Фратрия привлече и Георги Китанов


Дата: 19/06, 22:15

Снимка Фейсбук, Фратрия

Новият член на Втора лига Фратрия привлече и бившия вратар на Черно море и ЦСКА Георги Китанов, който за последно игра в Малта. С него селекцията приключи и новите попълнения са седем.

Ето какво написаха от Фратрия на страницата си във Фейсбук:

Скъпи футболни приятели, Фратрия има удоволствието да представи 7 нови попълнения, които ще подсилят отбора за Втора лига!

ДИМИТЪР БУРОВ (26 години, защитник - ляв бек) - роден в София. За последно футболистът бе част от тима на Монтана във Втора лига. Носител на Купата на България през 2018 г. със Славия (София). Бивш играч на Национален отбор на България U21.

ЕМИЛ ЯНЧЕВ (25 години, дефанзивен халф) - роден във Варна. Започва да тренира футбол в ДЮШ на ПФК Черно море. За последно футболистът бе част от тима на Монтана. Преди това е играл в Локомотив (Пловдив), Пирин (Благоевград) и Дунав (Русе). Бивш играч на Национален отбор на България U19.

АЛЕКСАНДЪР АНГЕЛОВ (22 години, централен защитник) - роден в Ловеч. Футболистът бе част от тима на Литекс (Ловеч) във Втора лига.

ИЛИЯН КАПИТАНОВ (32 години, нападател – крило) – роден в Добрич. За последно Капитанов игра за Литекс (Ловеч), а преди това бе част от Добружда (Добрич). Бивш играч на Национален отбор на България U21.

ДЕНИСЛАВ АНГЕЛОВ (23 години, нападател) - роден в Провадия. За последно футболистът бе част от тима на Етър. Преди това е играл в Добруджа (Добрич), Черно море (Варна), ЦСКА 1948. Бивш играч на Национален отбор на България U21.

ГЕОРГИ КИТАНОВ (29 години, вратар) – роден в Благоевград. В детска възраст се премества във Варна и започва да тренира футбол в Черно море. За последно футболистът бе част от тима на Флориана в Малтийска висша лига. Преди това е играл е в румънските отбори Петролул (Плоещ) и Астра (Гюргево). В българските - Черно море и ЦСКА-София. Носител на Купата и Суперкупата на България с Черно море и Купата на Малта. Бивш играч на Национален отбор на България.

ГЕОРГИ ЛАЗАРОВ (18 години, нападател) - роден в Пловдив. Футболистът бе част от тима на Спартак (Пловдив).

Още един футболист е на проби във Фратрия.

Добре дошли в отбора!



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 27/06, 04:50

Фестивал на знанието събра умници от цяла България
Дата: 27/06, 04:10

Здравословно хранене
Дата: 27/06, 04:10

Валежи на много места в четвъртък
Дата: 27/06, 04:00

Кралят на лятото: ленът и ползите, които носи на цялото семейство
Дата: 27/06, 03:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия