Бузев обяви, че е готов да се върне да помага в община Варна


Дата: 27/04, 10:34

Булфото

Бившият главен архитект на морската столица арх. Виктор Бузев е готов да се върне на работа, ако Върховният административен съд потвърди всички предходни съдебни решения, които са в негова полза. Това заяви самият той пред медии, предаде репортер на Moreto.net.
 

„Към днешна дата все още съм дисциплинарно уволнен и очакваме всеки момент делото да бъде насрочено във Върховен административен съд на последна инстанция. Надявам се ВАС да продължи тази тенденция на решенията и да ги потвърди. След това смятам да изпълня решението на ВАС и да бъде възстановен на работа, да се върна в Община Варна да помагам на новото управление. Определено Варна има нужда от професионалист, който да възобнови работата. Разбирам колегите и новото управление, че все още са в проучвателен период да установят какви са проблемите на града. Смятам, че мога да съм им полезен с информация и като професионалист. Ако постигнем споразумение по отношение на моите изисквания да се върна на работа, може би ще остана за по – дълго време. Моята основна идея и желание е да помогна в организирането, когато това се наложи, на конкурс за нов главен архитект на града. Моето огромно желание е, ако юридически е възможно, да взема участие в журито, тъй като не ми е безразлично кой ще поеме тази позиция и най – вече приемствеността, която държа да има. Има започнати проекти, които не могат да се случат в един мандат. Има неща, за които са нужни няколко мандата и такива, за които няма да стигне един живот, но те са важни и трябва да се работи по тях.“, каза арх. Бузев.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мъже нахлуха в дома на 88-годишен човек и му взеха над 17 000 лева
Дата: 08/05, 08:42

Всеки девети влак у нас закъснява със средно 33 минути
Дата: 08/05, 08:25

Експерт: ГЕРБ претърпя огромни загуби
Дата: 08/05, 08:111 Коментар

Според "Коперник": Изпратихме "забележителен" април с рекордни температури
Дата: 08/05, 08:08

Разработиха нов вид витамини
Дата: 08/05, 08:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия