Свински кебап по добруджански
17.11.2015 / 11:28 0
Необходими продукти:
свинско месо - 500 г
свински сърца - 300 г
свински черен дроб - 300 г
сол - на вкус
мас - 50 г свинска
Начин на приготвяне:
Режем месото на кубчета. Измиваме и изчистваме свинските сърца и черен дроб, нарязваме ги. В сгорещената мазнина пържим месото и добавяме сърцата и дроба. Посоляваме. Пържим до готовност и сервираме топло.
Добър апетит!
Източник: gotvach.bg
За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!