Пилешка пържола на тиган с цвете от картофено пюре
30.05.2016 / 11:28 1
Необходими продукти:
- пилешко месо - 1 бр. пилешка пържола от филе
- сол
- черен пипер
- червен пипер
- кимион
- куркума
- олио
- картофи - 1 бр.
- масло - 2 с.л.
- прясно мляко - 2 с.л.
За декорация:
- магданоз
- маслини
Начин на приготвяне:
Пилешката пържола срязвам на ромбчета. Овкусявам с подправки и оставям да престои.
Сварявам картофа, обелвам, намачквам. Добавям маслото, пр. мляко и сол на вкус и щипка куркума за цвят.
Слагам в пош с накрайник и декорирам чинията. Украсявам с маслини и магданоз.
Пилешката пържола омазвам с олио и слагам в загрят тиган с малко олио. Обръщам често.
Две минути под капак и е готова за сервиране.
Приятен апетит!
Източник: gotvach.bg
За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!