Рецепта на деня: Паста с наденица и доматен сос

11.05.2014 / 13:39 1

Необходими Продукти

паста - 500 г
наденица - 200 г
домати - 8 с.л. от консерва ситно нарязани
червено вино - 1 ч.ч.
зехтин - 1 с.л.

пармезан - 2 с.л. настърган
магданоз
сол
черен пипер

Приготвяне на Паста с наденица и доматен сос

Сварете пастата, измийте я под течаща студена вода и я отцедете. След това я преместете в купа. 

Загрейте зехтина. Нарежете надениците на кръгчета и ги запържете в зехтина, докато станат кафяви на цвят. 

Сипете вътре доматите и гответе 3-4 минути, като разбърквате от време на време. Налейте виното и бъркайте още 2-3 минути.

Накрая поръсете с пармезана и ситно нарязания магданоз. Гответе още 1-2 минути. Овкусете съссол.

Залейте пастата със соса и сервирайте.


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама