Посрещнете Нова година с незабравима вечер в новия ресторант Rosstel в центъра на Варна! Ще опитате уникални кулинарни изкушения


Дата: 23/12, 10:20

Коледните и новогодишните празници чукат на вратата ни и всички ние искаме да ги посрещнем в приятна обстановка с любими хора.

В центъра на Варна - на ул. "Братя Миладинови" 102 (малко по-нагоре от Руското училище), току-що отвори врати съвсем нов ресторант. Той носи името Rosstel и разполага с около 100 места.

Тих, спокоен и уютен, ресторантът ще ви гарантира неповторимо изживяване с вашите най-близки, приятели или колеги. 

Менюто е изключително разнообразно и вкусно, като в него са включени традиционни ястия, салати, риба, барбекю, паста, ризото и уникални десерти.

Храните се правят на място, от изцяло проверени и здравословни продукти. Вкусният обяд или вечеря ще ви бъдат поднесени с качествени български вина.

За работещите в района, ресторантът предлага всеки ден различно тристепенно обедно меню. В Rosstel са добре подготвени и за най-ранобудните клиенти. Ресторантът отваря още в 7,30 ч. и очаква всеки с едно от най-ароматните кафета - марка Kimbo, към което ще получите като комплимент вкусен сандвич.

Rosstel е второто заведение на тези собственици, които вече 10 години управляват много успешно ресторант "Кръчмата" край Първа буна във Варна. Този факт е гаранция, че са наясно със задоволяването на клиентския вкус.

Менюто за новогодишната вечер е много богато и разнообразно и е на цена 85 лева. За настроението на гостите ще се грижи диджей.

Освен за нощта, в която посрещаме 2017 г., Rosstel ви очаква за коледни фирмени банкети, рождени дни, семейна вечеря, похапване с приятели, романтична среща и всякакви други поводи.

За контакти:
Адрес: Варна, ул. "Братя Миладинови" 102
Телефон за резервации: 0887 12 72 02
Rosstel във Фейсбук

* реклама

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Разград с богата културна програма през май: Великденски заек на Велики четвъртък, Чакърдъкова в Деня на буквите, а абитуриентите – по червена пътека
Дата: 26/04, 20:40

Експерт: Прекратяването на договора с "Боташ" ще ни струва скъпо
Дата: 26/04, 20:39

Росен Христов за договора с "Боташ": Това, което парламента прави, е политическо преследване
Дата: 26/04, 20:22

Доц. Мангъров: Пресилено е да се говори за епидемия от коклюш
Дата: 26/04, 19:561 Коментар

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 26/04, 19:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия