀʜᴇ и ᴋᴘᴀжби. Пуᴄᴋᴀ ᴄᴇ ᴏбщᴇᴄтʙᴇʜᴀ пᴏᴘъчᴋᴀ зᴀ 20 млʜ. лᴇʙᴀ (пᴘимᴇᴘʜᴏ). Oттᴀм ʜᴀᴄᴇтʜᴇ до 30% ᴏт пᴀᴘитᴇ ᴄᴇ ʙᴘъщᴀт пᴏд мᴀᴄᴀтᴀ, зᴀ уᴄлугᴀтᴀ тᴀᴋᴀ дᴀ ᴄᴇ ᴋᴀжᴇ. Kъм ГEPБ ᴄᴇ ʙᴘъщᴀт пᴏ ʙᴇᴘигᴀтᴀ ʜᴀгᴏᴘᴇ, ʜᴇ ᴄᴇ чудᴇтᴇ към кого. Oт ᴏᴄтᴀʜᴀлитᴇ около 70% ᴄᴇ ᴏтдᴇлят зᴀ (лᴇгᴀлʜᴀ) пᴇчᴀлбᴀ ᴏщᴇ до ᴋъм 30%, и ᴏт мᴀтᴇᴘиᴀли ᴄᴇ иᴋᴏʜᴏмиᴄʙᴀт ᴏщᴇ дᴏ 20%. И ᴋᴀᴋ дᴀ бъдᴇ изʙъᴘшᴇʜ ᴋᴀчᴇᴄтʙᴇʜᴏ ᴇдиʜ ᴘᴇмᴏʜт ᴄ ᴏᴋᴏлᴏ до 30% ᴏт ᴘᴇᴀлʜᴀтᴀ ᴄтᴏйʜᴏᴄт ? Щᴇ ʙи ᴋᴀжᴀ ᴋᴀᴋ ᴄᴇ пᴘᴀʙят и тᴘᴏтᴏᴀᴘитᴇ. Oт ГEPБ зᴀ чᴀᴋъл и тᴘᴀмбᴏʙᴀʜᴇ ʜᴇ ᴄᴀ чуʙᴀли. 3ᴀ цимᴇʜт пъᴋ дᴀ ʜᴇ гᴏʙᴏᴘим, цимᴇʜтᴀ пари струва, ᴄᴋъпичък е. Hᴀ Бᴏйᴋᴏ лъʙᴏʙᴇтᴇ (циганьете) xʙъᴘлят пяᴄъᴋ ᴄ лᴏпᴀтитᴇ и ᴏтгᴏᴘᴇ ʜᴀпᴘᴀʙᴏ ᴄᴇ ᴘᴇдят пᴀʙᴇтᴀтᴀ и плᴏчᴋитᴇ. И ᴋᴀтᴏ зᴀʙᴀли дъжд - пяᴄъᴋᴀ ᴄлягᴀ и тᴘᴏтᴏᴀᴘᴀ пᴘᴏпᴀдᴀ. Tᴀᴋᴀ ᴘᴀбᴏти ГEPБ - гᴘᴀдиʙʜᴏ. Eтᴏ тᴏʙᴀ "пᴏᴄтᴘᴏи" Бᴏйᴋᴏ, ᴄ ᴋᴏᴇтᴏ ᴇжᴇдʜᴇʙʜᴏ ᴄᴇ xʙᴀли пᴘᴇд TB ᴋᴀмᴇᴘитᴇ. За наш' Ваньо какво да кажа, ни е да го биеш, ни е да го е*еш. Не знам какво да го правиш, каквото и да е - все ще е малко.

Путин може да се кандидатира за нов президентски мандат

20:07:15 / 21.06.2020
1
0
А така, евалата. Нека продължава да бърка в задниците на соросоид-коковидите. Този човек с главно "Ч" направи Русия отново велика и сила №1 в света. Има и сърце, и железни топки. Нито веднъж не позволи да бъде разграбена. Путин не е Горбачов. 

Нидерландското издание De Volkskrant: България е в смут заради премиер мафиот с пистолет на нощното шкафче

19:06:16 / 21.06.2020
8
0
Но, пошегува се премиерът, можеше да е и по-лошо. „Поне не ме заловиха с малко момче. Тогава щях да се хвърля от балкона “. Нямаше да ни учуди, боклуко, отдавна се знае, че си педофил. Не сме забравили за гнусните ти намеци и СМС-си към Сесил Каратанчева (14-годишна тогава). Не сме сдеменция, колкото и да ти се иска. А и нямаше да се хвърлиш от терасата, прекалено нагъл и арогантен си, и крайно циничен. Не от терасата да скачаш, такава измет като теб трябва да бъде екзекутирана, нищо по-малко от това. 

Нова тв: Има атака срещу нас, защото доказахме, че сме номер 1 сред медиите у нас

16:58:31 / 21.06.2020
4
0
Че какъв престиж и авторитет имате вие, бе, васали насрани ? Не сте на дъното, а когато погледнете нагоре тогава виждате дъното. 

Автобус "потъва" във водите на улица във Варна. Варненец: Всеки момент корабът ще мине

16:01:27 / 21.06.2020
7
0
Къде са Борисов и Портних ? Да си видят градивното строителство. Да им го начукам в устенцата. 

Екоактивист: В Гърция те обслужват с усмивка, тук те гледат лошо

13:49:31 / 21.06.2020
1
0
Навсякъде има хора, и хора. Не е гарантирано, че в Гърция ще те обслужат с усмивка. А и не само в Гърция. И обратното - у нас също има добро обслужване. Но някакви идиоти се накъсват да плюят по родното Черноморие под общ знаменател. Ами 'оди в Гърция, ма, пача, и недей се връща. 

БТВ: 5 милиона евро потънаха във Варненското езеро

13:35:02 / 21.06.2020
4
0
Не 5 млн., а милиарди потънаха откакто Неандерталеца еднолично управлява страната ни. Мнооого милиарди, по частни банкови сметки, в кражби, корупция, некадърност и къде ли още не. 

Тома Биков: От компромати няма време за дебат по важните теми

12:59:50 / 21.06.2020
7
0
Какъв сериозен дебат с теб, бе, плъхок ? Кой те бръсне за слива ? Ако не си депутат няма да те знаем на кой паркинг коя бариера вдигаш и сваляш. Колко законопроекта внесе или предложи откакто си депутат, лично ти ? Деееейба негодниците смешни. 

Нападение в Рединг

12:56:06 / 21.06.2020
0
0
Спокойният и прекрасен Запад..... 

Прободоха белгийски кмет с нож във врата

17:45:29 / 20.06.2020
2
0
Фандъкова ? Портних ? Тотев ? Кога !?

Томислав Дончев: Изглежда трябваше да уча фотошоп, а не политическа теория

17:43:46 / 20.06.2020
3
1
Изглежда си педераст, Томи. Така изглежда и такова е усещането. Затова жена ти си го слага с половината квартал. Щот' добър и корав "мъж" си има. 

Борисов обяви, че Горанов очаква трето дете

15:32:25 / 20.06.2020
4
0
:pouty:  Този примитивен индивид не спира с простащината си. Изключително гусен и БРУТАЛНО прост човечец. Този неандерталец ни представлява пред света. Хубаво го вижте и се замислете. 

Борисов: Който гроб копае, сам пада в него, не ми трябва подкрепа

14:40:52 / 20.06.2020
6
0
Не мисли толко, че не ти се отдава. Съдбата си знае работата. Като гушнеш букета някой ден, лично ще дойда на гроба ти, да ти 'фърля още 2 кубика пръст отгоре за всеки случай, да не вземеш да се покажеш отново. И на тръгване ще се изпикая отгоре ти. 

Борисов е в Стара Загора, среща се с актива на ГЕРБ

12:21:31 / 20.06.2020
1
0
:getlost:  Давай, Бойко. Go Play. ГЕРБераст, прост човек и путка километраж и спирка нямат. 

"Труд": Заради грешка банкомат раздаде почти 100 000 лв. за часове

22:43:48 / 19.06.2020
1
0
Нищо не са длъжни да връщат хората. И няма закон нито съдия който да ги задължи. С такива празни заплахи и предупреждения прокурора да си го начука. От отдел "сигурност и поддръжка" към банката да възстановят парите. Така преди около 4 години от една банка ми звъннаха да върна 40-те хил. лева кредит който взех предния ден, защото била станала "техническа грешка" и не съм бил реално одобрен. Казах им да си го начукат, и ако искат - да се видим в съдебната зала, в прав текст. Не ми звъняха повече да си искат парите. 

Министър Сачева: Опозицията на правителството е мафия

22:03:18 / 19.06.2020
4
0
:woot:Ухилен  Каква конкретика, бе, психопат ? Не е нужно да изброявам всичко, достатъчно е само бул. Левски да посоча - който е олицетворението на ГЕРБерските кражби и ГЕРБерската некадърност. Ухилен Супер е, вика. Ти сигурно си някой от "лъвовете" строители, щом бул. Левски е супер. Молим ти се, културно, не ме занимавай с шизофренията си. 'Оди се лекувай. 'Фани Бойко под ръчичка и рипнете двамцата от некой мост. За наше, а и за ваше добро. 

Съвет към ООН прие резолюция срещу системния расизъм, САЩ не се споменават

21:54:43 / 19.06.2020
2
0
:woot:  А защо най-големите расисти в света, като раса - негрите, и най-расистката държава в света - САЩ, не са споменати ? Да ви е*а шибаната избирателна толерантност.....

Пламен Бобоков: Всички знаят кой внася и гори нелегални боклуци. Не сме ние

21:33:10 / 19.06.2020
1
0
Усмивка  Ще се повторя, MrBean, че нещо не си доразбрал, в грешна посока си. Става въпрос за порт "Buchanan" в Либерия, където братя Бобокови са, как да го кажа, подизпълнители и съдружници на американска компания. А у нас, в терминала за базови масла "ПЧМВ" има интерес Делянчо Пеевски, за търговията с горивата. Няма НАТО, няма СССР тук. Превземане на бизнес чрез по-силни властови позии. 

Над 300 камиона са блокирани на Дунав мост

21:16:23 / 19.06.2020
0
0
Това е олицетворението на ГЕРБерската организация. Не само камионите и автомобилите по границата, а цалата ни държава от 11 години е блокирала.

Министър Сачева: Опозицията на правителството е мафия

21:12:51 / 19.06.2020
5
0
:getlost: От един трол (Нексусчо) се отървахме. За радост на нормалното общество, лепна го коронавируса и гушна букета. Сега друг (ПраГлупака) го замества. Нищо. Временно е. Нека оставим всичко на съдбата. 

Министър Сачева: Опозицията на правителството е мафия

20:53:16 / 19.06.2020
1
0
Да ти го начукам в чофката, пачавро тлъста. Когато настъпи момента да падате от власт, ти също ще бъдеш влачена по улиците като свиня блажен вестник. Не си мисли, че арогантността и наглостта ще ви бъде простена.

Изтече нов запис. Слави Трифонов го пусна до БНТ, БТВ, Нова, Канал 3 и Тв Европа

20:39:24 / 19.06.2020
3
1
С осмиването на властта и Неандерталеца не се печелят точки. Дори може да се тълкува като отвличане на вниманието и сваляне на напрежението. А мога да дам и пример точно с такова мероприятие из медиите: Маргарет Тачър и "Стачката на Миньорите". Който е запознат знае за какво говоря. Маргарет Тачър печели. Само сериозността може да бъде истинска опозиция. С подобни "видеа" и "песнички" обществото се опростачва още повече. Ти Славчо никога не си бил опозиция на Бойко. Ти си прикрита коалиция на Бойко и статутковото. От сърце се надявам да не влезеш във властта. Жалкото обаче е, за нас - нормалното общество, че ще се явиш на избори и по този начин ще доразцепиш гласоподавателите, което именно това е целта. Не отричам, че има доста идиоти които ще ти се подведат на акъла.

Пламен Бобоков: Всички знаят кой внася и гори нелегални боклуци. Не сме ние

20:18:27 / 19.06.2020
1
0
Усмивка  MrBean, нещо не си доразбрал. Братята Бобокови са в комбина с американска компания, и заедно с американската компания искат пристанището. И тук не става въпрос за никакво НАТО, за никакъв СССР. Тук става въпрос за активно вътрешно (нашенско) мероприятие за отнемане на бизнес и "добре дошло" за отклоняване фокуса от на Бойко лайната.

Прессекретариатът на Радев: Специализираната прокуратура отправя внушения пред медиите

19:39:51 / 19.06.2020
0
0
Интересното ще стане когато ГЕРБаджиите паднат от власт. Ще има голямо реване. А и не само реване, ще има и бой, и ебане. Аз вече съм си заплюл един с който ще се гавря. 

Пламен Бобоков: Всички знаят кой внася и гори нелегални боклуци. Не сме ние

18:52:10 / 19.06.2020
1
0
Бизнесът с внос на отпадъци е апетитна хапка. Ще го прилапа онзи който има по-силни властови позиции. Така се действа у нас. Активни мероприятия от времето на болшевизма в СССР и ловът на вещици в САЩ. Не един или двама бизнесмени се евакуираха от България точно по тази причина и преместиха бизнеса си в други държави, по-голямата част в Македония и Румъния. Този тумор нароил метастазите си в държавата ни няма как да бъде изкоренен скоро, или поне не по нормален мирен законен начин. 

ТВ "Видеосат": Цветан Цветанов е засечен във Велико Търново часове след като напусна ГЕРБ

17:51:40 / 19.06.2020
1
0
Ще подкрепите ли лалугера от снимката за още един апартамент ?

Прокуратурата разпространи снимки, които са изкарали от личните чатове на бизнесмена Пламен Бобоков

17:08:35 / 19.06.2020
3
0
Тази проКУРатура е пълен смях. Търговия с влияние за ходатайстване за работа БЕЗ резултат !? Тез' хора съвсем ни взеха за идиоти. Както каза "Варна" в предишната статия: Поне няколко дена да бяха изчакали. И на децата им е ясно, че е поръчка да се отмести темата от пачките на Бойко и записа. 

Прокуратурата удря съветник на президента Радев

16:52:57 / 19.06.2020
7
0
:getlost: С всеки изминал ден все по-силно се доказва, че (НЕ)зависимата проКУРатура е на подчинение на управляващата Хунта и примитивния посредствен индивид Бойко Методиев Борисов. А с такива отрепки на власт и такава проКУРатура страната ни нито може да има нормално бъдеще, нито в нея може да има демокрация. Крайно време е Народа да се надигне и да помете тази измет с камъни и сопи, но буквално. По такъв начин, че управляващата Хунта и Неандерталеца да треперят от страх и ужас, но буквално. На такъв терор трябва да се отговори със стократно по-страшен ответен терор, но буквално.

БСТВ: Цачева продължава да ползва кола и охрана от НСО, дори след изгонването ѝ от властта

16:19:43 / 19.06.2020
4
0
Тази ДЪРТА ПРОСТА ПАЧАВРА защо не си наеме охрана от частна фирма, а не ние гражданите да плащаме за охраната й ? 

Славея Стоянова отказа да е зам.-екоминистър

16:04:53 / 19.06.2020
0
0
Това престъпно правителство е брутално корумпирано. ГЕРБ в редиците си честни, кадърни и умни хора не търпят, това е против интересите им. Вижте онзи корумпиран шизофреник който е начело на държавата ни и е излишно да питате какви са тези под него. Такива са им кадрите, а и пейката им е прекалено къса. Толко сменени министри и зам.-министри колкото ГЕРБ смениха за управлението си дотук, всички првителства за изминалите 100 години взети заедно не са сменяли. А това говори достатъчно за какъв батал става въпрос в ГЕРБерското управление. 

Дончев: Решението за статута на "Св. София" в Инстанбул се очаква да бъде взето след 2 седмици

15:59:33 / 19.06.2020
0
0
Томислав Дончев е доказан боклучарник. Начело на Родината ни са плъхове. Това правителство, настоящото, е за екзекуция. Тези за точно 15 минути ще продадат майка, баща и Отечеството. През цялата си политическа история, държавата ни никога не е управлявана от такива анти-българи. 

САЩ дава 200 000 долара за независими медии и НПО в България

14:02:03 / 19.06.2020
0
0
Усмивка   И за каква независимост по-точно говрим след като ще се финансира от САЩ ? 

НСО вече не охранява главния прокурор Иван Гешев

21:22:28 / 18.06.2020
3
0
;)  Що тъй, бе, Ваньо ? От какво те е страх, нещо те притеснява ли ? Тулупчо го следят и снимат с дронове. Теб със сателити ли ? 

Киберексперт пред бТВ: Метаданните на разпространенитe снимки с Борисов са с дати от 2021 г. и 2024 г.

20:12:46 / 18.06.2020
1
0
Кой както и да е прикривал следите си, което няма значение - и снимките, и записа са истински. 

Петя Аврамова: Няма нормален човек, който да не изпита възмущение от грубото навлизане в личното пространство на премиера

18:42:15 / 18.06.2020
4
0
Възмутен съм, но от този нагъл и арогантен престъпник Бойко Методиев Борисов. И пикая на неговото "лично пространство". 

Реставрират паметни плочи в бившия концлагер „Слънчев бряг“ край Ловеч

18:40:26 / 18.06.2020
2
0
Кога ще бъдат издигнати паметни плочи на жертвите на "жертвите" на комунизма ? В памент на онези, които тези "жертви" на комунизма са екзекутирали ? 

И Данаил Кирилов заподозря разследвани за компроматите срещу Борисов

18:36:50 / 18.06.2020
1
0
Заври се в хралупата си, подчовеко гнусен. Значи да уточним, няма да разследвате Бойко, а ще търсите източника на снимкте и записа, така ли ? А снимките и записа не са важни, нали ? Няма значение, че Бойко е корумпиран до мозъка на костите си !? Когато покажеш истинското лице, на човека, от когото зависи цяла България, това компромат ли е ? Защо беззаконието е прието да е прийом на правителството, а всички опозиционни действия следва да са по буквата на закона и морала ? Когато няма кой да разследва и обвини премиера, тогава идват нетрадиционни начини за показване на грозното му корумпирано лице пред обществото, друг е въпроса докога ще се гнусите да си признаете горчивата истина на глас. Да го начукам на майчицата ви мръсна и на всичкото женско от роднините ви. С бой ще си ходите, друг начин няма, а жандармите няма да успеят да ви опазят.

Унгария загуби битката с ЕС за закона срещу Сорос

16:14:49 / 18.06.2020
4
0
Виктор Орбан ще го начука на дъртия дегенерат по всевъзможен начин. Не го интересува либерастията на ЕС. Вече му затвори НПО-тата. И мигрантите не допусна. А тези които ръкопляскат на Сорос - да му смучат палците на краката. Разпадът на ЕС започна. Прекалено много вътрешни конфликти се натрупаха. Англия си би камшика, видя за какъв батал става въпрос.

Всички "бисери" на Борисов от паметния брифинг за снимките от спалнята: Дронът на президента идва на метър от мен

13:56:36 / 18.06.2020
3
0
Проблемите на Бойко са от ПСИХИАТРИЧЕН характер. Завладелият го антагонизъм е в резултат на силната МУ КОМПЛЕКСАРЩИНА, която от своя страна произтича от трагично ограничения МУ ИНТЕЛЕКТ и ЖЕЛАНИЕТО ДА БЪДЕ ХВАЛЕН. Всичко това, непрекъснато извежда на преден план ПРИДОБИТОТО вследствие на това у него ЧУВСТВО НА НЕПОГРЕШИМОСТ. То пък от своя страна достига последната степен на това проявление - САМОВЛЮБЕНОСТ (НАРЦИСИЗЪМ). В случай на отправени критики или нападки към НЕГО, то тогава Бойко достига до най-високи нива на РАЗДРАЗНЕНИЕ, което от своя страна предизвиква у него първобитен „нагон” на ОМРАЗА и животински стремеж за ОТМЪЩЕНИЕ. Първата защитна стъпка на комплексирания индивид, заемащ РЪКОВОДЕН държавен пост е, ДА СЕ ЗАОБИКОЛИ от НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИ себеподобни. 

Слави Трифонов: Борисов ме посочи като враг, който иска да разруши неговото управление. Как мога аз да разруша подобно бетонирано, диктаторско управление?

13:23:06 / 18.06.2020
1
0
Славчо, заврете в миша дупка, ебалници страхливи. И вие сте поредната скрита патерица на Бойко и ГЕРБ. И да, определено има идиоти които ще ви се вържат на театрите които разигравате. Волен Сидеров №2. Веселин Марешки №2. И т.н. Нал' тъй, ебалници !? С нищо не сте по-различни.

Welcome to Bulgaria: Бой на "Витошка" удиви чужденци

13:16:27 / 18.06.2020
0
1
Добре. И !? Случва се. Такива високопланински джентълмени има навсякъде по света, не само у нас. Тази която е качила видеото - Karolina Alexander (с 5000 приятели и 2800 последователи) просто си търси внимание, това й е работата, да снима простотии и да ги качва за лайкове и обсъждане. 

Деси Атанасова от ГЕРБ за Радев: Ах, летете, ескаДРОНИ! Той управлява дрон

13:08:57 / 18.06.2020
2
0
:getlost:  Тази е толко проста, елементарна и посредствена, че ако не е депутат, на друга работа някой някъде едва би я взел. Нищо друго не й остава освен курва в някой евтин македонски бардак. ГЕРБ умни и кадърни хора в редиците си не търпят, това е против интересите им.

Днес рожден ден има президентът Румен Радев

00:50:29 / 18.06.2020
7
0
;)  Честит Рожден Ден на най-достойния Президент който е имала Родината ни ! Късмет му пожелавам, и благополучие !

Тошко Йорданов: Паметен ще остане мигът, когато Борисов награби Цвета Караянчева да я целува по главата

00:22:28 / 18.06.2020
3
2
Хващайте Славчо под ръчичка и се заврете в миша дупка, ебалници страхливи. И вие сте поредната скрита патерица на Бойко и ГЕРБ. И да, определено има идиоти които ще ви се вържат на театрите които разигравате. Волен Сидеров №2. Веселин Марешки №2. И т.н. Нал' тъй, ебалници !? С нищо не сте по-различни. Преди време Славчо така опяваше какво щял да прави с Бойко ако му гостува. И какво стана след като Бойко му гостува !? Ами хората видяха какво стана. Всеки ден голяма уста имате - големи говна ядете. На опозиция се правите колкото да захапете кокала. Е, днес отново ножа опря до кокала !? Насрахте ли се ? Насрахте се за пореден път. Отправихте покана към журналист да гостува в телевизията ви, във ваше предаване по повод парите, снимките и скандала с Бойко. Защо оттеглихте поканата в последния момент след като съгласувахте с ръководството, ебалници !? Такива мъжки курви сте, че няма накъде повече. Такъв си е бил Славчо винаги, ебалник и лицемер. От 25 години е такъв, такъв и ще си умре някой ден. А на ебалници и лицемери вяра да нямаш.

Репортер на Слави към колеги: Искате ли да се обединим в парламента? - не получи отговор

00:20:21 / 18.06.2020
1
0
Хващайте Славчо под ръчичка и се заврете в миша дупка, ебалници страхливи. И вие сте поредната скрита патерица на Бойко и ГЕРБ. И да, определено има идиоти които ще ви се вържат на театрите които разигравате. Волен Сидеров №2. Веселин Марешки №2. И т.н. Нал' тъй, ебалници !? С нищо не сте по-различни. Преди време Славчо така опяваше какво щял да прави с Бойко ако му гостува. И какво стана след като Бойко му гостува !? Ами хората видяха какво стана. Всеки ден голяма уста имате - големи говна ядете. На опозиция се правите колкото да захапете кокала. Е, днес отново ножа опря до кокала !? Настахте ли се ? Насрахте се за пореден път. Отправихте покана към журналист да гостува в телевизията ви, във ваше предаване по повод парите, снимките и скандала с Бойко. Защо оттеглихте поканата в последния момент след като съгласувахте с ръководството, ебалници !? Такива мъжки курви сте, че няма накъде повече. Такъв си е бил Славчо винаги, ебалник и лицемер. От 25 години е такъв, такъв и ще си умре някой ден. А на ебалници и лицемери вяра да нямаш.

Мартин Карбовски за премиера: Хубав брифинг! Виновни са тия, които ръкопляскат

19:51:47 / 17.06.2020
7
0
 “... аз съм безукорно честен човек, но ме преследват с дрон, а дядо ми е Конфуций...”  Да. Този психопат наистина е за лудницата. 

Извънреден брифинг на ГЕРБ в 17 ч.

19:48:46 / 17.06.2020
0
0
Ухилен  Стояне, кефиш ме. Честно ти казвам, много глупав, посредствен и елементарен човек си. Сериозно, не искам да те обидя, с ръка на сърцето го казвам. Забавляваш ме. Ти си от онези екзотичните редки екземпляри. 

Иван Гешев: Божков, Василев, Прокопиев и Донев клатят държавата

19:29:59 / 17.06.2020
2
0
Да те клатят манафите, БОКЛУК назначен ! А държавата НИ, не ви е наследство по права линия !

Генка Шикерова за "дрона на Радев": Президентът лично джитка с китайски дрон и шпионира

19:27:12 / 17.06.2020
4
0
Когато Бойко е виновен и потънал до ушите в говна, започва да боботи пълни тъпни, ама БРУТАЛНИ тъпни, дори несвързани. По това ще го познате. Този е повече от просрачен.

Премиерът: Президентът ме следи с дрон

18:20:43 / 17.06.2020
4
0
МАЙКА ТИ ДЕЕЕЙБА ПРОСТА ! ГОСПОД ДА ТЕ "ПРОСЛЕДИ" И ИЗПРАТИ !

Борисов огорчен: Наричат ни хунта, диктатори, а се леят компромати за нас

18:06:18 / 17.06.2020
4
0
Ти не си диктатор. Ти си най-обикновен гнусен ПЕДОФИЛ.

Борисов: От днеска ще спя с пистолет, щом моята спалня е най-интересна

18:05:10 / 17.06.2020
4
0
Ако се изсипят хиляди, хиляди хора пред хасиендата ти в която си се барикадирал, ще посмееш ли да стреляш по Народа, мършо негодна ? Да проверим !? 

Бенатова опроверга Борисов: Не съм правила филм. Не знам дали има каса и какво има в нея

17:59:22 / 17.06.2020
5
2
:getlost: Негови са парите. И са само малка част от откраднатото и подкупите които взима. Този мръсен копелдак е патологичен лъжец. Престъпник. В политическата история на държавата ни не е имало по-голям престъпник от този. Национален Протест. Да се помете тази крадлива ГЕРБерска смрад с камъни и сопи. Да им се потърси сметка за всичко. Народът да им търси сметка, щото никой друг няма да го направи. 11 години БРУТАЛЕН грабеж. Страната ни е на дъното заради този психопат който еднолично управлява държавата. 

Борисов: Спасихме България от коронавируса, а станахме неугодни

17:38:55 / 17.06.2020
3
0
Наближава момента в който ще бъдеш разчекнат в центъра на столицата ни, боклук мръсен. Натам отиват нещата. Нородът на кол ще те набучи. Не се опитвай да прехвърлиш насраните си гащи в къщата на президента.

Гледайте на живо извънредния брифинг на Бойко Борисов и ГЕРБ

17:36:28 / 17.06.2020
0
0
Боли ме КУРА с кого спиш, мръшляк. Не това е темата. Никой не ти е виновен, че си закарал курвата у вас. Парите са факт. Около 1 млн. евро в нощното ти шкафче. Имам приятел който от името на шефа си ти занесе 900 хил. лева. Подкуп. Лично ти ги занесе и аз съм свидетел. 

"Пик" с тревожна статия след новите снимки: "Животът на Борисов виси на косъм"

17:17:24 / 17.06.2020
6
0
Какъв държавен преврат, какъв пробив в сигурността му, какви 5 лева. Недялко пак е тръгнал по голяма нужда. Снимките са правени от бившата му любовница. Това е.

Извънреден брифинг на ГЕРБ в 17 ч.

17:15:12 / 17.06.2020
2
0
Усмивка   Ще влизат в оправдателен режим заради пачките евро в нощното шкафче на патладжана от снимката. Този катър когато и да го обесиш все ще е късно. На патладжана ще му дам един съвет: Умният мъж никога не води любовниците си вкъщи. Пренебрегната жена може да ти ебе майката - както и направи. Но сега основното е не кражбите и подкупите, а да ти се пресече белтъка, че да не можеш да харчиш заграбеното.

Подахода жалба срещу лунапарка на пристанището във Варна, шум и стрес тормозят живеещите наоколо

17:04:13 / 17.06.2020
0
3
Усмивка  Като ти гледам примитивното мислене, и на Луната да идеш - файда няма. Пожелавам ти хубав и усмихнат ден/вечер. С прости хора нямам намерение да влизам в спор или да поддържам диалог. Ще ме свалят на нивото си и ще ме бият с опит. Както казах в цивилизованите страни е пълно с лунапаркове и те са в централните части на градовете, които обаче пречат само на подчовеците. Ама какво да ти обяснявам, ти нал' само на Антарктика не си ходил, знаеш как е. 

Точка 15 днес: Правителството пуска руски кораби да копаят Пристанище Варна

16:53:33 / 17.06.2020
0
0
Едно и също е, [url=https://petel.bg/profile/815cdf2832fee1ee12294680326f8fa4.html]MrBean. Не знаеш ли руски ? Но не го свързвай с варненската Хидрострой. Иначе да, така се превежда/чете. [/url]

Подахода жалба срещу лунапарка на пристанището във Варна, шум и стрес тормозят живеещите наоколо

15:46:47 / 17.06.2020
0
3
:happy:  Не ти ли отърват фактите, бе, примитивен смърдящ на лук селяндурино ? Що не опиташ да свържеш 2-3 смислени изречения по темата. Да се аргументираш. Да кажеш нещо нормално. Трудно ли ти е, подчовеко ? 

Полина Паунова: Мерзко е да снимаш човек, докато спи. Но съм готова да задам въпроси на Борисов за кадрите на пистолет и пачки в шкафчето. Стига той да се съгласи

15:29:04 / 17.06.2020
4
0
Бойко не е за затвора, а за разстрел. Но не просто разстрел, а за екзекуция. И не просто единична екзекуция, а на цялото му родословно дърво - за всеки случай, да се гарантира, че никой от котилото му някой ден няма да влезе в управлението на държавата ни. Оттам насетне всичко да се конфискува. И това да се отнася не само за Бойко, а за всички. С Бойко просто да се започне. 

Цветан Цветанов напусна ГЕРБ и обяви: Предателство е да остана

14:50:41 / 17.06.2020
1
0
:wassat:  Цецко ми прилича на някакво екзотично грозно животно, но не мога да определя на какво точно. Но съм сигурен, че ако го пуснат в националния парк "Крюгер" в ЮАР, до максимум един час бракониерите ще го отстрелят без да му мислят много много. След което ще го препарират и ще го продадат на черния пазар за ловен трофей. 

Подахода жалба срещу лунапарка на пристанището във Варна, шум и стрес тормозят живеещите наоколо

14:44:32 / 17.06.2020
1
1
Усмивка  Ти г-н Голям Праз, заедно с Радославчо и Курти, сте напълно свободни да си съберете багажеца и да се изнесете от града в посока някое "шумкарско място" щом лунапарка ви пречи и искате спокойствие. Такива лунапаркове има из цяла Европа в централната част на градовете, а и не само в Европа. Проблемът ви не е лунапарка, а кмета. Кметчето ни, че не е цвете за мирасане - няма две мнения по въпроса, тотал щета е, но не намесвайте лунапарка и други нормални неща. Кога заседнете в някоя кръчма да ви гърми музиката до дупка - не ви пречи. Но щом е нещо свързано с кмета - ви пречи. Хм !? Интересно. Както казах, не бъркайте малоумния ни кмет със страничните неща. Жалко, че тук няма как да публикувам снимки, от много места из Европа и Света на които съм бил, за да ти покажа където точно са лунапарковете в ЦЕНТРАЛНИТЕ части на градовете. 'Оди си в джунглата и не се прави на голям аристократ. Такива диви селяндури сте, че няма накъде повече. Някакви жалки примитивни човечета изпълнени със злоба и завист.

Обхващане на 4-годишните деца в предучилищното образование предвиждат законови промени

13:56:26 / 17.06.2020
1
0
Да. Да. Направо от люлката ги взимайте. Ако пък ГЕРБерастите някой ги беше удушил още докато са били в люлката си - сега нямаше да им сърбаме попарата. Ето го резултата от несполучливите аборти - министрите, зам.-министрите и депутатите от ГЕРБ.

Минималната работна заплата от 2021г. ще расте по сектори

13:32:30 / 17.06.2020
1
0
:getlost:  И на Бойко "заплатата" расте. Не е за вярване, нали !? А може пък да не е неговата (на Бойко) спалнята това ?! Може да е на Ненчо Балабанов, както със записа !? Хм. Един съвет към Бойко: Умният мъж никога не води любовниците си вкъщи. Снимки: https://imgur.com/a/28Erfz8

Цветомир Найденов към Божков: Череп, дай извлечения и за милионите в плик, които раздаваше на служители на ДАНС, МВР, НАП и т.н.

12:49:34 / 17.06.2020
3
0
Усмивка  Този шматарок Цецко Найденов е камикадзе, но още не го е осъзнал. Когато стане непотребен, ще го смачкат точно тези които обслужва. В най-добрия случай бъде отстранен (физически). Мисли си, че като лиже топките на Гешев и е недосегаем. Голяма грешка, ама голяма.

КОНПИ проверява Красимир Вълчев за конфликт на интереси

11:58:39 / 17.06.2020
2
0
Този БОКЛУК от снимката който СЪСИПА образованието го назначиха ДПС за министър. Но не знам с каква цел !? Ако някой знае - да сподели.

Семейство от Перник "на свещи", сметките за ток – рекордни

11:55:30 / 17.06.2020
1
0
Тези от ЕРП-тата живи да ги дереш - пак ще е малко. 

Подахода жалба срещу лунапарка на пристанището във Варна, шум и стрес тормозят живеещите наоколо

11:51:46 / 17.06.2020
0
1
Усмивка  Ти откъде знаеш къде живея, бе, Радославчо ? И ти ли си с театрално държание като жалбоподателя и Бойко ? Все в ролята на жертви сте ? Да спрем и движението на автомобили и автобуси по пътя, че да може да ви е по-спокойно ? А !? Ами гларусите, те не ти ли пречат на следобедната дрямка, примерно, г-н Централно Живеещ Кореняк Варненецо

Точка 15 днес: Правителството пуска руски кораби да копаят Пристанище Варна

11:40:52 / 17.06.2020
3
1
А аз не разбирам какво значение има какви и чии са корабите ? Има ли значение дали са мексикански, американски, германски, албански и т.н. или има значение само ако са руски ? Пак тъпотия на някой закостенял закъснял русофоб-евроатлантик. Ами този който търси под вола теле - да си го начука. Такива отдавна са смешни.

"Спаси Варна": Качество, качество, качество! Съвсем лекичко пропадна новият тротоар на Шишковата градинка

11:29:36 / 17.06.2020
1
0
Ето го това, което казах преди точно два дни в друг коментар - 'фърлят пясък и отгоре редят паветата и плочките. Ето това е висша форма на дебилщина, кражби, некадърност и през пръсти. Предполагам никой не знае, че когато пясъка се намокри - сляга и това което е върху него пропада. Тези "строители" не са чували за чакъл и трамбоване !? А за цимент, примерно !? А, да, с чакъл и трамбоване ще им отнеме повече време и работа, а и ще им развали "технологията" с пясъка. 

Подахода жалба срещу лунапарка на пристанището във Варна, шум и стрес тормозят живеещите наоколо

11:23:15 / 17.06.2020
1
6
Какъв стрес, бе, другарю Куртев ? Това е лунапарк. Ако си стресиран - 'оди живей на палатка в Родопите. Там е тихо и спокойно. Разбирам, че си с посттравматичен стрес, но не лунапарка и околните са ти виновни. Проблемът си е в теб. Твоето дете не ходи ли на лунапарк ? Държиш го заключено вкъщи ли ? Аман от закостенели дебили.

Гешев обяви, че записът се проверява - но не за казаното, а за незаконно ползване на СРС

11:04:49 / 17.06.2020
2
0
Записът да се провери и от чужди независими лаборатории. Може и частно лице да го направи, разбира се - като си плати.

Марешки по БТВ: Подкрепям разследване на прехода, но не и сигналите на Божков. Явно Нинова си е близка с него затова иска специално внимание

10:52:39 / 17.06.2020
4
0
Не знам какво подкрепяш и какво не подкрепяш, но ако не беше такава курва отдавна щеше да си в затвора. Нищо. Властта се мени. И твоята глава ще иде на дръвника. 

"Дневник": 25 души са се подписали под неверен протокол, че гръмналата тръба във Варна е била вкопана под дъното на езерото

10:14:51 / 17.06.2020
4
0
Всеки който се е подписал да го пращат за 21 години в затвора, или да го удавят в езерото. Лично аз искам да е второто. За да си имат едно на ум следващите които имат намерение да се подписват на тъмно.

Иво Инджев: Цветанов проговори по най-забранената тема - зависимостта на властниците ни от Русия. По-добре късно, отколкото никога

10:10:25 / 17.06.2020
4
0
'Оди се скрии в хралупата от която изпълзя, плъх такъв. Кой си ти ? Смешник. Позакъснял русофоб и бивш ДС доносник, типичен коковид-соросоид.

Бесен баща простреля нахален ухажор на дъщеря си в София

10:01:52 / 17.06.2020
2
0
:getlost:  По такъв който притеснява дъщеря ти и е със 17 криминални регистрации не се гърми с газов пистолет, а с лупара !

Ева Веселинова се опита да опроверга твърдението, че блондинките са тъпи

17:02:58 / 16.06.2020
2
0
Ухилен  Няма значение блондинка или брюнетка, но конкретно Евчето е не много умна.  

Караянчева с първи думи пред "Биволъ" за записа с обидни думи за нея: Няма да се занимаваме с това

15:54:51 / 16.06.2020
11
0
На тази елементарница толко й е достойнството, че ако неандерталеца Бойко я накара да изяде едно говно, но буквално - ще го изяде без да се замисли. Дори ще пита дали има допълнително.

Апаши упоиха цяло семейство в столицата и обраха не само дома им

11:30:23 / 16.06.2020
1
0
А сега някой да обясни как точно е станало "упояването" !? Може би с автовишка ? И тези (обраните) имат ли въобще представа колко газ (какъвто и да е той) е нужен, за да се напълни целия апартамен с такова количество, че да добие този ефект ?

Ферхойген към ЕС: Дайте пари за България и следете харченето им. Не трябва там да е забравена ъгъл на Европа

11:23:16 / 16.06.2020
3
0
:getlost:  Докато начело на страната ни е това некадърно и корумпирано правителствто водено от примитивен психопат - файда никаква. 

Иван Бакалов: Бойко Борисов знае кой го е записал, но мълчи

10:07:56 / 16.06.2020
3
0
Този (Бойко) е болен. И не го казвам с ирония. Този наистина има проблем с главата. За освидетелстване е. В черепната му кутия не живеят две личности, а живеят няколко - доста са. 

Синята зона на Варна. Плават коли и казани за смет. Кадри без аналог

20:12:25 / 15.06.2020
4
2
:getlost:  Иван наистина е за ебане. Но не просто за ебане, а три часа садо-мазо ебане и за се запише на видео, след което да се излъчи по CNN. Да види цял свят какъв ЕБАЛНИК си имаме за кмет.

Улиците на Варна са пълноводни канали, заснеха как контейнер със смет отплава в неизвестна посока

19:48:23 / 15.06.2020
5
0
Кметът ли да чукам, или жена му ? Или и двамата, на почивки !?
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X