Потребителски профил

n eXu s

Регистриран: 21.06.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1598
507
1091

Рейтинг: 2802

Място в класацията: 46

Коментари на n eXu s

Защо не си заслужава да купувате телефон над 360 лева

22:02:44 / 19.02.2017
2
1
Тук видях едно интелигентно мнение, но веднага 10 глупака са му насвяткали минуси. По-скъпият телефон облъчва по-малко. Изработката му е по-качествена. По-добра производителност..... Повече екстри..... Камера с по-реалистични снимки. По-добра батерия. И други има, но не се сещам сега..... Е, всичко това за който може да си позволи и е по-умен..... По-добре телефон за 1200 лв и да ползваш 3 години, отколкото всяка година да сменяш некачествен боклук по 300лв....

Нинова разпиля ГЕРБ: Дългът от 16 милиарда лева ще бъде...

13:12:07 / 19.02.2017
18
19
Лилче, кога БСП е разпродавало? С кокошия си мозък мозък можеш ли да назовеш една приватизационна сделка на БСП? Защото нямат такава!

Българка, работеща от години в Гърция: Ние, напусналите страната, трябва да имаме свои представители в парламента

13:04:47 / 13.02.2017
16
6
Що за нахалство? Изнизваш се от страната, не плащаш данъци, а пенсиите на родителите ти кой ще ги плаща? И най-нагло да искаш и представителство? Ей това вече е болен мозък!

Мозъчен хирург съди авиокомпания заради наранен пръст

18:40:22 / 11.02.2017
2
0
Тоя конкурира хамериканосите по кретенизъм!

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

22:25:33 / 09.02.2017
0
1
Ти не можеш да бъдеш събеседник, тъй като нямаш образование. Можеш само да бъдеш изтривалка на висшето общество, на което слугуваш. Затова и имаш толкова комплекси за малоценност. Кофти ли ти е, а? Позор за майка ти и баща ти, това са провалени родители, щом са допуснали детето им да отрасне като дивак, без нищо в главата

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

22:00:26 / 09.02.2017
1
0
Не ти е лесно да си от простолюдието. Можеш само да повтаряш като папагал след мен. Искаш ли да ти споделя нещо мое съкровено? Тази нишка, която винаги ме е теглела напред - винаги съм се самомотивирал с кретени като теб, че трябва да бъда нещо много повече от вас. Да ти е за утеха, че не сте съвсем един ненужен боклук, а ставате поне за пример какъв НЕ трябва да бъде един човек!

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

21:41:36 / 09.02.2017
0
1
Виждам, че изключително добре се описваш. Дума по дума, но накрая ще те разкрия и тогава само да не се окаже, че си някой сельо с незавършен 10-ти клас, защото тогава смехът ми ще се чуе чак до селото ти. Само като малък съм прочел толкова книги, колкото ти и за 10 000 живота няма как да изчетеш. Ако си послушен, може по-нататък пак да те сюрпризирам с нещо, селянино Усмивка А като сме се разговорили за книги, има една такава на Достоевски, точно като за теб - "Идиот".

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

21:09:53 / 09.02.2017
0
0
На магистралата е единствено майка ти. Не си ти този, на когото ще се отчитам, още по-малко след като поведението ти е на селяк-каруцар. С нищо не съм ти виновен, че нямаш мозъчен капацитет да се реализираш в живота на умствения фронт. Ясно ли ти е?

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

20:39:39 / 09.02.2017
0
0
Работата е следната - опитвам се да пробия дървената ти глава, но от неизползване мозъкът ти е така гранясал, че клетките ти са загубили способността си да функционират (ако въобще някога са имали подобна функция при теб). Затова и не можеш да осмислиш нищото от казаното и плещиш глупости за магистрали, които много добре знаеш, че не са верни, както и е видно, че осъзнаваш, че самият ти си недоразвит. Eto ти една приятна изненада за теб. Гледай да не се комплексираш твърде много, смешно човече. http://prikachi.com/images.php?images/806/9036806U.jpg

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

18:14:35 / 09.02.2017
0
0
Какви примери си дал, сельо, освен дрънканици за знаци и банани? Къде има доказателства, описани в научни трудове? Ама не, той селянинът вярва на нещо, което ЧУЛ или ПРОЧЕЛ из нета, за него книгата е terra incognita. Радвам се, че се вбеси, това за пореден път доказа комплексите ти за малоценност. Така и от срам не искаш да кажеш кой си - селянин ли си, общ работник на строеж ли си, или и двете? Че си от утайката на обществото е факт, няма какво да се коментира дори, достатъчно е да се погледне последният ти пост, изпълнен с каруцрско-селски изрази. Още по-тъжното е как прост дегенерат си позволява да коментира хора, в пъти по-учени от него, без да е прочел дори 1 книга в живота си.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

17:14:27 / 09.02.2017
0
0
Иди го кажи в някое интелигентно общество, че животните могат да мислят и начаса ще получиш шута в гъза (това теоретично, тъй като никой няма да те допусне там). Позицията си я защитих, един интелигентен човек досега щеше 10000 пъти да е разбрал. Дори щеше да разбере само от един лек намек. Но вместо това аз слушам кретенизми как "животните можели да мислят" и че било нормално "децата да се носят като кифло-курви още от малка възраст". Иди в Англия - няма да видиш такова нещо. Иди в Германия - пак няма да видиш такова нещо. Иди в Шкипария - и там няма да го видиш (ако въобще знаеш коя е тази страна, понеже се съмнявам да си излизал от село). Усещам се безсилен срещу такава стена от простотия, каквато бълваш. Дори се оказа, че се срамуваш от произхода си. Затова и България е толкова западнала, защото всички са като теб - не четат, не се развиват умствено, а за образованието си считат, че е достатъчно да изгледат филма "Хачико". Самочувствие без покритие и база знания - характерно за Глупака.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

05:26:51 / 09.02.2017
0
0
Е това е то. Кретенът се мисли за нещо изключително, само защото е изгледал един филм. Ха-ха-ха! Копай си там нивата и се хвали, че си изгледал един филм и нямаш прочетена книга през живота си и гледай нагоре към образованите хора, които си живеят живота, който можеш само да сънуваш, понеже си с недоразвит мозък. Мозъкът се развива с четене и мисловна дейност, а не с филми. Бегай да полееш доматите в оранжерията и не се занимавай с толкова сложни неща като Павлов и кучето - не са по твоята мярка. Хората по света са създали цели университети и научни трудове, нашият изгледал един филм и се помислил за голямата работа.... Чак не искам да се засмея на такава деградация!

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

18:23:38 / 08.02.2017
0
0
Ако комплексиран селяк като теб се учи от филми, то интелигентните хора го правят само от доказани научни трудове. Рефлексите се били контролирали от мозъка..... Ти като сереш, това също се контролира от мозъка, но не е мисъл. Простчо, гледай си картофите и козите и не се опитвай да спориш с хора, ке са далеч на светлинни години над теб.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

17:41:40 / 08.02.2017
0
0
Нещастнико, ти си уникален олигофрен! Животните нямат мисъл, а РЕФЛЕКСИ! Никога не е доказано да имат мисъл! И няма как да знаеш това, понеже не знаеш що е това книга! Поне като не знаеш едно нещо си мълчи и не си показвай селянията и простотията! Чувал ли си за опитите на Павлов с кучето? Дори животните имат повече мозъчно вещество от твоето, което ме съмнява да е повече от 200 грама!

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

16:23:39 / 08.02.2017
0
0
Видя ли как се издаваш, че си просто човече. С какво се отличаваш от едно животно, след като в главата ти няма нищо духовно съдържимо (дори и за мозъчно съдържимо вече е съмнително)? Какво ти дава право да се мислиш за нещо над другите, след като си прост галош?

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

15:27:12 / 08.02.2017
0
0
Ай, ай. Що си изпускаш нервите, селянино? Дори не си в състояние да мислиш. Само хората, които нямат критерии за жените могат да ходят със всяка. Трябва обаче мозък, за да се осъзнае това. И тук не позна - не съм и дебел, понеже тренирам. Изключително забавно е когато селянин (селяк) демонстрира някакво самочувствие без никакво покритие. Както казах и преди - глупакът няма сензори, с които да осъзнае, че е такъв. Някога бил ли си критичен към себе си? А? Ама то на нивата няма нужда да се мисли..... Да те попитам пак - не те ли е срам да съществуваш толкова непросветен, необразован и прост? С какво се различаваш тогава от едно животно, след като нямаш мисловна дейност? Ще отговориш ли, мишок?

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

15:35:49 / 07.02.2017
0
0
Какво лошо впечатление съм направил, сельо? Затова, че ти казах как нямаш критерии за жените, образоваността ти куца, а за обща култура - там нещата стават трагични..... Значи когато някой ти събуди комплексите за малоценност, ти прави лошо впечатление? Така ли, мишок? Така и не каза от кое село си, изглежда така те мачкат образованите хора, та те е срам, затова и си развил неприязън към тях. След като е видно, че си една нискокултурна селска гнида, въобще нямам и желание да се запознавам с теб. Дори един ученик от коя да е градска гимназия има повече знания и мозък от теб.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

14:45:58 / 07.02.2017
0
0
Отдалеч се вижда кой е в ъгъла - който се срамува от родителите си - и те прости като него. Крушата не пада по-далеч от дървото. С простата си тиква няма как да разбереш, че когато двама души говорят, нормално е да се представят един другиму. Няма как да го знаеш, след като си от простолюдието и ограниченият ти мозък го приема като ултиматум. Какви са тия твои майка и баща, недали ти елементарно възпитание и знания? Ти обаче осъзнаваш, че си прост и тъп, затова и мълчиш като гъз какво е положението ти в обществото. Селска бълха..... За такива идиоти - пълна забрана за интернет и да стоят в интернати/трудови лагери, нямат място в нормалното общество.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

13:41:37 / 07.02.2017
0
0
Никога не съм твърдял, че съм икономист по професия, ти с плиткия си мозък даже не успяваш да прочетеш и осмислиш всичко. Ако аз съм някаква дребна рибка, то ти си една бълха, върху която стъпвам. С това, че отказваш да се представиш само потвърждаваш, че се срамуваш от произхода си и че си един неграмотен невежа от някое село на майната си. Няма как да осъзнаеш колко си прост, понеже главата ти е празна.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

