Рецепта на деня: Мляно месо на тиган

04.03.2014 / 16:45 0


Необходими Продукти

чушки - 2 бр
зелен фасул - 100 г
лук - 1 глава
чесън - 4 скилидки
люти чушки - 1 бр
кайма - 400 г

олио - 2 с.л.
сол
червен пипер - лют
домати - 250 г
кисело мляко - 150 г
магданоз

Приготвяне на Мляно месо на тиган

Зеленчуците се нарязват на едро с изключение на лука, чесъна и лютата чушка. 

Запържвате месото и подправяте. Изсипвате зеленчуците при него и задушавате 10 минути под похлупак.

Накрая сипвате разбитото мляко и поръсвате с магданоз.


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2025 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама