Потребителски профил

Haligali

Регистриран: 15.06.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1
-5
6

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1025

Коментари на Haligali

Почна се! Движението по бул. „Княз Борис“ е блокирано. Протестът прерасна в шествие (снимки)

13:57:00 / 15.06.2015
1
6
Ти си много проста, ма! Освен неграмотна... Какво ще постигнеш като зьатвориш пътя? И то главен път за Златни... Защо си мислиш, че като вгорчиш и без това трудния живот на дргуи такива като теб ще постигнеш нещо? Пуп-а срещу който протестирате се обжалва в моемнта, протестирай пред кметството, защо главен път? Мислиш си, че като навредиш на други хора ще си помогнеш? Нито на каузата "Чайка" не помагаш, нито на огикновените си съграждани. Как да сме единни, като ти ми причиняваш час главоболия? Може ли да си толкова проста, освен неграмотна, че да не ти стане ясно къде трябва да протестираш срещу това? КМЕТСТВОТО, ТО ИЗДАВА ПУП! ТЪПА ПАТКА! Аман от простачки като теб.                                         Незнам кой е простия но селския манталитет е пълен ,и ако обичате може и да не обиждате личи си кой е ПРОСТИЯ ХИХИХ погленднете  вие колко сте НЕГРАМОТЕН(тна) Ухилен
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X