23:38:55 / 06.02.2017
0
0
Това за кръглата нула можеш да го казваш само на майка си и баща си, които са допуснали да израснеш толкова прост и не са ти развивали мозъка, затова си толкова деградирал. Бих умрял от срам на твое място и не бих допуснал да живея без умствен труд - нещото, което отличава човекът от животното. Ти какъв си е пределно ясно - срамуваш се от това да кажеш какъв си, както и от произхода си. Логично защо. Имаме от курса един айдемирски селянин, незнайно как попаднал в курса, и той като теб се срамува от призхода си, лъже, че е от Силистра (което също си е село, пълно със селяци), а тук във Варна направо лъже, че си е от Варна. Ама си личи отдалеч какъв е. Та и при теб е така.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

23:21:05 / 06.02.2017
0
0
А, ама ти си можела да ползваш търсачка. Браво! Не ми е нужно да се интересувам, зная какво беше тогава. И няма нужда да ми се измъкваш с плоското обяснение, че в България тези неща не важат. Важат, ако си търсен и образован специалист. Винаги има добре платена работа за хора, владеещи КВАЛИФИЦИРАНИЯ труд, какъвто ти не можеш да представиш на пазара на труда. С твоите думи по твоята глава - ако се занимаваше с квалифициран труд, щеше да си известен и щях да съм чувал за теб, но това няма как да стане, като копаш картофите на село. Усмивка)))))))))))

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

22:32:54 / 06.02.2017
0
0
Олелеййййй, сельото с каруцата и двата коня нещо се разпени! Ами сега? Аз ли съм с плоските разсъждения, селянино? Я пак кажи пред всички как не знаеш значението на думата ИКОНОМИКА и че според теб няма връзка между ценности, образованост и стандарт на живот! Кажи го, моля те, всички да се посмеят на гладкия ти мозък! Срамувам се, че си ми сънародник!  С пълно право не си казваш какъв си и се срамуваш от произхода си, понеже си от утайката! Затова и завиждаш на всички останали!

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

20:58:48 / 06.02.2017
0
0
Ето, видя ли, че се срамуваш от майка си и баща си и от произхода си! Всеки, който се гордее с произхода си и постиженията си, веднага ще ги каже! А ти се криеш като мишка и путь*! Изглежда образованите хора събуждат в теб комплекси за малоценност! Сигурно и преподавателите ми, които и те са с по 2 дипломи - и те са "объркани мозъци". Нали така, сельо?

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

19:01:22 / 06.02.2017
0
0
Колко си глупав.......показа го за пореден път. Да те светна (понеже си идиот и не знаеш), че на стажовете работиш с истински пациенти и те оценяват доста хора. Ако не са доволни от теб, обучението ти ПРЕКЪСВА и няма как да се явиш на изпити по нищо и съответно дипломираш. Като не знаеш нещо, поне недей да ръсиш умствени диарии, а попитай - ще ти кажа. От мен няма как да се срамуват, тъй като не съм селянин, а от семейство на потомствени лекари и инженери. А ти какъв си, неграмотнико? От кое село? Защо така се криеш? Нещо май имаш комплекси за малоценност и се срамуваш от произхода си, а?

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

13:39:56 / 06.02.2017
0
0
Продължавай да мърмориш - започваш да ставаш забавен, особено с думите ти за "неумеене". Какво неумеене, глупчо, след като още по време на обучението караме стажове по болниците, ама как да го знае това нещо главата ти, след като се занимава само с пасене на овце и кози? Изключително комично е някой да се изказва за нещо, за което си няма ни най-малка представа. Оказва се, че селяните можело да бъдат и забавни. Аз ставам, очаквам да измъдриш поредното си гениално "творение" за относно колкото другите са неумеещи, а великият селянин, който не знае административното устройство, ще оправи държавата. Ти да не си новият Кобургготски, дето ще ни оправи за 800 дена? Мухахахаха

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

10:13:43 / 06.02.2017
0
1
Ти първо излез от кръчмата и вземи тръгни на основно училище, тогава се опитвай да оценяваш хората. Един глупак седнал да раздава акъл на другите..... Дори няма как да осъзнаеш, че си такъв. Изключително деградирала личност може да смята, че е в състояние да обсъжда икономика, без дори да знае значението на тази дума. Кой те е оценил, че си "висока топка" - съселяните ти по чашка ли? Мен ме оценяват вече във втори университет, в момента съм в топ 3 на випуска, а някакъв селянин тук седнал да ми дава съвети..... Ай сиктир... Няма по-страшно нещо от прост човек на този свят.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

20:35:03 / 05.02.2017
2
1
Я кажи пак вместо лека нощ как няма никаква връзка между духовните ценности, образоваността и благосъстоянието на гражданите и държавата! Кажи го пак, че да се посмея, понеже отдавна не бях виждал толкова необразовано същество. Не те ли е срам, че си толкова прост? За какво въобще живееш на този свят? С какво се отличаваш от едно животно, ако нямаш нищо в главата си? Отговори на този въпрос, ако обичаш!

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

20:25:45 / 05.02.2017
2
1
Кого си мислиш, че можеш да заблудиш? Мислиш, че се намираш на село и бабичките около теб ти вярват на всяка дума ли? Не е нужно да ми казваш нищо за себе си, вече те прецених. Не можеш да пишеш грамотно, нямаш никакво понятие за държавно устройство, тотална липса на причинно-следствени връзки, което пък говори за недоимъчна функция на мозъчните клетки. Повярвай ми, не се намираш в момента на село и аз не съм някой от съселяните ти. Какво си захапал, бе? Можеш единствено да захапваш пръчките в гората! Ха-ха, някакъв селянин, който не знае какво е икономика си мисли, че ме е захапал! Смешко, смешкоооооооооо! Мислиш, че хората пасат трева и ти вярват на приказките ти ли? Два реда са достатъчни на хората, за да те преценят! Ако не беше такова дърво, можеше да отвориш търсачката и да се осведомиш за някои неща, не да си показваш селянията! Поливай си най-добре доматите и не се занимавай с такива сложни неща като общество, гримове и прочие. Че и за ниски и високи топки говори..... Що за нахалство от един неграмотен селянин.....ама какво ли се чудя - глупакът няма сензори в главата, за да се види......ти да не се мислиш за Наполеон, бе? Дрисльо, дето не знае нищо за държавата си акъл ще ми дава...... Бегай да видиш дали не им е студено на овцете и си лягай.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

18:42:28 / 05.02.2017
2
1
Поне си признай, че си някъде от дълбоките села...... Чудно е как си се научил да работиш на компютър. Трагично е как мозъчето ти не може да осъзнае, че примерът, който дават известните личности се копира и подражава от обществото. Няма лошо едно момиче да си сложи малко грим, но да се изтипосаш на снимка пред цяла България е живо парадиране, граничещо с комплексарщина. Точно известните личности трябва да бъдат отговорни и внимават какво правят пред обществото и особено пред децата. Селяшката ти същност, обаче, ти пречи да осъзнаеш тези неща. А за мен не се притеснявай. Има си хора, които да ме оценяват и те не са простоваци, които не знаят връзката между духовни ценности, образование, работна сила и продуктивност.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

13:59:53 / 05.02.2017
1
2
Естествено, че няма да видиш, след като "умните" ти изказвания отведоха нещата до съвсем друга посока. Казвам ти съвсем простичко, ако и тогава не разбереш, проблемът си е единствено в твоята глава. Не познавам интелигентни хора, чиито деца да се държат като кифлочи още от такава възраст. Това в никакъв случай не е предпоставка за добро по-нататъшно развитие. Ще цитирам и думата "смиреност" от твоя пост, която не се връзва никак с кифленството. Аз лично нямам нищо против всеки да прави каквото си пожелае, стига да не вреди на мен и държавата ми. Последните 20-ина години е видно как заради простотията на хора като теб го отнасяме и ние. Затова и имам правото да коментирам и другите. Сега изясниха ли ти се нещата?

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

13:13:02 / 05.02.2017
1
3
Ти на мен няма как да ми обясняваш нищо, след като нямаш моите квалификации и дори не знаеш какво означава думата икономика, което дори не отричаш. Видно е, че си някъде в долната част на средната класа. Един умен човек знае, че всичко оказва влияние - като се почне от грима, мине се през семейството и се стигне до обществото. Цяла нощ се опитвах да ти обясня (като) на малоумен, но ти не си в състояние да разбереш. С.Трифонов няма как да го удрят, понеже той се е самоударил с обръщанията си към всеки, който е на власт. Ако той ти е идеалът с неговите чалга-вицове, то съм прав, че си от простолюдието. Изглежда ти самият си падаш по разхайтения живот с алкохола, липсата на умствен труд и гримовете, та затова така усърдно защитаваш тези неща. И недей да мериш за всички останали с твоя аршин, защото ти е къс, не всички са като теб. Има хора, за които духовното образоване е по-важно от някакви си гримове. С един грим човек няма да си повиши качеството на живот, но ако стане добър специалист - може. Вземи малко се поограмоти икономически, Заспала радиоточке.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

05:03:53 / 05.02.2017
1
3
Изглежда ти липсва житейски опит, при това солидно. Какво означава "даваш малко свобода"? Кой ти говори за липса на свобода? Това първо. И второ, колкото и да обясняваш, важна е средата, в която то расте. Ако ти му казва' "Убиването е лошо", ама пък това убиване то го вижда всеки ден по телевизията, сещаш ли се, че след време ще почне да го приема за нещо нормално? Ти въобще на колко години си, та смяташ, че с две приказки нещата се уреждат по мед и масло? Да не смяташ, че животът е някакъв концерт по желание? И да, аз имам право да коментирам възпитанието на другите, тъй като всички ние с действията/бездействията си определяме стандарта на живот в страната ни. Отново стигаме до думичката икономика, за която упорито отказваш да се осведомиш какво означава, но съм сигурен и че ти е трудна да я проумееш. Спирам да говоря, защото при теб няма смисъл. На умния човек му трябва един лек намек да те разбере, няма абсолютно никакъв смисъл да говориш на стената.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

23:03:25 / 04.02.2017
3
2
Ами ти направи изключително глупав разговор, след като стана ясно, че и от икономика нищо не разбираш. Сегашните младежи са тези, от които ще зависи икономиката след няколко години и има огромно значение дали ще са образовани и интелигентни хора или търтеи, висящи пред огледалото и наливащи се с водка по кръчмите. От твоите разбирания става ясно, че трябва да оставяш детето да прави каквото си иска. Не, драги, родителите са тези, които да насочват децата и да им оформят ценностната система. Поне във висшите интелигентни общества. Вземи цъкни в Google и виж какво е икономика и от какви фактори зависи....

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

22:04:31 / 04.02.2017
1
2
За средната класа и простолюдието може би е така. Децата трябва да се развиват още от малки, предимно в духовно отношение. Ако мислиш, че няма връзка между нашите разхайтени безделници, които не могат да свършат работа за 5лв и състоянието на икономиката, то няма смисъл този разговор да продължава.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

21:36:40 / 04.02.2017
1
2
Щом смяташ, че разбиранията на германците (които между другото са в топ 2 на най-развитите икономики в Европа) са от 15 век, кой съм аз, че да ти опонирам? Мдаааааа, в България като сме супер модерни по обличане и гримове, сме цъфнали и вързали, с 500 средна заплата за страната, най-болно население и най-съсипано образование. Разбираш ги ти нещата, всичко ти е ясно......(ирония, дано я разбереш). Па може някой ден като понатрупаш житейски опит, да успееш да разбереш, че всичко се натрупва и е комплексно. Кой знае дали ще се събудиш.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

21:14:48 / 04.02.2017
2
2
От грим и червило до грим и червило има разлика. Ако вместо да плямпаш толкова, седнеш и прегледаш начина на обличане на жените от другите балкански страни и сравниш с нашите, няма начин да не забележиш, че те също ползват грим и различни облекла, но не изглеждат курвенски. И категорично съм против и смятам за ненормално такова обличане на такава възраст. Дори изпитвам неудобство да ти обяснявам подобни неща, сякаш си дете на 7 години. Човек трябва да си пази достойнството и аз не бих позволил на мое дете да се носи из обществото като някаква развратница. Във всяко общество си има правила и норми, които трябва да се спазват. Най-малкото от благоприличие.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

19:51:45 / 04.02.2017
5
1
Ако за теб най-доброто за една жена е да се продаде, а не да бъде образована, умна и самоосигуряваща се, то мога само да те съжалявам. И не съм казал, че тази тук ще стане такава, а че е тръгнала по този път - опитай се да осмисляш нюансите, ако си в състояние. Интелигентните мъже си търсят жена на тяхното ниво, а не платени к****. Никой в този свят не е длъжен на никого. Ако ти си от тези "мъже", които си купуват жената, то нито имаш ценности, нито вкус, култура, цивилизованист и акъл. Ако за теб истината = "блестене по форуми", то ценностната ти система е прогнила и изядена от червеи и си най-долу в утайката.

Новият министър: Две поколения не са ваксинирани

17:53:05 / 04.02.2017
4
0
Ауууууу! Голям пропуск! Изглежда министърът е изтървал тлъстия хонорар от фармацевтичните компании! Каква загуба!

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

17:33:36 / 04.02.2017
2
3
Изглежда си бая кух, щом не разбра моя замисъл и кое е важно.

Можете ли да я познаете? Вижте какво се случи с невинната Крисия

16:49:33 / 04.02.2017
6
3
Бавно, но славно към съвременната българска жена - платената к****, която има еднакви фрази - купи ми това, купи ми онова, ама искам нова кола, ама искам жилище на центъра, пари за мола..... Чакай, бе - няма ли да ми е по-евтино ведънж седмично да си поръчвам някоя за 40-50 на час?

Детска градина става полицейско управление, община Елена дари сграда на МВР

10:21:31 / 04.02.2017
2
0
Колега, какви работни места, като няма заводи и производство, а селяците мазно се измъкнаха от нивите и плъзнаха из градовете? Кой да работи?

Медик: Бедността води до опасното замърсяване на въздуха у нас

09:54:46 / 04.02.2017
1
7
Не само бедността, а най-вече комплексарството и селянията. В развитите и интелигентни държави хората се образоват, работят и си купуват нова кола, а нашият селяк се тътри в града и задължително купува допотопна Народна кола, с която да си избие комплексите и почувства значим, а после се почесва умно по главата защо сме с най-мръсния въздух и най-много ракови заболявания. Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи.

Българин откри лек за СПИН - илачът е тестван успешно в столичната Инфекциозна болница

07:44:29 / 04.02.2017
7
0
Въпросът е дали фармацевтичните компании ще позволят това? Те нямат интерес от лекуването на карцином, спин и прочие...

Нелепа смърт в Хасково: Мъж падна на заледена пешеходна пътека и почина

19:01:58 / 03.02.2017
3
2
Според правилата на ЕС линейката трябва да дойде до 10 мин, но обикновено пристигат за 3. Нашите тикви къде блеят 20 минути? Някаква наказателна отговорност за тях? Или животът в Тиквенистан не струва нищо?

Няма да го видите по телевизиите! Ето я тъжната истина за Япония! Как изглежда един обикновен апартамент в Токио

07:20:52 / 03.02.2017
4
0
Това си е скрита пропаганда и лъжа, за да си каже българинът: "Брейййййй, че ние не сме били никак зле!".

Драма във водите на Морска гара във Варна! Лебеди попаднаха в мазут, има умрели

17:44:15 / 02.02.2017
3
1
В случая те не са виновни, но е факт, че се мъкнете в нашия град заедно с простотията и селянията си. Нали ви виждам по хотелите какви некадърници сте. На 2 магарета сламата не можете раздели.

Лошо хранене и стрес при учениците в България (обзор)

15:14:46 / 02.02.2017
0
0
Звярът си ти. При това не звяр, а най-примитивното възможно животно. Сегашните зверове се дължат не на комунизма, тъй като родителите им са млади и едва го помнят. Сегашните деца са деца на благата демокрация, на американските и демократични ценности за "свобода", кръглий глупако!

Лошо хранене и стрес при учениците в България (обзор)

07:17:54 / 02.02.2017
1
0
Най-големият проблем са родителите, които въобще не правят нищо да развиват мозъците на децата си. Кръчми, алкохол, безделие, побоища, друсане - резултатът е видим - от 86-87 година насам има само безмозъчни поколения.

В Румъния стана страшно! Хиляди са по улиците

04:46:58 / 02.02.2017
3
0
Аз искам да попитам следното първия коментиращ най-долу: "Искаш да намажеш някой и друг лев от протестите ли?" Долу монетаризмът - най-развратната и убиваща човешкото у човека система!

22-годишен от село се развилня в КАТ – Варна, псува и блъска служителка

15:53:00 / 01.02.2017
9
14
Крайно време е някой да се сети и внесе законопроект, който да забранява на селяците да напускат нивите си и само да копат!

Челен пример! Минималната работна заплата в Румъния става 1450 леи, около 630 лева

15:46:41 / 01.02.2017
2
0
Да, толкова са бедни.....заглеждал ли си се в колите на румънските туристи? В най-лошия случай карат чисто НОВА Дачия, докато ние тук караме 15-годишните германски бракми.

Кампания! След протестиращите, започнаха и лекарите: Тръмп е психично болен

14:05:47 / 01.02.2017
24
2
Ако наричаш психично болни тези, на които им пука за ценностите, а в същото време цениш убийците и крадците, то твоето място е в някой трудов лагер (понеже едва ли знаеш, лудите ги церят с трудотерапия).

Челен пример! Минималната работна заплата в Румъния става 1450 леи, около 630 лева

14:02:39 / 01.02.2017
3
0
Не е точно така. Предполага се, че минималната трябва да избутва средната заплата нагоре. Нека не забравяме, че в по-малките градове новозавършилите специалисти започват с почти минимална заплата.

Кампания! След протестиращите, започнаха и лекарите: Тръмп е психично болен

13:57:55 / 01.02.2017
33
3
За разлика от мелеза Обонго, Тръмп няма как да бъде купен от корпорациите, защото е милиардер и не му пука за парите.

Убиецът на 15-годишната Симона от Сливен: Тя ми съсипа живота и заради нея посегнах към ножа

04:04:39 / 31.01.2017
0
0
А, ти да не си някоя от тези "жени" и си се разпознала? В такъв случай отнеси квалификацията за себе си, подобие на жена! Не те наричам жена, защото тя трябва да има достойнство, а ти нямаш! Зеленчук!

Убиецът на 15-годишната Симона от Сливен: Тя ми съсипа живота и заради нея посегнах към ножа

10:26:53 / 30.01.2017
4
8
Бе то наистина 99% от жените в България станаха курви, ама трябва ли да ги трепеш? Тегли им там една майна и да си стоят в утайката, на такива всеки нормален мъж им бие шута. Аз така правя.

Ето го младия мъж, намерен мъртъв от родителите си

20:10:15 / 29.01.2017
1
10
Мдаааааа.......безработен безделник, обикалящ по кръчмите. Отказали са аутопсия, защото е бил насвяткан до козирката най-вероятно. Естественият подбор в действие.

Хилъри Клинтън получила 834 000 незаконни гласа

23:50:36 / 27.01.2017
0
0
Щом гласовете са за "нашия човек", ест, че не е престъпление!

Извънредно! Съседи се натъкнаха на голяма трагедия в центъра на София!

14:40:33 / 27.01.2017
10
2
Ми нали искахте демокрация и затова скачахте по площадите, кавали такива?

В САЩ започват да продават коли в хипермаркети

07:17:57 / 27.01.2017
0
0
Голфчетата са специалитет и слабост основно на българските селяни.

За по-сигурно! 28-годишен не можа да заспи и изпи 3 диазепама, не можаха да го събудят

14:02:11 / 25.01.2017
7
0
Дебил. Следващият път вземи 5 за по-сигурно.

Майка на болно 2-годишно дете се моли на автоджамбази да ѝ върнат колата, за да го заведе на доктор

05:30:41 / 25.01.2017
0
1
Колко пъти ще пишете вече това нещо? Кажете на тази проста женица следващият път да не си купува такъв автомобил. Един Опел Вектра ще свърши същата работа. И да не му слага номер с близки цифри, щото се видя вече - лаком г*з кръв сере.....

Прогноза! Средната заплата прескача 1000 лева тази година

11:29:29 / 24.01.2017
8
0
Само да вметна, че във Варна току-що завършил специалист започва с 550-600лв.  И с толкова и ще си остане, ако не си второ място, частно.

Извънредно! Животозастрашаващо: Дърво рухна върху две коли във Варна (Снимка)

09:49:41 / 24.01.2017
2
3
А. Къде е това нещо - срещу бараката ти или на другия край на улицата? Не съм го забелязал това, трябва да погледна след малко

Бащата на Майкъл: Не мисля, че е добре дошъл след всичко казано дотук

09:47:15 / 24.01.2017
4
3
Не можахте ли да измислите някое българско име, американски кавали>?

Пиян изстреля 22 патрона в Пловдив, полиция на място

02:23:10 / 24.01.2017
0
0
Принципно няма проблем. Но след уведомлението направиш ли престъпление с него, си в канала.....

"Блумбърг": Русия възобновява "голямата игра" на Балканите! Целта на Путин е...

23:57:21 / 23.01.2017
5
1
Ти нищо не знаеш, ти! Ако не беше с пилешки мозък, щеше да знаеш, че ако я нямаше Русия, нямаше да има кой да спре американците от това да носят "демокрация" по света и облажвайки се с нефт и продажба на оръжия. А ако си мислиш, че в любимия ти Запад няма бедност, то се лъжеш много! Западната пропаганда ти е промила мозъчето!

Пиян изстреля 22 патрона в Пловдив, полиция на място

23:49:53 / 23.01.2017
1
0
Доколкото знаеш, ама нищо не знаеш. Длъжен си да го регистрираш до 14 дена, иначе следва глоба от 500лв в брой или имуществена глоба до 1500лв, ако те хванат с него.

България настръхна! Във Варна ли са най-безумните шофьори на света?! (Видео)

06:23:33 / 23.01.2017
26
5
За съжаление Варна се напълни със селяци от цяла Северна България, основно с толбухински селяни. Няма ли кой да въведе забрана за селяците да си напускат нивите?

Нещо става с Бойко! След като прегърна страстно Радев, написа най-гневния си пост във "Фейсбук"

00:44:39 / 23.01.2017
2
1
Простий Генчо, фалитите бяха много добре организирани от "демократи" като теб, простий селянино! Не и без подкрепата на задокеанския "брат"! Или си нагъл лъжец, или изключително прост селяк!

Борисов скочи срещу Нинова: Европейската комисия за пореден път опроверга г-жа Лъжа

00:23:36 / 23.01.2017
0
1
Асене, много си прост, да знаеш. Неграмотен циганин....

3 г. условно за убийство на художник, биячите му били млади и образовани

00:21:52 / 23.01.2017
4
23
Какви биячи, бе? А роднините на художника-търтей какво са очаквали - някакъв пиян селянин ще ме напада и аз да стоя безучастен ли? Или бой до козирката, или му пускаш патрон в тиквата и това е! И без това "художниците" са пълни търтеи и не произвеждат нищо за обществото!

Нов огромен удар на българския изследовател Павел Серафимов! Нов тракийски речник разбулва най-голямата тайна за България

10:53:16 / 22.01.2017
1
3
Докога ще се разтягат измислени локуми с думи? Гените трябва да се гледат, не думите! Какво доказателство имате, че тези тракийски думи не са взаимствани от прабългарския след пристигането ни на Балк. п-ов? Ако толкова настоявате за смешната теория с думите, която е крайно неубедителна, какво ще кажете примерно за кюрдската дума /това е вторият най-разпространен ирански език/ за огън - agir?  Какво обяснение имате за прабългарските градове из Азия? Как прабългарите, дето уж били траки, от Балканите отиват на Изток чак до Китай и Япония и после пак се връщат обратно? Какъв смисъл има това? Кой ви плаща да разпространявате такива глупости? За произхода на даден народ се съди по гените, които не се променят, а не по езика, който се мени!

Борисов скочи срещу Нинова: Европейската комисия за пореден път опроверга г-жа Лъжа

07:40:18 / 22.01.2017
13
3
Е, естествено. Еврогейският съюз види ли социалистическо правителство, веднага спира кранчето, за предизвика недоволство у хората. Как може такова нещо - социалистическо правителство? Трябва да управляват само предвидими марионетки, които да слушат гейсъюза! И нулева социална справедливост!

Вижте какво ще направи Плевнелиев в последния си ден от мандата

14:52:56 / 21.01.2017
12
5
Как какво? Поредната си простотия! P.S. Липсва ми онази негова снимка, на която е ухилен като ряпа, моля сложете я!

Цял резервоар с бензин само за 50 стотинки, ето в коя страна е възможно

14:04:10 / 21.01.2017
2
0
Спокойно, има някаква чужда компания, която сондира за нефт и уж май беше намерила нещо, но то ще си остане за нея, а за нас - трохите. Спокойно, единият лев ще го гледаш през крив макарон.

Плевнелиев с първи думи за речта на Румен Радев

23:28:28 / 20.01.2017
18
2
Само изключително глупав субект може да оценява себе си, при това със суперлативи. Трябва друг да те оцени!

Българи изобретиха универсално зарядно, американската армия прояви интерес

04:18:51 / 19.01.2017
1
4
Демек хамериканските войници ще си зареждат телефоните с това нещо и междувременно - трепейки невинното население. Един почтен човек би стоял далеч от тези хамериканоси, но монетката на какво ли не кара човек?

Линейка закъса в снега в Карлово, човек почина

23:39:56 / 18.01.2017
2
0
Естествено, виновен няма. Плащай данъци, а общинарите да си почесват ташаците...

Звезден бойкот на президентската церемония в Белия дом! Знаменитости ще го освиркат

21:12:28 / 17.01.2017
13
1
Аз помня как 90-те години наши "певци" масово агитираха по радиото да се гласува за СДС, които после разпродадоха индустрията ни за жълти стотинки.

МВнР на Русия изригна: САЩ се готвят за нова Студена война

09:30:04 / 17.01.2017
4
0
Става ясно, че "естетът" изглежда е някой примитивен турчин. Ако Крим не трябва да бъде руски, няма как да бъде и украински, понеже това е изкуствено създадена нова държава. Най-добре е жителите на Крим сами да решат с референддум къде искат да бъдат. Опс, ама те вече решиха, другарю турский естет!

Майката на изчезналия Майкъл през сълзи: Нека ми се обади, искам да му кажа, че много го обичам

09:10:19 / 17.01.2017
2
0
Егати "българското" име. Докога ще се подлизурства с чуждици? А при разведени родители шансът за момчето да кривне от правия път е огромен. Я са го пребили в дискотеката, я се е замесил с дрога.....така става, когато родителите са безотговорни и го оставят да прави каквото си реши.

Всички говорят за тази снимка във фейсбук (фото)

06:06:07 / 16.01.2017
48
3
Преди 20 години всички зими бяха с много сняг, остър вятър (поне във Варна) и ниски температури. Никой не се е оплаквал, никой не е хленчил. Сегашните "мъже" само чакат родителите да им пратят пари, че да ги харчат по кафенетата. Мъжете станаха пут*овци, а жените - пълни ку*ви. Закривай всичко....

По-скъпа здравна осигуровка за безработните

02:31:04 / 14.01.2017
21
0
Егати простотията! Че той безработният нормалната осигуровка няма как да си плати, камо ли по-висока! Ама нали все пак трябва да се пълни касата, да има за "бежанците"...

Шофьор на градски рейс държи столичани навън на минус 17, за да се наяде на спокойствие (Видео)

13:02:43 / 12.01.2017
1
1
Съвсем си изгубихте акъла, нещастници!  Човекът няма право да яде ли? Или да пусне селяните вътре, които да му дуднат защо не тръгва? Или да шофира гладен и да направи катастрофа? Нация от олигофрени!

Британски политик: Македония трябва да бъде поделена между Албания и Сърбия!

06:12:27 / 12.01.2017
11
1
Поредният малоумник. Ако не бяха "Великите" сили, сега щеше да има мега държава на Балканите, България + Македония + Румъния. До 1836г. румънците говорят на български език и пишат на кирилица и естествено, тогава папата решава да се изсере и изпраща католически свещеници и учители, които да създадат румънски език на латиница. Затова и румънският език звучи като смесица от латински, италиански и френски.

"България днес": Гери-Никол в палат за милион. Отлита от семейното гнездо

23:37:47 / 11.01.2017
15
0
Каква варналийка бе, кавали? Казва се варнеНКА! Варналия казват само селяндурите от Толбухин и региона! P.S. Жените в България последните 15 години тотално се обличат (като) курви, а тази е направо №1 в класацията......

Тази нощ! Кърваво убийство смрази цяло село

07:50:41 / 11.01.2017
6
0
Няма нужда някой да ни напада, сами се затриваме. Демокрацията роди само безделници и пияници. Какъв друг резултат да има?

Toвa ca нaй-ĸyпyвaнитe aвтoмoбили втopa pъĸa в Бългapия пpeз 2016-a

06:06:01 / 11.01.2017
6
3
Нищо чудно. На всеки селски цървул първата му мечта като се дотътри в града е да си вземе 15-годишна Народна кола.

По заповед на кмета! В Девня няма да се учи утре

20:44:55 / 10.01.2017
1
0
В България наистина са такива, прав си колега. Българските жени удариха дъното. Мислят си, че като имат пу*** и вече си длъжен да им слугуваш. Да, ама не. Има си чужденки, слава Богу.....

Убиха мъж в центъра на София заради забележка за силен клаксон

20:34:02 / 10.01.2017
0
0
Глупачката си ти! Ако ония пикльовци не бяха решили да се правят на интересни, щеше да е жив онзи кавал!

Семейството на българин, изчезнал в Сърбия, моли за помощ

23:11:55 / 09.01.2017
2
1
Кой знае къде ебе момчето.......ще се прибере.

Варненка: Когато видях днес улиците във Варна, останах разочарована

19:49:28 / 09.01.2017
4
1
А след като нямаш право на глас, защо се пънеш?  Имам достатъчно житейски опит, за да преценявам кой какъв е. Ти самата си противоречиш - как може да говоря против Потника и същевременно да съм си продал гласа на него? Защо дрънкаш безсмислици? Като хленчиш, нещо ще се промени ли? Целта на този кмет е единствено кражби от ремонти и безсмислени проекти, но за да се осъзнае това, е нужно наличието на дадени сензори в главата. Хубава вечер и на теб и гледай да четеш повечко литература!

Варненка: Когато видях днес улиците във Варна, останах разочарована

19:07:04 / 09.01.2017
9
10
Гласувай пак за Потника, проста гъско и после пак се почесвай умно по главата защо са такива пътищата! Боже, прибери си вересиите, как може да има такива прости хора?

Страшната истина, която никой българин не трябва да забравя никога: Турските кланета над българското население

17:40:30 / 11.12.2016
1
0
Турците са доказано примитивна и първична нация, която знае само да краде и изтребва. Малкото им учени се оказаха кюрди! Исторически е доказано, че през годините умишлено са взимали за жени българки, персийски и кюрдки, с цел разнообразяване на генофонда, но дори и това не е помогнало и пак са си същите варвари.

Черното пророчество за България, което всички крият! Светица е казала, че...

18:20:20 / 10.12.2016
0
7
Е то така и стана! Простите селяци ги мързи да си копат нивите и се мъкнат по градовете, където подбиват заплатите и от цялата работа страда интелигенцията....
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
Обяви
 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X