Потребителски профил

zoomarket

Регистриран: 17.12.2015
Зоомаркет My Pets храни и аксесоари за домащни любимци с високо качество на територията на град Варна. https://www.facebook.com/zoomarketmypets123/?ref=bookmarks https://www.facebook.com/zoomarketmypets123/?ref=bookmarks
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
-3
3

Рейтинг: 7

Място в класацията: 973

Коментари на zoomarket

Важно! Ето защо не трябва да си слагате изкуствена елха вкъщи

00:50:37 / 17.12.2015
0
3
Добра идея! https://www.facebook.com/zoomarketmypets123/
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X