Пандишпанено руло
Необходими продукти:
яйца - 4 бр.
брашно - 6 с.л.
захар - 8 с.л.
бакпулвер - 1 бр.
орехи - 1 ч.ч.
конфитюр - по избор
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата заедно със захарта. Смесете бакпулвера с брашното и ги прибавете постепенно към сместа с яйцата.
Изсипете сместа в тава, на дъното на която е постлана хартия за печене. Изпечете блата в предварително загрята на 180 градуса фурна за 10-15 минути.
Обърнете блата с изпечената част отдолу и я намажете с конфитюра. Поръсете с едро нарязаните орехови ядки. Навийте рулото по дължина. По желание може да го поръсите с пудра захар. Да ви е сладко!
Приятен апетит!
Източник: gotvach.bg
За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!