Мая Иванова. Кадри: Нова ТВ
Пеньоари и кюлоти представиха в Hell’s Kitchen. На това ги определи шеф Виктор Ангелов. Днес той постави, на пръв поглед леката задача пред участниците в риалити шоуто, да му разточат най-тънките и безупречни кори.
Произведението на Владов описа като пеньоар, а на Патрицио като кюлоти.
Какви са тези разбрицани неща, възмути се известния кулинар.
_%20559x%20943.jpg)
Съревнованието между Сините и Червените днес бе спечелено от дамския колектив, не без помощта на Шкодров от Сините. Той помогна на възлюбената си Марина, като така Червените заковаха края на мача между двата тима на 10 срещу 9 перфектни кори за зелник.
Днес двата тима в Hell’s Kitchen тръгнаха на път, като техен домакин бе живописният Кюстендил. Там, в битка на традиционните зелници и кюстендилските палачинки, претендентите се опитат да запишат нов успех и да заслужат шанс да се изправят срещу Златните.
Зелникът е едно от най-майсторските произведения на кулинарните творци на Кюстендилския край. Тънкостта на хубавия кюстендилски зелник се крие, на първо място, в тънките кори. При точенето на корите се използва смес от царевично и пшенично брашно, за да бъдат корите по-тънки и да се точат по-добре. След като се разточи, всяка кора се оставя да се поизсуши, за да изпръхне влагата от нея. Правенето на зелника изисква спокойствие и търпение, тъй като отнема около 4-5 часа. Но всяка минута си заслужава.
_%20581x%20921.jpg)
Редактор "Екип на Петел", "За нас"
За реклама в "Петел" на цена от 60 лв без ДДС/30,68€ на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!
"Българската Коледа" събра рекордните 3 720 000 лева
Дата: 26/12, 09:50
Заплата до 3100 лв. за работа в магазин в Самоков – ето кой търси хора!
Дата: 26/12, 09:40
Посрещнаха Коледа в софийския затвор
Дата: 26/12, 09:26
Търговец: Цените ще скочат заради поскъпването на тока
Дата: 26/12, 09:19
Мъж остана без книжка три пъти след фалшив тест за наркотици
Дата: 26/12, 09:10