Потребителски профил

Shagito

Регистриран: 11.07.2016
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
2
0
2

Рейтинг: 10

Място в класацията: 853

Коментари на Shagito

От последните минути! Предаваме от мястото! Моторист катастрофира на "Акациите" във Варна

20:11:55 / 11.07.2016
2
2
това се случи по обяд ... бях точно на спирката на акациите ... момчето въобще не е виновно ... шофьорът на таксито което е на снимките сече пътя на моториста като реши да се престрои от най-лява в най-дясна лента без дори да даде мигач, направи обратен и избяга към пикадили парк... всички сте големи многознайковци и защо никъде не се споменава за таксиметровия шофьор и е скрит номерът му ?!?!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X