Нещо вкусно и лесно за приготвяне: Свински джолани на фурна

30.10.2015 / 11:28 0

Необходими продукти:

свинско месо - 1 кг джолан

чесън - 1 глава, смлян или начукан

сол

черен пипер

оцет - 2 с.л., може и лимонов сок

олио - ½ к.ч.

Начин на приготвяне

Вземете свинския джолан, нарежете го на 3-4 порции и го посолете, поръсете със смлян черен пипер и го натрийте с пресования чесън, размит с малко оцет или лимонов сок. 

Поставете месото в тава и го залейте с мазнината и малко вода. Сложете да се пече в умерено силна фурна, като първоначално го покриете с алуминиево фолио. 

Поднесете двинските джолани с гарнитура от салата, туршия или картофено пюре.

Източник: gotvach.bg



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама