Бритни Спиърс официално се разведе


Дата: 03/05, 23:45

снимка: Бритни Спиърс, Инстаграм 

Бритни Спиърс и Сам Асгари официално са разведени, предаде Асошиейтед прес.

Процедурата беше финализирана от съдия в Лос Анджелис, почти две години след като певицата и моделът се ожениха.По-рано двамата съобщиха, че са постигнали споразумение за развода. Преди около седмица Спиърс се договори и с баща си по въпроси, свързани с отпадането на попечителството, което имаше над нея.
Бившите вече съпрузи представиха пред съдия споразумение за поделяне на имуществото си. Документите са подадени в съда в Лос Анджелис в четвъртък, девет месеца след като обявиха, че се разделят.

Те съдържат малко подробности, но се казва, че нито Спиърс, нито Асгари ще получават съпружеска издръжка в бъдеще. В първоначалната си молба за развод Асгари искаше да получи финансова подкрепа. Всички бъдещи спорове ще се решават в частен арбитраж.

Двамата нямат общи деца, така че не е необходимо да се сключва споразумение за попечителство. Спиърс пише в мемоарите си, публикувани миналата година, че е направила спонтанен аборт в началото на бременност, около месец преди да сключи брак с Асгари.

Поп звездата, която е на 42 години, и Асгари, 30-годишен модел и актьор, се разделиха през юли м.г., около 13 месеца, след като се ожениха и седем години след първата им среща, припомня Асошиейтед прес. Той подаде молба за развод през август.

На сватбата в дома на Спиърс през юни 2022 г. сред гостите бяха Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона. Събитието се приемаше като важен етап в новия живот на Бритни Спиърс, след като шест месеца по-рано тя беше освободена от съдебно попечителство на нейния баща, който контролираше живота и парите ѝ в продължение на повече от 13 години.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Един човек загина след атака с дронове
Дата: 18/05, 02:481 Коментар

От Космоса до домашната аптека – уникални български пробиотици
Дата: 18/05, 02:20

Украйна ще възстанови от утре консулските услуги за мъже в мобилизационна възраст
Дата: 18/05, 01:351 Коментар

Пожар изпепели къща край Пловдив
Дата: 18/05, 01:17

Хампарцумян: Тези, които купуват жилище за инвестиция, може да загубят много пари
Дата: 18/05, 01:03

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия