Зрителите в потрес след финала в „Денсинг старс“: Това е подигравка и срам


Дата: 15/05, 07:40

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Фейсбук

Отромно разочарование сред феновете на „Денсинг старс“, след като д-р Неделя Щонова спечели танцувалното шоу по бТВ заедно с партньора си Атанас Месечков.

Двамата станаха „Крал и кралица на бала“ и вдигнаха Купата, но не бяха пожалени от почитателите на формата, които масово изразиха своето недоволство от крайния резултат в социалната мрежа.

В страницата на предаването във фейсбук потребителите  смятат, че победата на звездната двойка, дошла след зрителския вот, не е справедлива, тъй като първото място най-много е прилягало на Дара и Джими.

Те не могат да допуснат, че Дара е свалена незаслужено от върха, след като е била категорично на него след гласовете на журито.

Зрителите определят случилото се като срамно и изразяват убеденост, че липсата на обективност няма да се отрази добре на имиджа шоуто за следващия му сезон.

Предлагаме ви част от бруталните коментари:

Пародия! Получи се същата помия като травеститите на Евровизия! Недялка, която беше винаги на дъното, стана шампионка! Кой стои зад нея?

Категорично - победител е Дара! Неделя Щонова още преди няколко предавания трябваше да напусне! Не мога да допусна, че Неделя е събрала повече гласове от Дара! Дара цял сезон беше на върха. Не знам зрителя как гласува, но тук просто не го приемем.

Неделя, вярно, че е на доста години и танцуваше доста добре за годините си, но Дара беше най добрия танцьор! Все пак да не забравяме в какво предаване сме!

Гласувалите за Дара са зрители под 40 години, а гласувалите за Неделя са зрители над 40 години. Предаването е за танци и най-добрата според журито е Дара.

Какви аплодисменти? Как ще тръгнат по предаванията да дават интервюта? Само коментарите да четете още от времето на отпадането на мъжете, щяхте да видите настроенията на зрителите. Журито също през цялото време беше на едно мнение със зрителите по отношение на тях. Погледнете статистиката - колко са положителните и колко гневните, чуденките и смеещите се?

Как се осмелихте да направите чак такава далавера. Още като обявихте Натали и Димитър за трети, си викам, - тези са луди, сигурно са се объркали ! А ,то, нахалството ви мина още по-големи граници! Чак ми е жал за Щонова и Месечков, които ще отнесат като негативна енергия "народната любов". Ако съм на тяхо място, бих върнала тази незаслужена купа!

Класирането ви е абсолютна идиотщина, безобразие! Като е отишла да танцува с мисия, Щонова да се беше оттеглила с чест на полуфинала и да не участва на финала! Когото вдъхновила - вдъхновила, сега стана за посмешище и стъпка мечтата на брилянтно талантливата Дара!

Разбирам я наборката, че не й е ок, че е на тая възраст, ама се налага да го преглътне, а не да тъпче млади, талантливи хора и да "печели"! Срам!

Трудно се удържам да запазя добрия тон след този шокиращ финал. Това беше най-силния сезон на шоуто, а съм гледала всички. Изключителни професионалисти, брилянтни звезди - равностойни и трудолюбиви. И след всичко това - подигравка с техните усилия, подигравка с мнението на журито, което е компетентно да дава оценки и виждаме реално мнението им. Дали и как гласуват зрителите не се знае. Можеше ние да имаме право да излъчим наши любимци, отделно от журито. Сега останах с горчиво чувство за опорочен финал! Потрес! 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



UEFA Шампионска лига остава в ефира на MAX Sport през следващите 3 сезона
Дата: 29/05, 05:00

Как се прави здрав корем
Дата: 29/05, 05:00

Анчелоти: Реал Мадрид ще е последният клуб в кариерата ми
Дата: 29/05, 05:00

Как да изберем подходящи тапети за стена?
Дата: 29/05, 04:30

Топ 7 позитиви на белите зъби
Дата: 29/05, 04:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия