"Фондацията": Нека се помолим за оздравяването на Кирил Маричков


Дата: 07/05, 00:03

Снимка: "Фондацията"

Музикантите продължават турнето си в САЩ без ваколиста от "Щурците"

Вокалистът на "Щурците" и част от супергрупата "Фондацията" Кирил Маричков се завръща преждевременно у нас и няма да участва в остатъка от турнето. Той е претърпял инцидент още преди заминаването, а болката и лекарските предписания ще го лишат от срещата с нашите сънародници в Северна Америка, предава dunavmost.com.

"До този момент ние от "Фондацията" направихме три концерта в Канада и два в САЩ. Още в България, точно преди да тръгнем за Америка, Кирил Маричков претърпя инцидент. Успя с цената на огромни болки да свири и пее до този момент, но сега болките станаха нетърпими и по препоръка на лекари, се налага да се върне в България за лечение. Осигурихме му придружител и помощник за полетите и се надяваме всичко да бъде благоприятно! Мислехме да прекратим турнето, но той ни помоли да продължим. Би бил щастлив хората да пеят песните му преди неговата 80-годишнина, а ние обещахме да му изпращаме видеа с пеещата публика. Нека всички, изпитващи респект към него, да изпеем негови песни заедно, тук в Америка. Това ще го направи истински щастлив. Той толкова искаше да направим тези концерти, че това е най-малкото, което можем да направим за него в този момент. Ще изпълним заръката и турнето продължаваме: Мастър Иван Лечев (ФСБ), Славчо Николов (Б.Т.Р.), Венко Поромански (Те) и Дони. Ние ще изпеем песни на Кирил Маричков и “Щурците”, както и песни на групите, от които произлизаме. До скоро приятели и нека се помолим за оздравяването на нашият приятел и учител Кирил Маричков!", споделиха от "Фондацията".



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Кораб с щети по корпуса акостира във Варна
Дата: 19/05, 11:34

Трети ден на регата "Порт Варна"
Дата: 19/05, 11:24

Кличко: Усик показа, че е най-добрият боксьор
Дата: 19/05, 11:10

Близък съюзник на Навални: Няма да се откажа да се боря с Путин
Дата: 19/05, 10:521 Коментар

Тир се заби в къща в село Баница
Дата: 19/05, 10:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия