Контакти

"Петел.бг"ООД, Ид.№ЗДДС:201641281

e-mail: info@petel.bg

Телeфон единствено и само за реклама!!!*

+359 52 580 230

За въпроси, свързани със съдържанието на сайта, право на отговор, изразяване на несъгласие с конкретни статии, коментари под статии и подаване на сигнали и т.н. пишете на info@petel.bg. Всеки подаден сигнал се разглежда и очаквайте отговор в рамките на 24 часа на всеки конкретен въпрос.

*Всички телефонни разговори се записват и при необходимост безкомпромисно се предават на органите на МВР и прокуратурата, както и подлежат на юридически искове в съда от наша страна, в случай че се нарушава умишлено ритъма на работа.

 

Автори и редактори

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Репортер и редактор от 1998 г., работил за Дарик радио, БНТ, БНР-Радио Варна, Народно дело, Petel.bg и Vihrogon.bg. Възпитаник на СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност „Българска филология“. Отразява събития и явления в сферата на местната, националната и международната политика, обществените процеси, културата и образованието.

 

Редактор: Мартин Марков

e-mail: martin_markov_petel.bg@abv.bg

Репортер и редактор от 2005 г., работил в Народно дело и Petel.bg. Завършил Софийски университет „Св. Климент Охридски“ "Социология" и Икономически университет-Варна  "Публични финанси". Никога не е членувал в политически партии. Възгледи: Десни Либерални

 

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

Репортер и редактор от 2003 година, работила за "Позвънете", Радио "Фокус", "Народно дело", Petel.bg. Магистър "Българска филология" в ШУ "Еп. Константин Преславски". Отразява процесите и явленията в областта на здравеопазването, социалната политика, равния достъп и трудовия пазар.

 

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_gurnakova_petel.bg@abv.bg

Репортер и редактор от 2005 година, работила във в. "Народно дело" и Petel.bg. Магистър във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" със специалности "Българска филология" и "Културно историческо наследство". Член на Съюза на българските журналисти (СБЖ). Отразява събития в областта на културата, образованието и духовните въпроси.

 

Редактор и технически сътрудник: Цанка Божева

e-mai: tzanka_bojeva_petel.bg@abv.bg

Завършила специалност „Полиграфия и фотография“ в ТПФ гр. София. Работила в сферата на медиите от 1992 г. за Позвънете, Народно дело, Petel.bg и Vihrogon.bg

 

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg 

Репортер и редактор от 2002 г.. Работил в "Черно море", "Позвънете Новини", "Ринг ТВ", "ТВ Плюс", ББТ, ТВ "Европа", БНТ2, "Народно дело" и Petel.bg. Завършил Варненския свободен университет със специалност "Журналистика и Връзки с обществеността". Отразявал събития най-вече от спортен характер, както и теми, свързани с политика, икономика, изкуство, култура, социални дейности и други.

 

Редактор: Иван Големанов

e-mail: ivan_golemanov_petel.bg@abv.bg 

Редактор и репортер от 2006 г. насам, работил в "Народно дело" и Petel.bg. Завършил специалност "Журналистика и Връзки с обществеността" във ВСУ "Черноризец Храбър". Отразявал събития, свързани с култура, наука, образование, политика и други теми от обществено значение.

 

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

– журналист и редактор от 1992 година. Член на БСЖ. Работил е за вестниците „Варна Експрес”, „Черноморие” и „Народно дело”. От 2014 година е репортер в „Петел”. бг. В продължение на 23 години е кореспондент на националните спортни вестници „Гол”, „Меридиан Мач” и „7 дни Спорт”. Бил е и репортер на БНТ, Алфа радио и Дарик радио. Отразява спортни, светски и обществени събития.

 

 


 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X