Форум
 

ГРИГОР ДИМИТРОВ ВЪВ ВАРНА: ИСКАМ ДА ВЛЯЗА В ТОП 30 ДО КРАЯ НА 2013 Г.

28.01.2013 / 12:41 часа3

Харесайте ни във FB


Александър Дечев

Снимки Румен Сарандев

Топтенисистът Григор Димитров иска да влезе в Топ 30 на световната ранглиста до края на годината. Това обяви той в Община Варна преди минути, след като бе награден от кмета Кирил Йорданов с плакет на Общината, Алманаха на Варна, парична премия и грамота. 

В замяна Гришо подари на градоначалника екипа, с който игра на Олимпийските игри в Лондон. „Целта ми е да вляза в Топ 30 до декември. Ще участвам най-малко в 20 турнира, в зависимост от представянето ми. Ако постигна целта си ще е по-лесно за мен да вървя нагоре, тъй като ще бъдат поставен в големите турнири“, заяви Григор, който в момента е №40 в света.
Димитров призна още, че са му омръзнали сравненията с Федерер: „Това вече е изтъркано. Наскоро дори обядвахме заедно в Австралия. Поговорихме си доста по този въпрос и си го изяснихме. Хубавото бе, че сме на едно мнение.“
Гришо разкри още, че му е най-приятно да тренира със своя двойков партньор Маркос Багдатис, а в края на тази седмица очаква България да победи Финландия в мачовете от турнира за купа „Дейвис“ в София.

21-годишният хасковлия добави също, че не е спал две нощи след загубата от Анди Мъри на финала на турнира в Австралия в началото на годината.

В 14,30 ч. Григор ще изнесе открит урок на деца на кортовете на клуб Черно море-Елит в Морската градина.
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
Varna Int.(21:59:26 / 27.11.2014)
0
0
Това не е бой:) Спомням си че едно време момчетата от класа не се биехме помежду си. Но ако някой от съседните класове закачеше някой от нашите се започваше як пердах между класовете.
william(21:54:51 / 27.11.2014)
0
1
Интересува се от спешен заем ли сте? Имате ли нужда от бърз кредит за решаване на вашите финансови нужди, ние предлагаме заеми, вариращи от всяка сума пари, която търсите, ние сме сигурни, ефективна, бърза и динамична, 100% гарантирано, ние също плащат заеми във всякаква валута. Лихвеният процент е 2%, ако се интересувате, за да получите обратно към нас чрез електронна поща (williamloanfinance@gmail.com). Попълнете следната информация: Пълното ви име ...................... Вашата страна ................... Вашият адрес .................. Вашата възраст ....................... PIN ................ Професията си ................ Вашето семейно положение ........... Sex ............................ Нужна сума .................. Месечен доход ................. Благодаря.
Варненец(21:32:25 / 27.11.2014)
2
0
Чак сега ли ви просветна,че си изсякохме горите от лакомията за пари на "бизнесмените" и ДПС !!! В резултат - наводнения,безводие,мръсен въздух и т.н......И гората не е домати да порасне за 3 месеца а и трябват 30-40 години !!! Изнасяме с кораби и камиони за Турция и Гърция - те да не са луди като българите малоумници да си секат горите !!!
ga(21:26:51 / 27.11.2014)
1
0
Ами то изобщо в България създава ли се нещо ново? Просто се руши старото.....И сгради, паметници,плочки,шадравани....всичко се руши....Жалко за хубавата природа на страната ни.....Хора няма....
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!