Бързо и лесно: Апетитни свински ребра

04.12.2015 / 11:28 4

Необходими продукти :

свински ребра - 800 г

червено вино

олио

чубрица

червен пипер

черен пипер

кориандър

сол

Начин на приготвяне:

Мариновайте свинските ребра с червено вино и подправките. 

Оставете ги да се мариноват за 30-тина минути и ги изпечете на загрята скара. 

Сервирайте веднага с гарнитура по избор.

Приятен апетит!

Източник: gotvach.bg


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
kris (преди 8 години)
Рейтинг: 393734 | Одобрение: 67159
Като го видиш Бойко , какъв е нерез , да не мислиш , че тоя големия задник само със зеленчук и прясна водица се изгражда........
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
0
motoristka (преди 8 години)
Рейтинг: 77894 | Одобрение: 36434
Много са вкусни и си ги хапваме с кеф, на пук на Боко Здравословния Усмивка
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама