Валерия от „Ергенът” 2: Завиждам на момичетата от този сезон за две неща


Дата: 15/05, 15:37

кадри bTV, YouTube/Надкаст

Победителката от втория сезон на „Ергенът” Валерия коментира предстоящия финал на трети сезон и съвсем искрено сподели, че не знае как Алек Младенов изобщо ще се справи с избора на победителка. Според нея той много харесва и Маги, и Надежда и вероятно преди да отпрати едната му е много зле.

„Той наистина харесва и двете много и в момента много му е зле на човека. При нас не го е имало това, Евгени си знаеше кого харесва повече. Съчувствам на Алек, защото Маги има качества, които той харесва, но и Надежда има други, които той пак харесва. Реално, ако може да ги събереш тези в един човек, ще е супер , а не може”, това коментира Валерия в подкаста „Надкаст”.

Валерия даде да се разбере, че от финалистките от новия сезон харесва най-много Маги, а Йоана ѝ е по-скоро неприятна. Тя определи като много грозно злословенето на последната по отношение на Магдалена, въпреки че тя единствена я прегърна, когато тя се разплака заради отпадането на приятелката ѝ Надя от играта.

Валерия призна също, че има две неща, за които завижда на момичетата в този сезон на „Ергенът”. Едното е, че са в Гърция, а не в Турция. Другото е, че в този сезон те са посетили убежище за спасени от експлоатация магарета.

„Нас също ни водеха във ферма, но там животните ги колеха”, коментира защитничката на животните, която все така поставя на първо място грижата за бездомните кучета.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Спасителите предупреждават: Не се качвайте в планината
Дата: 29/05, 10:41

Отиде си емблематичен бохем в Бургас
Дата: 29/05, 10:40

Топ 7 позитиви на белите зъби
Дата: 29/05, 10:40

Пишат акт на проф. Николай Денков заради предизборен плакат
Дата: 29/05, 10:29

Индия постави абсолютен рекорд с жега от 49,9 градуса
Дата: 29/05, 10:18

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия