Форум
 

ГРИГОР ДИМИТРОВ ВЪВ ВАРНА: ИСКАМ ДА ВЛЯЗА В ТОП 30 ДО КРАЯ НА 2013 Г.

28.01.2013 / 12:41 часа3

Харесайте ни във FB


Александър Дечев

Снимки Румен Сарандев

Топтенисистът Григор Димитров иска да влезе в Топ 30 на световната ранглиста до края на годината. Това обяви той в Община Варна преди минути, след като бе награден от кмета Кирил Йорданов с плакет на Общината, Алманаха на Варна, парична премия и грамота. 

В замяна Гришо подари на градоначалника екипа, с който игра на Олимпийските игри в Лондон. „Целта ми е да вляза в Топ 30 до декември. Ще участвам най-малко в 20 турнира, в зависимост от представянето ми. Ако постигна целта си ще е по-лесно за мен да вървя нагоре, тъй като ще бъдат поставен в големите турнири“, заяви Григор, който в момента е №40 в света.
Димитров призна още, че са му омръзнали сравненията с Федерер: „Това вече е изтъркано. Наскоро дори обядвахме заедно в Австралия. Поговорихме си доста по този въпрос и си го изяснихме. Хубавото бе, че сме на едно мнение.“
Гришо разкри още, че му е най-приятно да тренира със своя двойков партньор Маркос Багдатис, а в края на тази седмица очаква България да победи Финландия в мачовете от турнира за купа „Дейвис“ в София.

21-годишният хасковлия добави също, че не е спал две нощи след загубата от Анди Мъри на финала на турнира в Австралия в началото на годината.

В 14,30 ч. Григор ще изнесе открит урок на деца на кортовете на клуб Черно море-Елит в Морската градина.
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Pian (преди 2 години)
0
0
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Evala Grisha ! ako yspeesh i da vlezesh v gashtite na Maria pak shta priznaq hahhahahh :D
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!