Миш-маш по селски

26.10.2015 / 11:18 0

Необходими продукти:

яйца - 8

масло - 60 г или олио

домати - 4 броя, зрели

чушки - 7 - 8 пиперки

лук - 1 глава

сирене - 150 - 200 г

магданоз

сол

черен пипер - по желание

Начин на приготвяне:

Задушете в мазнината нарязания лук. Добавете изпечените, обелени и нарязани пиперки. 

Щом чушките се запържат, добавете и обелените и нарязани на ситно домати. Задушете гозбата, докато течността се изпари напълно. 

Тогава добавете натрошеното сирене, ситно скълцания магданоз и предварително разбитите с малко сол яйца. 

Запържете при непрекъснато разбъркване до стягането на яйцата. Поднесете миш-маша топъл и поръсен с малко черен пипер.

gotvach.bg



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама