Митко предложи на Симона щастлив живот във Варна, тя се дърпа


Дата: 15/05, 16:07

Редактор: Александър Дечев

Кадри: "Нова телевизия"

Една от двете двойки, които се родиха в шестия сезон на "Хелс китчън" вече мисли за съвместното си бъдеще след финала.Става дума за Димитър Красенов и Симона Манолова. Снощи двамата се сгодиха, след като шеф Виктор Ангелов даде на Митко пръстен, а смолянчанката прие предложението. След това отидоха на вечеря, която си спечелиха, а готвачът от Дългопол й призна, че е решил да се върне от САЩ и да заживеят заедно.

"Мисля, че имам новина за теб. Много неща ме дърпат към България. Ти си едно от тях, другото е семейството, разбира се - майки ми и баща ми. Те не са съгласни пак да заминавам. Трябва да помислим за бъдеще в България. Аз съм за Варна", каза Красенов, а Симона с лека изненада реагира само с въпрос: "Варна?"

"Варна е един много хубав град, има нови ресторанти, има живец", поясни Димитър.

"Не мога да повярвам, че Димитър може да затвори устата на Мони Бонбони, никой не е могъл. Но, получава му се. Никога не съм мислила да поема в тази посока или да сменя града. Не мога да дам някакъв отговор, понеже това са сериозни решения, които трябва да бъдат премислени", отговори след това хоби готвачката, която продава недвижими имоти.

"Добре, не сме го решили. Имаме много възможности. Виждам, че и София ти харесва. И на мен София ми е на сърцето. Имам много приятели тук, брат ми живее тук. И Пловдив си е идея, вариант. Както виждаш нещата се случват натурално, без да питат. Времето ще покаже", успокои я Красенов.

"За мен в момента по-важно е да си постигнеш това, за което си дошъл тук. За мен си най-добрия", окуражи го преди финала Манолова.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



От този ден лятото връхлита с 34 градуса и градушки
Дата: 29/05, 09:53

Намери се нещо, по което сме първи в ЕС, но причината е ужасна
Дата: 29/05, 09:51

Огромен гаф на властта разстрои Алекс Сърчаджиева
Дата: 29/05, 09:47

Националният турнир по акробатичен рокендрол събира деца от цяла България на 1 юни във Варна
Дата: 29/05, 09:43

ЕС удря Китай с електромобил за 20 000 евро
Дата: 29/05, 09:39

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия