Психологът Тодор Тодоров: Похитителите още в началото са решили да убият аптекарката


Дата: 23/01, 09:13

кадър: Бтв

Те трябва да са имали по-сериозна криминална дейност преди от тази, която е известна. Не се става престъпник от вчера за днес, коментира Тодоров.

 

Задържаните двама мъже за бруталното убийството   на аптекарката от Русе Еранухи Пехливанян вероятно още първоначално са решили да я убият, е коментарът на криминалния психолог Тодор Тодоров по повод версията, че те са решили да я ликвидират в хода на грабежа на пари, след като тя видяла лицата им.

По Би Ти Ви Тодоров каза още, че преди престъплението двамата мъже вероятно не толкова са следили жертвата си, колкото са събирали информация за нея. 

По повод твърденията на задържания Гарабед Варинян, че съжалява, че е нямал физическа възможност да спре това злодеяние, тъй като другият задържан - Михаил Михов го заплашил с пистолет, Тодор Тодоров каза: След такива престъпления цирковете, които се случват в съдебната зала могат да се опишат в роман.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Кирил Петков проведе среща с президента на Израел Ицхак Херцог
Дата: 26/05, 02:34

Безплатни консултации с турския специалист по бъбречни и чернодорбни трансплантации проф. д-р Бюлент Юнал на 4-ти юни 2022 в гр. София
Дата: 26/05, 02:00

Голям детски празник на 1 юни в Grand Mall
Дата: 26/05, 02:00

Отборът на Рома е първият носител на Лигата на конференциите
Дата: 26/05, 01:55

"Старлайнер" започна полета си обратно към Земята
Дата: 26/05, 01:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2022 | Пълна версия