Сочен омлет със Едам, гъби и моркови

04.01.2016 / 11:28 0

Необходими продукти:

яйца - 6 бр.

гъби - 100 г

моркови - 2 бр.

сирене Едам - 100 г

олио

сол - за овкусяване

домати - за гарниране

Начин на приготвяне:

За да направите два омлета, разбийте в две купички по 3 яйца. Изпържете първия омлет, а след това и втория.

Направете плънка, като задушите настърганите моркови в мазнина, добавете нарязаните гъби на филийки и бъркайте, докато продуктите омекнат. Овкусете със сол.

Преди да свалите съда от огъня, добавете сиренето Едам. В подходящи чинии сложете омлетите, добавете от плънката, загърнете и гарнирайте. 

Поднесете с подходяща салата.

Приятен апетит!

Източник: gotvach.bg



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама