Гечев: Ваня Григорова и Мая Манолова са като "Многострадална Геновева"


Дата: 29/04, 15:52

Кадър БНТ

Известен социалист отправи тежки критики към Ваня Григорова.

Няма напрежение в БСП по отношения на кандидатските листи няма. Може би има някакво лично, на някого с неудовлетворено его. Нищо не е приключило, защото тепърва ще се попълват листите с нашите коалиционни партньори и гражданска квота. Това заяви проф. Румен Гечев от БСП в интервю пред БНР.

„В БСП листите се подреждат по най-демократичния начин. Това е уникална процедура и не се прави от никоя друга партия. Да има лично напрежение, човешко е, някое его да не е задоволено, но в такива ситуации си проличава кой работи за партията“, коментира Гечев.

Той обясни, че напрежението било в област Пловдив и недоумява защо е така, тъй като се запазват двете места и „могат да бъдат надградени“.

„Но това е вътрешната опозиция в партията. Листите бързо бяха приети от Националния съвет, с изключение на област Пловдив, надявам се, че това ще бъде преодоляно до изборите“, обнадежден е проф. Гечев, пише факти.бг.

И допълни:

„В листите има запазени места за коалиционните ни партньори и гражданската квота. Нищо не е приключило, тепърва ще се попълват. За район Разград водач на листата ще е председателя на МИР, вече е обявен за водач, Велизар Енчев е водач в Монтана. И тепърва ще се попълват листите, а не както представят нещата нашите недоброжелатели“.

Той е категоричен, че БСП е една стабилностояща, 135-годишна партия, „която доказа, че не сяда в скута на никого и не се прегръща с ГЕРБ и СДС и защитава достойно целите, програмите и избирателите си“.

За Ваня Григорова проф. Гечев попита с какво е известна и какво е направила. Заедно с Мая Манолова ги определи като „Многострадална Геновева“.

И припомни:

"За да стане звезда трябва да има качества, да ги е доказала и какво е постигнала. Григорова има странно поведения в последните месеци. Тя е работила на „Позитано“, хвърлила си е книжката, а сега пак с подкрепата на БСП и други партии стана звезда."

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Столично село остава без нито един лекар
Дата: 16/05, 21:57

Бивш полицай, осъден за убийството на родителите си, се е барикадирал в дома си в Пловдив
Дата: 16/05, 21:52

Илияна Йотова: Мигрантският поток само ще се засилва
Дата: 16/05, 21:371 Коментар

Финалът на "Хелс китчън" стартира емоционално
Дата: 16/05, 21:28

Утре без ток остават няколко варненски района за цял ден
Дата: 16/05, 21:14

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия