Рецепта на деня: Пилешки крилца в уок "Ники"
Receptite.com
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
6 бр. пилешки крилца
1 с.л. соев сос
50 мл бяло вино
1 ч.л. червен пипер
черен пипер, сол
3 скилидки чесън
зехтин
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Нарязваме крилцата на 3 и ги мариноваме за няколко часа, най-добре е като се приготвят вечерта за следващия ден. В подходящ съд слагаме крилцата заедно с всички продукти и объркваме добре все едно че месим тесто. Оставяме да престоят в хладилника. Загряваме уока и изсипваме всичко. Запържваме под капак до зачервяване около 30 минути.
Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!
Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!