Разтапящо вкусна и лесна запеканка: Гъби с праз и кашкавал

04.11.2015 / 12:51 0

Необходими продукти:
500 грама печурки
1 стрък праз
100-150 грама кашкавал
зехтин, сол и смлян черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:
Измийте гъбите и ги разрежете на 4 части. Праза нарежете на кръгчета и изпържете в зехтин на слаб огън до омекване. След това прибавете гъбите и нека всичко се приготвя в продължение на 6-8 минути. 

Сложете сол и пипер на вкус, разбъркайте, заравнете повърхността и поръсете с настърган кашкавал. Затворете съда с капак и оставете ястието на котлона, докато покритието се разтопи.

Добър апетит!


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама