БТВ върна зрителите в комунизма


Дата: 10/05, 21:29

Редактор: Александър Дечев

Кадри: БТВ

"Аз обичам България" се превърна в едно от любимите предавания на зрителите по БТВ. В него отборите на Сашо Кадиев и Камен Алипиев-Кедъра се съревновават в различни игри, а водеща е Алекс Сърчаджиева.

Тази вечер съотборници на актьора са авторката на романа "Образцов дом" Ваня Щерева и Евгени Генчев от "Ергенът" 2. При спортния журналист пък са получилата "Златен бутон" в "България търси талант" Симона Петрова–MONA и футболистът и победител във "Фермата" Костадин Велков.

Една от игрите тази вечер върна зрителите в комунистическите години. В "Машина на времето" участниците трябваше да познават чрез асоциации различни предмети от изминали десетилетия от XX век, като например 60-те, 70-те и 80-те години.

Сред тях бяха табелка "Образцов дом", торбичка от магазин "Кореком", амбалажна хартия, пола от песента "Ламбада" и електронна игра, в която вълкът от "Ну погоди" събира яйца. Част от нещата бяха познати от участниците, въпреки че някои не са живяли по време на комунизма.

В предаването Кедъра разкри интересна връзка с Костадин Велков, чийто баща Антон Велков също е бивш футболист и настоящ треньор.

"Моят брат е готвил за твоя баща в спортната рота на "Локомотив" до стадиона в "Надежда", разкри Алипиев. Малко по-късно той отново повтори историята, обяснявайки друг от предметите в играта - военна книжка. Костадин Велков веднага се досети и назова точно каквото трябва.

При представянето на съотборниците си пък Сашо Кадиев разкри нещо, от което става ясно, че Евгени Генчев продължава да е заедно с победителката от "Ергенът" 2 Валерия, която се грижи за много животинчета. "Той ми е любимият ерген. Има гадже, което го дразни с кучета", каза Кадиев.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Полицията в Силистра залови извършител на жестоко убийство
Дата: 20/05, 20:30

Тежка военна техника ще премине по основни пътища на страната
Дата: 20/05, 20:18

Политолог: Смъртта на иранския президент не променя нищо
Дата: 20/05, 20:041 Коментар

Световни музикални звезди идват във Варна, обяви кметът
Дата: 20/05, 19:551 Коментар

Стоичков на върха на щастието: Това е вторият ми рожден ден
Дата: 20/05, 19:45

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия