Потребителски профил

Partizanin

Регистриран: 07.10.2019
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
10536
8525
2011

Рейтинг: 34525

Място в класацията: 18

Коментари на Partizanin

Арменците: Не е вярно, че сме против изборната дата. КОЙ даде идеята за писмо от името на цялата общност?

17:36:48 / 22.01.2021
5
1
Тома Биков се прави на арменец, а Спас Гърневски - на католик. На това и се крепи политиката и управлението на ГЕРБерунгелите - на лъжи. 

Сашо Диков до Бойко Борисов: Вие знаете коя е "Мата Хари"

00:06:14 / 21.01.2021
1
1
@LM ;)  Ще те оставя да водиш монолог. Каквото имах да кажа - го казах с 3-4 кратки изречения.

Цветанов се разприказва за "Котараците" на Борисов и Сечкова: Сталийски и депутатът Камен Костадинов са договаряли преливане на гласове между ГЕРБ и ДПС

16:19:10 / 20.01.2021
3
4
:getlost: Преоблякъл се Илия, погледнал се - пак в тия. Пуснал си брада, снимал се с икона - помислил се за светец. 

Навални изкара разследване: Путин си построи Дворец на брега на Черно море

15:26:29 / 20.01.2021
2
1
Ухилен  По-голяма глупост не можаха ли да измислят. Явно стана норма да се снима нещо и да се нарече разследване

Сашо Диков до Бойко Борисов: Вие знаете коя е "Мата Хари"

22:27:51 / 19.01.2021
2
2
@LM :getlost: Под "сме" можеш да визираш СЕБЕ си и някой твой роднина. И тук-там някой страничен. Шепа прости 'ора - не са прост народ. ОБЩ знаменател само прости 'ора слагат. С което се връщаме в началото - че си прос' и ежедневно го доказваш. 

Слави: Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд

20:16:11 / 19.01.2021
2
0
:getlost: Курви, @Пешо, душевни и полит курви. Жадни за власт чистокръвни помияри. Нищо ново под слънцето. 

Европа срещу Русия заради случая с Навални

20:13:35 / 19.01.2021
3
1
Усмивка  Доколкото ми е известно, както Русия, така и всяка една държава има вътрешно законодателство? Откога опозиционери, проститутки, крадци, журналисти, полицаи, шивачки, водолази и т.н. всеки престъпил закона гражданин - е освободен от наказателна отговорност? 

Слави: Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд

19:05:17 / 19.01.2021
4
2
:getlost:  Знам ви откъм 25 г. г-н Трифонов, мисля че никога не е късно да сте котарака Базилио. Пита се у задачата..... къде криеш лиса Алиса!? Борисоф ли е?

Скандинавците видяха от балканците: Щом македонският е български диалект и шведският трябва да е норвежки

17:06:23 / 19.01.2021
2
2
:getlost:  Този Андреас Свенсон явно не е чувал за държавната програма (на Македония) Ремакедонизация. Затова ги ръси такива никакви. А и тези които допреди години, в продължение на около 70 г. - извършваха принудителна женска стерилизация.... наложена от самата държава, ще е желателно да не дават акъл. Доста им е умопобъркана главицата на скандинавците. 

Италия ваксинира над 1 милион души

08:37:12 / 19.01.2021
2
1
Хакнатите документи от ЕМА са вече в интернет. Честито на печелившите (ваксиниралите се). От стана ясно, че ефективността на ваксината на Pfizer е малко над 50% - тази която се доставя на държавите. Защото онази която е тествана е една, а тази която доставят на държавите - съвсем друга. За БЕЗОПАСНОСТТА да не споменавам. Индиректно, за пореден път, че БРЮКСЕЛСКИТЕ ДЖЕНДЪРИ са КОРУМПИРАНИ до мозъка на костите си, а техните решения се вземат в офисите на ЛОБИСТИТЕ около ЕП. Неслучайно в Брюксел е второто по големина лоби в света. 1. https://www.liberation.fr/planete/2021/01/16/des-documents-pirates-revelent-les-coulisses-de-l-approbation-rapide-du-vaccin-pfizer-en-europe_1817803 2. https://www.rai.it/programmi/report/news/2021/01/Dalle-mail-dellEma-ritrovate-sul-dark-web-si-scopre-che-a-novembre-erano-emersi-problemi-nella-qualita-del-vaccino-Pfizer-integrita-dellmRna-inferiore-rispetto-alle-dosi-usate-nei-trials-5c533acd-bcfa-4f29-981e-2a70806cfda3.html

Софийският районен съд: Арестът на Пламен Бобоков е бил извършен незаконно

21:35:22 / 18.01.2021
1
1
@LM Ухилен  С прости 'ора и задклавиатурни философи отказвам да влизам в диалог..... още повече в спор. Продължавай сам. Тъй ще ти го кажа.

Христо Иванов: Борисов да дойде на Росенец и да докаже, че няма коалиция с ДПС

21:02:53 / 18.01.2021
1
3
"Христо Иванов: Борисов да дойде на Росенец и да докаже, че няма коалиция с ДПС.:getlost: Независимо дали премиер е Борисоф, Николов, Петров и т.н. - никой премиер, или пък президент, човек заемащ такъв държавен пост, не е длъжен да се съобразява с идиотските прищевки и сърбежи на такива човечета като Иваноф. Явно на Иваноф не му омръзва да си прави кой от кой по-посредствен пиар, един след друг. На тази ежедневна дъвка "Доган-Моган" "Пеефски-Меефски" кълват само идиотите и никой друг. Такива изказвания/прищевки, като тези на Иваноф, са точно на ниво Тома Биков, Караянчева, или някой друг прос' ГЕРБерунгел. Да си представим сега ситуацията така: В Англия, Франция или Германия, някакъв си уличен случайник-опозиционер засилил се към властта, приканва Джонсън, Макрон или Меркел да се яви някъде си, да докажел/а нещо си..... и едва ли не, аха-аха, Джонсън, Макрон или Меркел, са длъжни да му угодят!? :getlost: Ристьо е жалък, и смешен!

Заведения във Варна масово фалират

18:55:50 / 18.01.2021
1
3
@Мракобес  Ухилен   Забавното е, че казваш това, което аз съм написал и обяснил с други думи..... но се опитваш да го насочиш срещу мен. Много си тъп.... завалийката. Ти наистина си функционално неграмотен. С личните си нападки освен, че стана за смях - друго не направи. 

Софийският районен съд: Арестът на Пламен Бобоков е бил извършен незаконно

18:21:27 / 18.01.2021
3
1
@LM  :getlost:  Не ти цитирам нищо..... тъпако. Но едва ли ще проумееш това което казвам. Резултата от този РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ са десетки милиони лева ОБЕЩЕТЕНИЯ които ВСИЧКИ НИЕ плащаме. Тъй като тези които МАЛОУМНО подкрепяш НЕ носят ПЕРСОНАЛНО отговорност - ние плащаме сметката. Само по дела заради идиотщината на Цветан Цветанов сме платили над 2 млн. лева. Другите - да не споменевам. А тези пари спокойно могат да се отделят за животоспасяващи операции на деца.... примерно. Сега светна ли ти в празната кратува за това което казвам? Още не? Ако проКУРатурата и МВР спазваха закона - това няма да се случва. Не съдът е виновен. Има едно нещо наречено Закон за МВР и НПК. Когато се кара точка по точка от тях - всичко ще е ЗАКОННО и няма как да има дела срещу държавата..... нас в случая. Глупав е синът на баща ти, което опредлено си личи. 

Борисов: В днешния демократичен свят е изключително важно да не бъде заглушаван гласът на опозицията

18:09:39 / 18.01.2021
2
1
"Борисов: В днешния демократичен свят е изключително важно да не бъде заглушаван гласът на опозицията."  :getlost:  Каза БОКЛУКА, които заплаши депутат от опозицията, че ще го ЗАПАЛИ.

Софийският районен съд: Арестът на Пламен Бобоков е бил извършен незаконно

16:53:51 / 18.01.2021
4
1
:getlost:  Простото ГЕРБерунгелско Lайно Mиризливо явно не знае, че прокуратурата и МВР са длъжни да работят следвайки закона. Простото ГЕРБерунгелско Lайно Mиризливо явно не знае, че сметката заради ПОГАЗВАНЕТО на ЗАКОНА от прокуратурата и МВР - я плащаме ние, гражданите..... включително и той самият.

Заведения във Варна масово фалират

22:09:56 / 17.01.2021
1
3
@squeezer :getlost:  Колега..... и ти ли имаш проблем с функционалната грамотност? Кое точно не разбираш от: "Между държава и частник може да има в до някаква степен толеранс и подпомагане..... между частник и частник няма как да има. Може да има например: "[color=#ff3333]Влизам ти в положението, колега, но в рамките на нормалното и еднократно"."? :getlost: А мен не ме мисли, "а дано" клетвите също не вършат работа. Аз от години имам клиенти - редовни. Не съм ги направил такива с глупостта си и лош мениджмънт, а с акъл - слава Богу не като вашият с [/color]Мракобес. А какво ще се случи или може да се случи - Божа работа. Хора като мен работят превантивно, не чакат да се случи и тогава да мислят. 1. Заделяш пари настрана. 2. Преценяваш рисковете. 3. Търсиш паралелна ниша. 4. Застраховаш се по един или друг начин. И други важни точки има. :getlost:  У нас куцо, кьораво и сакато в последните 10 години станаха бизнесмени. Захващат се с бизнес от който нищо не разбират. Само и само, да са бизнесмени. Мислят си, че тъй е то - меко сирене, режи и яж. Един хотел строи, друг заведение отваря, трети - не знам си какво..... и хоп - вече са бизнесмени. А това е една от причините за масовите фалити в последните години. Почваш бизнес - след година две си фалирал. Явно е някаква практика у нас, някои да се занимават с това от което не разбират. Същото е и с управлението на държавата ни. Затова е в това състояние. Не съм бизнесмен №1 или някой с голям бизнес..... но определено не съм глупав и самонадеян. Не се скача с двата крака в мътни води. Наистина ги ръсите с колегата Мракобес едни, ама без да се замисляте. Помислете малко върху това което съм казал по-долу, и ще видите дали не съм прав. Не знам на какъв език искате да ви се обясни, че толеранс частник-частник НЕ е възможен!? При такъв толеранс, на практика ще спре финансовата центрофуга в държавата. Откъде ще дойдат пари? Ти и Мракобес ли ще ги сложите в хазната? Бойко не ги вади от чекмеджето..... вади ги от хазната. Пешо ги дава Гошо, Гошо ги дава на Иван, Иван ги дава Петкан, Петкан ги внася в хазната..... хазната ги изкарва обратно на пазара. Карате ме да ви говоря като на идиоти. При толеранс тази верига спира. Кат' спре какво правим? Нищо..... минаваме на бартери. Енергото иска пари накрая на месеца, банката иска пари, държавата си иска данъците, ВиК-то иска пари, телекомите искат пари, жената и децата трябва да ядат, на бензиностанцията искат пари..... на тъпи ли се правите, отвътре ли ви идва? При толеранс ко прайм? Щото тия изброените нямат в речника си думата "толеранс". Приключвам темата, далеч сте от тия неща, много повърхностно ви е мисленето. В капитализъм сме, другари, не аз съм я измислил тази система..... едни се задържат, други вървят нагоре, трети потъват, четвърти изплуват. Ако имате проблем с това - псувайте системата, не мен. 

Гадателката на Берлускони: Шест партии ще влязат в парламента на България

21:18:07 / 17.01.2021
5
2
:getlost:  България, Танзания и Ямайка са единствените държави в света, които използват паранормални и окултни услуги на врачки и шамани преди избори. 

Самолетът с Навални на борда кацна в Москва

19:59:23 / 17.01.2021
2
2
Ухилен  Изпързаляха хамстерите. Те го чакат на точка "А" - той кацна на точка "B". Толко ли са прости да не се сетят, че правителството няма да влезе в този цирк в който на тях им се иска?

Виолета Сечкова отговори на Христо Иванов за спалнята на Борисов с писмо до съпругата Йорданка

19:57:15 / 17.01.2021
1
3
@12321  Усмивка  Ти тъп ли си.... или на тъп се правиш? "В случая, Сечкова просто изказва мнение, обръща се като жена - към жена. Да види на Ристьо жена му, колко струва мъжът й." 2 майки. 2 жени. 2 съпруги. ""Днес съм аз. Утре може да сте Вие - може да е всяка майка и жена.:getlost:  Към комплексираното низше същество Ристьо ли да се обърне? Ами излишно е. С подмятанията си и посредствените си и елементарни изказвания срещу жена, за да се направи на интересен, Ристьо показа колко струва. Оттам насетне е излишно жена да разговаря с такъв "мъж". Хубава вечер ти пожелавам. 

Заведения във Варна масово фалират

19:48:04 / 17.01.2021
1
3
@Мракобес  :getlost: Ами.... ограничен човек концепции не може да развива. Може само локуми да разпъва. Ако си умен - щеше да си млъкнал. А не глупост след глупост да ръсиш. Аз срещу квантов физик не подскачам..... примерно. Не му обяснявам квантовата физика, от която хал хабер си нямам. Далеч си от материята. Млъкни. Не се излагай. Влизай в тема в която си наясно. Недей ръси врели-некипели тип: "Всички да намалят цената или пуснат аванта"...... щото това е против всички бизнес, икономически и др. закони писани и неписани. По твоята "формула" не само, че никой няма да е добре, а всички ще рухнат - буквално. Стига си философствал. Между държава и частник може да има в до някаква степен толеранс и подпомагане..... между частник и частник няма как да има. Може да има например: "Влизам ти в положението, колега, но в рамките на нормалното и еднократно". БАСИ задклавиатурния философ си. Твоята "бизнес формула" отива на ниво примитивизъм: при липса на платежно средство, ето ти пет кила брашно - дай ми едно кило месо. 

Караянчева: Датата 4 април за изборите бе избрана от президента на инат

19:02:53 / 17.01.2021
2
1
Таз' наистина ще се окаже много проста. Не се прави на такава..... хич не се прави. 

Виолета Сечкова отговори на Христо Иванов за спалнята на Борисов с писмо до съпругата Йорданка

19:01:29 / 17.01.2021
1
4
@12321  Ухилен  Нищо не отговаряш с този отговор "Какво общо има жената на Ристьо?"..... нищо. В случая, Сечкова просто изказва мнение, обръща се като жена - към жена. Да види на Ристьо жена му, колко струва мъжът й. Сечкова нито интрига е започнала, нито нищо. Таз' елементарна ПОМИЯРЩИНА я започна именно Ристето. Аз например съм против ГЕРБ и Боко, но съм твърдо против хулите и подигравките които се изсипаха по адрес на онази в Барселона и детето й. :getlost: Не е мъжко, не е правилно. Ама нищо, никой не е отменял закона на бумеранга. Както Сечкова завърши писмото: "Днес съм аз. Утре може да сте Вие - може да е всяка майка и жена."  ;)  Което е много точно казано..... 

Виолета Сечкова отговори на Христо Иванов за спалнята на Борисов с писмо до съпругата Йорданка

18:30:50 / 17.01.2021
1
2
@MrBean :getlost:  Фокусирай се върху въпроса: "С какво в случая Ристьо е по-различен от насекомото Недялко от ПИК (и др. подобни), който на местните избори изливаше деградацията си, като използваше жената/приятелката на един от кандидатите на "Да България"?" примерно...... вместо празните приказки които ръсиш и да ми рекламираш Ристьо Въртиопашката. Доста низше същество ще да е някой, който замесва жени или деца в интригите си.

Заведения във Варна масово фалират

18:10:13 / 17.01.2021
1
4
@Мракобес  Ухилен  Ти наясно ли си колко посредствено и елементарно човече си? Този да намалил това, онзи да намали онова, трети - друго да намали. Ухилен  Така БИЗНЕСА не РАБОТИ палячо. Парите не валят. С БИЗНЕС не се занимавай..... БЕЗПЛАТЕН съвет ти давам. Ако всички намалят с 50% или пуснат аванта - то тогава КОЙ и КАК ще изкарва пари, откъде ще дойдат парите? Много си тъп. Всеки един БИЗНЕС има рискове по една или друга причина. Като се хващаш на хорото - играеш го и не пискаш. Според малоумната ти логика и идиотски мениджмънт - НИКОГА НИКЪДЕ по света БИЗНЕСИ нямаше да фалирват. Да де.... ама го правят. Ухилен  Пък и освен тъпотията ти, и функционалната ти неграмоност връх взема..... :woot: ГЕРБер съм разбрах, кредит съм теглил - сега научих, и не знам си какво още. Ухилен Извинявай, колега, ама отговарям само за това което аз съм казал, а не за това което ти разбрал или сложил в устата ми. Ай, жив и здрав да си.  

Борисов: Борис Джонсън ми каза, че като се пенсионира, ще дойде да живее в България

17:10:40 / 17.01.2021
10
1
Тоз' е по-тъп от кокошка. Сериозно започвам да се замислям дали наистина няма някакви психически проблеми. БАСИ шизофреника прос'.

Виолета Сечкова отговори на Христо Иванов за спалнята на Борисов с писмо до съпругата Йорданка

17:05:07 / 17.01.2021
2
3
@12321  Усмивка  Що тъй злобно, бе, колега? Ти не си ли целувал майка си по устата. :getlost: Не падайте толко ниско да се нахвърляте върху жена и деца..... и то заради чужди интриги. С какво в случая Ристьо е по-различен от насекомото Недялко от ПИК, който на местните избори изливаше деградацията си, като използваше жената/приятелката на един от кандидатите на "Да България"? Това е първото сравнение за което се сетих, а примери много. Ристьо е на ниво "душевна курва". Замесва жени и деца да си прави пиар в мръсните политически игри. Пробва да извлече дивиденти. Нищо мъжко няма в Ристьо, нищичко..... мъжка курва. Не е по-различен от опонентите си - помияри.  

Заведения във Варна масово фалират

16:48:29 / 17.01.2021
1
3
"Според мен понеже държавата е наложила ограничение - тя трябва да плати наема, но наемодателите трябва да си намалят наема за този период на 50%. Всеки трябва да даде по нещо. Не може само едните да понасат удара. Трябва да бъде разпределен."  ;)  Кога станеш наемодател - тогава отбивай 50% или прави такъв толеранс. С чужда пита бащин помен недей да правиш. Аз като наемодател, както вече казах, наред с много други - също храним семейства, също плащаме сметки. Нито пари си ми давал за покупка на имот, нито ремонт си ми правил безплатно, нито данъците от мое име плащаш. Ако има нещо неясно - питай, ще ти го разясня. Това, че един потъва, не значи, че трябва да повлече и други със себе си. А много от имотите на наемодателите, са закупени с кредит. Банката не сваля лихвите с 50% и не чака. Това "трябва", като задължение едва ли не, дето използвате с колегата - сещайте се къде да си го заврете. Ако ще има някаква договорка между наемодател и наемател, то тя за всеки е индивидуална, а не с трябва

Връщат Навални в Москва

15:50:16 / 17.01.2021
2
1
Да го вкарват в панделата тоз' клоун-престъпник. И без това, това е идеята на западните му началници - да го подложат. Този е бита карта. Палячо. Не Навални реално е политическата пионка, а жена му. Добре изиграно, но прозрачно. Само тъпаците не се досещат. Този влиза в затвора, жена му я правят мъченица, смазаната любяща съпруга..... и хоп - сценария "Тихановская". Ухилен Така хубаво го преебаха началниците му, че няма накъде повече. Накрая ни Навални, ни жена му. Единият в затвора, другият - ще скита немил-недраг като глу'а кучка из бостан.

Заведения във Варна масово фалират

15:38:23 / 17.01.2021
3
3
Ухилен  Този @squeezer е голям веселяк. Вика.... щом заведенията за затворили заради пандемията - трябва да не плащат наем. Това било начина. :getlost:  А тези които са освободени от работа, що плащат на касата в магазина? Ухилен  Забавляват ме такива ентусиасти като @squeezer.

Борисов към католиците: На 4 април имате Великден, но се надявам да отидете да гласувате

15:32:02 / 17.01.2021
1
1
Тоз' преди въртеше с джипката около катуните на циганите. Сега е при католиците..... тях се опитва да прелъже да гласуват за ГЕРБ. Само при извънземните не е ходил още. 

Почина милиардерът барон Бенджамин дьо Ротшилд

20:06:32 / 16.01.2021
1
1
Един ДЕГЕНЕРАТ по-малко сред населението на планетата ни! 

Иван Бакалов: Борисов се мисли за Путин, иска да управлява 20 години. Не става

19:52:00 / 16.01.2021
3
1
Па той Боко ако БЕШЕ Путин или се мислеше за него - екстра щеше да е. Но уви. Боко е на ниво треторазряден африкански сатрап-комплексар. Ухилен По мое мнение.... най си пасва с Жан-Бедел Бокаса. Дето се самообяви за пожизнен президент на ЦАР и император.  

Лидерът на СДС: Президентът обиди голяма част от българите с датата за изборите

18:51:19 / 16.01.2021
7
1
Тихо, бе, насекомо! Паразити ГНУСНИ! Ако не се присламчите към някоя партия - от глад ще умрете! От 20 години сте така!

Политолог: Може да има нови предсрочни избори, не заедно с президентските, а през лятото

17:45:05 / 16.01.2021
1
2
Това ГЕРБерунгелско сукалче откога е политолог? 

Цветанов към Борисов: Училища се правят за нуждите на хората, а не заради излъчване на видео във фейсбук

15:54:02 / 16.01.2021
2
2
Този плъхок Цветаноф ако имаше поне капчица достойнство и морал - щеше да се скрие в хралупата си и да не се показва пред хората. Но уви..... няма. Дай Боже се намери някой, който да го отстреля като мърша. На много хора злини е сторил. 

Заведения във Варна масово фалират

15:34:39 / 16.01.2021
1
3
Спор няма. Има такъв.... но само според онези които се опитват да извъртят нещата - наемателите в случая. Аз също съм наемодател. Тези "бизнесмени" що се правят на дръж ми шапката, че не знаят що е то "форсмажорни обстоятелства"? Отстрочка и разсрочено плащане ще направи само онзи наемодател, който има ВЪЗМОЖНОСТ и ЖЕЛАНИЕ. Но също така, тази отсрочка и разсрочено плащане са доста РИСКОВИ..... този път - за наемодателя. :getlost:  Ако след отсрочка и разсрочено плащане наемателя не успее да изплува и да си поеме въздух, к'о прайм? Нищо...... гълта вода и наемодателя. Като сте се хванали на хорото господа "бизнесмени" - играйте го. 'Га печелехте в добри времена повече, по-висок наем ли плащахте от посочения в договорите? Мм!?

Избраха наследника на Меркел в Християндемократическия съюз

14:53:03 / 16.01.2021
2
1
:getlost: Ако тез' отрепки начело либерасткия фашизъм са християн-демократи.... аз съм внук на Бисмарк. Запомнете лицето му - началникът на БОКЛУЦИТЕ които ПОТОПИХА Европа в мигранти от Близкия Изток и Африка.

Борисов благодари на строителите и полицаите, които възстановявили участъка между Гоце Делчев и Банско

13:49:06 / 16.01.2021
5
4
Борисоф е ИЗМЕТ. От най-гнусните. Ще дойде ден когато ще плаща за золумите си. 

В Пловдивско протестират заради водата

13:29:38 / 16.01.2021
2
1
:getlost: От началото на приватизацията на софийските водоразпределителни и пречиствателни услуги, но и не само софийските, цената на тези услуги за потребителите се е увеличила с почти 536% за 20 години. За това нещо, този ГРАБЕЖ, кажете "Благодаря!" на мангасарина Костоф и мършата Борисоф, който раздаде/подари всичко на концесии на Veolia, United Utilities, Saur и на аверите си - срещу комисионни. Грамофон свири - майка плаче.....  536% увеличение за 20 години!

Хакери откраднаха поверителни документи свързани с ваксините срещу коронавирус, манипулираха ги и ги публикуваха онлайн

12:26:36 / 16.01.2021
1
2
Усмивка   Напротив..... кой знае какво съдържат документите. Затова ЕМА се опитва да си измие ръцете предварително. А как да стане? Ами като кажат, че документите са манипулирани от трето лице. Навремето когато Асандж публикува документите за престъпленията вършени от правителствата, основно американското, не им даде време да си избършат сополите и задника. Научили са си урока. Застраховат се предварително. Ще им повярва ли някой? 

Каракачанов влезе "незнайно как" в "Панорама"! Виковете навън ескалират

22:43:18 / 15.01.2021
2
2
Скрил се е като плъхок. Минал е през тунели и шахти. В противен случай така ще го ДЕРАТ хората отвън, че задника ще му скъсат. Няма по-мишкарско правителство в света от тези негодници които в момента са начело на държавата ни. Няма. Крият се и треперят като мишки след инсулт. 

Красимир Каракачанов: Гласуване по пощата ще доведе до тотална манипулация

22:38:13 / 15.01.2021
2
2
Ахааа..... според БАНАЛНАТА ЛОГИКА на този тлъст ЛАЙНАР, Валерко Гьонсурата и шайката ГЕРБ.... ИЗБОРИТЕ в Германия, Испания, Австрия, Скандинавците и ВЪОБЩЕ в 1/2 от  държавите членки на ЕС - са ТОТАЛНА МАНИПУЛАЦИЯ. Ще се намери ли някой който да пусне на запис изказванията на тези СХЕМАДЖИИ в ЕП и пред ЕК!? За да чуят и разберат 500 млн. европейци, че техните правителства МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРИТЕ в страните им. 

Теди Москов: Щеше да е най-добре, ако изборите бяха на 1 април

21:38:00 / 15.01.2021
2
2
На 1-ви април не може. ГЕРБ имат празник тогава. На него е основана цялата им политика и управлението.  

Борисов: Веднага да се почисти боклука в река Искър край Своге. Отпуснахме 220 000 лева

21:13:08 / 15.01.2021
2
1
Ухилен  Ти ако имаш 112 IQ аз ще скоча от терасата.... честно. От IQ тест до IQ тест разликата е от тук до Луната. Кой знае какъв виц за идиоти си си правил. :getlost: С това, едва ли не опит да сравниш интелигентността, с професията си или образованието - автоматично си личи колко си ПРОС'. Ама ПРОС' на N-та степен направо. Жив и здрав.... ИДИОТ. 

Георги Марков: Не се предавай, Доналд Тръмп! Не се гаси туй, що не гасне!

20:45:43 / 15.01.2021
2
2
Ухилен  ДС агента баче Кольо и САЩ почна да оправя. БАСИ жалките и смешни същества са ГЕРБерунгелите. 

Борисов: Веднага да се почисти боклука в река Искър край Своге. Отпуснахме 220 000 лева

20:42:47 / 15.01.2021
2
1
Ухилен  Тук някакво насекомо тръгнало да "визира" хора с IQ средно над 100. Индивиди които в тинята са родени, в тинята живеят и в тинята ще си умрат - не са мрънкащи. Те се наричат пасивно-съгласяващи се..... БЕЗЛИЧНИ травестити. Достатъчно умни да управляват максимум канцеларски машини и достатъчно глупави да се радват на мизерията в която се намират. ;) "Ще останеш доволна от твоя господар каза дон Домат. Щом оздравея, ще ти подаря обвивката от един шоколад, който изядох миналата година. Ще видиш какъв чудесен мирис има. От благодарност Ягодка се поклони чак до земята.... Това го развесели и той даже подари на Ягодка една обвивка от бонбон. Това е за теб каза великодушно той. Ближи тази обвивка. Тя е много сладка: преди две години в нея беше увит един много хубав бонбон. Ягодка благодари на Домат с поклон и му каза: 7 години работя и това е вече третата обвивка от бонбон, която получавам от ваше превъзходителство. Виждаш ли, отговори Домат, аз съм добър господар. Слушай ме, и ще бъдеш доволна. Който се задоволява с малко, е щастлив каза Ягодка и след като се поклони, отиде да си гледа работата."  :getlost:  Друго нямам какво да добавя..... 

Георг Георгиев: Сякаш напук на управляващите президентът се изметна от първата дата, която обяви за изборите

20:23:37 / 15.01.2021
5
1
Ухилен  Тия плъхове от ОПГ ГЕРБ сега пък католици ли станаха? Ухилен  И смешно е, майчице, и страшно е.

Борисов: Веднага да се почисти боклука в река Искър край Своге. Отпуснахме 220 000 лева

19:51:18 / 15.01.2021
3
1
Ще изчистим БОКЛУКА Борисоф и ОПГ ГЕРБ от България - БЕЗПЛАТНО

Главният секретар на президента: Властта не гарантира честен вот

18:35:16 / 15.01.2021
1
1
Нещата отиват натам, това да са най-жалките и фалшифицирани избори. БЕЗ гласуване по пощата. БЕЗ видеонаблюдение при броенето. БЕЗ промени в избирателния кодекс. А баналното оправдание на ОПГ ГЕРБ - няма достатъчно време...... следват кое от кое по-идиотско. 

Кметът на Раковски към Радев: Уважаеми г-н президент, сменете датата на изборите

16:50:08 / 15.01.2021
4
2
Тоз' кмет малоумен ли е? Да не сме католическа страна в Южна Америка? 

Запалиха българското знаме на карнавал в Северна Македония

22:35:48 / 14.01.2021
2
2
Баба ми, Бог да я прости, казваше: Една крава като рине в лайната, тя си 'фърля на гърба. Усмивка  Тези индивиди, с неоткриваемата идентичност, и те така..... ринат ли, ринат в лайната.

Норвегия: Регистрирахме смъртни случаи след ваксиниране на възрастни хора с лошо здраве

21:10:28 / 14.01.2021
1
2
Не са само в Норвегия. Игра ми са играй, писи писи. По мое мнение, има само три вида хора съгласни да се ваксинират с Pfizer: 1. изключително дезинформирани и невежи. 2. такива със слаба психика. 3. манипулатори за постигане на една или друга цел.  :getlost:  Но тепърва ще за проблемите и смъртността с тази ваксина..... дори науката не е на толко високо ниво, че да гадае в дългосрочен план последствията. За това медицината (истинската) отдавна се е изказала: За направата на БЕЗОПАСНА ваксина са нужни не по-малко от 4-5-6 години.

МВР издирва момиче на 17 години

20:09:39 / 14.01.2021
0
3
Ухилен  Сериалът "Малката Булка" в турски вариант.

Марешки: Благодаря на Румен Радев, че не отложи изборите

19:51:46 / 14.01.2021
7
1
Този е екзотично срещан гнусен индивид. С Борисоф са си лика прилика..... развратени селяндури. 

Проф. Мирчев за езика на политиците на консултациите при Радев: Как е възможно да се падне на такова махленско и кръчмарско ниво?

19:50:29 / 14.01.2021
3
2
Че те са си такива..... махленски примати. Вижте Марешки, Борисов, Каракачанов и т.н. - излишно е да очаквате нещо друго от тези свити в тълпата случайници. 

Биков: Президентът да прекрати линията си за саботиране на изборния процес

18:26:45 / 14.01.2021
6
1
Ухилен  Че КОЙ ви вярва, бе, насекомо? КОЙ освен онази част от циганския етнос - паразитиращите мангасари.... и опростачената част от населението на територията ни? Дори собствената ви администрация не ви вярва.... 2/3 от тях гласуват за вас от страх да не загубят работата си. 

Мутри с много връзки слязоха от "Ролс Ройс" и пребиха зверски баща пред детето му

18:18:13 / 14.01.2021
2
2
"А ако искате, да сведем тези неща на минимум, то гласувайте за ГЕРБ."  Ухилен  На вас ГЕРБерунгелите явно не ви достига умствен капацитет да измислите нещо нормално, че почнахте с такива призиви да приканвате хората да гласуват за ГЕРБ. Ухилен  Определено ме карате със сълзи да се смея. 

Георг Георгиев, ГЕРБ: Радев иска да създаде хаос. Чия дата всъщност е 4 април?

18:15:02 / 14.01.2021
7
2
Ухилен  Ще разбереш, г-н ГЕРБеренгул. Датата 4-ти април ще бъде вписана в историята като Апокалипсиса за Боко и ГЕРБ.

Биков: Радев показа, че не е в състояние да живее в среда на консенсус. Няма да подкрепим исканите промени

18:12:22 / 14.01.2021
4
2
Ухилен Тома Биков чудесно се вписва в гениалната лабораторна реформа на леля Нанси (американското ПКП)..... като безличен травестит в държавната администрация. Ухилен И какво ги интересува ГЕРБерунгелите, че дата на изборите съвпада с католическия и арменския Великден? Ние да не сме католическа страна или някакъв арменски анклав? Ухилен Тия ГЕРБерунгели ежедневно ме изумяват със слабоумието си. 

Външно министерство: Южна Корея два пъти е настоявала Виолета Сечкова да им стане почетен консул

17:23:21 / 14.01.2021
5
2
Ухилен  Падат си азиатците по Боко. Като Боко втора такава курветина няма. С тоз' тлъст курвенски задник е само за плющене. А и Боко си е курва по душа. По него си падат. Кой не го е 'фанал - той не го е ЕБАЛ. Даже и в Сеул го каниха.... облякоха го като бременна панда и му дадоха да троши една дъсчица, на която се учат първолаци. 

Мутри с много връзки слязоха от "Ролс Ройс" и пребиха зверски баща пред детето му

16:35:11 / 14.01.2021
3
2
Тези мутри не са попаднали на правилния човек. Ще им изиграе лоша шега диващината им. Куршумът не пита на кой си човек и каква кола караш. 

Създателят на "Туитър": Блокирането на Тръмп е правилно, но създава опасен прецедент

16:32:43 / 14.01.2021
2
1
2021 г. - 8 млрд. хора на планетата ни, станаха свидетели на това, че САЩ не се управлява от президента, а се управлява от Корпорациите и американското задкулисие. Twitter и Facebook заявиха: Чрез нас може да създавате безредици и разпалвате граждански войни в други страни, но на наша територия - не може. :getlost:  За справка: Иран, Молдова, Египет, Украйна, Тунис, Беларус.... за тези се сещам. Тези т.нар. "технологични гиганти" са всъщност технологични деспоти и са собственост на сатанинската Дълбока Държава на "демократите". По замисъл и предназначение служат основно за тотален шпионаж и контрол на всички достъпни нива, манипулация на масовото обществено съзнание, промиване на мозъци с фалшива информация и организиране и провеждане на мръсни политически операции от сорта на "цветни революции" и прочие. Морковчето е уж свободния достъп до информация, но дебелата тояга играе според интересите на изродите, които контролират тази "информация".

Външно министерство: Южна Корея два пъти е настоявала Виолета Сечкова да им стане почетен консул

16:24:09 / 14.01.2021
4
1
По-тъпо ОПРАВДАНИЕ и ОБЯСНЕНИЕ няма. Типично по ГЕРБерунгелски. Откога ЧУЖДА държава НАСТОЯВА и си ИЗБИРА кои да са консулите й? 

Борисов на мястото на бедствието прегърна момченце и го пита: Ти видя ли новата дига?

20:10:28 / 13.01.2021
2
3
:getlost:  Ще се цитирам: "Жалко, че на такива като [color=#339933]ПраLM и др. подобни индивиди домовете не са под вода. Наистина жалко, много жалко. Току-виж на ГЕРБерунгелската паплач й дойде акъла в главата...... след като на собствен гръб усети РАБОТАТА на Вожда си и подопечните му. На чужд гръб - 100 тояги са малко, са казали мъдрите хора."  Усмивка  Друго няма какво да добавя. [/color]

Германец към Иво Сиромахов: При нас вали триста дни в годината, по стандартите в България отдавна сме мъртви

19:44:59 / 13.01.2021
2
3
@12321  Усмивка  Не му обръщай внимание. По това на което е ДОВОЛЕН този тъпак - ще разбереш и каква е самооценката му. Да е ДОВОЛЕН човек от тези лайна които насраха ГЕРБ и Бойко..... то това означава, че в тинята е роден, в тинята живее, и в тинята ще си умре някой ден. :getlost: Овчедушие, колега, очедушие.....

Борисов на мястото на бедствието прегърна момченце и го пита: Ти видя ли новата дига?

19:18:49 / 13.01.2021
4
2
:getlost:  Жалко, че на такива като Пра, LM и др. подобни индивиди домовете не са под вода. Наистина жалко, много жалко. Току-виж на ГЕРБерунгелската паплач й дойде акъла в главата...... след като на собствен гръб усети РАБОТАТА на Вожда си и подопечните му. На чужд гръб - 100 тояги са малко, са казали мъдрите хора. 

Борисов на мястото на бедствието прегърна момченце и го пита: Ти видя ли новата дига?

18:49:46 / 13.01.2021
1
1
@стоян  Усмивка  Е, нали ти казах, вместо да лаеш като улична кучка, ако искаш да провериш колко ми е дълъг фитила - заповядай. 

Борисов на мястото на бедствието прегърна момченце и го пита: Ти видя ли новата дига?

17:14:19 / 13.01.2021
8
1
Усмивка  Много ОБИЧАМ да ме посещават "едни хора"..... няма да ми е за пръв път. Аз съм гостоприемен. Ако искаш и ти можеш да провериш колко ми е дълъг фитила..... заповядай. 

Борисов на мястото на бедствието прегърна момченце и го пита: Ти видя ли новата дига?

16:53:25 / 13.01.2021
12
2
Че те 90% от БЕДСТВИЯТА в страната ни са БЛАГОДАРЕНИЕ на твоето строителство! Ела във Варна виж тротоарите ти за МИЛИОНИ лева на какво приличат..... да еБа мръсното ти котило!

"Патриотите" заселват Странджа и Сакар с хора от чужбина с "доказан български произход"

16:03:53 / 13.01.2021
7
1
Самите те (жалките патрЕоти) не са с доказан БЪЛГАРСКИ произход. 

Борисов назначи жената на своя приятел Александър Сталийски за почетен консул на Корея в Пловдив

15:28:17 / 13.01.2021
3
2
:getlost: Виолета Сечкова..... жената до солташака на г-н Тиква - Александър Сталийски, която неслучайно бе една от малкото, успели да си вземат милионите от КТБ след фалита, ще е почетен консул на Южна Корея в Пловдив!? Очаквам Сталийски скоро да стане консул на Северна Корея! Калинки, бате, калинки в чекмедже!

Борисов увеличи заплатата на шефката на НАП. 5500 лева плюс бонусите не стигаха

14:55:11 / 13.01.2021
2
3
A стотиците хиляди лева БОНУСИ ще върне ли? 

Германец към Иво Сиромахов: При нас вали триста дни в годината, по стандартите в България отдавна сме мъртви

14:40:04 / 13.01.2021
2
1
:getlost: И в Мадагаскар знаят.... че мангала Костов и Бойко гепаха пенсионните фондове и чрез умишленото си БЕЗДЕЙСТВИЕ ГЕРБерунгелите продължават да крадат парите на пенсионерите.

Ново свличане на ската над крайбрежната алея във Варна

20:55:17 / 12.01.2021
2
3
"Става дума за същто място, което е проблемно от години.....  като допълни, че явно там трябва да се търси по-трайно решение заради валежите."  Усмивка Не съм и очаквал да чуя нещо умно от устата на НЕКАДЪРНИЦИ които от ДЪЛГИ ГОДИНИ се ДРАПАТ за МАКАРИТЕ. ЯВНО е време ПАРАЗИТИРАЩИТЕ върху народа ни НЕКАДЪРНИЦИ да си ходят.  П.П. Там няма укрепване, Крис.... това е вдясно веднага като пуснеш нанадолнището. ТИМ укрепиха свлачището отатък завоя. 

Варненският квартал "Виница" с улици-реки: има проблем с канализацията

20:25:08 / 12.01.2021
1
2
:getlost:  Нормално. 1-во: От Общината се драпат за макарите и не почистват шахтите. 2-ро: При ремонтите се поствят отводнителни тръби с по-малък цол от този, който трябва да е предвиден..... по-евтино е и така се краде. :getlost:  Ще се нормализира всичко, когато започнат да влизат в затвора от общ работник до министър - всичкото некадърно и крадливо по веригата.  П.П. Крис, те тръбите ако не са сменяни от бай Тошово време, щеше да е добре.  Аз съм виждал при ремонт как сменят старите здрави циментови и широки тръби - с по-тесни пластмасови. То да ги смени човек, лошо няма, ама при презастрояване трябва да се сменят с още по-широки от старите. 

Проф. Коларова: Дано на нашите избори не стане това, което Тръмп направи с американската демокрация

19:14:31 / 12.01.2021
3
2
@kris :getlost: Разбира.... много добре разбира и знае какво се случи в САЩ соросоидната уфцъ. На такива като тази уфцъ това им е работата и за това им плащат - да манипулират и извъртат нещата. 

Веселин Марешки: Румен Радев ще го изгонят с камъни, както оня варненски кмет

18:47:39 / 12.01.2021
7
2
Доколко си спомням, неотдавна ТЕБЕ те гониха с камъни и те замеряха с шишета. Скоро и с манарчета и сопи ще те гонят. На зло куче - зъл прът. И БОЙ до насиранье. А заради управлението на шефа ти и вашата политическа проституция..... взех да изпитвам носталгия по оня кмет. 

Потрошиха коледната украса в центъра на Варна

18:43:58 / 12.01.2021
3
2
Повръща ми се от лумпени и деградацията им. Кога ли ще пипна някой такъв и майка му ще разплача..... буквално. Но задължително ще заснема "приключението" му. А после ще го кача в интернет с пояснение ЗАЩО..... да си имат едно на ум другите.

Великобритания обвини Китай в нарушаване на човешките права с принудителен труд

17:28:10 / 12.01.2021
1
2
Дегенератите на Короната първо да кажат колко деца работят в мините на британските компании из Африка..... тогава да обвиняват други го.  

Покачването и спадането на водите в язовир Маслово уби стотици риби

17:05:26 / 12.01.2021
1
3
При мен е добре, а и няма как да ми иде рибата из полето..... да пасе. Когато имаш язовир или рибарник без шлюзове - се поставя изпускателна тръба. Човек трябва да мисли и превантивно, а не да чака да се случи после.

Ердоган: Турция може да влезе на мястото на Великобритания в ЕС

16:44:49 / 12.01.2021
0
1
Може. Може. След още 2000 хил. ще сте в чакалнята..... когато ЕС ще е вече мит. 

Байдън: Американците ще получават по 2000 долара на месец от правителството

16:22:28 / 12.01.2021
1
2
САЩ сега на 100% става държава пълна с паразити най-много по глава от населението. Тамошните цигани въртят кючеци от кеф. Да му мислят нормалните американци. Тези пари после някой ще се наложи да ги изработи.

Марешки нападна президента Радев: Вие бетонирахте ГЕРБ на власт и изкарахте мутрите на площада

16:16:40 / 12.01.2021
5
2
Усмивка  Магарешки е уникално гнусен лицемер. Такъв гьонсурат рядко се среща. Няма да ме учуди ако в скоро време някой го ошамари на улицата. 

Проектантът на пропадналата улица "Колони" във Варна: Настоявах да сменят канализацията, но не го направиха

22:54:18 / 11.01.2021
4
2
:getlost: Налице е слогана "10.7 по Рихтер е олицетворението на управлението ни!". Тъй БАЧКАТ на Баце лъвовете..... ГРАДИВНО.

Америка в очакване на клетвата на новоизбрания президент Байдън

22:48:08 / 11.01.2021
1
1
Усмивка  Встъпването в длъжност на Байдън ще бъде осигурено от 15 000 американски войници от Националната гвардия. Очаквам искрящи шеги и задълбочени анализи за предстоящия колапс и страховете на узурпатора от представители на либерална общност. Не в историята на САЩ, а на света..... не е имало толко голямо насиранье. :getlost: Да идват танковете!

Румен Радев призова българите в чужбина да гласуват активно

21:03:40 / 11.01.2021
1
1
:getlost:  Ако за мен се отнася "Шумкар", но предполагам, че е за мен, щото си малко посредствен и елементарен: Няма такава сила която да ме накара да емигрирам от страната си. Най-малкото пък политическа партия и резултат от избори. Иначе ГЕРБ ще имат още един мандат.... ама на 32-ри февруари. Мечтите са БЕЗплатни. Усмивка Това е, г-н Птицеплясков. И да си знаеш, занапред, това "Партизанин" не е свързано с партизаните, нашенски и други дето са срещу някакви други, землянки, отряди и т.н. .... сещаш се кои визирам. Само да уточня, не че нещо. Пък и с тях да ме/го свързваш - все ми е тая, но както казах - просто уточнявам. 

Осъдиха на доживотен затвор четирима българи в Гърция

20:50:43 / 11.01.2021
1
1
Усмивка  Доста е нужно да е тъп някой..... че да тръгне да върши престъпление на територията на Гърция. Сега да си носят кръста.

Борисов в наводненото Ярджиловци: Радостното е, че язовирите се пълнят

19:37:46 / 11.01.2021
6
3
Мнооого ПРОС'.... с кеф да го излюска човек у главата с тъпото на топора.

Пардю: Тръмп ни опозори, с него е свършено. А България много греши за Северна Македония

17:55:42 / 11.01.2021
3
1
Усмивка  ....сеньор Пардю да пърди на територията на САЩ. У нас навремето осмърдя достатъчно. 

Томислав Дончев за срутището на пътя за Рилския манастир: Не съм квачка, че да мътя нещо

17:47:52 / 11.01.2021
2
2
Усмивка  Слушах изказването на този гологлав лешояд. На Бойко лъжите опредлено са заразни. 

Румен Радев призова българите в чужбина да гласуват активно

16:50:01 / 11.01.2021
2
2
Само висока избирателна активност може да събори ГЕРБерунгелите.

ВиК авария във Варна предизвика пропадане на асфалт, кола на дружеството затъна в дупката

16:27:13 / 11.01.2021
5
1
:getlost:  Прав си, @птицеплясков.... колкото мозъчната кора на бойковите симпатизанти. Благодаря ти за точното уточнение.

ВиК авария във Варна предизвика пропадане на асфалт, кола на дружеството затъна в дупката

15:37:27 / 11.01.2021
5
4
:getlost: Ами нормално. Щот' асфалта е дебел колкото фафла Морени. 

Здравният министър: В Сандански бе нарушен редът за ваксинация

18:29:19 / 10.01.2021
5
1
Не е нарушен. Ние знаем, че вие ГЕРБерунгелите - сте с предимство. Защото БЕЗ вас държавата ни ще рухне. За справка: стрина Цвета и хеликоптера. :getlost: Но нищо. Does not matter. За всяко прасе ще настъпи ден "Х".... момента в който е заобиколено от "властолюбиви" люде държащи в ръцете си сопи и брадви.

Нанков за свлачището покрай Рилския манастир: Нито имаме приемателна комисия, нито имаме акт 15

18:20:34 / 10.01.2021
5
1
:getlost:  Този зам.-министър Нанков, който обяснява как лошо ремонтираното укрепване на пътя за Рилския манастир всъщност било свършило работа, е същият онзи Нанков, подал оставка като министър, след като 20 загинаха в катастрофата от лошия ремонт на пътя край Своге. Ценна калинка е. Екзотична. Друго нямам какво да кажа. Игуменът е късметлия....

Христо Иванов: Главното общо предприятие на Пеевски и Борисов се нарича Иван Гешев

16:04:59 / 10.01.2021
3
1
Ай, насекомо, БЕГАЙ далече. Отдавна взе да писва от локумите ти. Ти ли ще оправяш България? Ти и онзи с пъпешовата глава - Цветаноф? Борисоф и Пеефски са лошите, а пък ти и Прокопиеф сте читавите, тъй ли, палячо? Мм!? :getlost: Отдавна съм в дилема на кой пиарът е по-посредствен..... на БайХуя, или на Ристьо. Нищо чудно Севдето да слугува не само на БайХуя.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X