Как се оценява кола за скрап


Дата: 24/06, 15:53

Пред продаването на стар автомобил за скрап, естествено е да се интересувате как точно се определя стойността на вашия превозен средство. В Екометал, компания с дългогодишен опит и значителен брой рециклирани автомобили, процесът на оценка е добре структуриран и прозрачен.

Основни Критерии за Оценка

Първият и основен критерий за определяне на цената на автомобила е теглото му. Това е критерий, който определя базовата стойност, тъй като цената на желязо се изчислява на тон. Когато клиентът се свърже с нас, първото нещо, което изпитваме, е моделът и годината на производство на автомобила. С тези данни можем да изчислим приблизителното тегло на автомобила и да пристъпим към следващите стъпки.

След установяване на теглото, следва извличането на всички неметални компоненти от автомобила, като текстил, стъкло, гуми, пластмаса и други материали. Тези материали не се вземат предвид при крайната оценка, тъй като те не влияят на стойността на желязото.

Прозрачен и Реалистичен Подход

В Екометал сме ангажирани с прозрачен и реалистичен подход при оценяването на стари коли за скрап. Ние предлагаме онлайн калкулатор на нашия уебсайт, който позволява на клиентите да въведат основни данни за техния автомобил и да получат предварителна оценка на стойността му. Тази приблизителна сума служи като отправна точка за преговори и уточняване на окончателната цена.

Справедливи Предложения и Услуги

При експертността си в областта на скрапирането на автомобили, ние се грижим да предложим реалистични и справедливи оферти на нашите клиенти. Не използваме скрити такси или комисионни за транспортиране на автомобила до нашата база в София. Всички такси за транспорт са за наша сметка, независимо от местоположението на автомобила в България.

Процедура по бракуване и документи

След като клиентът приеме нашата оферта, остава да подготви необходимата документация за изкупуване на автомобила. Това включва копие от малък или голям талон, както и документ като лична карта на предаващия. Наш служител издава удостоверение за бракуване на автомобила, сваля номерните табели и предоставя плащането на място, както е било уговорено.

Клиентска Подкрепа и Удобство

За нас е важно клиентът да има удобство и яснота през целия процес на скрапиране на автомобила. Предлагаме подкрепа и съвети на клиентите, свързани с необходимата процедура за отписване на МПС от общината след бракуването му.

С разнообразието от услуги и честното отношение към нашите клиенти, в Екометал сме готови да предложим професионална и ефективна обработка на всеки стар автомобил за скрап. Нашата цел е да осигурим удовлетворение и яснота на всеки клиент, който се свърже с нас за изкупуване на техния автомобил.

Така че, ако сте решили да продадете своя стар автомобил за скрап, не се колебайте да се свържете с нас в Екометал. Ние сме тук, за да улесним процеса и да ви предложим справедлива оценка и услуга.

 

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Първа помощ при чревна инфекция през лятото
Дата: 28/06, 14:02

Северна Корея може да обяви война на Украйна, както Черна гора на Япония
Дата: 28/06, 14:00

Тръмп за Байдън: Ако Путин го уважаваше, нямаше да нападне Украйна
Дата: 28/06, 13:50

Пълна излагация на Петя Дикова по БТВ, сдърпаха се яко с Пепи Бакърджиев
Дата: 28/06, 13:481 Коментар

Добра вест за Петровден събота обявиха синоптиците и рекорд от 1930 година насам
Дата: 28/06, 13:47

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия