Форум
 

ГРИГОР ДИМИТРОВ ВЪВ ВАРНА: ИСКАМ ДА ВЛЯЗА В ТОП 30 ДО КРАЯ НА 2013 Г.

28.01.2013 / 12:41 часа3

Харесайте ни във FB


Александър Дечев

Снимки Румен Сарандев

Топтенисистът Григор Димитров иска да влезе в Топ 30 на световната ранглиста до края на годината. Това обяви той в Община Варна преди минути, след като бе награден от кмета Кирил Йорданов с плакет на Общината, Алманаха на Варна, парична премия и грамота. 

В замяна Гришо подари на градоначалника екипа, с който игра на Олимпийските игри в Лондон. „Целта ми е да вляза в Топ 30 до декември. Ще участвам най-малко в 20 турнира, в зависимост от представянето ми. Ако постигна целта си ще е по-лесно за мен да вървя нагоре, тъй като ще бъдат поставен в големите турнири“, заяви Григор, който в момента е №40 в света.
Димитров призна още, че са му омръзнали сравненията с Федерер: „Това вече е изтъркано. Наскоро дори обядвахме заедно в Австралия. Поговорихме си доста по този въпрос и си го изяснихме. Хубавото бе, че сме на едно мнение.“
Гришо разкри още, че му е най-приятно да тренира със своя двойков партньор Маркос Багдатис, а в края на тази седмица очаква България да победи Финландия в мачовете от турнира за купа „Дейвис“ в София.

21-годишният хасковлия добави също, че не е спал две нощи след загубата от Анди Мъри на финала на турнира в Австралия в началото на годината.

В 14,30 ч. Григор ще изнесе открит урок на деца на кортовете на клуб Черно море-Елит в Морската градина.
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
kris(20:11:43 / 22.12.2014)
1
0
варненец(20:10:42 / 22.12.2014)
1
0
И за да завърша -то и до СЕН ТРОПЕ няма магистрала ,ама къртят хората , както и много варненци а и други ,които /О БОЖЕ/!? продължават да строят хотели и апартаменти ,напук на междупланетния "ЕКСПЕРТ"-някой си сулю пулев -караджов.....ахахахахахахахахахах 😂😃😁😂😃😁😂😃😁😀
;)(20:04:05 / 22.12.2014)
0
0
Изцяло подкрепям другите постове. До онзи ден управляваха, защо не контролираха как се изпълнява приватизационния договор? Като е загрижен толкова, да се хванат за ръце с Председателя на ПЕС и да сезират Европайската комисия. Нали са с голямо влияние, могат да развалят договора с чехите..Или да ги осъдят? Да бе..По-лесно е да подстрекаваш хора в безизходица. Къде са синдикалните централи?
варненец(19:54:02 / 22.12.2014)
1
0
Младите хора работят и можеш да ги видиш в мола или в ресторанта , а и /понеже/ карат коли 98% от тях Ти къде искаш да ги срещнеш бе авторче смешно ,на "главната" като в бургъз ли бе аахахахахахахахахахаха а шъ умръ ут смях вйе 😀😃😂😁
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!