Шумен провал за Алекс на финала на „Ергенът“


Дата: 16/05, 07:23

Редактор: Недко Петров

Кадри ФБ

Сензационен край на „Ергенът“ очакват неговите фенове тази вечер.

За сърцето на Алекс останаха да се борят Магдалена и Надежда, но надделяват мненията, че Алек ще послуша майка си и няма да избере нито една двете.

Ако това наистина се случи, ще бъде прецедент в романтичното риалити по бТВ, но в социалната мрежа повечето потребителите са убедени, че именно на такава развръзка ще станем свидетели.

Почитателите на формата вече излязаха гнева си върху Алек заради неочакваното решение, което ще вземе и меко казано не одобряват постъпката му.

Някои от хората дори са по-крайни и засипват с тежки критики Ергена, който е по-малък с 8 години от варненката Маги и с 6 от Надя.

Предлагаме Ви някои от разпалените коментари:

Двечките си чакат Алек, а то най-вероятно ще дойде Наум и ще им донесе писмо, така ги виждам аз нещата. Интересно обаче как ще се измъкне от ситуацията. Има две жени, на които е свалял звезди три месеца и ги е накарал по някакъв начин да мечтаят, че могат да имат общо бъдеще с него и накрая да не избере нито една ще е мега скандално да ги зареже и двете!

Ако наистина е вярно, че Алек бяга и не избира никоя, ще е много жалко и мерзко. Най-лесно е да избягаш, а трудното е да останеш и да се бориш за любовта си. След тия гръмки слова и целувки дето раздава да се омете на финала, това няма да се забрави и ще отнесе голям хейт заслужено.

Няма сила на света, която да ме убеди, че от всички момичета той сам избира точно тези две дами. 28-годишен мъж! Или е сценарий или момчето има доста неща за отработване от детството и отношението с майка си! 

Тъжно е, че най- вероятно няма да избере нито една от двете, а е гадно да си играеш така с чувствата на хората, независимо дали е режисирано или не. И Маги и Надежда си имат своите достойнства, но никоя няма да е с Алек. А погледнато от друга страна, абе момичета с какъв акъл сте влезли вътре, не спирам да ви се чудя? Ако пък сте се и влюбили, жалко за вас самите.

И сега мама ще каже, че едната е много голяма, а другата има дете, и двете не стават и да си ходят в къщи. И Алек като повечето мъже ще послуша мама.

Голяма развръзка, няма що. Мама каза "не" и синчето слушка. Уж нямаше значение възрастта, уж нямаше значение, че има дете.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Байдън призова Хамас да приеме ново предложение на Израел
Дата: 01/06, 02:30

Известният турски медикален онколог доц. д-р Айхан Мурат ще провежда безплатни консултации в София на 7 юни 2024 г.
Дата: 01/06, 02:00

Кралски орден за АББА: За изключителни постижения в музиката
Дата: 01/06, 02:00

Светлана Енчева – от мечта до реализиран интериорен дизайнер
Дата: 01/06, 01:40

Във ВиК-Дупница не са получени заплатите за април и май
Дата: 01/06, 01:34

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия