Сочен омлет със Едам, гъби и моркови
Необходими продукти:
яйца - 6 бр.
гъби - 100 г
моркови - 2 бр.
сирене Едам - 100 г
олио
сол - за овкусяване
домати - за гарниране
Начин на приготвяне:
За да направите два омлета, разбийте в две купички по 3 яйца. Изпържете първия омлет, а след това и втория.
Направете плънка, като задушите настърганите моркови в мазнина, добавете нарязаните гъби на филийки и бъркайте, докато продуктите омекнат. Овкусете със сол.
Преди да свалите съда от огъня, добавете сиренето Едам. В подходящи чинии сложете омлетите, добавете от плънката, загърнете и гарнирайте.
Поднесете с подходяща салата.
Приятен апетит!
Източник: gotvach.bg
За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!