Потребителски профил

Либертарианец

Регистриран: 11.04.2021
Свободата - е възможност да следваш съдбата си!
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
237
-134
371

Рейтинг: 876

Място в класацията: 219

Коментари на Либертарианец

Германия опитва да сдобри България със Северна Македония

20:50:22 / 04.10.2021
2
8
Върховният главнокомандуващ ген. Румен Радев стана рекордьор по политическа шантонерство заедно със своя военен министър Георги Панайотов с поканата към американския посланик Херо Мустафа  да посети Служба Военно разузнаване. Това е секретна държавна организация, елемент от националната сигурност.  Да влачиш там на по кафенце и..   инструктаж посланици на чужди държави освен, че е позорно и унизително, но и се тълкува като съставомерно престъпление- нарушение на конфиденциалността на класифицирана информация, шпионаж в полза на чужда държава чрез злоупотреба със служебно положение. Национално предателство.  В политически план в разгара на президентска кампания за избор на държавен глава в уж суверенна държава да демонстрираш колониална подчиненост пред чужда държава е като да обесиш Васил Левски посмъртно. За това ли умираха националните ни герои и братята освободители?! Да бъдем индиански резерват под тоталитарния контрол на  Херо Мустафа?! Срам, позор, унижение... Радев не става и за върховен главнокомандуващ, и за държавен глава. Няма достойнство. Няма национална чест. Няма мъжество. Страхливец е. Прави политическо фелацио на Херо Мустафа за едната кариера. Кириакстефчо на върха на уж държавата. Обвинява Борисов в страхливост! Не, Бойко Борисов е в пъти по смел от него. Защото му стискаше да влезе с 200 отзад на целия Запад, построявайки Балкански поток на ползу роду и в ущърб на кариерата си. Вече действащият Балкански поток, който зарежда с газ Централна Европа, е фундамент на бъдещето - той е реална основа за доизграждане на Южен поток, съсипан от...радевци. Онзиден газта скочи с над 30 процента, цената на тока галопира нагоре именно заради слугите на САЩ у нас - те прецакват всяка връзка с Русия, от която имаме полза. Повишено потребление на газ и недостиг на газ... А можеше да сме енергийната банка на Балканите заедно с АЕЦ Белене. Радев се бори за втори мандат ето с тази политика - тоталитарен слугинаж на САЩ. Алфата и омегата на неговата политика. Борбата му срещу Борисов е борба за оберслугинаж. Радев иска да е оберкелнера на САЩ. Слуга номер 1. Явно Борисов не е номер 1, след като влезе на американците отзад с 200 и по казуса с Истанбулската конвенция. И по казуса с грабежа на история и език от Македония, Република Северна..  На фона на всички кандидати за президенти се откроява тандемът Костадинов и Гунчева от "Възраждане". Те гръмко възроптаха  срещу намесата във вътрешните ни работи на  американския посланик. Отново и отново...  Учебникарски пример за персона нон грата - Херо Мустафа.

Финансов експерт: Инфлацията е като джакпот за държавния бюджет

20:48:09 / 04.10.2021
2
3
Инфлацията в Еврозоната се покачва до 3,4%, най-високото ниво от 13 години, докато цените на енергията стремглаво катерят. Увеличението на цените едва набира сила. И това са само официалните цифри, отзад тях е много по-зле. 13 години са точно от другата измислена криза с банковия балон и Лемън Брадърс! ЕС отива в толкова сериозна криза, която граничи с революция. Обещавам ви, че през ноември ще говорим за РЕВОЛЮЦИЯ. И 14 години от влизането на България в ЕС. 🤔 Ще се потвърди и тук закона, че България разрушава структурите, в които участва. 🤷‍♂️ Какво да се прави - черен дроб.

Гълъб Донев: Колкото по-дълго се осигуряваме и с по-големи суми, толкова по-голяма пенсия ще получаваме

20:21:32 / 04.10.2021
3
2
Пенсионната система е пробита. По мое мнение - умишлено. Крадат се прарите на хората. Смятал съм ги... по груби сметки всеки човек е на минус около 50 хил. лева през живота си. Липсват! Не ги получава, а ги е внесъл! 

Хаджигенов: Прокуратурата работи като прикриватура

20:12:50 / 04.10.2021
3
2
Хаджи Генчо е такъв смешник, че няма накъде повече. Мухльо. 

Тошко Йорданов за Радан Кънев: Боклук

12:15:40 / 14.09.2021
2
3
Че не е ли боклук Раданчо? На N-та степен е! 

Константин: Ако бях здравен министър, щях да въведа задължителна имунизация

20:10:42 / 13.09.2021
2
0
Ухилен Коце, познаваме се, пич си.... пий си пиеньето, шмъркай си кокаинеца, и недей се занимава с политика. Не прави такива изказвания, че много псувни ще отнесеш. 

Психолог: Един милион ще гласуват срещу Румен Радев

20:07:38 / 13.09.2021
2
0
Ухилен На избори не се гласува Против, а се гласува За, г-н плиткоумен психолог. А ти както искаш го извъртай. Колко до Радев: Ухилен 1 млн. срещу над 2 млн.! Ке ги блъска като тупан на манифестация! 

След два дни Петков и Василев ще обявят за политическия проект

19:58:08 / 13.09.2021
2
2
Кирчо, Асенчо и ДеБъ са в пъти по-голямо зло от ГЕПП и Боко. Тези ако превземат властта, майка му жална на БГ народа. Тези са представителите на ГЛОБАЛИСТИТЕ на родна земя! А от това по-лошо няма. 

Борисов: Радев е убиец

15:46:58 / 12.09.2021
7
1
"Най-опасният политик е простият. Защото той няма да пожали никакви средства, за да направи всички хора като себе си..." - Яна Язова (1912 - 1974). Все едно, точно за Боко е написано. 

Караянчева още нарича Борисов премиер

15:42:51 / 12.09.2021
3
1
Те от ГЕПП в някакъв си техен свят живеят, паралелен. Нормално е да си мислят, че запъртъка още е премиер. 

Уикенд: Зуека е емигрирал в Испания с 1 милион лева

15:20:47 / 12.09.2021
3
1
Да има ако ще и 10 млн. лева. Нека! Негови са си и изкарани с честен труд. Евала му. Да е жив и здрав. 

Откриха мъртва 15-годишната Рамира

14:16:42 / 12.09.2021
5
0
За жалост, в днешно време има много безотговорни и немислещи родителите. Ей го, налице е поредната трагедия. Има табела неохраняем плаж, сложили са и флаг за мъртво вълнение. Колко повече от това? С какъв акъл можеш да си пуснеш детето да влиза във водата? Не просто не го спираш, а му разрешаваш?! 

Боен хеликоптер с българи се разби в Африка

21:16:10 / 11.09.2021
6
4
Чий УЙ го дирят нашите в Кот Д`Ивоар? Е, застраховани са, роднините им ще си получат лептата. Рискове на професията. 

Каракачанов: Този парламент беше най-просташкият в историята на България след Освобождението

21:05:11 / 11.09.2021
2
0
Усмивка Няколко забранени въпроса към глупендера ПХК: 1.На 10 септември 2001 г. министърът на отбраната Доналд Ръмсфелд казва на специална пресконференция, че от сметките на Пентагона липсват $2.3 трилиона. Поради атентатите на следващия ден на тази информация не е обърнато особено внимение? 2. Защо отвлечените самолети не са прихванати от изтребители на въздушната отбранителна система NORAD (North American Aerospace Defense Command)? 3. До днес няма отговор и на въпроса кой в действителност се е намирал на борда на самолетите? Нито властите, нито авиокоманиите са публикували достоверни списъци на пътниците. 4. Неясна е информацията защо се срутва и сграда 7, която е едва 47 етажа висока (за сметка на високите 110 етажа кули) и не е засегната от самолетите? Сградата се намира на 100 метра от северната кула, ползвана е от ЦРУ, Министерство на отбраната, Тайните служби, както и спасителния бункер на кмета на Ню Йорк по време на атаките Рудолф Джулиани. 5. Няма нито едно изображение на приближаващия се или разбиващия се в Пентагона Боинг 757? Нали сте наясно колко камери има около една от най-строго охраняваните сгради в САЩ?! А има някаква малка купчина отломки, (не)знайно от какво. Всички останали записи, включително от хотели и бензиностанции наблизо, са иззети от ФБР минути след сблъсъка и след това засекретени (такива са и до този момент). 6. Последният катастрофирал самолет е полет 93 на „Юнайтед Еърлайнз“. На мястото на катастрофата се вижда същото, което и при Пентагона - липсват отломки от самолет, багаж, части от трупове? Няма дори огън или дим. Зоната на сблъсъка представлява дупка в земята. Oколо нея има няколко счупени дървета. Самата дупка отново е с размер по-малко от 5 метра и с дълбочина до 2 метра. 7. На база на какво се твърди, че именно Осама бин Ладен стои зад атаките? Първоначално той отрече. Няколко дни след 11 септември бин Ладен направи изявление по катарската телевизия ал-Джазира, в което казва: „Американското правителство обвинява мен за всички нападения. Искам да убедя света в това, че не аз съм планирал тези атаки, които изглежда са планирани от хора с лични мотиви. Аз живея в ислямски Афганистан. И се подчинявам на законите на духовните водачи, а сегашният не ми е разрешавал такива операции”. Впоследствие правителството разпространи признание на лидера на ал-Кайда. То е под формата на касета, която уж е намерена в къща в Афганистан. Несъответствията при нея са няколко. А и записът е с много лошо качество, за разлика от другите записи на бин Ладен. 8. Немалка част от "терористите" се оказаха живи? При положение, че "бяха" на борда на самолетите. И още мога да му задам. Но какъв е смисъла? Всеки здравомислещ човек, предполагам, че е наясно за какво става въпрос. ПХК Не става само с тъпа ирония бе, тъпанар. Отдавна е демоде, форумна курешко. Опитай с акъл, но за такъв ти нямаш. Само тъпанарите като тебе живеят със заблудата, че 9/11 е външен терористичен акт. 

Немски политик: В България години наред ухажваме корумпирания премиер

19:51:53 / 11.09.2021
3
0
Да се разпада кенефа ЕС по-скоро, че вече не се издържа. Така смърди на лайна. 

Буш: Съжалявам, че Америка е разединена 20 години след атентатите

19:49:01 / 11.09.2021
2
0
20 г. откакто САЩ извършиха терористичен акт срещу САЩ на територията на САЩ. "If the United States saw what the United States is doing in the United States, then the United States would invade the United States to liberate the United States from the tyranny of the United States." - изречено от един посланик на ООН преди месеци, по друг повод за случващо се в САЩ. В случая с 9/11 важи със същата тежест. 

95 милиона лева аванс е получила строителна фирма, чийто работници протестират

18:49:16 / 10.09.2021
6
0
Ами.... чУека 'зе парите и каза "чакай малко". Ей го налице, типично по ГЕРБерски! 100 млн. лева аванс, а работа свършена - за в пъти под 100 млн. лева. И сега, ни пари, ни работа. 

Брендо е арестуван

15:33:19 / 10.09.2021
1
2
Тоя много ниско е паднал. Ако въобще него са задържали. Струва ми се фантастично, да е задържан, и то в Украйна, че и с трева. Прекалено умен е, мисля. 

Задържаха петима лихвари от Сливен за тормоз над длъжници

15:26:32 / 10.09.2021
2
2
Тези са членове ГЕПП. От банкянския айдук гледат.

Зеленски: Може да се стигне до истинска война с Русия

15:20:16 / 10.09.2021
2
1
На практика, Украйна не може да воюва с Русия. Войната ще е свършила преди да е започнала. На теория - също. Освен това, знае се, че който обяви война и не я спечели - плаща жестоко после, и финансово, и териториално. 

СДВР погна нелегални мигранти в района на бул. "Цариградско шосе" в София

15:12:10 / 10.09.2021
1
0
Умишлено ги пропускат през браздата, затварят си очите. И после ги ловят във вътрешността на страната, за да ги настанят в центровете. В противен случай народа ще се разбунтува, ако по друг начин ги настанят у нас. А така по този начин 2 в 1 - хем отчитат дейност като разкрито престъпление, хем се подлагат в услуга на началниците си от Брюксел. Помияри са нашите, страшни помияри. 

Виолета Комитова: Пращам хабер от ефира към Нанков за публичен диспут на тема магистрала Хемус

15:03:44 / 10.09.2021
2
0
Пра 😁 Откъде цитираш плиткоумните си данни? 😬 Да не споменавам, че средно разделено на годините управление на ГЕПП, това прави под 20 км. на година.... работа, работа, работа. Нямам намерение да влизам контра на плиткоумните ти опорки и хвалбите за вожда ти. 

Виолета Комитова: Пращам хабер от ефира към Нанков за публичен диспут на тема магистрала Хемус

10:08:28 / 10.09.2021
6
1
"Направиха за 10 години в пъти повече спрямо направеното от предишните партии за 20 години..." 😁 Пак избухна плиткоумно изказване. Нормално за тебе. Ами, глупако, ти на 3-4 пътя, че и нескопосани, ако казваш много - си е твой проблем. А и защо предишните да ремонтират пътища, след като допреди 10-15 г. пътищата бяха все още здрави. Пътища издържали десетки години, защото навремето ги строиха качествено. Величай си го твоя любим вожд, никой не може да ти забрани да бъдеш глупав. 

Садам Хюсеин купил пръстен за 500 хиляди долара на единия си син и 10 000 коли на другия

10:01:00 / 10.09.2021
3
2
😁 Оня, търсещият известност и внимание Айханчо.... пак избухна с глупостите си. Само прочетох 10 хил. коли, и моментално се отказах да чета последвалите щуротии. 

Виолета Комитова: Пращам хабер от ефира към Нанков за публичен диспут на тема магистрала Хемус

09:55:09 / 10.09.2021
6
0
sn1p3r ГЕПП нямат 10 нови пътя построени. А и то е едно строителство, мани, мани. Че и ремонта на байтошовите пътища същата работа - некадърност и крадене. За първи път в живота си виждам нови пътища, които не издържат и година и влизат в ремонтен режим. 

Байдън: Служителите в компании с над 100 души персонал трябва да се ваксинират задължително

09:36:34 / 10.09.2021
1
0
Бай Дън е емблематичен пример за корупция и зависимост. 

Кандидатът за президент Росен Миленов: Плевнелиев беше кукла на конци, Борисов вземаше всички решения

20:43:50 / 09.09.2021
0
0
Че какво като е бивш служител на ДАНС бе, капут? Точно от такива хора стават най-добрите управници, наясно са с нещата и знаят какво е ред. Ти ли, гольовеца, да си президент или премиер? 

Борисов има 184 хиляди лева, Кирил Петков един милион

20:39:08 / 09.09.2021
2
1
Бойча за пред хорските очи има 184 хил. лева. Иначе са поне х100, плюс подставени лица в определен бизнес. А това лайно на конци Петков, е излишно да го коментирам. 

Витанов: Проектът на Василев и Петков ще ограби гласовете на десните партии

20:35:33 / 09.09.2021
0
0
Проект Василев-Петков, е буквално американска окупация и 100% ограбване на държавата/народа ни! 

Журналист: През 1913 година по заповед на Фердинанд България влиза в капан, от който няма излизане

17:48:17 / 09.09.2021
2
0
А, имало и хора, които да наричат нещата с истинстинките им имена. Но на родния Ганьо - вечно Русия му е виновна. Що? Ами щото Ганьо е тъп като гъз. За всяко нещо има причина и последствие. Ганьо само за последствието се хваща. А конкретно на Германия колкото пъти сме пристанали - все дървото сме яли. 

Първан Симеонов: За високата смъртност в България винете политиците от последните тридесет години (поне), а не вируса

15:32:52 / 09.09.2021
4
3
Пекаря 😎 Ти си завършен кретен. Няма как да пресяваш кой е умен и кой - не. Сещаш ли се. 

Георги Марков от ГЕРБ твърди: 91-годишният Сорос готви колонизиране на България

15:24:28 / 09.09.2021
5
3
Вин Усмивка Вашата американска територия не знам кому е нужна и не ме интересува. Но нашата, българската, на нас си ни е нужна. Гледай си там вашето население, немързеливото, краварското. В нашата купичка недей гледа. ;) Ние сме мрънкащи, тъпи и мързеливи, а ти американеца - ентелегентен, немрънкащ и немързелив... нал тъй, пацул кравешки? 

Георги Марков от ГЕРБ твърди: 91-годишният Сорос готви колонизиране на България

14:47:11 / 09.09.2021
6
3
Как пък не се намери някой, който да пръсне черепа на дъртата мърша с кожа на варан, който отдавна трови света. Толкова ли е недосегаем тоя дърт пергишин? Не вярвам....

БСП: Има „сватба“ в парламента, Тошко е булката

14:18:35 / 09.09.2021
1
4
Никаква промяна не съм претърпял. На това мнение за трошенето на кокалите на тия свине, съм поне от една петилетка, усилено. Но и преди. Това, че гласувам за някого, не означава, че няма да му разбия муцуната, така да ти го кажа. Както и преди съм казвял, на първо място поставям собствения си интерес, а не партийното пристрастие, за разлика от други. 

Конституционният съд иска от президента декларация за гражданството на Кирил Петков

14:13:33 / 09.09.2021
1
4
Радев не може да го предложи, глупако. На Радев е предложен, тоя никому незнайния. А това даже е подливане на вода, с тоя силно компрометиран и зависим тип. 

БСП: Има „сватба“ в парламента, Тошко е булката

14:08:24 / 09.09.2021
3
6
Като гледам ежедневните циркове на всички, все ми се струва, че е крайно време народа да хване по една здрава сопа, нахлуе в оня бардак наречен Народно Събрание, и изпотроши кокалите на всичките 240 курви вътре. Ама млатене, млатене, дорде се насерат, буквално. Такава свинщина само у нас в България има, никъде другаде. Крайно време е веднъж завинаги тия да бъдат помлени от бой, и това да се предава по ТВ, да види цял свят какви боклуци ни управляват. Така всеки следващ влязал в НС, ще си има едно на ум - там е за да работи, или е там да се прави на палячо и дръж ми шапката. 

Конституционният съд иска от президента декларация за гражданството на Кирил Петков

13:38:13 / 09.09.2021
1
6
Преди време въпросът бе: КОЙ предложи Пеевски за шеф на ДАНС? 😎 От месеци е: КОЙ предложи Остап от Канада за министър на икономиката? 

Доктор се нахвърли с юмруци върху 13 годишно дете в София

21:32:12 / 08.09.2021
3
6
Къде е баща му на това дете, да му скочи с двата крака върху гръбнака на тоя гамен? Аз, на негово място, полиция нямаше да викам. Но явно, като ги гледам тия хора, родителите му, са прекалено възпитани и културни, опитващи се да живеят по законите и правилата, цивилизовано, нормални хора. Е, за жалост, КАК, да му еба майката, се живее нормално в джунгла, сред такива дегенерати в обществото ни?

"Монд": България е здравна катастрофа

16:57:33 / 08.09.2021
1
3
Онези, много развитите и почти на 100% ваксинирани, които сочат с пръст България - именно те са здравна катастрофа! И понеже са такава, опитват да изместят фокуса от себе си, чрез медиите си, като сочат с пръст някого. А това основно са точно Франция и Англия, с най-големите напъни и най-накендзаните. За 12 месеца, лекари, учени, вирусолози, политици, масмедии и др. (всеки) които обслужват политическата медицина - като пате в калчище се оплетоха в собствените си лъжи! Данни за ваксинирани с две дози: Малта - 90%, Португалия - 82,4%, Великобритания - 78,7%, Израел - 63% + 20% с три дози, България - 20%. Изводи от графиките: Неоспоримо ясно се вижда, че независимо от процента ваксинирани с 2 дози, през 2021 г. се разболяват и умират повече хора, спрямо същия период на 2020 г., когато никой не е бил ваксиниран. Тенденцията в ръста на заразените и починалите през 2021 г. е една и съща в страни с 70% или 90% ваксинирани, с тази в България с 20% ваксинирани. Тенденцията в ръста на заразените и починалите през 2020 г. и 2021 г. е една и съща в страни със строги мерки, маски и поредица от локдауни, с тази в страни, в които мерките са били по-либерални или не са се спазвали стриктно (като България например). Още от сега, преди да е настъпил есенно-зимният грипен сезон се вижда, че ваксините не се справят с Ковид-19. Оправданието с новия Делта вариант не е валидно, защото само преди месец ни убеждаваха да се ваксинираме, защото ваксините „доказано“ били ефективни и срещу него. Въпрос: 🤔 Ако ваксините не са довели до съществено намаляване на броя на заразените и починалите и не са прекратили разпространението на вируса, но същевременно са допринесли поради неблагоприятни странични ефекти до увреждания, смърт, мутации на вируса, удължаване на пандемията и нейните последици, дискриминация и ограничаване на човешки права, кой ще поеме вината и как ще възстанови нанесените върху обществото здравни, финансови, икономически и социални щети и то в огромни, невиждани до сега размери?!? 😎 Всички (Израел, Англия, Франция и т.н.) с висок процент ваксинирани бичат рекорди със заразени, ваксърите квичат като настъпани кози, че било така, ама го карали леко. С пяна на устата агитират! Кълнат и злорадстват, че ще измрем до крак.

Телеграма от САЩ за Македония: Подкрепяме ви за членство в ЕС

16:47:06 / 08.09.2021
1
3
САЩ да не са в ЕС, че подкрепят Македония за членство в ЕС? Ние подкрепяме Занзибар за членство в ОПЕК. Да иба краварите жалки, да иба. 

Борисов: Радев излезе, размаха юмрук и какво излезе: по половин милион за депутат

13:15:53 / 08.09.2021
6
4
В БГ политическата история едва ли има по-гнусен и презиран тип, от този на снимката. И мангустата Костов даже задмина този. 

Тошко Йорданов: Няма пари за 120 лева бонус към пенсиите

13:12:35 / 08.09.2021
0
5
🤷‍♂️ Дай Боже да фалираме като червен Китай. Че и като почти половин Европа, която се управлява от червените. 

Министър Петков: В Държавната консолидационна компания е пълно с нарушение, търсим нови управители

12:57:53 / 08.09.2021
0
6
Да им се чуди човек на българите, защо са в това състояние вече 75 години. То пълно с Остапбендеровци, които с един поглед ги крадат, а те продължават да не могат да направят разлика между изпечен гелосан лъжец с един пръст чело - Кирчо... и нормален - Бойко. Какво стана с този народ? 😏 Няма да се оправим!

8 наказателни постановления от КАТ е имал шофьорът, предизвикал катастрофа с трима загинали край "Евксиноград"

16:04:44 / 07.09.2021
3
3
Такива направо ги копайте в гората, живи. Обществото ни трябва да се чисти от такъв дегенеративен отпадък. Най-малкото пък данъкоплатеца е длъжен да храни и издържа такива, по арестите и затворите. Копайте го! 

Бивш военен уби банкерката Павлинка в Бургас заради неодобрен кредит

11:40:14 / 06.09.2021
3
4
Тази ги одобрява (одобрявала), Слонке. Няма по-високо ниво. Като кредитен инспектор, тя казва Да или Не. А кредитните инспектори изнудват, по един или друг начин. Дали чрез процент от парите, дали чрез пришиване на фирма (ако е бизнес кредит), дали чрез нещо друго - начини доста. Не всички изнудват, но има отделни лакоми и алчни единици, които го правят. 

Явор Дачков: Кирил Петков е проамерикански льольо

11:29:02 / 06.09.2021
1
6
Кирчо е христоматиен пример за явлението вълк в овча кожа. После някой да не каже, че не е знаел. Много ограничено възприемане на изключително проблемни въпроси. Да им се чуди човек (на българите), защо са в това състояние вече 75 години. То пълно с Остапбендеровци, които с един поглед ги крадат, а те продължават да не могат да направят разлика между изпечен гелосан лъжец с един пръст чело и нормален. Какво стана с този народ?

Захарова: Данните за финансирането на Навални от чуждестранни посолства са потвърдени

09:47:22 / 05.09.2021
2
4
А у нас даже не се крият. Оня помияр Христо Иванов например... лапа като за световното. И пари, и курове. 

Десислава Атанасова: Кирил Петков не е заплаха за ГЕРБ на изборите

20:25:58 / 04.09.2021
3
6
Бих опънал Деска. Мръснишката, като животно. Брутално. 

Проф. Кожухарова: Не разбирам защо хората не искат да се ваксинират

20:20:04 / 04.09.2021
1
7
Изключително позорно дразнещо става лекари с титли и очевиден авторитет и успехи да обявяват като причина за нежеланието на българите да се ваксинират НЕГРАМОТНОСТ! За това са виновни основно журналистите в България в официалните обществени медии, които продължават да спазват инструкциите на глобалистите да отразяват само и единствено пропагандната гледна точка. Докога ще издържите неуважаеми журналисти, си е ваш проблем! Но позорът ви се увеличава с всеки изминал ден и отговорността ви също. Защото това е ежедневно потъпкване свободата на словото и потъпкване на човешките права по подразбиране. НЕЖАЛАНИЕТО ЗА ВАКСИНИРАНЕ СЕ ДЪЛЖИ НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ГРАМОТНОСТ ПО ВЪПРОСА, КАКТО И НА ЕСТЕСТВЕНИЯ ИНСТИНКТ ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ, КОЙТО СРАБОТИ МНОГО СИЛНО У НАС.  Впрочем, България демонстрира нагледно високата си духовна култура на народа, вътре в душата на народа, именно чрез навременно събуждане на инстинкта за самосъхранение! За разлика от други народи, които го потъпкаха и го смачкаха. Докато все още този продукт на Майката Природа в човека - ДА ЗНАЕ ИНСТИНКТИВНО КОЕ Е ДОБРО ЗА ЧОВЕКА И КОЕ НЕ - не е обявено за сатанинско изчадие и за умряла работа. Докато не са го обявили за несъществуваща глупост ваксоталибаните.

Проф. Кантарджиев: Мерките закъсняха, изпуснахме 100 златни дни

20:15:18 / 04.09.2021
0
6
Ще го кажа и аз най- накрая като покойния вече Милен Цветков: Пилците ще ги броим наесен! Това му беше последният пост преди трагичната му кончина. Беше по повод всички, които бяха зинали по Швеция тогава. Сега като я гледам Швеция – живот си живее, с ваксинирани и неваксинирани – нямат четвърта вълна, умрели: граничи с 0. Всички други (Израел, Англия, Франция…) бичат рекорди със заразени, ваксърите квичат като настъпани кози, че било така, ама го карали леко. С пяна на устата агитират! Кълнат и злорадстват, че ще измрем до крак, а аз, като Милен Цветков, ще им кажа днес: Пилците ще ги броим наесен! - Мария Константинова

Вносното месо по магазините подбива цените на родните производители

20:12:05 / 04.09.2021
1
5
То това е идеята на западните ни приятели и родните политици-предатели.... да се изнася качественото и внасят боклуците. Това е една от колоните на ЕС - неконтролируем пазар в ущърб на по-малките и слаби държави. За да забогатяват още повече богатите. 

Нидал Алгафари: ГЕРБ ще спечели малко над ДБ

19:13:22 / 04.09.2021
3
5
Гандалфари ми е един сред Топ 10 гнусните БГ аналлизатори. И синът си набута в поликата. А навремето, през 90-те, тоя лайнар събираше лептата за черната каса на БСП. $25 хил. му дадох. Всъщност, и на СДС дадох толкова. Така се правеше, застраховка. 

Арестуваха служител на ДФ "Земеделие" за подкуп

18:40:05 / 04.09.2021
2
4
В ДФЗ няма калинки. Там стършели има. На ДПС и Доган бастиона. 

Кардиологът проф. Иво Петров: „Статистиката е категорична. Трябва да се ваксинираме”

09:21:26 / 04.09.2021
3
4
ШоГ и ужаСТ! Тази сутрин гражданите, имащи неблагоразумието да си пуснат телевизор или радио, бяха наплашени с гробовен тон, че вчера са умрели 51!!!!! /петдесет и един/ души от ковидясване. Апокалипсис! УжасТ! Край, носете чувалите и докарвайте хладилните камиони….. И понеже мисленето не се отдава на голяма част от журналиститутките /или пък финикийските знаци са запушили иначе големите им уста/, отварям си кротко страницата на НСИ и разглеждам умиранията в България през 2020 година по болести. Като отчитам това, че миналата година голяма част от други заболявания минаха в графата „ковид“, за да се усвоят едни пари, а и аутопсии не се правят, за да докажат диагнозата, пак положението ми се струва абсурдно, а параноята – неоснователна. Например, всеки ден умират по 207 !!! /двеста и седем/ души в България от сърдечносъдови заболявания. А сега си представете какт сутрин новините започват: Пандемията настъпва, човечеството е заплашено, 207 души само в един ден починаха, медиците се бориха и не успяха да ги спасят. …. Нямам спомен държавата да е предприела нещо по този въпрос, явно да умреш от сърце не е толкова готино, както да умреш от ковид. Може стресът от мизерията и ежедневието да те убива, но на държавата и политиците не им пука, ЗАЩОТО ЕС НЕ ДАВА ПАРИ ЗА ДРУГА СМЪРТ! Ама не го чуваме! Не чуваме нищо и за тези 50 /петдесет/ души, които ВСЕКИ ден умират от онкологични заболявания. Всеки ден! И за които държавата не прави почти нищо. От ПТП например са загинали миналата година 463 души и са ранени 7121 души. Мълчанието от държавата е оглушително! И като резюме – ковидясването е най-страшно, защото е най-добре платено. Всъщност починалите от ковидясване миналата година са десетки пъти по-малко, отколкото от сърдечносъдови заболявания например. Или дори онкозаболявания. И да ми излиза някой лекар, който вместо с Хипократ, се е клел пред финикийските знаци и да ми обяснява, че го правят за наше добро, че тези мерки са даже меки и че ковидясването е най-страшната болест ….хайде стига, не всички сме дебили! Когато Ви видя да се грижите така за възрастни хора с високо кръвно и сърдечно заболяване, когато видя подобна грижа за бъбречноболни, които сега чакат години наред за трансплантация, а калпавите хемодиализи ги убиват, тогава може и да Ви повярвам… А сега просто сте едни продажници и престъпници. И извършвате престъпление срещу собствения си народ за пари и за власт! Време е за възмездие! - Елена Гунчева

Ненков: Звучи жалко, че ГЕРБ е заплашил живота на Митева. Май само още убийци не сме били

19:31:47 / 03.09.2021
2
3
Кой ти каза, че не сте? Бяхте, и сте! Боклук

Министър Кацаров: Приетите в болница с К19 вече са близо 4 000 души

19:26:36 / 03.09.2021
0
5
А ти откак си министър... изрече близо 4000 лъжи. Ти лъжеш повече от Ананиев, Ангелов и Борисов взети заедно бе, нещастник. 

Вдигнаха прага на бедност, министър Василев реагира остро

17:34:48 / 03.09.2021
0
4
Тъп е баща ти, че не си е сложил капут навремето. 1. Да, от данъците идат пари, тъпако. Както е в другите държави по света. 2. Знаеш ли с колко пари  средно е ощетен всеки гражданин, който внася пенсионни осигуровки през живота си докато достигне пенсионна възраст? Аз съм ги смятал! Между 60 и 80 хил. СЕ ГУБЯТ! Пита се в задачата, КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА ЧОВЕКА? Други въпроси имаш ли, тъпако? 

Протестиращи в Пловдив искат да парализират града, полицията не дава

16:21:19 / 03.09.2021
0
5
Никой не го ебе какво дава полицията, и какво не дава. Въпросът вече касае оцеляването ни, както физическо, така и психическо, и финансово. Протести до дупка! Гражданско неподчинение! 

Бареков: Протестърите уж щяха да свалят Борисов и Гешев, а не събират кворум дори да им свалят охраната

16:05:37 / 03.09.2021
0
3
Те протестърите са Пунта Мара. Целта им беше да влязат във властта, на лапачката и нищо друго. Ей го, г-н Боклук Бойкикев Иванов даже коалиция с ГЕПП иска да прави, отново. Но скоро шамари ще яде тоя плазмодий. А електората му тъп, тъп, па тъп.... като ненужен банкянски бордюр. Няма да я бъде тая тяхната помиярска игра. Чак тоя път ще проснати и напикани, и насрани, на жълтите павета дупедати. 

Ресторантьори ще блокират и пътя към Кулата

12:38:30 / 03.09.2021
0
3
Умни са. Знаят как се протестира и какво/кое се блокира при протест. Не са като ония умнокрасивите тъпанари, дето в неделя висяха като сополи пред НС... за да "свалят" Баце от власт. 

Тома Томов: С този темп на ваксиниране ще стигнем до колективен имунитет след 27 месеца

18:13:02 / 02.09.2021
4
3
Колективен имунитет отдавна вече има, нещастник. Омотахте се от лъжи, математици, доктори, вирусолози, министри, експерти и други отрепки членове на великия орден на медицинските фашисти. 

Георги Георгиев от БОЕЦ: Аз подадох сигнала срещу Петър Илиев

14:08:20 / 02.09.2021
0
3
Оооо, Гоше, как си, бивша герберска подлого? Очите ли се опитваш да си измиеш. Ма не сме забравили, че ти беше човека на Цъфтанов, който събираше рекета за видинско. 

Проф. Николай Слатинстки: Най-голяма вина за провала на третия мандат носи ИТН

14:06:13 / 02.09.2021
0
3
Верно ли ИТН носи най-голяма вина, и въобще вина? Ма ти си бил голямо чучело бе, Слатински. А ся, кажи, къде е логиката да се предлага нещо ТРЕТИ ПЪТ, което обаче ДеБъ, БСП и ИБАН-ИВАН не подкрепиха ПЪРВИЯ ПЪТ??? Що всички въртите и сучете бе, жалки дрисльовци?! 

Варненка: За мерки ще ми говорите, а? В заведение не може, в този кошмар на колела - може

13:28:29 / 02.09.2021
1
7
Ами не слагай маска, жено. Противопоставете се на тая свинщина. Един за всички, всички за един. 

Байдън към Гани в запис от телефонен разговор: Важно е как истината ще бъде представена

19:26:13 / 01.09.2021
1
3
Това назначено за президент чучело, е може би най-компрометираното и корумпирано в американската история. 

Външният министър на Израел: Грешно направен правилен ход е изтеглянето на САЩ от Афганистан

19:02:03 / 01.09.2021
0
3
😎 Спете спокойно, всичко е под контрол. Чичковците и леличките от ДД за всичко са помислили. Вие само спинкайте, папкайте и слушкайте.

Убиха 20-годишната афганистанска Youtube звезда Найма Садеки

18:39:18 / 01.09.2021
0
3
Който се е доверил на американците - все дървото ял. Няма държава и народ, които американците да не са прецакали като партньори. Ня-ма! 

Гърци ксенофоби нападнаха куклата бежанка Малката Амал

18:36:08 / 01.09.2021
0
3
Не са ксенофоби, а патриоти. 

Христо Иванов: Ако ГЕРБ се разграничат от Борисов, сме готови на преговори с тях

18:29:24 / 01.09.2021
3
3
Хахахахаа! Боклулът, си е боклук! Христо Иванов е олицетворението на боклук. Той е завършен боклук. Политичрска проститутка! А честито на ония тъпанари избирателите му! 

Задържаха над 10 имигранти край Ихтиман

13:29:30 / 01.09.2021
0
3
Всички край Ихтиман ги "залавят". И все около 10 човека. Почва да смърди. Понеже хората ще се разбунтуват, а това е всеизвестно, ако приемем мигранти.... що пък да не ги "залавяме" по 10, по 10, по 10 два пъти седмично, случайно пропуснати през браздата. Така хем не бие на очи за пред немного умните, хем леко по леко запълваме капацитета. 

Белгиец се самоуби в Бургаския затвор

13:10:08 / 01.09.2021
0
5
Тоя белгиец много претенции има. Къде си мисли, че се намира?! Не искал от нашето месо, и поповете ни ме харесва, равин искал. Не знам си какво още. Е, едно гърло по-малко. 

Службата на Зеленски иска да преименува страната на Русия-Украйна

20:33:38 / 31.08.2021
2
5
Ухилен Поредният изперкал от алкохол и наркотици хохъл. 🤣 Тия от 2014 г. по цял ден умуват каква щуротия да измислят или сътворят. 

САЩ изоставиха 200 армейски кучета да бедстват без храна и вода на летището в Кабул

20:30:29 / 31.08.2021
3
4
Те американците са си такива - по-големи помияри от уличните кучета помияри. Те, хората работили за тях изоставиха, пък какво остава за кучетата. След Афганистан, всеки партньор на американците да си има едно на ум за тях. И може ли да се разчита на тях. 

Христо Иванов, ДБ: Никъде по света няма политика, която се прави само пред камерите

20:26:18 / 31.08.2021
0
4
Ами, другарю Христо Ебалников, тя твоята политика, е точно такава - пред камерите. По-голям плазмодий от тебе, лично аз, за 30 г. не съм виждал.

Кирил Петков: По още 50 лева бонус на пенсионерите за лекарства

20:23:32 / 31.08.2021
1
5
Лъжа! А американо-соросоидната-прокопиевска марионетка Кирчо е патологичен лъжец. 

Вдигат таксите при теглене от банкомат

16:53:24 / 31.08.2021
3
4
Ами, нашите приятели от Запада, продължават ДА ОГРАБВАТ отрудения български народец. 

Как Бургас, Сливен и Ямбол можеше да отидат в Турция

16:38:44 / 31.08.2021
2
4
Тази статия е за полиране на мозъци на невежите. За друго не става. Всеки един поне средно начетен човек знае, че именно Запада, на когото глупаците се кланят и го имат за приятел - многократно през историята е орязвал границите на държавата ни. А не Русия. Основните виновници са Германия и Англия, плюс още една-две държави. Има договори които са сключвани, на които дори не е присъствал БГ представител. Сядат Сульо и Пульо от Запада на масата и решават, че на България трябва да се отнеме толкова и толкова територия. Така както и Чехия са поделили. И други държави. А роден Ганьо продължава да живее с мисълта, че Русия е виновна. На крив хуй вълната му пречи. 

Талибаните осъдиха на смърт ЛГБТИ. Режат им главите и ги хвърлят от 9-метрова стена

16:29:31 / 31.08.2021
2
3
Охооо! Браво! Ето, талибитата си имат и положителни страни, това е една от тях. Ухилен  В този ред на мисли, предлагам на родната БГ ЛГБТ общност да отскочи до Афганистан и да спретне един Кабул-Прайд, солидарно. 

Балабанов: Всеки човек има право на личен избор, не ни принуждавайте чрез мерки

20:22:07 / 30.08.2021
2
5
Така нареждат брюкселските гейтаци и от американското посолство. Трябда се бодат хората. Келепир има, голям. И да ги изнудват да се ваксинират. 

Ген. Атанасов: Това, което в момента прави Корнелия Нинова, е чиста предизборна кампания

20:20:08 / 30.08.2021
1
4
Тия костоваци, соросоиди, и друга паплач трябва чрез закон да бъдат лустрирани. 

Убитата 23-годишна американка Никол в Кабул до последно спасявала афганистански бебета

20:11:17 / 30.08.2021
0
5
Спасявала е майната си. Типичната пликоумна американска пропаганда. А чий хуй дири в Афганистан? Браво, че е мъртва! Поредният краварски колонизатор по-малко. 

Харизанов сравни Кирил Петков с махленски клошар

20:07:52 / 30.08.2021
0
5
Клошар е Харизанов. А Кирчо - е лъжец и мошеник. 

Земеделският министър: Точно, когато облак с градушка е минавал, е имало и натовски самолет. Ами ако го бяхме свалили!?

20:03:35 / 30.08.2021
4
4
[left]Това е положението, драги ни поданици на колонията на САЩ. Заради „синергията с дневния ред на САЩ“, земеделците останаха без хляб и препитание. Щото небето първо за НАТО е по-важно, нищо, че подгъзурниците „натовски генерали“ са с „България в сърцето“.[/left]

Доц. Мангъров прави мирно шествие срещу задължителното ваксиниране

20:38:34 / 29.08.2021
1
6
На Слонка и Серж ще им кажа, че има задължително ваксиниране у нас в момента, вече. И е завоалирано, чрез извиване на ръце. За у нас в България имам предвид. Не друга държава. 

Кирил Петков: Много се надявам този бюджет да бъде приет

20:05:41 / 29.08.2021
0
5
Кирчо, за краткото време на поста миностър, разделено по брой на лъжите които изрече.... математически, надмина дори най-лъжливите мухобойковци. Баси гнусното соросоидно копиленце. 

Татяна Дончева: Доган и Орлин Алексиев стоят зад Слави

18:37:24 / 29.08.2021
2
12
Дончева изговори два вагона глупости. Няма да е нилак лошо, ако депутатите биват тествани за употреба на алкохол и наркотици преди работа или интервю. 

Ген. Атанасов: Трябва да стане чудо, за да може да бъде реализиран мандатът на БСП

17:33:49 / 29.08.2021
3
6
Какъв генерал е това политическо лайно Атанас? Измекяр е, и нищо друго. Отвратителното наследство на костовизма. 

Проф. Калин Янакиев: При нови избори ИТН ще остане на четвърто място

17:28:54 / 29.08.2021
1
9
Ами ще видим дали ще са четвърти. АнаЛ-Лизаторите и цоциолозите така разправяха и между редовните и предсрочните избори. Предричаха им трето място. А те от второ, взеха че на първо излязоха. Явно ИТН доста им бръкнаха отзад. 🤷‍♂️ 4то е запазено за БСП. 

17:23:49 / 29.08.2021
2
4
Прекрасен назначен президент имат американците. Оная държава удари дъното с тоя бавеж. За посмешище е. 

Тошко Йорданов към Кирил Петков: Да поизлъжем малко, ама мъничко, ей, така

17:20:43 / 29.08.2021
1
7
Кирчо е мазен соросиден лъжец. Соросидите са лъжци по природа. И предатели. 

Байдън се обърка и нарече руския президент "Клутин"

15:28:27 / 16.04.2021
3
3
:pouty:  Колега Варна, в тежка форма на обсесия си. Не знам дали са ти го казвали. Просто казвам това което е очевадно.

Урсула фон дер Лайен към Шарл Мишел: Не допускай повече историята с "дивангейт" да се повтори

15:26:42 / 14.04.2021
2
6
На следващите срещи Урсулка да си носи сгъваем рибарски стол. За смях станаха брюкселските. 

България Он Еър: Даниел Митов е най-вероятният избор на ГЕРБ за премиер

15:19:14 / 14.04.2021
1
6
Травестит Митов, хич не е със свалени гащи. По собствено желание.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X