Критичен момент за шампионка в „Островът на стоте гривни“


Дата: 15/10, 20:23

Редактор: Недко Петров

Стопкадри бТВ

Един от фаворитите за крайна победа в „Островът на стоте гривни“ преминава през изключително тежък момент.

Заради глада в лагер Мимо-Гарсия силите започват да напускат Бистра.

Шампионката призна, че тази сутрин няма никаква енергия дори за добро утро, и даже като станала, й причерняло, и не можела да си седи на краката.

Честно казано, никога не ми е се случвало такова нещо, защото дори в гимнастиката преди състезание пак си на диета, но там ти дават основните храни, с които ти може да издържиш едно състезание, призна Бистра

Мирослав пък допълни, че всяка сутрин стават по-лениви и все по-трудно се отлепят от леглата, но философски обобщи, че ще си сърбат попарата, след като това са си надробили и са останали без храна.

Натрупват се толкова много безсънни нощи, ядяха ме всякакви мравки и буболечки през чорапите, и краката ми всичките са в рани. Няма нищо за ядене и не знам как ще оцелеем, но се надявам да има някакво решения от другите лагери и да се пренесем там, каза още Бистра.

Друг начин не виждам, освен да се моля на Влади да ме изкара на игра и да играя, защото да си вдигна ръката и да си тръгна, не мога да го направя, категорична е гимнастичката.

Мъката и отчаянието на лагер 3 не разчувства много сърцата на играчите в другите кемпове и те дори посрещнаха на нож идеята за съпричастност.

Едни виждат заплаха за себе си и комфорта си във възможността да приютят нови хора, а други заемат позицията, че ако членовете на лагер Мимо Гарсия искат помощ, те трябва да се молят за нея.

Тази нощ е била безсилна и за избрания от диска Владимир, който ще определи участниците в следващата игра.

Времето, прекарано на самотния плаж, му дава възможност отново да премисли всичко случило се.

Той е един от малкото хора, които се опитват да подадат ръка на изпадналите в нужда хора в Мимо-Гарсия, но дотук опитите му удрят на камък и не среща подкрепа от своите съмишленици в лагер 1.

Мислите на този остров ми дават толкова много нови перспективи и опознавам хората, и това как трудностите ги променят и как откривам същността им, която те крият, заяви Влади.

Аз съм имал нужда от помощ и в много случаи съм я получавал, а в много случаи и не съм я получавал, и знам какво е и от двете страни. Живял съм дълги години в чужбина и всеки, който го е правил, знае добре колко е трудно, не само в самото начало, а и дори, когато се установиш и когато имаш приятели, допълни той.

В момента виждаме подобно разделяне на лагери и как едни хора се чувстват добре, а едни хора не се чувстват добре. И как някой се опитва да помогне, а как други отказват да протегнат ръка. Аз вярвам, че ако искаш някой някога да ти помага или изпаднеш в нужда, за да очакваш да ти помага, трябва ти да си помагал, заяви по бТВ Влади.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Още един официално влезе в „Игри на волята“
Дата: 15/10, 22:29

3:0 за Северна Ирландия срещу България само за 32 минути игра
Дата: 15/10, 22:20

Северна Ирландия поведе рано на България
Дата: 15/10, 22:10

Националната образователна кампания „Пресичам безопасно с TEDI” гостува във Варна
Дата: 15/10, 22:00

А1 е първият телеком в България, който предлага достъп до стрийминг платформата SkyShowtime
Дата: 15/10, 22:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия